Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κόντρα τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα (ουσιαστικά) δε θα τον έπαιζα ποτέ. Χ αν πήγαινε με την ΑΕΚ, μπόμπα διπλό ήταν αυτό.

Τον ΠΑΟΚ, τον φοβάμαι. Το under πόσο δίνει; 1,00001;

Επίσης τον Πανιώνιο δεν τον έχουμε δει, ενώ ο Εργοτέλης στάθηκε καλά και έκανε δύο τουλάχιστον χοντρές ευκαιρίες στον ΠΑΟ.

Περισσότερο από όλα βλέπω τα Γιάννενα, λόγω έδρας και απόδοσης στην Ξάνθη την πρεμιέρα.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιό ήταν μπόμπα διπλό;

Εγώ επειδή αυτόν τον Ολυμπιακό και με τους τιμωρημένους που θα έχει την Κυριακή δεν τον βλέπω να προχωράει θα τον κοντράρω στην Λάρισα που ανέκαθεν είναι δύσκολη έδρα και πάντα δυσκολεύει και κόβει βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Τον ΠΑΟΚ δεν τον φοβάμαι επειδή έπαιξε χθές ένα κακό παιχνίδι.Στην Τούμπα δεν χάνει βαθμούς από χειρότερη ομάδα και στην έρδα του με τους Ολλανδούς από χαζομάρα έφερε Χ..Με τον σίγουρα πεσμένο φέτος Λεβαδειακό θα κάνουν τρελό πάρτι.Το βλέπω για 3,4-0

Ο Εργοτέλης μπορεί να έβγαλε 2 ευκαιρίες χοντρές στον Παναθηναικό αλλά και στην έδρα του ήταν,και απουσίες είχε ο Παναθηναικός ανασταλτικά(Κατσουράνης τιμωρημένος,Σιμάο στον πάγκο,Σπυρόπουλος και Μούν εκτός αποστολής)Βάλε και λίγο την κακή λειτουργία του κέντρου άμυνας του ΠΑΟ το θεωρώ πολύ φυσιολογικό να κάνει 2 ευκαιρίες καλές..Ο Πανιώνιος φέτος θα είναι επιθετικά η έκπληξη του πρωταθλήματος.Με Μπάλαμπαν Ριέρα Ρεκόμπα Σκούφαλη Ουέλιγκτον πιστεύω ότι θα περάσει 2 3 γκόλ και θα το πάρει άνετα.

Γιάννενα είναι πιστεύω το πιο δύσκολο της 4άδας να περάσει καθώς τα Γιάννενα φέτος σε 6 φιλικά(σπουδάζω εδώ και τους ακούω) φέραν 6 φορές 0-0 μέχρι και με ομάδες περιφερειακού πρωταθλήματος.Η ομάδα έχει τρομερό πρόβλημα στο γκόλ.Αλλά ΚΑΙ γκόλ δεν θα φάει...Πιστεύω λίγο η έδρα,λίγο η υπερπροσπάθεια των παιχτών που τους είδα σκυλιασμένους στην Ξάνθη,θα μπει το γκόλ και θα περάσει.

Δεν ξέρω αυτή την τετράδα την πιστεύω πολύ αλλά εννοείται πάντα με μέτρο το ποντάρισμα γιατί είναι πρώτες αγωνιστικές ακόμη.

Δημοσ.
Ποιό ήταν μπόμπα διπλό;

Εγώ επειδή αυτόν τον Ολυμπιακό και με τους τιμωρημένους που θα έχει την Κυριακή δεν τον βλέπω να προχωράει θα τον κοντράρω στην Λάρισα που ανέκαθεν είναι δύσκολη έδρα και πάντα δυσκολεύει και κόβει βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Τον ΠΑΟΚ δεν τον φοβάμαι επειδή έπαιξε χθές ένα κακό παιχνίδι.Στην Τούμπα δεν χάνει βαθμούς από χειρότερη ομάδα και στην έρδα του με τους Ολλανδούς από χαζομάρα έφερε Χ..Με τον σίγουρα πεσμένο φέτος Λεβαδειακό θα κάνουν τρελό πάρτι.Το βλέπω για 3,4-0

Ο Εργοτέλης μπορεί να έβγαλε 2 ευκαιρίες χοντρές στον Παναθηναικό αλλά και στην έδρα του ήταν,και απουσίες είχε ο Παναθηναικός ανασταλτικά(Κατσουράνης τιμωρημένος,Σιμάο στον πάγκο,Σπυρόπουλος και Μούν εκτός αποστολής)Βάλε και λίγο την κακή λειτουργία του κέντρου άμυνας του ΠΑΟ το θεωρώ πολύ φυσιολογικό να κάνει 2 ευκαιρίες καλές..Ο Πανιώνιος φέτος θα είναι επιθετικά η έκπληξη του πρωταθλήματος.Με Μπάλαμπαν Ριέρα Ρεκόμπα Σκούφαλη Ουέλιγκτον πιστεύω ότι θα περάσει 2 3 γκόλ και θα το πάρει άνετα.

Γιάννενα είναι πιστεύω το πιο δύσκολο της 4άδας να περάσει καθώς τα Γιάννενα φέτος σε 6 φιλικά(σπουδάζω εδώ και τους ακούω) φέραν 6 φορές 0-0 μέχρι και με ομάδες περιφερειακού πρωταθλήματος.Η ομάδα έχει τρομερό πρόβλημα στο γκόλ.Αλλά ΚΑΙ γκόλ δεν θα φάει...Πιστεύω λίγο η έδρα,λίγο η υπερπροσπάθεια των παιχτών που τους είδα σκυλιασμένους στην Ξάνθη,θα μπει το γκόλ και θα περάσει.

Δεν ξέρω αυτή την τετράδα την πιστεύω πολύ αλλά εννοείται πάντα με μέτρο το ποντάρισμα γιατί είναι πρώτες αγωνιστικές ακόμη.

Συμφωνώ απόλυτα. Εγω θα τα σκάσω ολα σε ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ

Δημοσ.

Τα τεσσερα τελευταια ματς πανιωνου-εργοτελη εχουν μπει 2-3 γκολ.Τον ολυμπιακο δεν τον παιζεις ειδικα σε τιμες οπαπ.Ο παοκ ειναι στανταρακι, χ το ηρακλης-αρης ,ασσος ο παναθηναικος.Το ατρομητος-αεκ ποιο πολυ για 2-3.Απο τα ευρωπαικα ασσοι οι νταντι γιουν διπλο η νταντι ασσο η ινβερνες,γκολ-γκολ το αρσεναλ-μαντζεστερ ασσος η τσερστεφιλντ διπλο η ζυριχη,ασσο η ουτρεχτη.

Δημοσ.

Kavala - Asteras Tripolis 1: Η ομάδα της πόλης μου δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στην Super League μετά από 9 χρόνια. Όπως καταλαβαίνεται επικρατεί παροξυσμός στο φίλαθλο κοινό της Καβάλας και αναμένεται το γήπεδο να είναι γεμάτο. Εκεί θα βρίσκομαι κι εγώ (διαρκείας για 2η συνεχόμενη χρονιά) και περιμένω δύσκολη νίκη (αλλά νίκη) για την Καβάλα. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αναιμικός στο πρώτο του παιχνίδι με τη Λάρισα και περιμένω σήμερα να ταμπουρωθεί στην άμυνα για να πάρει το Χ. Πιθανό σκορ το 1-0, γενικά και το under 2.5 είναι καλή επιλογή. Με ηγέτες του Σουλτανίδη και Ντρομπασίνοβιτς νομίζω ότι ο άσσος θα έρθει!

Stockport - Southampton 2: Στο -8 βρίσκεται η Σαουθάμπτον μετά από την ποινή των -9 βαθμών που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλή ομάδα για την κατηγορία και σίγουρα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι άτυχη. Την εμπιστεύτηκα και την προηγούμενη αγωνιστική και με "πρόδωσε". Δεν περιμένω να συμβεί και σήμερα το ίδιο.

Frosinone - Mantova 1: Φίλος καλός από Ιταλία μου είπε ότι η Φροσινόνε πάει για άνοδο φέτος. Έχει πολύ καλό ρόστερ, προέρχεται από νίκη με πολύ καλή εμφάνιση και αντιμετωπίζει τη Μάντοβα η οποία προέρχεται από ήττα με κάκιστη εμφάνιση. Άσσος...

Hannover 96 - Hoffenheim (0:0 AH) 2: Η Χόφενχάιμ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αν και παίζει πολύ καλά. Η θέση της είναι για τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα αρχίζει να παίρνει νίκες εντός και εκτός έδρας. Πέρσι πέρασε από την έδρα του Ανόβερο σκοράροντας 5 φορές. Το ρόστερ της είναι φυσικά ανώτερο από αυτό του Ανόβερου και έτσι η νίκη με κάλυψη την ισοπαλία μας καλύπτει απόλυτα.

Aarau - Zurich 2: Η γηπεδούχος ομάδα μόνο ομάδα δεν είναι. Έχει τεράστια προβλήματα σε όλες τις γραμμές και έτσι η Ζυρίζη αναμένεται να έχει ένα εύκολο απόγευμα.

Gallipoli - Cesena (0:0 AH) 2: Για την Γκαλίπολι έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις ημέρες. Η ομάδα πριν από 15 ημέρες δεν είχε ούτε πρόεδρο, ούτε προπονητή, ούτε παίκτες! Πήρε 11 παίκτες την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε και λίγους αυτήν που μας πέρασε και σήμερα καλείται να δώσει τον πρώτο της εντός έδρας αγωνα. Αντιμετωπίζει τη Τσεζένα η οποία έδειξε καλά στοιχεία την πρώτη αγωνιστική. Περιμένω νίκη της Τσεζένα και παίζω κάλυψη στην ισοπαλία για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Schalke 04 - Freiburg 1: Ένας από τους δυνατότερους άσσους του διημέρου.

Bayern Munich - Wolfsburg 1: Ντέρμπι της αγωνιστικής και επιτέλους νίκη για τη Μπάγερν. Δεν νομίζω να στραβοπατήσει και σήμερα! Η απόδοση είναι εξαιρετική.

Dundee United - Falkirk 1: Πολύ καλή ομάδα η πρώτη, άπειρη η δεύτερη. Παλιά καραβάνα η πρώτη στην Premier League, νεοφώτιστη η άλλη. Ο άσσος δίκαιος στο 1,60 και τον επιλέγω. Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες.

AIK - Trelleborgs 1: Η αλήθεια είναι ότι η Τρέλεμποργκ είναι φορμαρισμένη από την άλλη όμως η ΑΙΚ στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και η νίκη είναι μονόδρομος. Νομίζω ότι θα έρθει ο άσσος.

St Etienne - Grenoble 1: Μάλλον άτυχη ήταν στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος η ομάδα της Σεντ Ετιέν και έτσι σήμερα καλείται να πάρει τη πρώτη της νίκη επί μιας αντιπάλου που θα έχει μία σημαντικότατη απουσία στο κέντρο της άμυνας. Καυτή ατμόσφαιρα δημιουργούν πάντα οι οπαδοί των γηπεδούχος και αυτό θα σπρώξει τους παίκτες της ομάδας τους στη νίκη.

Naval - Porto 2: Δεν συζητάμε για το εάν θα έρθει το διπλό ή όχι. Η Ναβάλ πρέπει να προσέξει να μην διασυρθεί σήμερα.

Utrecht - Sparta 1: Λένε ότι η Ουτρέχτη φέτος έχει κάνει πολύ καλή ομάδα και οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Ας το επιβεβαιώσει σήμερα αυτό και να μας στείλει στο ταμείο! Η Σπάρτα είναι μία αδύναμη ομάδα και έχει μικρή τύχη έστω και για την ισοπαλία.

Ancona - Salernitana over 2.5: Ομάδες με κάκιστες άμυνες και καλές επιθέσεις. Το over 2.5 δίνεται πάνω από 2.10 σε όλες τις εταιρίες και νομίζω ότι αξίζει να πονταριστεί.

Lorient - Le Mans over 2.5: Πολύ επιθετικές και οι δύο ομάδες (κυρίως η φιλοξενούμενη). Το over 2.5 προσφέρεται και αυτό σε πολύ μεγάλες αποδόσεις και θα το ρισκάρω μιας και οι πιθανότητες για πολλά γκολ είναι πολύ περισσότερες από αυτό που λένε οι αποδόσεις.

Godoy Cruz - San Lorenzo 1: Από την Σαν Λορέντζο πλήγμα αποτελεί η πώληση του καλύτερου της παίκτη. Από την άλλη το Γοδόι έχει έναν πολύ καλό προπονητή που ξέρει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Ο άσσος αναμφισβήτητα έχει αξία.

Η αυριανή ημέρα είναι ακόμη καλύτερη. Ενδεικτικά αναφέρω ότι μου αρέσουν: Γιάννενα, Σαμπντόρια, Κάλιαρι, Νάπολι, Φέγενορντ, Αάλεσουντ, Ρετζίνα, Έβερτον. Περισσότερα όμως αύριο...Καλό Σάββατο!

Δημοσ.

παιδια ο ξαδερφος μου μου ειπε οτι υπαρχουν καποιοι ου δινουν προγνωστικα για τρελες ισοπαλιες εχεε κατι κατα νου? μιλαω μονο για ισοπαλιες!

Δημοσ.

Ελβετία - Ελλάδα τρελός άσσος και value. Τον βρήκα 2.25 σήμερα εγώ. Επεσε στο 2.10 πάλι ;) Θα μας ψήσει ο hitzfeld.

Δημοσ.

Άμα μπορέσει να βάλει γκόλ με 3 στόπερ και 3 αμυντικά χαφ που θα κατέβουμε...Γιατί στην άμυνα είναι προβληματικοί αυτοί..

Πλάκα πλάκα είναι καλό under

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...