Nik0s Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Nikosτελικά με ποιά εισαι? δεν μας είπες ξεκάθαρα......χθές πάντως ήσουν με inter!!! ο mourinio θα το σηκώσει!!! ας μην έμαινε με 10 παικτες η manchester στην αγγλία και θα σου έλεγα αν πέρναγε η μπάγερν!!! πάντως πολύ φοβάμαι οτι θα παίξουν συντηρητικά(ελπίζω οχι) και δεν θα έχουμε πολλά γκολ+θέαμα!!! Mε καμια. Εχω χασει 100€ σε 4 ημερες, χτες 55€ και μου ρχεται να βρισω παικτες και προπονητες. Απλα πιστευω ομως οτι η επιθεση της μπαυερν σπαει οποιαδηποτε αμυνα, χωρις να ειμαι fan των γερμανων, τους παραδεχομαι ομως. Ριμπερυ, ρομπεν και σβαινσταιγκερ θα κανουν την διαφορα.
fastnickride Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Mε καμια. Εχω χασει 100€ σε 4 ημερες, χτες 55€ και μου ρχεται να βρισω παικτες και προπονητες. Απλα πιστευω ομως οτι η επιθεση της μπαυερν σπαει οποιαδηποτε αμυνα, χωρις να ειμαι fan των γερμανων, τους παραδεχομαι ομως. Ριμπερυ, ρομπεν και σβαινσταιγκερ θα κανουν την διαφορα. ο 1ος ειναι εκτός λόγω τιμωρίας(θα κάνουν ένσταση)!!! εδώ δεν μπόρεσε ο messi θα μπορέσει κάποιος απο αυτους!!! παίξτο καρφί inter(αν το παίξεις)....
kosmasgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Mε καμια. Εχω χασει 100€ σε 4 ημερες, χτες 55€ και μου ρχεται να βρισω παικτες και προπονητες. Απλα πιστευω ομως οτι η επιθεση της μπαυερν σπαει οποιαδηποτε αμυνα, χωρις να ειμαι fan των γερμανων, τους παραδεχομαι ομως. Ριμπερυ, ρομπεν και σβαινσταιγκερ θα κανουν την διαφορα. Μην παίζεις συνέχεια σημεία. Παίζε over/under βάσει πθανοτήτων 50% να κερδίσεις
chrmet Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Γιά αύριο τι λέτε γιά ...... ΠΑΟΚ - Αρης 2 - 2 καί Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1 - 1?
eorptol Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 2-2 ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ; που το στηριζεις αυτό χωρίς ναφτιί καλβο ο Άρης θα βάλει 2 γκολ στην άμυνα του ΠΑΟΚ ; 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και ισοπαλία υμπιακος-αεκ 1-1 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
gfilippas Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 AΕΚ διπλούμπα και ΠΑΟΚ ασούμπα.... Αν βγεις αληθινός κερνάω ποτούμπα.
chrmet Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ολοι μας βλέπουμε ασούμπα καί χινούμπα .............. κι αν έρθουνε 2πλά ......... πάμε γιά κ@λ@τούμπα
nikos21aek Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Πλάκα πλάκα και εγώ θα το ρίξω μια διπλούμπα γιατί 5 απόδοση είναι προκλητικότατη.Αξίζει.Ή μάλλον Χνούμπα γιατί και 100 απόδοση να είχε η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει.
chrmet Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 2-2 ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ; που το στηριζεις αυτό χωρίς ναφτιί καλβο ο Άρης θα βάλει 2 γκολ στην άμυνα του ΠΑΟΚ; 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και ισοπαλία υμπιακος-αεκ 1-1 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Σωστός ο παίκτης!!!!!:-)
Trustworthy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μεγάλος χαμένος ο Ολυμπιακός από τα play-offs. Πάντως θεωρώ πολύ άδικη τη συγκεκριμένη διαδικασία.
Trustworthy Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Στην Φινλανδία η Χόνκα τα πηγαίνει περίφημα και μπορεί φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο από την Ελσίνκι (η Χάκα δυσκολα το θεωρώ να τον διεκδικήσει). Σήμερα αντιμετωπίζει την Γιβασκίλα σε ουδέτερο γήπεδο χωρητικότητας 1500 ατόμων. Όπως καταλαβαίνεται το γήπεδο δεν θα είναι...κόλαση πράγμα που διευκολύνει το φαβορί της αναμέτρησης! Στην Βραζιλία η ομάδα του Λουξεμπούργκο πρέπει να αρχίσει να σοβαρεύεται και να αρχίσει να κερδίζει. Η αντίπαλός της είναι ότι πρέπει να νομίζω ότι ο άσσος σήμερα δύσκολα θα "χαλάσει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.