costas_k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Για σήμερα μόνο στο παιχνίδι της Ρίβερ Πλέιτ βλέπω ίσως να βγαίνει εύκολα το over.
costas_k Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ισως στο παιχνίδι τις Μόναχο. Γενικά σήμερα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι χρειάζεται αρκετή τύχη για να αποφύγει κάποιος τον κουβα.
Nik0s Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Ισως στο παιχνίδι τις Μόναχο. Γενικά σήμερα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι χρειάζεται αρκετή τύχη για να αποφύγει κάποιος τον κουβα. Ναι ετσι νομιζω και γω. Επισης πριν απο λιγο παρατηρησα πως απο ολες τις ομαδες που αγωνιζοντε σημερα μονο σε 2 δινει αποδοσεις για over under o opap. Aλλο παλι και αυτο....
patrickdrd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 κουβάς η ρίβερ! λοιπόν, όποιος θέλει προγνωστικά ας έρθει στο κορυφαίο forum: http://www.infobeto.com/forum/index.php για πληροφορίες για τους αγώνες, απουσίες, κίνητρα ομάδων κλπ: http://forum.bettingadvice.com/
koystado Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 μια καλη τριαδα για σημερα ειναι σελτικ 2 αστον βιλα 1 και λεβερκουζεν 1για πειτε γνωμες
patrickdrd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 συμφωνώ απόλυτα, σωστός είσαι! το πρώτο ματς κιόλας (Κιλμάρνοκ-Σέλτικ) το έχει σε τηλεοπτική κάλυψη το Σπορ+ στις 14:30
koystado Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 οποιος επαιξε την τριαδα που επαιξα πηγε ταμειο ας εχουμε αναλογη συνεχεια αυριο
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 σωστός ο παίκτης! εγώ έφτιαξα δυο δυάδες, η μια με κιλμάρνοκ-σέλτικ 2 κ άρσεναλ-μάντσεστερ over 2 κ η άλλη με άστον βίλλα κ λεβερκούζεν, ταμείο κ οι δυο!
tomypapa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Πείτε κ τίποτα γι αύριο γιατί η Μαρσέιγ με έστειλε στον κουβά σήμερον....
Krokodilos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Πείτε κ τίποτα γι αύριο γιατί η Μαρσέιγ με έστειλε στον κουβά σήμερον.... Εγω ημουν στο ++ σημερα Αυριο(δηλαδη σημερα αφου ειναι ηδη 1:23) θα συνδιασω τα: Σε ενα παρολι: ΑΕΚ-Ηρακλης Back Αεκ. Aρης-Βεροια Back Αρη. Μπαρτσελονα-Μπετις Back Μπαρτσα. Σαραγοσα-Βαγιαδολιδ Back.Σαραγοσα. Μουρθια-Ντεπορτιβο Lay Μουρθια. ------------------------------------------------ 20? στην πενταδα ---->116? Καθως και 2-3 αλλες πιο ριψοκινδυνες τετραδες παρολι απο 10? που δινουν περιπου 30-50?. ΦΥΣΙΚΑ δεν ξεχναμε το trading με Μπαρτσα και ΑΕΚ και Αρη οπου στον Αρη πχ με back/lay 50/66? αμα βαλει γκολ ο Αρης τοτε κερδισει/χασει τελικα εχεις κερδος τουλαχιστον 16?.
koystado Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 για σήμερα δεν μου αρεσει και πολυ το κουπόνι μια τριαδα που σκεφτομαι είναι: φραιμπουρφκ 1 τουλουζ 1 και σαραγοσα 1
dark_banishing Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 γεια σας και πάλι παιδιά .. Σήμερα ως γνωστόν παίζουμε με την μάλτα. Βλέπω πολλούς και παίζουν υπέρ της ελλάδος και μάλιστα με χάντικαπ. Ήθελα να παίξω το μάλτα +2,5 γιατί πιστεύω πάνω 2 διαφορά δεν κερδίζουμε. Προβληματίζομαι βέβαια γιατί όλοι μου λένε ότι θα βάλουμε πολλά. Τέλος πάντων θα το παίξω μάλλον! μάλτα +2,5 @ Betfair απόδοση 1,99
dark_banishing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Βδομάδα τσάμπιονς λιγκ. Νομίζω η απόδοση 5 στον ολυμπιακό και 3,5 στην ισοπαλία είναι πολύ λάθος !! Ειδικά για την ισοπαλία πιστεύω θα πέσει πολύ και θα μπορέσει να γίνει ένα καλό trade. Αυτά με μια πρώτη ματιά..
lalanis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Σήμερα λέω να σπρώξω σε Λυών, Στουτγάρδη και Σεβίλλη... Καμιά ιδέα;
HaPagan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Οι άσσοι της Λυόν και της Στουτγκάρδης παίζονται πολύ και σκέφτομαι κάποια από τα δυο να το παίξω Χ αν όχι και τα δυο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.