Trustworthy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Για τους αγώνες της Τετάρτης παίζω τους άσσους της Λίβερπουλ και της Λάτσιο. Δεν νομίζω ότι η Πόρτο θα στερήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο στη Λίβερπουλ. Επιπλέον έχω ένα κακό προαίσθημα ότι ο Ολυμπιακός δεν θα περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού και γιάυτόν τον λόγο θα παίξω τον καλοπληρωμένο άσσο της ιταλικής ομάδας. Ίσως επανέλθω και αργότερα αν βρω κάποια καλή περίπτωση για ποντάρισμα.
Apateonas_69 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 μάλλον το προαίσθημα σου ήτανε λάθος.Πάμε στα σημερινα και στο 2 της Γαλατα και στο οβερ μεταξύ Μπολτον - Άρης.Την ΑΕΚ πολλοί την δίνουν άσσο,εγώ θα πάω στο Χ.Αυτά απο εμένα.
Trustworthy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 E κάτσε να προκριθεί βρε Apatewna_69 και μετά κατηγορήσέ με!Χεχε! Πάμε στο Σαββατιάτικο κουπόνι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο κατά την άποψή μου. Μου αρέσει ο άσσος της Παρί, της Μουσκρόν καθώς και το διπλό της Σεβίλλης. Ίσως καλύ περίπτωση είναι το διπλό της Έβερτον, το διπλό της Οσέρ και το Χ της Λε Μαν. Πάντως την Κυριακή έχει πιο καλά παιχνίδια...
Trustworthy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω ότι το κουπόνι σήμερα είναι αρκετά μέτριο. Δεν υπάρχουν παιχνίδια για καλό ποντάρισμα. Δυνατά σημεία: Παναθηναϊκός 2 Τότεναμ 1 Άντερλεχτ 2 Σεβίλλη 1 Ρόμα 2 Φέγενορντ Για μέτριο ποντάρισμα επιλέγω: Γιούνγκ Μπόις 1 Λάρισα under 2.5 Πανιώνιος Χ2 Τζένοα 1 Μεγάλες αποδόσεις: Ζυρίχη 2 Γουότφορντ 2 Βαγιαδολίδ 2 Εσπανιόλ 2
Trustworthy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Σήμερα ψάχνεις σημεία για ποντάρισμα με το "τουφέκι". Πραγματικά το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο και με κάθε πρόβλεψη ο καθένας κινδυνεύει να εκτεθεί. Συνοπτικά μου αρέσουν: ΟΦΗ (1) 2,20 Μποαβίστα (1) 2,20 Πάρμα (1) 1,86 Σπόρτινγκ Λ. (2) 2,10 Λάρισα (Χ) 3,00 και (Χ2) 1,33 Υπό σκέψη έχω τις: Ίντερ - Ρόμα - Μπέτις - Μπενφίκα - Άντερλεχτ Χ2 - Ουτρέχτη.
patrickdrd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Σήμερα ψάχνεις σημεία για ποντάρισμα με το "τουφέκι". Πραγματικά το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο και με κάθε πρόβλεψη ο καθένας κινδυνεύει να εκτεθεί. Συνοπτικά μου αρέσουν: ΟΦΗ (1) 2,20 Μποαβίστα (1) 2,20 Πάρμα (1) 1,86 Σπόρτινγκ Λ. (2) 2,10 Λάρισα (Χ) 3,00 και (Χ2) 1,33 Υπό σκέψη έχω τις: Ίντερ - Ρόμα - Μπέτις - Μπενφίκα - Άντερλεχτ Χ2 - Ουτρέχτη. Δεν τα είδα έγκαιρα, οπότε κ δεν έλαβα υπόψη μου το post σου, αλλά μια χαρα τα πήγες! Να μας δίνεις πιο συχνά φίλε!
Trustworthy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Για σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη μου αρέσουν: Χετάφε (Χ) ΑΕΚ (Χ) Δυναμό Ζ. (2) Καλή περίπτωση είναι να παιχτούν σε ένα σύστημα που να ζητάμε δυάδες αλλά επίσης καλό είναι και να παιχτούν ως μονά. Επιπλέον μου αρέσει το over 2.5 στον αγώνα Ρεν - Δυναμό Ζ. Κοιτάξτε και διαφορά απόδοσης στον αγώνα Μίλαν - Κατάνια. 1,28 ο άσος στον ΟΠΑΠ και 1,70 σε εταιρία του εξωτερικού. Μήπως αξίζει το Χ2? Καλή επιτυχία.
patrickdrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Για σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη μου αρέσουν:Χετάφε (Χ) ΑΕΚ (Χ) Δυναμό Ζ. (2) Το διπλό της Δυναμό μου άρεσε κ εμένα κ το χω ποντάρει ήδη από χθες μαζί σε DNB (draw no bet - η ισοπαλία δεν παίζει), μαζί με τα διπλά των άαλμποργκ κ κοπεγχάγης. Σε σύστημα 1/2/3 φυσικά, με μεγαλύτερο ποσό στα μονά. Ισοπαλίες δεν ποντάρω, τις απεχθάνομαι... Επιπλέον μου αρέσει το over 2.5 στον αγώνα Ρεν - Δυναμό Ζ. Καλή περίπτωση φαίνεται, το έχω υπο σκέψη, μάλιστα καλόβλεπα το over 3.0 με απόδοση 2.03 (στα 3 γκολ επιστροφή χρημάτων, κερδίσεις από 4 κ άνω) Κοιτάξτε και διαφορά απόδοσης στον αγώνα Μίλαν - Κατάνια. 1,28 ο άσος στον ΟΠΑΠ και 1,70 σε εταιρία του εξωτερικού. Μήπως αξίζει το Χ2? Οι παίκτες της Μίλαν προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν από το "παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων" κ στο αγώνα θα βάλουν πολλούς αναπληρωματικούς, κ επειδή θα ξέρετε ότι τα δεύτερα της Μίλαν είναι... @@@, εγώ ήδη ρίσκαρα το διπλό (χωρίς ισοπαλία πάντα - DNB) για να προλάβω αποδόσεις, γιατί ήδη έχει αρχίσει κ πέφτει...
Achilles Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Κπρ, Μπρίστολ Σίτυ, Μάλαγα και Σοσιεδάδ. Για να δούμε...
Achilles Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 ...την είδαμε και με γαμώ την απόδοση. Τί έβγαλα ο πούστης...
Achilles Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Σημέρα σκέφτομαι θα ακολουθήσω τις Γουέστ Χαμ, Έβερτον, Πλίμουθ και Γέοβιλ. Μια τετραδούλα χαλαρή.
skiaxtro7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ελλλα να ξυπναμε σιγα σιγα χεχε αντε να δουμε πως θα παει το καινουργιο ετος
Achilles Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Προσωπικά θα ρισκάρω με Άστον Βίλα, Μαγιόρκα και Εσπανιόλ. Παίζουν με μεγάλες ομάδες, αλλά δεν τις βλέπω να "πατάνε" καλά σήμερα. Τριάδα μεγάλου ρίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.