dark_banishing Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ναι. Υπάρχουν και άλλα στοιχήματα με over 1,5 γκολ, over 3,5 γκολ κλπ. Αλλά συνήθως όταν λέμε over εννοούμε ως όριο τα 2,5 γκολ.
adamakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 μαντσεστερ σ.-εβερτον 1 λυων - μαρσειγ 1 αρης - αεκ 2 τοττεναμ - μαντσεστερ γ 2
xania4ever Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 μαντσεστερ σ.-εβερτον 1λυων - μαρσειγ 1 αρης - αεκ 2 τοττεναμ - μαντσεστερ γ 2 Ατυχος αυτήν την φορά φίλε κανένα δν βγήκε.Ειδικά το άρης-αεκ το είχα σίγουρο γαμώτο.
adamakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 αστα δραμα ηταν το σκ τιποτα δεν περασε......
xania4ever Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω τώρα για αύριο και μεθαύριο: olympiakos 1, valencia X, santander 1, hamburg 1, milan 1, la coruna x .Τι λές ρε Γιώργο θα πάμε ταμείο επιτέλους?
adamakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ρεαλ - βαλενθια 1 σιενα - ιντερ 2 λαρισα - λεβαδειακος 1 εβερτον - τσελσι 2 (ας ελπισουμε να μην παθουμε την πανωλεθρια του προηγουμενου σκ)
xania4ever Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίος Γίώργο 3/4 μεχρι στιγμής αν πιάσεις και την τσέλσι είσαι θεός.
adamakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίος Γίώργο 3/4 μεχρι στιγμής αν πιάσεις και την τσέλσι είσαι θεός. με ματιασες !!! 0-0 ηρθε η τσελσι δεν πειραζει better luck next time !
xania4ever Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Επρεπε να το δώσεις χ2 οι πιο πολλοί έτσι το παίξανε.Αλλά σε καταλαβαινω θές να δίνεις καθαρά αποτελέσματα...Πάντως συγχαρητηρία από μένα.
jason_rethymno Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ασ τα να πανε δε πιασαμε τιποτα παλι
Trustworthy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι το 2009 να είναι καλύτερο από το 2008 και για να συμβεί αυτό εύχομαι να έχουμε υγεία. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερευσούσης σημασίας αν και όχι ασήμαντα. Σήμερα ξεχώρισα 6 αναμετρήσεις. Inverness - Rangers 2: Η πιο αδύναμη ομάδα της Premier League απέναντι στην μία εκ των δύο καλύτερων ομάδων της Σκωτίας. Ο άσσος είναι πολύ δυνατός. Trofense - Benfica 2: Μία από τα ίδια και για αυτό το ζευγάρι. Ilisiakos - Kastoria 1: Στην Καστοριά ήμουν τις προηγούμενες ημέρες. Στην πόλη επικρατούσαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έπεσε και πολύ χιόνι μέσα στην πόλη (10 πόντους) και πιστεύω ότι οι παίκτες της ομάδας των Γουναράδων δεν προπονήθηκαν έτσι όπως θα έπρεπε. Το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες αλλά πιστεύω ότι η ομάδα της Αθήνας θα καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς. Σημαντικότατη είναι η απουσία του μεσοεπιθετικού Χαλίμι από την ομάδα της Καστοριάς. Tenerife - Sevilla B 1: Εκτός έδρας τα πάει πολύ καλά η Τενερίφη. Εντός έδρας πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι προκειμένου να φτάσει στην πολυπόθητη άνοδο. Η Σεβίλλη Β δείχνει ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Huelva - Numancia 1: Ντέρμπι ουραγών με την Ουέλβα να είναι καλύτερη σαν ομάδα στα μάτια μου. Must win το σημερινό παιχνίδι για αυτήν, η απόδοση καλή και εγώ...ακολουθώ! Panathinaikos - AEK 1: Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Επιπλεόν ο Παναθηναϊκός εάν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να πάρει όλους τους εντός έδρας αγώνες ανεξαιρέτως. Αρχή νομίζω μπορεί να γίνει από σήμερα. Μέτριο ποντάρισμα. Αυτά από εμένα σε μία ημέρα που δεν έχει πολλούς αγώνες. Όποιος θέλει ας κοιτάξει και τους άσσους του Διαγόρα και του Ολυμπιακού Βόλου. Ειδικά ο άσσος του Διαγόρα μου αρέσει αρκετά. Καλή Κυριακή να έχουμε...
fastinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ρίξτε μια ματιά στο site της υπογραφής μου είναι καινούργιο site και προσθέτουμε συνέχεια.
tempo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 φίλε μου ταμείο δεν βλέπω να κρατάς. Με βάση ένα αρχικό ποσό να βλέπουμε αν είσαι + ή -
fastinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Αυτό Θα φτιάξω με το που φτιάξω κατι στον κώδικα.
adamakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εβερτον - χαλ 1 λαρισα - αστερας τρ 1 αεκ - παοκ 1 μαντσεστερ γ - τσελσι 1Χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.