Trustworthy Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Καλημέρα! Αναφέρω 2-3 λόγια για κάθε αναμέτρηση που μου άρεσε: Ingolstadt - Mainz 2: Η Μάιντς αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από τη Λεβερκούζεν αν και ισοφάρισε σε 2-2 στο 88'. Λύγισε στην παράταση και έτσι στρέφεται όλη η προσοχή της πλέον στο πρωτάθλημα που ο στόχος παραμένει η άνοδος στην Μπουντενσλίγκα. Αντιμετωπίζει την Ινγκοσταντ η οποία έχει υπηρεσιακό προπονητή και μάλλον θα αποτελέσει μία από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Εύχομαι οι παίκτες της Μάιντς να μην παρουσιαστούν κουρασμένοι και να κερδίσουν τη γηπεδούχο ομάδα. Panathinaikos - OFI 1 ΗΤ: Περιμένω τον Παναθηναϊκό να παρουσιαστεί σοβαρός από το πρώτο λεπτό και να προηγείται στο ημίχρονο απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο ΟΦΗ. Nice - Saint-Étienne 2: Η Σεντ Ετιέν έχει μόνο μία νίκη εκτός έδρας για το γαλλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νις είναι αδιάφορη και δεν μπορώ να πω ότι "χτυπάει" με πάθος τα παιχνίδια από τότε που εξασφάλισε τη παραμονή της. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει το τρίποντο αλλά το ποντάρισμά μου θα είναι χαμηλό. Mönchengladbach - Bielefeld 1: Ο "θάνατός σου η ζωή μου" μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η γηπεδούχος ομάδα είναι στην διακεκαυμένη ζώνη και έχει χρυσή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο μιας και είναι μαζί της η παράδοση εκτός από τη βοήθεια του κόσμου. Roeselare - Gent Χ2: Περισσότερο από τους παίκτες της Γάνδης εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα. Εάν είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια μπορούνε να πάρουν το διπλό. Στην χειρότερη θα πάρουν τη ισοπαλία. Eskisehirspor - Besiktas 2: Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι καλές. Η Μπεσίκτας "καίγεται" για τη νίκη αφού έχει σαν στόχο το νταμπλ και με νίκη σήμερα πλησιάζει στον πόντο την Σίβασπορ. Μαζί της είμαι! Benfica - Marítimo 1: Κατάφερε να αυτοκτονήσει φέτος η Μπενφίκα αφού τον τελευταίο μήνα πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις με εξαίρεση το διπλό την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Σετούμπαλ. Σήμερα θα πάρει τη νίκη μιας και απέναντί της έχει τη Μαρίτιμο που τους συνδέουν πολύ καλές σχέσεις. Καλή Κυριακή να έχουμε και ελπίζω με...γεμάτες τις τσέπες!
alexdelpiero Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Mια δυνατη μπασκετικη τριαδα ειναι Αρης-Πανιωνιος (7.5) 2,Μαρουσι-Πανελληνιος 1(3.5)Καζερτα_Ριετ(5.5) 2
dark_banishing Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Για την eurovision έπαιξε κανείς στοίχημα ; Ένα που σκέφτομαι είναι να μην μπει ο σάκης στην τετράδα.. Το να μπει δίνει 1.80 στο betfair.. Επίσης η τουρκία να μπει τετράδα δίνει 2.6
valekgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, για σήμερα η κατάκτηση του ΟΥΕΦΑ απο την Σαχτάρ είναι καλό σημέιο , όπως και η παρακάτω δυάδα! Young Boys -vs- FC Sion 1 Skeid -vs- Ham-Kam 2
Achilles Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ βλέπω και μια ¨μόντα". Το ιταλικό που έβαλε και ο ΟΠΑΠ, 1 ημ 2 τελ. 25 απόδοση. Για Ιταλούς μιλάμε, έγιναν και το προηγούμενο ΣΚ ανάλογες "ανατροπές", μια ψιλή θα ρίξω...
alexdelpiero Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πως βλεπεται ατλετικο-ζυριχη-αμπερντιν κ απο μπασκετ μαρουσι-ορλεανη?
Achilles Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Στουτγάρδη ξερό διπλό και ξερό ψωμί. Πολύ μεγάλο ποσοστό (4,5-5 φράγκα) για την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Γερμανία που διεκδικεί την έξοδο στο CL ή και το πρωτάθλημα αν χάσει η Βόλφσμπουργκ. Αν δεν τα καταφέρει ..... ουεφάκι. Αξίζει το ρίσκο. Τελευταία αγωνιστική είναι.
Trustworthy Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Για σήμερα οι προτάσεις μου είναι οι εξής: Bellinzona - Zurich over 2.5 1.55 Larisa - AEK 2 1.53 Start - Bodø/Glimt 19:00 1 1.80 Grasshoppers - Basel 17:15 2 1.55 Vålerenga - Strømsgodset 19:00 1 1.90 Hull - Manchester Utd 17:00 X2 1.37 Vaduz - Sion 17:15 2 1.39 Sunderland - Chelsea 18:00 2 1.90 Milan - Roma 16:00 1 1.80 Avai - Coritiba 00:30 1 1.90 Atalanta - Palermo over 2.5 1.65 Torino - Genoa 16:00 1 1.44 Panathinaikos - PAOK 1 1.37 Siena - Juventus 2 1.40
valekgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Πολύ καλά τα Οβεράκια στο τέλος της αγωνιστικής στην Ελβετία σήμερα με Ζυρίχη και Βασιλεία. Συμπλήρωστε την τριάδα με Χ2 την Μποέμιανς
alexdelpiero Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 κwsn αν δεις στειλε μια γνωμη για ταου-ρεαλ με τη ρεαλ να χει +7.5.Σιγουρα καλυτερη ομαδα η ταου που βλεπω να παιρνει κ το πρωταθλημα αλλα βλεπω τη ρεαλ να το παλευει εκει μεσα κ να μη χανει με πανω απο 7.5.Στο ποδοσφαιρο βλεπω Τσελσι1 παρι1 και οβερ την λεβερκουζεν...
KWSN_Men Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 κwsn αν δεις στειλε μια γνωμη για ταου-ρεαλ με τη ρεαλ να χει +7.5.Σιγουρα καλυτερη ομαδα η ταου που βλεπω να παιρνει κ το πρωταθλημα αλλα βλεπω τη ρεαλ να το παλευει εκει μεσα κ να μη χανει με πανω απο 7.5.Στο ποδοσφαιρο βλεπω Τσελσι1 παρι1 και οβερ την λεβερκουζεν... Εμένα κάτι μου λέει ότι θα γείρει λίγο το γήπεδο μέσα στη Βασκονία...
alexdelpiero Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Θα γειρει λες ε?ξερεις τι πιστευω οι της ρεαλ να βγαλουν τη προσωπηκοτητα που εχουν αναφερομαι στους λοπεζ-ρεγες-μπουλοκ.Α να δουμε... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:59 ---------- τελικα εγειρε...(αδικησαν ομως τη ρεαλ την ειχαν φορτωσει με φαουλ απο νωρις)
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Λοιπον σημερα στο ενα ορλεαν-λε μαν 2,ταου -ρεαλ 2,βολιβια -βενεζουελα 1 κ στο αλλο σογκνταλ1-σαο παολο διπλο-ατλετικο παραναενσε οβερ...
adamakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τα σημεία που προτείνω είναι: * Λάχτι - Ντιναμό Τιράνων: 1 * Ντιναμό Μινσκ - Ρένοβα: 1 * Φραμ - Νιου Σαιντς: 1 follow me on twitter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.