Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για σήμερα επιλέγω ένα under και ένα over. Το under 2.5 έρχεται από τη 1η Σουηδίας και από τον αγώνα AIK - Halmstad. Οι δύο ομάδες έχουν πολύ σφιχτές άμυνες και δέχονται πολύ δύσκολα το γκολ. Περιμένω λίγα γκολ με οριακή (μάλλον) επικράτηση της γηπεδούχου ομάδας. Από τη 2η Σουηδίας έχουμε ένα over 2.5 που δύσκολα θα σπάσει. Enköping - Qviding με τους γηπεδούχους να έχουν δεχθεί 11 γκολ σε 3 αγώνες και να έχουν σκοράρει 4 γκολ και τους φιλοξενούμενους να έχουν σκοράρει 4 γκολ και να έχουν δεχθεί 5! Όπως καταλαβαίνετε οι άμυνες των δύο ομάδες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές και ειδικά αυτή της Enköping! Περιμένω πολλά γκολ, γκολ και θέαμα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα τον άσσο της Ζενίτ πως τον βλέπεται??? Θα το παίξω μάλλον μονό στοιχηματισμό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ...ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΤΑΞΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΟΠΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ...

http://bethammer.blogspot.com/

;););)

Δημοσ.
Καλή επιτυχία :-)

Καλησπέρα αν γίνεται κάποιος έσω πμ να με ενημερώσει για το πως παίζονται τα lay στην betfair θα το εκτιμουσα πολύ αν γίνεται λίγο αναλιτικά.Ευχαριστώ πολυ.:-)

Δημοσ.

Καλημέρα. Για σήμερα έχουμε :

Ολλανδία - Ιταλία

Το παιχίδι γέρνει προς το Χ μάλλον. Εχει και κάτι ψιλοτραυματισμούς η Ιταλία. Προσωπικά εγώ θα παίξω σε ένα δελτίο το Χ και σε άλλο δελτίο "Ημίχρονο με τα περισσότερα γκόλ : Δεύτερο" με απόδοση 2.1

Ρουμανία - Γαλλία

Εύκολα η δύσκολα θα το πάρει το Match η γαλλία. Διπλό παίδες :)

Δημοσ.

Εγώ έπαιξα τους χτεσινούς και τους σημερινούς αγώνες under. Κάτι μου λέει ότι η Ιταλία θα μου τα χαλάσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...