Nitrous18 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εγω επαιξα σημερα 3 παιχνιδια με ρισκο Χ την juve - real X την Fener - arsenal 2 Lyon
adamakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 λοιπον για ολο το σκ εχουμε τα εξης ασο την μπαγερν ασο τη γιουβεντους ασο τη ρεντινγκ ασο την ξανθη ασο την τσελσι διπλο τον πανιωνιο διπλο τη λυων
Trustworthy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα έχουμε πλούσιο πρόγραμμα στο κουπόνι μας, το ίδιο θα συμβεί και αύριο, οπότε το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Γενικά μου αρέσει το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας. Μου άρεσαν αρκετά παιχνίδια τα οποία παραθέτω: Λεβερκούζεν (2, Χ2, over 2.5), Βόλσμπουργκ, Μπορντό, Αϊντχόφεν, Βίλεμ, Πάρμα, Βιτσέντζα, Ανκόνα (Χ), Γκροσέτο, Μπρέσια, Πίζα, Σασουόλο (Χ)
adamakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 εχουμε λοιπον για το πρωτο σκ του νοεμβριου ασο βερντερ διπλο ιντερ διπλο λιβερπουλ ασο λατσιο διπλο ρεαλ και διπλο παναθηναικος στο μπασκετ
Trustworthy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Aρκετές είναι οι επιλογές μου για το σημερινό κουπόνι. Νομίζω ότι είναι ένα κουπόνι που αξίζει να "ανοιχτούμε" λίγο. Για σήμερα ξεχώρισα τις: Πάρμα - Μπορντό - Αλκμάαρ (καλή τριάδα για σύστημα) Βέρντερ Βρ., Ατλέτικο Παναθηναϊκός over 2.25, X2 και 2 Χάρτπουλ Γκρασχόπερς, Φενέρμπαχτσέ Ίντερ, Λιλ Γκενκ, Σπόρτινγκ. Καλή επιτυχία να έχουμε...
adamakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 βερντερ-παο οβερ ρεαλ-γιουβεντους ασος φιορεντινα-μπαγερν 2-3 γκολ ρομα - τσελσι οβερ
gerr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 βερντερ-παο οβερρεαλ-γιουβεντους ασος φιορεντινα-μπαγερν 2-3 γκολ ρομα - τσελσι οβερ θα συμφωνήσω για Παο, τη ρεάλ τη βλέπω στο χ, φιορεντίνα χ ,ρόμα under, αλλά από αυτά δεν θα έπαιζα κανένα αν και τα 2 πρώτα νομίζω ότι θα βγουν.
VagosM Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 εγώ ζητώ 2 ή 3 απο γιουβε 2 φενερ Χ2 ντιναμό 1 φιορεντινα 1 ματζεστερ Χ βιγια ρεαλ Στανταρ Οver
hammer7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα...παραθετω μια προσωπικη δουλεια...ευχαριστω και ειστε ολοι ευπροσδεκτοι να ανταλαξουμε αποψεις... (δε θελω να θεωρηθει διαφημηση αφου το μπλογκ δν εχει μεσα καμια διαφημηση....) http://bethammer.blogspot.com/
Trustworthy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Την Ζενίτ την περιμένω από το προηγούμενο παιχνίδι κιόλας όταν έφερε Χ στην έδρα της απέναντι στην Μπάτε και έτσι σήμερα το διπλό της αναμένεται να πληρώσει αφού οι διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Η Λυών φυσικά είναι το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην Στεάουα με την τραγική άμυνάς της και ο άσσος απλά περιμένω να επιβεβαιωθεί. Ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν...Καλή ποδοσφαιρική βραδιά να έχουμε...
tempo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση να κάνω στην οποία μπορείτε σίγουρα να βοηθήσετε. Παίζω στοίχημα στην bwin.com άλλα δεν με ικανοποιεί πλέον και θα ήθελα να αλλάξω. Ποιά εταιρεία μου προτείνετε και γιατί?
adamakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 εχουμε και λεμε αρσεναλ - μανστεστερ γ οβερ μπλακμπερν - τσελσι 2 ιντερ - ουντινεζε 1 ηρακλης - λεβαδειακος 1 παο - οσφπ under
adamakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 εχουμε και λεμε αρσεναλ - μανστεστερ γ οβερ μπλακμπερν - τσελσι 2 ιντερ - ουντινεζε 1 ηρακλης - λεβαδειακος 1 παο - οσφπ under 100% επιτυχια
tempo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 για την bet365 τι έχετε να πείτε? εντυπώσεις, σχόλια που να έχετε διαβάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.