vaiaserres Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 παιδια για σημερα κανενα στανταρ παιζει να βγαλουμε και κανα 100ευρο αν γινετε
Nik0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μπλακμπερν - Σαντερλαντ Η Σαντερλαντ θα παιξει μονο με αναπληρωματικους και δεν την ενδιαφερει το κυπελο.
Trustworthy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Η Τβέντε έκανε το καθήκον της και κέρδισε άνετα με 4-1 της Μπρέντα. Ο Παναθηναϊκός κόλλησε στο 0-0 και μου στέρησε ένα καλό ταμείο. Όλα τα φώτα όμως πέφτουν στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε πολύ καλά, ειδικά στον 1ο ημίχρονο, και κέρδισε τον Ολυμπιακό ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ ήταν ο Κονσεϊσάο ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλασέ "νίκησε" τον Νικοπολίδη και έγραψε το τελικό 1-0. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε την Τούμπα να...κοχλάζει πράγμα που δίνει από τη μία φτερά στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας και από την άλλη περιορίζει τις φιλοδοξίες των αντιπάλων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε έναν μήνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη με φόντο μία θέση στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Καλό βράδυ.
mix0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια του φόρουμ! Για σήμερα έριξα Ααχεν 1/1 Τελ Λεισοες 1/1 Τελ Αρη 1 Αύριο θα ποντάρουμε δυνατά Α' Γερμανίας!Από τώρα έχω τσεκάρει το διπλό της Βερντερ!Είδωμεν καλή επιτυχία σε όλους σας!
mavrik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 229 -1 .αστερας τριπολης 230-2 .ολυμπιακος 233-1 .εβερτον 227-under .λεβερκουζεν στουτγαρδη 401-χ ημιχρονο .παναθηναικος παοκ
donpaganistis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Fiorentina-Lazio : Over 1.80 Volendam-PSV : Over 1.50
Trustworthy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Η Ίντερ έκανε το καθήκον της για σήμερα και έτσι έμεινε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και να "γράψει" το ταμείο μου. Όπως θα είδατε στο πινακάκι έχω ανεβάσει 3 επιπλέον προτάσεις για αύριο Κυριακή. Το κουπόνι μου αρέσει και ελπίζω αυτό να λέω και σήμερα το βράδυ. Αναφέρω λίγες σκέψεις μου για κάθε παιχνίδι: Panathinaikos - PAOK 1: Ο ΠΑΟΚ ομολογουμένως έχει κάνει καλή ομάδα φέτος. Δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Το κακό για αυτόν είναι, όμως, ότι προέρχεται από πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με Άρη (3 αγώνες) και Ολυμπιακό (την Τετάρτη που μας πέρασε). Στο τελευταίο μάλιστα παιχνίδι από τα μέσα του 2ου ημιχρόνου η ομάδα της Θεσσαλονίκης "έβγαλε" κούραση. Αυτό περιμένω και για σήμερα και δίνω πρώτη τύχη στον άσσο. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσει χαρά και στον κόσμο του και νομίζω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το καταφέρει... Xanthi - Levadeiakos 1: Από την 8η αγωνιστική έχει να κερδίσει η Ξάνθη και νομίζω ότι σήμερα έχει ιδανική ευκαιρία για να τα καταφέρει. Ο αντίπαλός της ενδείκνυται αφού παρουσιάζεται πολύ αδύναμος εκτός έδρας (4-17 γκολ) και καμία εκτός έδρας νίκη παρά μόνο μία ισοπαλία. Ο Παράσχος υποσχέθηκε νίκη και θα τηρήσει το λόγο του! Buyuksehir - Fenerbahce 2: Ομάδες από την ίδια πόλη (Κωνσταντινούπολη) και στο γήπεδο θα υπάρχουν περισσότεροι οπαδοί της Φενέρ παρά της Μπουγιουκσεχίρ. Μάλιστα η τελευταία προέρχεται από μεγάλης έκτασης ήττα και η ψυχολογία των παικτών της είναι πολύ χαμηλά. ΑΠό την άλλη η Φενέρμπαχτσέ θέλει μόνο νίκη ώστε να πλησιάσει και πάλι στους 4 πόντους από την κορυφή. Sampdoria - Siena 1: Εδώ θα μιλήσει η δύναμη της έδρας καθώς και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Σαμπτόρια πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτεί και νομίζω ότι η διαφορά της με την Σιένα θα φανεί στο γήπεδο. Bayern M. - Borussia Dortmund 1: Πλέον η Μπάγερν κάνει ευκαιρίες, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Χόφενχάιμ έχει την ευκαιρία να την πλησιάσει ακόμη περισσότερο (στον 1 βαθμό). Άσσος χωρίς πολλά πολλά και ενδεχομένως και με handicap. De Graafschap - Twente 2: Για την Τβέντε τα έχουμε πει αρκετές φορές από αυτήν την στήλη. Η ομάδα πάει τρένο, είναι φορμαρισμένη και δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση. Η Ντε Γκράαφτσαπ βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχει αδύναμο υλικό και δεν νομίζω να μπορέσει να κοντράρει σε κανένα σημείο του αγώνα την Τβέντε. Villarreal - Numancia 1: Τελευταίο τεστ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Βιγιαρεάλ και θα πρέπει να είναι καλή η εμφάνισή της συνοδευόμενη με νίκη επί της Νουμάνθια η οποία προέρχεται από συνεχόμενες ήττες. Δεν χαρίζει η ομάδα της Βιγιαρεάλ και το άσσος μάλλον θα έρθει. Kavala - Ethnikos Asteras 1: Η ομάδα της πόλης μου πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αφού βρίσκεται στην 3η θέση (4 πόντους πάνω από τον Ιωνικό) και έχει βάλει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ψωμιάδης ενίσχυσε την ομάδα κατά την μεταγραφική περίοδο με 9 παίκτες (!) πράγμα που δείχνει έμπρακτα τη διάθεσή του να πρωταγωνιστήσει μέχρι το τέλος. Φυσικά ουτε καν να ακούσει ότι η ομάδα του θα στραβοπατήσει απέναντι στην αδύναμη ομάδα του Εθνικού Αστέρα. Άσσος από τους δυνατούς του δελτίου. Καλή επιτυχία να έχουμε...Καλή Κυριακή!
mix0s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Νυρεμβεργη-Καιζερ 1 Λιντς-Μιλγουλ Χ/Χ Τελ Κιντερμινστερ-Κεμπριτζ 1 Τσιλιαντελα-Αβελινο 1,Χ Πακος Φερειρα-Μπελενσες 2
adamakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 * Χέρτα - Μπάγερν * Αταλάντα - Ρόμα * Σπόρτινγκ Χ. - Ρεάλ Μ. * Ηρακλής - Παναθηναϊκός όλα διπλά.
Trustworthy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα! Όπως ίσως παρατηρήσατε έχει καταντήσει must το ποντάρισμα στην Καβάλα. Αυτήν την αγωνιστική την πρόλαβα σε πολύ καλή απόδοση και πιστεύω ότι είναι ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του σημερινού κουπονιού. Για όσους δεν το ξέρουν απλά σας λέω ότι το παιχνίδι έχει φραγεί από τον ΟΠΑΠ. Πολλά λεφτά έχει δώσει ο Ψωμιάδης στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και η ομάδα θα πάει τρένο μέχρι την Super League! Trust them! Διπλό και για την ομάδα του Παναθηναϊκού που πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον την 2η θέση και το αβαντάζ έναντι των υπολοίπων ομάδων για την κατάληψη της 2ης θέσης. Ο Ηρακλής πήρε το διπλό την προηγούμενη εβδομάδα στην Κρήτη επί του Εργοτέλη και σήμερα θα είναι λίγο πιο άνετος σε ενδεχόμενη και πολύ πιθανή ήττα. Το momentum δείχνει Σέρρες και εγώ είμαι μαζί με την ομάδα της Μακεδονίας. Νίκη or die για την ομάδα των Σερρών. Η απόδοση είναι εξαιρετκή! Σιένα - Ουντινέζε αποτελούν δύο σωματεία που έχουν πολύ καλές σχέσεις. Σήμερα πολύ μιλάνε για Χ. Εγώ θα πάω στον άσσο μιας και η Σιένα τον έχει περισσότερο ανάγκη. Στην Ολλανδία η Γκρόνινγκεν είναι δύο κλάσεις ανώτερη της Χέρακλες, η απόδοση του άσσου δεν είναι τόσο καλή αλλά νομίζω ότι θα επαληθευτεί. Το ίδιο πιστεύω και για τον Άγιαξ ο οποίος αντιμετωπίζει την κακή Φέγενορντ φέτος και οι πιθανότητες νίκης του είναι πολλές απέναντι σε μία κακή ομάδα. Πάμε και δίπλα στην Ολλανδία, στο Βέλγιο που μας προσφέρει δύο καλά σημεία (Μπριζ και Άντερλεχτ) αν και μέχρι τώρα πόνταρα μόνο στο διπλό της Άντερλεχτ. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια την Τετάρτη και το Σαβ/κο και το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο εύκολο από αυτά τα 3. Εάν δεν κερδίσει σήμερα τότε ο τίτλος κάνει φτερά. Για να δούμε... Τέλος στην Ισπανία η Ατλέτικο θα ανεβάσει στροφές και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Στα συν είναι και οι πολύ καλές επιστροφές παικτών που έχει. Κομβικό σημείο το σημερινό παιχνίδι για την Ατλέτικο που ο στόχος της είναι το Champions League. Μαζί της κι εγώ! Αρκετά ενδιαφέρουσα η σημερινή ημέρα. Μένει να δούμε εάν έτσι θα είναι και κατά το τέλος της όταν θα μετράμε τα κέρδη μας ή τις χασούρες μας...Καλή Κυριακή!
The_player Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Για το κύπελλο Ουέφα. Ολυμπιακός - Σεντ Ετιέν Καταρχήν να επισημάνουμε ότι το 1,50 περίπου στον άσσο είναι τιμή απαράδεκτη για ευρωπαικό παιχνίδι.Εντάξει ο Ολυμπιακός σκόρπισε την Μπενφίκα και την Χέρτα στον προηγούμενο γύρο , όμως τότε βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.Σήμερα δείχνει λίγο χαλαρός , αυτό δείχνει η εικόνα τουστα τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Άρη.Σοβαρή αντίσταση δεν βρίσκει στο ελληνικό πρωτάθλημα , όμως οι Γάλλοι δεν ειναι αμελητέα ποσότητα.Παρά το στραβό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δείχνουν σημεία ανάκαμψης τελευταία , ενώ η πορεία τους στο Κύπελλο Ουέφα ήταν εντυπωσιακή.Φέτος κερδίσανε την Μπορντώ εκτός και έφεραν ισσοπαλία με την Λυών εκτός έδρας , αποτελέσματα που δεν είναι αμελητέα...Απών για τον Ολυμπιακό ο Λέτο, Ματσούι και Γκράξ θα λείψουν για τους Στεφανουά...Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει και ο πρόεδρος της Uefa Μισέλ Πλατινί....Θα ρισκάρω να κοντράρω τον Ολυμπιακό... Επιλογή : X Φιορεντίνα - Άγιαξ Σημαντικό παιχνίδ με βάση τα ονόματα των δύο αντιπάλων , όμως οι "Βιόλα" είναι σαφώς πιο σταθερή ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια.Με τον Πραντέλι στον πάγκο η Φιορεντίνα είναι πάντα μέσα στην 5άδα στο ιταλικό πρωτάθλημα.Αστέρια της οι Μουτου και Τζιλαρντίνο (που αναγεννήθηκε φέτος σκοράροντας κατα ρυπας). Προέρχεται από ανέλπιστη ισσοπαλία (3-3 εκτός έδρας) με την Τζένοα ,σε ένα παιχνίδι που έχανε 3-0... Σημαντική η απουσία του μέσου Σαντάνα που θα χάσει μάλλον την φετινή σεζόν.Ο Άγιαξ μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του , αρχίζει και παραπαίει στο ολλανδικό πρωτάθλημα.Ίσως η φυγή του Χούντελαρ , ίσως οι αλχημίες του Φαν Μπάστεν με παραγκωνισμό παικτών (Λεονάρντο) να του στοίχισαν.Πάντως η εικόνα του τον τελευταίο μήνα δεν είναι η καλύτερη...Την Κυριακή κέρδισε την Φέγενορντ (2-0) χωρίς και πάλι να πείσει...Τα χάλια της τα έδειξε στο παιχνίδι με την Φίτεσε πριν 2 εβδομάδες (ήττα 4-1!!)....Πολλές και οι απουσίες.Θα λείψουν οι Βερτόγκεν , Βίλερτ , Τσβίτανιτς , Γκάμπρι και Ενό...(πλήττεται κυρίως η άμυνα).Προβλέπω νίκη των γηπεδούχων. Επιλογή : 1 Σαμπντόρια - Μέταλιστ Βάσει ονόματος πολλοί θα προτιμήσουν τον άσσο , όμως η "Σάμπ" δεν είναι σε καλή κατάσταση.Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και η θέση του Ματσάρι στον πάγκο της κρίνεται επισφαλής.Προέρχεται από αποτέλεσμα - έκπληξη καθώς κατάφερε την ισσοπαλία στην έδρα της Γιουβέντους (1-1).Παρόλα αυτά δέχτηκε μεγάλη πίεση και η άμυνα της πελαγοδρομούσε ...Δεν παίζει ο εξαιρετικός σκόρερ Πατσίνι.Η Μέταλιστ είναι αξιόμαχη ομάδα όπως την είδαμε στην φάση των ομίλων.Με όπλο της την άμυνα και τις αντεπιθέσεις πηγαίνει τα παιχνίδια σε χαμηλό σκόρ.Και στα φιλικά που έδωσε τα πήγε μια χαρά.Κέρδισε την Σλάβια Πράγας , έχασε από την Ζενίτ και έφερε ισσοπαλία με την Σπαρτάκ Μόσχας. Τα λίγα γκολ είναι η 1η επιλογή.Απο εκέι και πέρα αν οι Ουκρανοί περιορίσουν τον Κασάνο....μπορεί να έχουμε και έκπληξη. Επιλογή :under2,5 Eπιλογή : X2 Nαιμέγκεν - Αμβούργο Μια από τις εκπλήξεις του κυπέλλου Ουέφα είναι η Ναιμέγκεν καθώς ένα μέτριο σύνολο με ένα καλό προπονητή κατάφερε την πρόκριση σε αυτόν τον γύρο του Ουέφα.Μάλλον σε πτώση τελευταία οι Ολλανδοί όπως έδειξαν και στο παιχνίδι με την Χέρενβεν.Πολλές και σημαντικές οι απουσίες.Γιάνσεν και Ρόμενταλ θα λείψουν στην επίθεση , απών και ο Ντάνι Φερνάντεζ στο δεξί άκρο της άμυνας , εκτός για πειθαρχικούς λόγους και οι Μπουαζάν και Κόλινς.Το Αμβούργο απολαμβάνει την 2η θέση στην Μπουντεσλίγκα ,καθώς είναι η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα.Ο Ολλανδός Γιολ (προπονητής του Αμβούργου) , είναι καλά πληροφορημένος για το παιχνίδι της Ναιμέγκεν.Παίζει ο Πέτριτς καθώς στο πρωτάθλημα είναι τιμωρημένος.Πολύ καλή παράδοση έχουν οι γερμανικές ομάδες με τις ολλανδικές... Επιλογή :2 Bέρντερ Βρέμης - Μίλαν Το πιο σπουδαίο παιχνίδι για αυτή την φάση του Ουέφα.Η Βέρντερ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο γερμανικό πρωτάθλημα ενώ έχει αρχίσει και χάνει και την επαφή της με το σκοράρισμα , χαρακτηριστικό που ήταν ένα από τα ατού της.Βοηθάει ο Τζίωλης σαν αμυντικός χαφ, θα παίξει ο Ντιέγκο που είναι τιμωρημένος μόνο για το γερμανικό πρωτάθλημα.Η Μίλαν προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ.Το παιχνίδι ήταν καλό , επιθετικό και θα μπορούσε να είχε λήξει ακόμα και 3-3...Χωρίς Μπέκαμ και Μαλντίνι. Διαθέτει καλή επίθεση φέτος αφού το κέντρο (Κακά , Ροναλντίνιο) βοηθά τους επιθετικούς.Έχει σκοράρει 41 γκολ στο Καμπιονάτο. Προβλέπω γκολ και από τις δύο πλευρές. Επιλογή :Nα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (γκολ-γκολ) Σαχτάρ - Τότεναμ Πολύ περίεργο παιχνίδι καθώς η Σαχτάρ προέρχεται από την διακοπή και το πρωτάθλημα της ξεκινά την επόμενη εβδομάδα . Οι Ουκρανοί δεν έχουν πλέον τον Μπραντάο στην επίθεση (πήγε στην Μαρσειγ) , έχουν όμως ικανούς παίκτες για να σκοράρουν(Τζαντσον ,Καστίγιο,Μορένο). θα παίξει το κλασσικό παιχνίδι κρατώντας το μηδέν στην άμυνα ωστέ να σκοράρει 1-2 γκολ...Η Τότεναμ ταξιδεύει μισή στην Ουκρανία αφού ο Ρέντναπ θεωρεί πιο σημαντικό παιχνίδι αυτό με την Χαλ...Δεν παίζουν οι Κιν, Παβλιτσένκο ,Νταφόε ,Κορλούκα και Κινγκ(σχεδόν όλη η επίθεση). Αμφίβολος είναι και ο Μόντριτς.Έχει αξία ο άσσος , όπως επίσης και το under2,5 αφού δεν βλέπω την Τότεναμ να σκοράρει... Επιλογή :1 Επιλογή :under2,5 όπως ακριβώς τα έγραψα και στο http://www.netbet.gr
aris1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παιδια εγω βλεπω 2 αγιαξ, 2 μαντσεστερ σιτι και οβερ τοτεναμ!!!!!!!!τι λετε???
kaiowas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παιδια εγω βλεπω 2 αγιαξ, 2 μαντσεστερ σιτι και οβερ τοτεναμ!!!!!!!!τι λετε??? Αυτη η Manchester City ειναι η πιο ασταθης ομαδα. Αν παιξει Bellamy κ Robihnio καλα τοτε το πηραν, αλλιως θα βουλιαξουν στην μετριοτητα για αλλη μια φορα.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 παμε για ταμείο.. 137 - αρης - Χ/2 180 - ρωμα - 1 243 - γιουβε (ρίσκο) - 2 213 - Αούστρια - 1 279 - μίλαν - 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.