Nik0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Για σήμερα Ξάνθη - Ατρόμητος 1Χ (lay το 2), Λατσιο - Μιλαν Χ2 (lay ο 1) και 2πλο τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστουμε για τις σημερινες προτασεις γρεεκ αλλα φοωμαι ρε φιλε να ρικσαρω τοσο το lay toy ατρομητου ειναι 5,4 τςρα στην βετφαιρ συνεπως αν πονταρω 5 ευρο τοτε εχω υποχρεση 22 ευρο!! αν νικηση παιρνω 4,75(λογω προμηθειας) αλλα δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρω 22 ευρο για να βγαλω 4,5!!! Αν τα χασω δεν με παιρνει να χαναπαιχω γιατι εω 25 ευρο ολα κιολα... εκτος αν το βλεπεις τελειως σιγουρο οτι θα νικησι η ξανθη...ανχωνομαι
Nik0s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Για σήμερα Ξάνθη - Ατρόμητος 1Χ (lay το 2), Λατσιο - Μιλαν Χ2 (lay ο 1) και 2πλο τον Παναθηναϊκό. Νομιζω οτι μετα τα αποτελεσματα αυτων των αγωνων επαληθευομαι πληρως. Εδω αν χασεις ενα καταστρεφεσσαι ποσο μαλον αν χασεις 2 στα 3 οπως και εγινε δυσχτυχως. Δεν μπορουμε να παιζουμε ετσι....χωρις να εχω κατι εναντιο σου greekparrot...απλα με αυτον τον τροπο χανεις μια και καλή.
bjorg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ...2πλο τον Παναθηναϊκό. Mεγάλη απογοήτευση ο Παναθηναϊκός...
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Νομιζω οτι μετα τα αποτελεσματα αυτων των αγωνων επαληθευομαι πληρως.Εδω αν χασεις ενα καταστρεφεσσαι ποσο μαλον αν χασεις 2 στα 3 οπως και εγινε δυσχτυχως. Δεν μπορουμε να παιζουμε ετσι....χωρις να εχω κατι εναντιο σου greekparrot...απλα με αυτον τον τροπο χανεις μια και καλή. Καλά, σίγουρος τρόπος για να κερδίζεις δεν υπάρχει φίλε nick, τα χουμε πει αυτά... Εγώ πάντως με διάφορες πράξεις που έκανα κλπ είδα ότι ένα πολύ καλό σύστημα που μπορείτε να παίζετε είναι το: στάνταρ με απόδοση 1,6 κ 3 παιχνίδια με 2 ζητούμενα με αποδόσεις πάλι γύρω στο 1,6, ήτοι σύνολο 3 στήλες με κέρδος (αν έρθουν το στάνταρ κ τα 2 στα 3) 4 "μονάδες", δηλαδή μπορούμε να παίζουμε 30 ευρώ κ να παίρνουνε 40, ενώ αν έρθουν το στάνταρ κ τα 3 παιχνίδια παίρνουμε 4*30=120 ευρώ στο παράδειγμα ή 4 φορές το αρχικό ποσό που είχαμε ποντάρει, κι έχουμε κ κάλυψη στο να σπάσει το ένα από τα τρια σημεία, πως σας φαίνεται;
alet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 στάνταρ με απόδοση 1,6 Αν βρεις τετοιο σημειο "φορτωσε" το σε μονο,ποιος ο λογος να μπλεχτεις με ζητουμενα κτλ....
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 πλάκα, πλάκα, παίζει να χεις δίκιο, απλά με τα ζητούμενα κλπ μπορείς να τετραπλασιάσεις το στοίχημα! (όχι τίποτα άλλο είμαι σε φάση όπου ψάχνω να βρω τρόπους να ρεφάρω...)
Nik0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Καλά, σίγουρος τρόπος για να κερδίζεις δεν υπάρχει φίλε nick,τα χουμε πει αυτά... Ετσι νομιζεις εσυ, σιγουρα υπαρχει τροπος αν μπορεσει καποιος να κανει σωστο trading.
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 τι σωστό μωρέ κ λανθασμένο; θέμα τύχης είναι, αφού είπαμε, αν χάσεις ένα, ... χάνεσαι!
Nik0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 τι σωστό μωρέ κ λανθασμένο; θέμα τύχης είναι, αφού είπαμε, αν χάσεις ένα, ... χάνεσαι! Εσυ μωρε ειπες, ΔΕΝ ειπανε ολοι... Δεν αφηνεις καλυτερα να μας το πουν αυτο ατομα που in fact κερδιζουν? Αμα θελω να παω στον κουβα θα σε ρωτησω.
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ναι, γιατί από μόνος σου δεν τα καταφέρνεις; χαχαχα
Nik0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ναι, γιατί από μόνος σου δεν τα καταφέρνεις; χαχαχα Οχι δεν τα καταφερνω με τον κουβα γιατι απλουστατα εγω κερδιζω, ενω εσυ εχεις γινει ο ειδικος του κουβα με τα -200 ευρο.
koystado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 για εμας τουσ καμενους με το στοιχημα εκανα ενα blog μηπως δουμε μια ασπρη μερα το οποιο εχει προγνωστικα για το παμε στοιχημα( ακομα ειναι σε πειραματικο σταδιο το blog γιατι γινονται συνεχεια αλλαγες) το λινκ ειναι: http://termaokouvas.blogspot.com/ περιμένω σχόλια
Nik0s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 για εμας τουσ καμενους με το στοιχημα εκανα ενα blog μηπως δουμε μια ασπρη μερα το οποιο εχει προγνωστικα για το παμε στοιχημα( ακομα ειναι σε πειραματικο σταδιο το blog γιατι γινονται συνεχεια αλλαγες) το λινκ ειναι: http://termaokouvas.blogspot.com/περιμένω σχόλια Μεγεια το σιτε μεν αλλα πως ακριβως σκεφτεστε να αντιμετωπισετε το θεμα του κουβα?
koystado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 απο άλλες συνθήκες θα σου ελεγα οτι δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο αλλά απλωσ θα προσπαθησουμε να βρουμε τα πιο καλα παιχνίδια καθε μερας και να μην χαθουμε στα παρα πολλα που εχει PS: δεν θα πω μεγαλα λογια οτι καθε φορα θα παμε ταμειο και θα βγαζουμε τα απιστευτα λεφτα αλλα οπωσ λεει και η παροιμια φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι
Nik0s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 απο άλλες συνθήκες θα σου ελεγα οτι δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο αλλά απλωσ θα προσπαθησουμε να βρουμε τα πιο καλα παιχνίδια καθε μερας και να μην χαθουμε στα παρα πολλα που εχειPS: δεν θα πω μεγαλα λογια οτι κατηε φορα τηα παμε ταμειο και θα βγαζουμε τα απιστευτα λεφτα αλλα οπωσ λεει και η παροιμια φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι Εγω να σας ευχηθω λοιπον καλη τυχη και καλα ταμεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.