Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νικο,στο αλλο θεμα που ρωτησα τι ξερεις?

Δεν βλεπω,μιας και το ανεφερες να κερδιζει με τιποτε ο Λεβαδειακος. Το πολυ να φερει Χ. Μαλλον θα πεσουν Λεβαδειακος και ΠΑΣ Γιαννενα.Αν δεις τους αγωνες ετσι δειχνει λογω δυσκολιας.

Δημοσ.
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 1

λες ? Πολύ ύποπτα πάντως στο στοίχημα τα παιχνίδια. Εχουμε αξιόπιστο πρωτάθλημα.

Δημοσ.
Ναι σίγουρο είναι.Με την εγγύηση του Μάκη.

Και την Ξάνθη ξέχασες.:P

Αν η Καβαλα ειχε ελπιδες για 5η θεση θα ηταν διπλο με την εγγυηση του Λιλη.Το 1.33 θα ηταν στο διπλο. ;) Γιατι Παοκ εισαι.Παιζεις παντα για την ιστορια σου. :X

Δημοσ.

Βρε μην πούλησε ο άλλος παραμύθι για άσσο κανονισμένο για να ανέβει το 2πλό και να τινάξει την μπάνκα φοβάμαι εγώ!Ακούγονται εδώ και πολύ καιρό αυτός ο άσσος και ο άσσος του Λεβαδειακού.

Δημοσ.
Βρε μην πούλησε ο άλλος παραμύθι για άσσο κανονισμένο για να ανέβει το 2πλό και να τινάξει την μπάνκα φοβάμαι εγώ!Ακούγονται εδώ και πολύ καιρό αυτός ο άσσος και ο άσσος του Λεβαδειακού.

Δεν παιζει κανενας ασσος στην Λειβαδια.Μην παραμυθιαζεστε.Το παιχνιδι ειναι Χ2.Εγω θα το παιξω διπλο παντως.Η ΑΕΚ εχει κινητρο.Αν κανει κανα διπλο ο Αρης γιατι να ρισκαρει να μπει με μηδεν βαθμους στα play-off?Αν και ειναι καπως επιστημονικη φαντασια να χασει την 4η θεση αλλα επιπλεον δεν νομιζω να θελει να γινει περισσοτερο μπαχαλο η ΑΕΚ με μια ηττα στη Λειβαδια.Γιατι, αν χασει ,την επομενη σιγουρα θα βγει ο Σκοκο να πει περι μικρης ομαδας, κανας αλλος που δεν πηρε ευκαιριες θα κελαηδησει και παει λεγοντας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο (αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων), ο ΟΠΑΠ έφραξε τον άσο του Λεβαδειακού.

Δημοσ.

Τον εφραξε και ο Interwetten.Δεν τον προσφερει πια τον αγωνα ενω αλλοι book τον δινουν στα 1,65.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα γινει ασσος.Παιζω πολλα χρονια στοιχημα και πολλες φορες αυτα καταληγουν να ειναι μουφα.Βεβαια υπαρχει και ο λογος μερικοι book να τον εφραξαν τον αγωνα απλα γιατι τον φοβουνται.

Προσωπικη μου αποψη,μετα το τελεσιγραφο για στημενα παιχνιδια απο την Fifa στον Πιλαβιο δεν βλεπω να εχουν τα κοτσια να το στησουν το ματς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω διαβάσει παλιότερα (δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο κάποιο) άρθρα του Πανούτσου γύρω από αυτό το θέμα.

Το βασικό του επιχείρημα είναι πως η διαφορά του ΟΠΑΠ από τους όποιους οίκους στοιχημάτων είναι ότι ο ΟΠΑΠ αποτελλεί το βασικό χορηγό του πρωταθλήματος και είναι οξύμωρο να μην εμπιστεύεται το προϊόν το οποίο χορηγεί.

Τέλος πάντων, είδα την πληροφορία και τη δημοσίευσα, για όσους χρήστες ασχολούνται με το κουπόνι και ενδεχομένως θα ήθελαν να συμπεριλάβουν το συγκεκριμένο αγώνα.

Δημοσ.
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο (αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων), ο ΟΠΑΠ έφραξε τον άσο του Λεβαδειακού.

Λεβαδειακός v ΑΕΚ 1.60 στην Sportingbet. Εξαιρετικα χαμηλη αποδοση . Κάτι παίζει με το παιχίδι αυτό.

Δημοσ.

Γενικα η εντυπωση που εχω για τον Πανουτσο,ειναι πως ενω εχει χιουμορ και ειναι καλιεργημενος ,ειναι δυστυχως αρκετα μπουρδας.

Αλλα στο συγκεριμενο επιχειρημα εχει αυτονοητα δικιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...