Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω βρει μεσω φιλου ενα ιδιωτη που με την ομαδα του διαχειριζεται στοιχηματα και μεσα σε 3 μηνες παιζοντας αυτα που μου δινουν βγαζω πιο πολλα απο την δουλεια μου.Τσεκαρετε το μαγκες,webstarts.com/mreverywhere

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εντάξει ρε.Και στα 3 κοντά ήμουν.Άμα τα είδες τα παιχνίδια για καραΧ ήταν όχι απλά για Χ και τα δύο.Και ήταν και κόντρα τους 3 μεγάλους.Αλλά όντως το 0 στα 3 με 3 διπλές είναι άπιαστο!:-D

Δημοσ.

Τον ΠΑΟΚ είδα και δεν ήταν για Χ. Όσο το ματσάκι ήταν 11-11, ο ΠΑΟΚ το είχε χαλαρά. Δεν ξέρω για την ΑΕΚ.

Πάντως τώρα ξέρω πως θα αποκλείω τα αποτελέσματα που δεν πρόκειται να έρθουν. Φίλε μου nikos21aek να περιμένεις με pm ματσάκια που παίζω και να μου δίνεις διπλές.

Τα κέρδη 50-50.

Δημοσ.

Μίλαν-Μάντζεστερ Χ2 :P

Ε δεν έχει όσο ήταν 11-11 και όσο ήταν 11-10.Έπρεπε να το βάλει ένα ο ΠΑΣ όταν έπαιζε με παραπάνω.Άσε που το γκόλ το ήθελε ο θεός και μπήκε.Για την ΑΕΚ τι να πω;Σου φτάνει ότι έβαλε γκόλ ο Χέρσι;:-D

Έλα αύριο δεν έχει 3/3.Αν γίνει θα είναι πρώτη φορά στα χρονικά που πάω τόσο τρελό κουβά.

Δημοσ.

Άσε μας μωρέ που μπήκε συρτό σουτ εκτός περιοχής μες τις λάσπες μέσα.Σοβαρά σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο άμα κερδίσεις κάνεις και το σταυρό σου.

Δημοσ.

Ναι οκ, άλλο αυτό κι άλλο να λες ήταν για x. O Φωτάκης είχε άλλο ένα συρτό που θα μπορούσε να μπει. Ίσα ίσα που σε τέτοιο γήπεδο κάνει και καμιά γκέλα το συρτό και σε αφήνει μαλάκα.

Παρεμπιπτόντως, ο adamakos έχει 4/4 μέχρι στιγμής; Μικρές αποδόσεις, αλλά οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...