adamakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τα σημεία που προτείνω είναι: * Λάχτι - Ντιναμό Τιράνων: 1 * Ντιναμό Μινσκ - Ρένοβα: 1 * Φραμ - Νιου Σαιντς: 1 follow me on twitter περασαν ολα μπραβο μου ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:21 ---------- * Σάντος - Σπορτ Ρεσίφε: 1 * Χιμνάσια Λα Πλάτα - Χιμνάσια Χουχούι: 1 * Στάρτ - Στρομγκοντσετ: 1 * Σταβάνγκερ - Χαμ Καμ: 2
adamakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 * Σιόν - Βασιλεία : 2 * Ελσίνκι - Χάκα : 1 * Έσμπιεργκ - Μπρόντμπι : 2 * Τρόμσο - Στρομσγκόντσετ : 1
joef_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 * Σιόν - Βασιλεία : 2 * Ελσίνκι - Χάκα : 1 * Έσμπιεργκ - Μπρόντμπι : 2 * Τρόμσο - Στρομσγκόντσετ : 1 Εισαι μαγκας μονο και μονο που τα μοιράζεσαι! Αυτο το Σαββατοκύριακο θα σε ακολουθήσω και ελπιζω τα καλυτερα!
alexis333 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Απο χειμωνα που θα αρχισουν τα πρωταθληματα θα μπω κι εγω στο Club. Τωρα δεν αξιζει να παιξεις τπτ γιατι δεν εχεις αγωνιστικες Αν και δεν ειμαι και πρωταθλητης στο αθλημα :lol:
alexdelpiero Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Απο χειμωνα που θα αρχισουν τα πρωταθληματα θα μπω κι εγω στο Club.Τωρα δεν αξιζει να παιξεις τπτ γιατι δεν εχεις αγωνιστικες Αν και δεν ειμαι και πρωταθλητης στο αθλημα :lol: Και ομως φιλε οι σκανδιναβιες εχουν πολλες ευκαιριες αμα το ψαξεις.επισης στα μεγαλα πρωταθληματα παιφτει ολος ο κοσμος κ οταν τα ματς φορτωνωνται πολυ τοτε δυσκολα παιρνανε....
alexis333 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Και ομως φιλε οι σκανδιναβιες εχουν πολλες ευκαιριες αμα το ψαξεις.επισης στα μεγαλα πρωταθληματα παιφτει ολος ο κοσμος κ οταν τα ματς φορτωνωνται πολυ τοτε δυσκολα παιρνανε.... Nαι οκ αλλα αυτα τα παιχνιδια δεν τα γνωριζω καν. Ειναι σαν να παιζω Κινο. Να βαζω αριθμους στην τυχη :-D
JACK20AF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μια τριαδούλα για σήμερα Σογκνταλ 1 Μιαλμπι 1 Μακάμπι Χάιφα 2 http://pame-tameio.webs.com
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εγω προβλεπω τον Ολυμπιακο να κερδαει 2-1. Αληθεια πιστευω πως εχουμε καλη ομαδα αλλα εχουμε πολλες απουσιες. Προτεινω διπλο στο Θρυλο. Εγω βασικα μαλον θα το βαλω
alexis333 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Για πειτε καμια προβλεψη μπας και παιξουμε τπτ με τα παιχνιδια Ολυμπιακου Παναθηναικου για τα προκριματικα. Εγω λεω να παιξω αυτα τα 2 με τελικη αποδοση και για τα 2 στα 3.12 : Απο το bwin οι αποδοσεις Παναθηναϊκός - Σπάρτα Πράγας Θα σκοράρουν στο ματς και οι 2 ομάδες; πρόβλεψη: Όχι --> 1.95 Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας Θα σκοράρουν στο ματς και οι 2 ομάδες; πρόβλεψη: Όχι --> 1.60
Merdock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Παναθηναϊκός - Σπάρτα Πράγας : 2 - 1 Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας : 3 -1 Αν τα παίξει κανείς(εγώ δε παίζω στοίχημα) και τα πιάσει θέλω ποσοστά
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Xαχαχαχαχα !!!! :lol: Τους τα πηραμε και σημερα τα λεφτα. :devil: Ενα παιχνιδι σημερα και ενα χτες. Και ενα την προηγουμενη βδομαδα. Τα ειχα βαλει στις πιο πανω προβλεψεις μου. Οποιος προλαβε και ακουσε πηρε χρημα :p:p Αρχισε καλα η σεζον Παντα τετοια να χουμε
JACK20AF Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μια τριαδούλα για σήμερα Ρόμα 2 Αούστρια 1 Παοκ 1 Και για όσους πάνε για τα πολλά μια τριάδα με μεγάλες αποδόσεις Αμπερντιν 2 Μπροντμπι 2 Τρομσο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.