firewalker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Παίξτε στοίχημα... http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Panserraikos_Olympiacos/253740.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:54 ---------- Παίξτε στοίχημα. Alcorcon 4 - 0 Real Madrid. Η Alcorcon τρίτης κατηγορίας. Η Real με βασικούς.
alexis333 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Καλα ε? το πετυχα..!!αυτα ειναι..!!!:-Dεγω βεβαια δεν επεξα τα συγγεκριμενα σημεια...επεξα να ερθει ασσος στο ημιχρονο και το επιασα και αυτο..!!! Mπραβο σου drifter πολυ καλο πονταρισμα. Επεσες μεσα και στα δυο. Μπραβο.
adamakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 * Στουτγκάρδη - Μπάγερν : 2 * ΠΑΟΚ - Ξάνθη : 1 * Μίλαν - Πάρμα : 1 * Παναθηναϊκός - Πανιώνιος : 1
antonisid Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Για το Μπολτον - Τσέλσι οver 2,5 και Γιουβέντους - Νάπολι 1 τι λέτε? alexis333 εγώ είμαι ο Vitto όχι εσυ .
alexis333 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 alexis333 εγώ είμαι ο Vitto όχι εσυ . Δε σου τα πανε καλα μου φαινεται ... Εδω και καιρο ειμαι ο ενας και μοναδικος Vitto του φορουμ... χαχαχα....
valekgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Το bethome.gr προτείνει : Το σημέιο της ημέρας : Red Bull Salzburg v SV Mattersburg Over 2,5 St. Etienne v Lyon 2 2.00 @ Partybets FC Zurich v Sion 1 1.50 @ Partybets Red Bull Salzburg v SV Mattersburg Over 2,5 1.40 @ Partybets Real Madrid v Getafe 1 1.45 @ Partybets Arsenal v Tottenham Over 2,5 1.60 @ Partybets Celtic v Kilmarnock Over 2,5 1.57 @ Partybets Atromitos v Olympiakos Pireus 2 1.65 @ Partybets VfL Wolfsburg v FSV Mainz 05 Over 2,5 1.50 @ Partybets Athletic Bilbao v Atletico Madrid X2 3.30/2.60 @ Partybets Πιθανά σημεία : Chelsea 2, Rot-Weiss Ahlen Over, Austria Wien 2, Larisa Under, Paok 1, Manchester Over, Leeds 1, Barcelona 2 Πιθανές μπόμπες : Tottenham Χ2, Gallipoli X2, Derby County X2
drifter123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 παιδια μια συμβουλη...μην παιζετε στοιχημα...ειναι χασιμο χρονου και χρηματων.Καλυτερη τυχη θα εχετε αν παρετε ενα λαχειο παρα αν πεξετε στοιχημα.Εγω εχω αγανακτησει τελειος και δεν νομιζω να ξαναπεξω και ποτε.ουτε στανταρ παιχνιδια υπαρχουν ουτε τιποτα..!!
labros1988 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 παιδια μια συμβουλη...μην παιζετε στοιχημα...ειναι χασιμο χρονου και χρηματων.Καλυτερη τυχη θα εχετε αν παρετε ενα λαχειο παρα αν πεξετε στοιχημα.Εγω εχω αγανακτησει τελειος και δεν νομιζω να ξαναπεξω και ποτε.ουτε στανταρ παιχνιδια υπαρχουν ουτε τιποτα..!! Εγώ πάντως βλέπω ότι με σωστό παίξιμο στο ίντερνετ τον τελευταίο μήνα είμαι ήδη +110% από τα λεφτά που έβαλα στην αρχή. Αν δεν έκανα και βλακείες στην αρχή θα ήμουν πολύ καλύτερα Γενικά πάντως αν πας και παίζεις στον ΟΠΑΠ ή παίζεις όλο κάτι παρολί με 4-5 παιχνίδια το καθένα δύσκολα θα βγάλεις κέρδος. Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες αποδόσεις. Βέβαι κάποιος μπορεί να πει ότι δεν έχει και πολύ σημασία αν παίξει ένα παιχνίδι με απόδοση 2 αντί για 2,10 που μπορεί να το έβρισκε αλλού αφού το θέμα είναι να κερδίσει. Και όμως τέτοιες διαφορές σε απόδοση έχουν τεράστια σημασία σε βάθος χρόνου. Δεν βρίσκω τώρα ένα άρθρο από μία στοιχηματική εφημερίδα που εξηγούσε αρκετά καλά τους όρους της γκανιότας και του yield και τι συμβαίνει σε βάθος χρόνου με συστηματικό παίξιμο. edit: +125% τώρα:lol: Ας είναι καλά η Σεβίλλη, η Μπάρτσα, η Λυών και τα 4/4 στα όβερ στο φινλανδικό πρωτάθλημα μπάσκετ(!!!) Το ξέρω, το έχω κάψει με το στοίχημα
drifter123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως βλέπω ότι με σωστό παίξιμο στο ίντερνετ τον τελευταίο μήνα είμαι ήδη +110% από τα λεφτά που έβαλα στην αρχή. Αν δεν έκανα και βλακείες στην αρχή θα ήμουν πολύ καλύτερα Γενικά πάντως αν πας και παίζεις στον ΟΠΑΠ ή παίζεις όλο κάτι παρολί με 4-5 παιχνίδια το καθένα δύσκολα θα βγάλεις κέρδος. Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες αποδόσεις. Βέβαι κάποιος μπορεί να πει ότι δεν έχει και πολύ σημασία αν παίξει ένα παιχνίδι με απόδοση 2 αντί για 2,10 που μπορεί να το έβρισκε αλλού αφού το θέμα είναι να κερδίσει. Και όμως τέτοιες διαφορές σε απόδοση έχουν τεράστια σημασία σε βάθος χρόνου. Δεν βρίσκω τώρα ένα άρθρο από μία στοιχηματική εφημερίδα που εξηγούσε αρκετά καλά τους όρους της γκανιότας και του yield και τι συμβαίνει σε βάθος χρόνου με συστηματικό παίξιμο. edit: +125% τώρα:lol: Ας είναι καλά η Σεβίλλη, η Μπάρτσα, η Λυών και τα 4/4 στα όβερ στο φινλανδικό πρωτάθλημα μπάσκετ(!!!) Το ξέρω, το έχω κάψει με το στοίχημα καλα πετυχες την μπραρτσα ρε θυριο?στο χ?
labros1988 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μ@λ@κί@ είπα...Την είχα αφήσει στο 0-1 κοντά στο 90' και νόμιζα ότι κέρδισε. Τώρα το είδα στην επιβεβαίωση στοιχήματος ότι ήρθε Χ. Δεν πειράζει όμως και πάλι καλή μέρα ήταν
adamakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 * Μάντσεστερ Γ. - ΤΣΣΚΑ Μόσχας : 1 * Ρουμπίν Καζάν - Μπαρτσελόνα : 2 * Αμβούργο - Σέλτικ : 1 * Στουρμ Γκρατς - Παναθηναϊκός : Χ2 * Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός : 2 (μπάσκετ)
alexdelpiero Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Σε αντιθεση με την προηγουμενη αγωνιστικη που εγινε της αλεπους ο θανατος λογικα θα πηγε πολυ κοσμος ταμειο σημερα αρκει να απεφυγε τη μπαγερν.περασε κ εκεινο το παρασκηνιακο χ της μιλαν(προσωπηκα δεν το παιξα) με 3.30...
hudjw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά υπάρχει καμιά ιστοσελιδα που να αναφέρει τίποτα σχέτικα με τα συστημάτα...επειδη είμαι ασχετος με αυτό το θέμα θέλω να μαθω πληροφορίες σχετικά με τους πολλαπλασιαστές , τους συντελεστες στηλών κτλ κτλ !
tempo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 τι θέλεις να ρωτήσεις, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ...
adamakos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 * Άρης - Καβάλα : 1 * Γουλβς - Άρσεναλ : 2 * Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ : 1 * Βαλένθια - Σαραγόσα : 1 * Άρης - Παναθηναϊκός : 2 (μπάσκετ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.