creative1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Οι προτάσεις μας για σήμερα είναι: Liga Adelante, Spain Celta de Vigo - Albacete Third Division, Scotland Queens Park - Stranraer Serie A, Brazil Flamengo - Sao Paulo Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε κάντε κλίκ εδώ για να τις δείτε
vasilis1900 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Για τους αυριανούς αγώνες pame stoixima προτείνω Brazil U20 - Ghana U20 άσο Angers - Istres διπλό
spyros33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αύριο 16/10 για το pame stoixima προτείνω Ουγγαρία U20 - Κόστα Ρίκα Ασο
adamakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 * Άστον Βίλα - Τσέλσι : 2 * Φράιμπουργκ - Μπάγερν : 2 * Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης : 1 * Λάρισα - Ξάνθη : 1
pc_admin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 * Άστον Βίλα - Τσέλσι : 2 * Φράιμπουργκ - Μπάγερν : 2 * Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης : 1 * Λάρισα - Ξάνθη : 1 Συμφωνω ! Συμπτωση, σημερα ειχα επιλεξει τα 2 πρωτα (Τσελσι κ Μπαγερν) και Λυων
adamakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 * Μιλάνο - Παναθηναϊκός : 2 * Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης : 1 * Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν : 1 * Παναθηναϊκός - Στούρμ Γκράτς : 1
adamakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 * Μιλάνο - Παναθηναϊκός : 2 * Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης : 1 * Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν : 1 * Παναθηναϊκός - Στούρμ Γκράτς : 1 μας πούλησε η ρεάλ ....
adamakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 * Ολυμπιακός - Εργοτέλης : 1 * Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα : 1 * Σπόρτινγκ Χιχόν - Ρεάλ Μαδρίτης : 2 * Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ : 2 * Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ : 1
egalps Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα.μπηκα εδω για να πω μια γνωμη ασχετη με πιθανα αποτελεσματα αλλα σχετικη με το παμε στοιχημα.κατ αρχην να πω οτι και γω παιζω παμε στοιχημα καθε βδομαδα και σε μερες που εχει πολλους αγωνες δηλαδη σαββατοκυριακο η ημερες που εχει champions league ή europa league .και οταν λεω παιζω εννοω 4-5 ομαδες με 3 ευρω (στοχος μου ειναι οχι να γινω πλουσιος αλλα να βγαλω χαρτζιλικι).τελος παντων αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.Kαι το λεω αυτο οχι απο προσωπικη πειρα αλλα απ οτι ακουω γενικα.στο κυκλο μου υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που παιζουν αλλα 99 στις 100 φορες καταληγουν στο κουβα.διοτι οταν σου "σπαει" το 1.50 και το 1.40 τοτε δε μπορεις να πιασεις τα ντερμπι του 2.40 και του 2.70 . θα ηθελα να μου πειτε και σεις τις δικες σας εντυπωσεις. προσωπικα πιστευω οτι τα αιτια πικοιλουν απο ασταθη αποδοση των ομαδων ,στημενα παιχνιδια απο τους bookers κτλ. ευχομαι το στοιχημα καποια στιγμη να με διαψευσει αλλα δε το βλεπω
alexdelpiero Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα.μπηκα εδω για να πω μια γνωμη ασχετη με πιθανα αποτελεσματα αλλα σχετικη με το παμε στοιχημα.κατ αρχην να πω οτι και γω παιζω παμε στοιχημα καθε βδομαδα και σε μερες που εχει πολλους αγωνες δηλαδη σαββατοκυριακο η ημερες που εχει champions league ή europa league .και οταν λεω παιζω εννοω 4-5 ομαδες με 3 ευρω (στοχος μου ειναι οχι να γινω πλουσιος αλλα να βγαλω χαρτζιλικι).τελος παντων αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.Kαι το λεω αυτο οχι απο προσωπικη πειρα αλλα απ οτι ακουω γενικα.στο κυκλο μου υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που παιζουν αλλα 99 στις 100 φορες καταληγουν στο κουβα.διοτι οταν σου "σπαει" το 1.50 και το 1.40 τοτε δε μπορεις να πιασεις τα ντερμπι του 2.40 και του 2.70 . θα ηθελα να μου πειτε και σεις τις δικες σας εντυπωσεις. Τωρα για τα στημενα αυτα τα ακουω βαρεσε.σημερα πχ εγω εχασα την τοτεναμ που ειχε χασει τα αχαστα.δεν ηταν στημενο το ματς αλλα ετσι ειναι η μπαλα. προσωπικα πιστευω οτι τα αιτια πικοιλουν απο ασταθη αποδοση των ομαδων ,στημενα παιχνιδια απο τους bookers κτλ. ευχομαι το στοιχημα καποια στιγμη να με διαψευσει αλλα δε το βλεπω Ξερεις τη οσοι παιζουν 3αδες κ τετραδες καρφωτα σε βαθος χρονου ειναι δυσκολο να ειναι κερδισμενοι.Απλως θα υπαρχουν φορες που θα τα παρουν καλα.οσοι ομως παιζουν τοκογλυφηκα υπερβολικα πολλα λεφτα σε ενα ματς μπορει κ να βγει κερδισμενος.Κ επισης οποιος παιζει σε εταιριες στο ιντερνετ που ειναι ολα μονα καλυτερες αποδοσεις κ περισσοτερες επιλογες.
valekgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ο Διονύσης Ξένος προτείνει : Το σημείο της ημέρας : Red Bull Salzburg v SV Ried Over 2,5 Sivasspor v Gaziantepspor 1 2.10 @ Partybets St. Gallen v FC Zurich 2 2.00 @ Partybets Levadiakos v Iraklis 1X 2.60/2.90 @ Partybets Sion v Xamax Neuchatel 2 2.70 @ Partybets Palermo v Udinese 1 2.05 @ Partybets Red Bull Salzburg v SV Ried Over 2,5 1.50 @ Partybets Luzern v Basel Over 2,5 1.50 @ Partybets Bryne v Notodden Over 2,5 1.45 @ Partybets Πηγή : www.bethome.gr
minarokeftes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 λιβόρνο είναι διπλό!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ---------- λιβόρνο είναι διπλό!!! Δεν με χάλασε 9 απόδοση και το 1,55 της Juve... 70 € με 5 ευροπουκάλια :lol:
drifter123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Για σημερα (27-10-09) προβλεπω μια μπομπα στο ματς με τον ολυμπιακο διοτι ο ολυμπιακος θα παραταχθει με πολλες απουσιες βασικων παιχτων + οτι και ο πανσεραικος δεν τα παει και ασχημα στο πρωταθλημα του. Για τους τολμηρους Ασσο 1 (αποδοση 8,00) Για τους πιο συγγκρατημενους 1χ (αποδοση 2,84)
drifter123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Καλα ε? το πετυχα..!!αυτα ειναι..!!!:-D εγω βεβαια δεν επεξα τα συγγεκριμενα σημεια...επεξα να ερθει ασσος στο ημιχρονο και το επιασα και αυτο..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.