alexis333 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Θα συμφωνησω για την Πορτο. Για την Μπενφικα περισσοτερο over θα την επαιζα. Για τη Ρεαλ και την Μιλαν ακουω πως εχουν παιχτει πολλα λεφτα και δε θελω να φανταστω τι θα γινει αν σπασει ενα απο τα δυο. Δεν υπονοω κατι αλλα ολο και καποια πραματα μπαινουν στο μυαλο μου Επισης Τσελσι βλεπω χαλαρα διπλο αλλα δινει χαμηλη αποδοση αρα δεν αξιζει να πονταρει κανεις.
nikos21aek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 AEK-Μπενφίκα 2 το πιο στάνταρ του κουπονιού!
labros1988 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 AEK-Μπενφίκα 2 το πιο στάνταρ του κουπονιού! Και με απόδοση 2+ που το δίνουν δεν γίνεται να μην το παίξεις! Έχω ρίξει πολλά λεφτά σε αυτό το ματς. Το αστρονομικό ποσό τον 10€:shock: Ε, εντάξει αρχή είναι ακόμα για μένα
alexis333 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Και με απόδοση 2+ που το δίνουν δεν γίνεται να μην το παίξεις!Έχω ρίξει πολλά λεφτά σε αυτό το ματς. Το αστρονομικό ποσό τον 10€:shock: Ε, εντάξει αρχή είναι ακόμα για μένα Eπαιξες οτι θα νικησει η ΑΕΚ 2-0 ??
labros1988 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Eπαιξες οτι θα νικησει η ΑΕΚ 2-0 ?? Όχι ρε Δεν είμαι τόσο τρελός. Έπαιξα Μπενφίκα να νικήσει και η απόδοση που δίνανε ήταν 2-2.10.
alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Όχι ρε Δεν είμαι τόσο τρελός. Έπαιξα Μπενφίκα να νικήσει και η απόδοση που δίνανε ήταν 2-2.10. Χαχα. Το παρακανες ομως. Οχι και απο ημιχρονο Αλλα μπορει και να γινει.Απο την ΑΕΚ ολα να τα περιμενεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:16 ---------- Καλα ελεγα πως καποιο θα εσπαγε απο τα δυο Ρεαλ και Μιλαν. Βασικα οχι απο το στοιχημα. Αφου η Μιλαν ειναι γτπκ. Περιμενω μονο το over της Αεκ για να παω ταμειο .
ducatirulez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καμια καλη προβλεψη για τα σημερινα παιχνιδια για εμας τους οχι και τοσο ενημερωμενους ρε παιδια?!
alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Mια πιθανη τετραδα που εχω στο μυαλο μου για σημερα ειναι τα εξης : 174. ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ στο over 177. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ στον ασσο 178. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ στον ασσο 188. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ στον ασσο Ειναι δυσκολο να ερθουν και τα τεσσερα αλλα εγω το επαιξα:-D:-D
labros1988 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Mια πιθανη τετραδα που εχω στο μυαλο μου για σημερα ειναι τα εξης : 174. ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ στο over 177. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ στον ασσο 178. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ στον ασσο 188. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΤΖΕΝΟΑ στον ασσο Ειναι δυσκολο να ερθουν και τα τεσσερα αλλα εγω το επαιξα:-D:-D Εγώ στο 188 έπαιξα νίκη της Τζένοα. Έχει καλή ομάδα φέτος και δείχνει ότι θέλει να πάει καλά στην Ευρώπη. Αν η Βαλένθια κατέβει πάλι με πολλές αλλαγές όπως στον προηγούμενο αγώνα του Γιουρόπα και είναι πάλι ψιλοαδιάφορη είναι πολύ καλή ευκαιρία το 2πλό ειδικά στο 4,65 που δίνει ο ΟΠΑΠ(εφώ το έπαιξα στο 5,30:-D) Κατά τα άλλα ένα σίγουρο είναι η νίκη της Φενερ με τους τσουρουκάδες της Σέριφ. Στο 1,65 είναι καλούτσικα
creative1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 προτάσεις για σήμερα: ΑΟΥΣΤΡΙΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ --> 1/Χ (90%) ΒΕΡΝΤΕΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ --> 1 (57%) ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ. - ΧΕΡΤΑ --> 1 (57%) ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. --> 1/Χ (88%) ΓΚΟΪΑΣ - ΣΕΡΟ ΠΡΟΤΕΝΙΟ --> 1 (57%)
pc_admin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Παιδες για αυριο εχω ..διπλά ! : Μπολτον - Τοτεναμ δαγκωτο 2 (1,75) Λανς - Λυων 2 (1,6) επισης βλεπω θετικα το Μποχουμ - Βολσμπουργκ 2 (1,75)
momotis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τη Λυων μην την παιξεις αυτο το ΣΚ,το τρενο θα κανει σταση..
pc_admin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τη Λυων μην την παιξεις αυτο το ΣΚ,το τρενο θα κανει σταση.. Το τρενο οταν παρει φορα δεν το σταματανε μικρα εμποδια που θσ βρεθουν μπροστα του τελοσπαντων , επισης εκτος απο την Λυων που ειναι δυνατο σημειο αλλη μια απο Γαλλια , η Μπορντω δειχνει να ειναι σε τρομερη φορμα. Για κυριακη εχω 2 πολυ δυνατα σημεια : Φιορεντινα ,που δειχνει πολυ φορμαρισμενη και απο Γερμανια το Αμβουργο που πολυ ευκολα νομιζω θα παρει την Χερτα (που φετος δεν εχει μεινει κανεις να μην την παρει )
adamakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 * Παρί Σεν Ζερμέν - Νανσί : 1 * Μπαρτσελόνα - Αλμερία : 1 * Ατλέτικο Μαδρίτης - Σαραγόσα : 1 * Άρσεναλ - Μπλάκμπερν : 1
pc_admin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Τελικα πεσαμε εξω και οι δυο adamacos (εγω πιο πολυ) ...τα αποτελεσματα ηταν οτι ναναι αποψε σε ολες τις ομαδες. Μεχρι στιγμης μονο η Λυων παει καλα (κερδιζει στο ημιχρονο) . Τοτεναμ χ , μπορντω εχασε, Βολσμπουρκ εχασε ,παρι χ ...Τι να πω... οποιος πονταρε σε ουτσαντερ αποψε θα επιανε τρελλα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.