fastnickride Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 σήμερα ειναι όλα τα τα "λεφτά" barcelona-inter....χ το βλέπω αλλα έχω μια μικρή υποψία για 2 ....λέτε???
Nik0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εγω 2 το βλεπω, γιατι και στον πρωτο γυρο ο Μεσσι δεεν εκανα τιποτα βρηκαν τροπο και τοιν μλοκαραν οι ιταλοι, ασε που δεν παιζει και ο μπουγιολ.
fastnickride Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 νομίζω παίζει ο iniesta σήμερα! αν έχεις mourinio στην ομάδα ξέρεις πως να μπλοκάρεις κάποια συστήματα ή παίχτες , όσο καλός και να εισαι!!!
fastnickride Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 κανονικότατα.....εγω θέλω να τους πετάξει και ενα γκολ ο eto, εκει να δείς γέλια
Nik0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ρε μανια με την Μπαρτσελονα ολοι! Μονο εγω και ο fastnickride πιστευουμε στην ιντερ? Στο πρωτο γυρο ο μεσσι τιποτα δεν εκανε ητνα τελιως αποκλεισμενος δεν παιζει και πουγιολ που τον ειδς τον ασσο?
patrickdrd Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 το σιγουρο ειναι οτι ο ασσος παιδες δεν ειναι για πονταρισμα με τετοια αποδοση κι ας ερθει 5-0! 4-6 γκολ καλυτερα και 3-1 σκορ για παρατα, καιρο εχουμε να δουμε παρατα στας ευρωπας, ας δουμε σημερα
nikos21aek Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 under σήμερα. Πάντως έχει καλή απόδοση την πρόκριση της Μπαρτσελόνα 2,3 την βρήκα στην bwin όσοι την πιστεύουν καλύτερο από τον 1 του 1,38... Με οτιδήποτε εκτός του 1-0 το πιάνεις διπλάσιο. *Ρε fastnickride από όλους τους παίχτες της Ίντερ τον πιο άμπαλο πήγες και έβαλες; Σνάιντερ ή Πάντεφ πιστεύω θα λέγεται ο βιαστής!
kirileman Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ένα 3-0 απόψε, ούτε παρατάσεις ούτε τίποτα, και θα κοιμηθώ σαν πουλάκι!
VAssassin Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 *Ρε fastnickride από όλους τους παίχτες της Ίντερ τον πιο άμπαλο πήγες και έβαλες; Τον καλύτερο έβαλε. Πάντως οι αποδόσεις που παίζουν για τον άσσο (1.30-1.40) είναι για γέλια.
patrickdrd Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 *Ρε fastnickride από όλους τους παίχτες της Ίντερ τον πιο άμπαλο πήγες και έβαλες; ααα, εδω συμφωνω απολυτα ή οπως λενε και οι αμερικανοι, δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο τρελο παλτο, ειδικα απο τοτε που εφυγε απο την μπαρτσα, οχι οτι ο ιμπρα ειναι καλυτερο... παλτο, ηθελα να ξερα τι την θελαν την τραμπα
alexis333 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ας το ειχα αυτο το παλτο στη Μπαρτσα και ας λεγατε οτι θελατε εσεις ... :-D:-D Πηγαμε και τον δωσαμε παναθεμα μας και πηραμε καπαρτινα ... Ξερει κανεις πως θα κατεβει η Ιντερ ... ??? Ο Ετο στην κορυφη θα παιξει σημερα ή δεξια ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.