Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ισως στο παιχνίδι τις Μόναχο.

Γενικά σήμερα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι χρειάζεται αρκετή τύχη για να αποφύγει κάποιος τον κουβα.

Δημοσ.
Ισως στο παιχνίδι τις Μόναχο.

Γενικά σήμερα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι χρειάζεται αρκετή τύχη για να αποφύγει κάποιος τον κουβα.

Ναι ετσι νομιζω και γω.

Επισης πριν απο λιγο παρατηρησα πως απο ολες τις ομαδες που αγωνιζοντε σημερα μονο σε 2 δινει αποδοσεις για over under o opap.

Aλλο παλι και αυτο....

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα, σωστός είσαι!

το πρώτο ματς κιόλας (Κιλμάρνοκ-Σέλτικ) το έχει σε τηλεοπτική κάλυψη το Σπορ+ στις 14:30

Δημοσ.

σωστός ο παίκτης!

εγώ έφτιαξα δυο δυάδες,

η μια με κιλμάρνοκ-σέλτικ 2 κ άρσεναλ-μάντσεστερ over 2 κ η άλλη με άστον βίλλα κ λεβερκούζεν,

ταμείο κ οι δυο!

Δημοσ.
Πείτε κ τίποτα γι αύριο γιατί η Μαρσέιγ με έστειλε στον κουβά σήμερον....

Εγω ημουν στο ++ σημερα:-)

Αυριο(δηλαδη σημερα αφου ειναι ηδη 1:23) θα συνδιασω τα:

Σε ενα παρολι:

ΑΕΚ-Ηρακλης Back Αεκ.

Aρης-Βεροια Back Αρη.

Μπαρτσελονα-Μπετις Back Μπαρτσα.

Σαραγοσα-Βαγιαδολιδ Back.Σαραγοσα.

Μουρθια-Ντεπορτιβο Lay Μουρθια.

------------------------------------------------

20? στην πενταδα ---->116?

Καθως και 2-3 αλλες πιο ριψοκινδυνες τετραδες παρολι απο 10? που δινουν περιπου 30-50?.

ΦΥΣΙΚΑ δεν ξεχναμε το trading με Μπαρτσα και ΑΕΚ και Αρη οπου στον Αρη πχ με back/lay 50/66? αμα βαλει γκολ ο Αρης τοτε κερδισει/χασει τελικα εχεις κερδος τουλαχιστον 16?.

Δημοσ.

για σήμερα δεν μου αρεσει και πολυ το κουπόνι μια τριαδα που σκεφτομαι είναι: φραιμπουρφκ 1 τουλουζ 1 και σαραγοσα 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας και πάλι παιδιά ..

Σήμερα ως γνωστόν παίζουμε με την μάλτα. Βλέπω πολλούς και παίζουν υπέρ της ελλάδος και μάλιστα με χάντικαπ.

Ήθελα να παίξω το μάλτα +2,5 γιατί πιστεύω πάνω 2 διαφορά δεν κερδίζουμε. Προβληματίζομαι βέβαια γιατί όλοι μου λένε ότι θα βάλουμε πολλά. Τέλος πάντων θα το παίξω μάλλον!

μάλτα +2,5 @ Betfair απόδοση 1,99

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βδομάδα τσάμπιονς λιγκ.

Νομίζω η απόδοση 5 στον ολυμπιακό και 3,5 στην ισοπαλία είναι πολύ λάθος !!

Ειδικά για την ισοπαλία πιστεύω θα πέσει πολύ και θα μπορέσει να γίνει ένα καλό trade.

Αυτά με μια πρώτη ματιά..

Δημοσ.

Οι άσσοι της Λυόν και της Στουτγκάρδης παίζονται πολύ και σκέφτομαι κάποια από τα δυο να το παίξω Χ αν όχι και τα δυο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...