Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μια διευκρίνιση, προς τους χρήστες που έρχονται για να διαφημίσουν το site με τα προγνωστικά τους: Το τι επιχειρείτε να κάνετε είναι σαφές. Εφόσον θέλετε να σας αφήνουμε να κάνετε τη διαφήμισή σας με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τη στοιχειώδη ευγένεια τα προγνωστικά να τα αναφέρετε, έστω και επιγραμματικά, εδώ, προτού μας πείτε "περάστε από το site μου να τα δείτε, έχω δύο τεφαρίκια". Άλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει και, εφόσον μιλάμε για χρήστες με μηδενική συμμετοχή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του insomnia, θα περάσουμε απευθείας στον οριστικό αποκλεισμό λογαριασμών. Σεβαστείτε το χώρο που σας φιλοξενεί. Ευχαριστώ.
Trustworthy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πλούσια η αγωνιστική δράση σήμερα. 1. Σαουθάμπτον δυάδα με Στρασβούργο, 2. Δυάδα: Λιντς under - Μπρεστ 1 3. Δυάδα: Τότεναμ χ2, Έξετερ over 4. Δυάδα: Στιβενέιτζ, Κίντερμνίστερ. Τέλος καλό δείχνει ένα συστηματάκι 2-3 με: Μετς Χ, Τότεναμ 2 και Ρότσντέιλ 2. Καλή Επιτυχία!
valekgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ο Διονύσης Ξένος προτείνει : Falkirk v Rangers 2 1.45 @ Partybets Arsenal v Stoke Over 2,5 1.60 @ Partybets Xanthi v Olympiakos Pireus 2 1.70 @ Partybets Elche v Cadiz 1 1.85 @ Partybets Rapid Wien v KSV Superfund Over 2,5 1.50 @ Partybets Kortrijk v Zulte-Waregem Χ2 3.30/2.60 @ Partybets Leeds United v Huddersfield Over 2,5 1.75 @ Partybets West Ham v Manchester Utd 2 1.45 @ Partybets Colchester v Bristol Rovers Over 2,5 1.75 @ Partybets Πιθανά σημεία : Real Sociedad 1, Rio Ave 1, Paok 1, Manchester City Over, Juventus Over, Triestina 1X, Newcastle 1, Rangers Over, Albacete X2, Real Madrid Over Πιθανές μπόμπες : Nürnberg Χ2, Pari Saint Germain Χ2, Bristol Rovers X2, Hull X2 Πηγή : www.bethome.gr
adamakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 * Άρσεναλ - Στόουκ : 1 * Ξάνθη - Ολυμπιακός : Χ2 * Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα : 2 * Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης : 2 * Πανιώνιος - ΑΕΚ : Χ2
adamakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 * Μπόχουμ - Μπάγερν : 2 * Άρης - Αστέρας Τρίπολης : 1 * Μάντσεστερ Γ. - Άστον Βίλα : 1 * Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης : Χ2 * Μίλαν - Παλέρμο : 1 * Λίβερπουλ - Άρσεναλ : over
valekgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 To bethome.gr προτείνει : Albacete v Levante 1 2.60 @ Partybets Bari v Juventus 2 1.90 @ Partybets Lecce v AC Ascoli Over 2,5 1.95 @ Partybets Aris Saloniki v Asteras Tripolis 1 1.60 @ Partybets Twente v NAC Breda Over 2,5 1.57 @ Partybets Tottenham v Wolverhampton Over 1.55 @ Partybets Reading v Scunthorpe Over 2,5 1.70 @ Partybets Aris Saloniki v Asteras Tripolis Over 2,5 2.30 @ Partybets Borussia M'gladbach v Hannover 96 X2 3.20/3.60 @ Partybets Πιθανά σημεία : Barcelona Over, Benfica 2, Valencia Over, Gallipoli X2, Lens Under, Lorient Under, R.Vallecano 1X, Rangers Over, Southampton Over, Charlton 2, Mouscron 1 Πιθανές μπόμπες : Schalke 04 Χ2, Grimsby X2, Mattersburg X2
benign Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδια συγνωμη αλλα δεν τα συζηταμε κιολας τα προγνωστικα που ειναι και καπως πιο ευχαριστο,ετσι απλα τα ριχνουμε?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παιδια συγνωμη αλλα δεν τα συζηταμε κιολας τα προγνωστικα που ειναι και καπως πιο ευχαριστο,ετσι απλα τα ριχνουμε? Το σωστό αυτό θα ήταν, συμφωνώ απολύτως. Υπήρξε μια ανοχή υπό την έννοια ότι δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να διαθέσει περισσότερο χρόνο από όσο μπορεί ή θέλει για να αναπτύξει το σκεπτικό του ή μια άποψη. Η διαχείριση του site παρακολουθεί το νήμα και εφόσον συνεχίσει να αποτελλεί μέρος διαφήμισης προσωπικών blogs, sites και τα λοιπά, με ελάχιστη συμμετοχή από άλλους, θα κλειδωθεί.
Inler Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Για σημερα δευτερα υπαρχουν 2 καλα μπασκετικα προγνωστικα...Charlotte-Sacramento 1 στο 1,40 και Golden State Warriors-Chicago 1 στο 2,15...Αυτα και καλη μας τυχη...προσοχη οι αγωνες αρχιζουν νωρις 9:00 και 10:30 νομιζω.
adamakos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 * Λάρισα - Ηρακλής : 1 * Σεβίλλη - Αλμερία : 1 * Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα : 2 * Σκάνθορπ - Μάτσεστερ Σίτι : 2 * Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ : 1 * Ακτή Ελεφαντοστού - Αλγερία : 1
xania4ever Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 * Λάρισα - Ηρακλής : 1 * Σεβίλλη - Αλμερία : 1 * Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα : 2 * Σκάνθορπ - Μάτσεστερ Σίτι : 2 * Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ : 1 * Ακτή Ελεφαντοστού - Αλγερία : 1 Ευχαριστούμε πολύ συμφωνώ, βέβαια το ντέρμπι ολυμπιακός-πάοκ το βλέπω χ προς διπλό... Αλλα και πάλι πολύ μικρές οι αποδόσεις είναι ρε σύ μικρή απόδοση.10 φράγκα δίνει,δεν αξίζει πιστεύω...
gfilippas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστούμε πολύ συμφωνώ, βέβαια το ντέρμπι ολυμπιακός-πάοκ το βλέπω χ προς διπλό... Μπράβο ρε μεγάλε. Είσαι παίχτης.
xania4ever Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο ρε μεγάλε. Είσαι παίχτης. Eυχαριστώ φίλε εγώ το παίξα το σάββατο διπλό 45 ευρώ έβαλα(γιατί είμαι παοκτζής) και πήρα γύρω στα 250.Οτι και να ναι πρώτη φορά παίζει δεύτερος με τρίτο και έχει τέτοια απόδοση .Λουκουμάκι ήταν...
xania4ever Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν σήμερα θα παίξω δύο διπλάκια που δίνουν απόδοση 6,80.Την Σέφιλντ Γουένσντεϊ που με έχει πληρώσει τον τελευταίο καιρό 3 φορες.Και μετά η Λινκολν που η απόδοση που δίνει είναι πολύ καλή. Οπότε πάμε με: 151 διπλό 2,45 152 διπλό 2,80 155 overaki(της τελευταίας στιγμής γιατί έπρεπε να συμπήρωθεί τριάδα ) P.S Οι προβλέψεις είναι από ενα site εφημερίδας της θεσσαλονίκης από έναν δημοσιογράφο που εμπιστεύομαι πολύ και έχω πάει πολλά ταμεία.Δεν το λέω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.Αν κάποιος θέλει να μάθει ας μου στείλει πμ... ---------- Προσθήκη 28-01-2010 στις 00:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 27-01-2010 στις 17:02 ---------- Λοιπόν σήμερα θα παίξω δύο διπλάκια που δίνουν απόδοση 6,80.Την Σέφιλντ Γουένσντεϊ που με έχει πληρώσει τον τελευταίο καιρό 3 φορες.Και μετά η Λινκολν που η απόδοση που δίνει είναι πολύ καλή.Οπότε πάμε με: 151 διπλό 2,45 152 διπλό 2,80 155 overaki(της τελευταίας στιγμής γιατί έπρεπε να συμπήρωθεί τριάδα ) P.S Οι προβλέψεις είναι από ενα site εφημερίδας της θεσσαλονίκης από έναν δημοσιογράφο που εμπιστεύομαι πολύ και έχω πάει πολλά ταμεία.Δεν το λέω για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.Αν κάποιος θέλει να μάθει ας μου στείλει πμ... Τρελός κουβάς σήμερα την τύχη μου...1/3:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.