Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γραψε ενα ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ under και παιξε και 50Ε στο 0-0 και στο 1-0 της Κροατιας(για 0-0 το βλεπω βασικα αλλα οι Τουρκοι δεν εχουν τερματοφυσκουλα σημερα και καποια στραβη θα γινει)

Δημοσ.
Γραψε ενα ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ under και παιξε και 50Ε στο 0-0 και στο 1-0 της Κροατιας(για 0-0 το βλεπω βασικα αλλα οι Τουρκοι δεν εχουν τερματοφυσκουλα σημερα και καποια στραβη θα γινει)

Να τον ακουτε τον Καιζερ!!!(μονο τον Ρουστου ειχα ξεχασει)

Ποσο πληρωνε ο ΟΠΑΠ το 0-0 και το under?

Δημοσ.

Ωραίος ο καθηγητής. Για σήμερα είδα ενα δωράκι με απόδοση 2.25 για τον άσσο στο ημίχρονο Ολλανδία - Ρωσσία. 50 ευρώ λοιπόν μόνο για άσσο στο ημίχρονο.

Δημοσ.

Χοντρα λεφτα στην νικη(απο κανονικη διαρκεια) της Ολλανδιας διοτι αφενως δεν παιζει και σε 3ο συνεχομενο παιχνιδι να αποκλειστει ο 1ος των ομιλων και αφετερου καλοι οι Ρωσσοι αλλα εδω και 5000 χρονια μονο τον Δαβιδ με τον Γολιαθ εχουμε να λεμε(=οι εκπληξεις λεγονται εκπληξεις ακριβως επειδη δεν γινονται καθε μερα)

Χοντρα φραγκα σε Ολλανδια λοιπον και ενα 50αρακι στο over μιας και οι Ρωσοι μπορουν να σκοραρουν και οι Ολλανδοι ειναι ομαδα που παιζει, δεν κανει το 1-0 και μετα κλεινει ταμειο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγκες χαιρετώ,

μήπως έχετε κατά νου κάποιο site το οποίο αναφέρει αξιόπιστα τα τελευταία νέα των ομάδων κ τις ειδήσεις πριν τους αγώνες? Δεν με ενδιαφέρουν τα προγνωστικά, μόνο τα αξιόπιστα τελευταία νέα.

άντε να βάλω τη λακαμία μου κ εγώ...

under τα 234 και 312, 1X το 232. Στο τελευταίο η Χάμαρμπι έχει πολλές απουσίες πίσω, ενώ στο 234 δεν παίζουν οι πρώτοι σκόρερ των 2 ομάδων. Γενικώς αυτές οι ομάδες προς τα λίγα γκολ κλίνουν.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα!

Μετά από καιρό επιστρέφω στο forum!

Για σήμερα μου αρέσουν 4 παιχνίδια.

Elfsborg - Gefle 1

Kuopio PS - HJK Helsinki 2

Ham-Kam - Rosenborg 2

Hødd - Aalesund 2

Καλή επιτυχία να έχουμε!

Δημοσ.
Μάγκες χαιρετώ,

μήπως έχετε κατά νου κάποιο site το οποίο αναφέρει αξιόπιστα τα τελευταία νέα των ομάδων κ τις ειδήσεις πριν τους αγώνες? Δεν με ενδιαφέρουν τα προγνωστικά, μόνο τα αξιόπιστα τελευταία νέα.

forum.bettingadvice.com

Δημοσ.

2/4 εχθές, μάλλον κακή συγκομιδη.

Σε λίγη ώρα (1+) ξεκινάνε αγώνες για το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Μου αρέσει ο άσσος της Ιντεπεντιέντε και ο άσσος της Φλουμινένσε. Μάλλον θα τους "τιμήσω"!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εεε....

Μιλικόσκι - Ταμπερε Und: 1

Νεφτσι Μπακού - Βασλουι: 1

Λίλλεστρομ - Μποντο Γκλιμτ: 1

Σαλτσμπουργκ - Αλταχ: Over

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...