Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως εγραψα και παραπανω μετα απο νικες ακολουθουν ηττες και μετα απο ηττες νικες κ.ο.κ σημασια εχει στο τελος εαν θα κλεισεις με + θετικο προσημο!

Το ονομα ειναι κρυφο :)

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οπως εγραψα και παραπανω μετα απο νικες ακολουθουν ηττες και μετα απο ηττες νικες κ.ο.κ σημασια εχει στο τελος εαν θα κλεισεις με + θετικο προσημο!

Το ονομα ειναι κρυφο :)

οκ λοιπον, αγνωστε tipster φιλε μου ;-) θα ακουω τις προτασεις σου βεβαια αλλα θελω να μοθ σχολιασεις περισσοτερο το πως θα αντιμετωπισουμε το πιθανον περιθωριο χασουρας...που ενα εφικτο του παραδειγμα βιωσαμε σημερα...

Δημοσ.

παιδια σωστε με πρεπει να παω οπωσδήποτε ταμειο αυριο πειτε μου μια τετραδα χαμηλού ρίσκου

Δημοσ.
παιδια σωστε με πρεπει να παω οπωσδήποτε ταμειο αυριο πειτε μου μια τετραδα χαμηλού ρίσκου

an xerame file mou poly euxaristws alla 4 kiolas omades einai dyskolo, edw 2ada kai spaei...

Δημοσ.
οκ λοιπον, αγνωστε tipster φιλε μου ;-) θα ακουω τις προτασεις σου βεβαια αλλα θελω να μοθ σχολιασεις περισσοτερο το πως θα αντιμετωπισουμε το πιθανον περιθωριο χασουρας...που ενα εφικτο του παραδειγμα βιωσαμε σημερα...

Θα πρεπει να παιζεις με το ελαχιστο που σου δινει η Betfair για να στοιχηματιζεις. Αυτα ειναι τα 4?. Απ'οσο καταλαβαινω δεν εχεις αρκετα χρηματα, οποτε καλο ειναι να παιζεις με το ελαχιστο που επιτρεπει η εταιρεια (τα 4?) ετσι ωστε μεχρι το τελος του χρονου να χτισεις την καβα σου.

Φιλε μου δεν υπαρχουν σιγουρα. Ουτε υψηλου ρισκου ουτε χαμηλου. Λυπαμαι πολυ που στο λεω αλλα στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ αυτος που κυνηγαει τα ευκολα και τα "πολλα" μπορει να τα παρει αλλα συντομα θα χασει ακομη πιο πολλα.

Αυτο που εχω εγω να σου προτεινω ειναι, εαν εχεις διαθεσιμο ποσο 20? σπαστο σε 4 αγωνες, παρα σε μια 4αδα. Το ρισκο στην πρωτη περιπτωση ειναι στα 4. Στην 2η που ζητας εσυ.. ή κερδιζεις ή τα χανεις ολα!

Δημοσ.
Θα πρεπει να παιζεις με το ελαχιστο που σου δινει η Betfair για να στοιχηματιζεις. Αυτα ειναι τα 4?. Απ'οσο καταλαβαινω δεν εχεις αρκετα χρηματα, οποτε καλο ειναι να παιζεις με το ελαχιστο που επιτρεπει η εταιρεια (τα 4?) ετσι ωστε μεχρι το τελος του χρονου να χτισεις την καβα σου.

!

Συμφωνω σε αυτο που λες, αλλα το θεμα ειναι ειναι πως δεν πρεπει να σπανε αγωνες γιατι μετα θελει2-4 συνεχομενς νικες απλα να επανελθουμε στα χρηματα μας! Δεν μπορουμε να κανουμε κατι ετσι ωστε να παιζουμε λιγο πιο σιγουρα?!

Μια χασουρα σε ενα στοιχημα τωω 10 ευρο παει 30+ εδω περα....σημερα ειδικα αν επαιζα κατα του χ του ανοβερο επι 5 χ 10 =50 ευρο χασουρα για στοιχημα 10 ευρο....ειναι πολυ ρισκο!

Δημοσ.

Γι' αυτο λεω Νικο απο την στιγμη που δεν μπορεις να αντεξεις τετοιες χασουρες να παιζεις με το ελαχιστο των 4? και οχι με 10?.

Δημοσ.
ρε παιδια αυτο με τις 4 ομαδες με τα ζητουμενα που κερδιζεις και με τις τρεις πως παιζετε?

Παίζεις 4 αγώνες όπως θα έπαιζες κανονικά και σημειώνεις κάτω κάτω που λέει συστήματα το 3. Στην προηγούμενη σελίδα είχα ποστάρει ένα λινκ που μπορείς να υπολογίσεις πόσα δίνεις και πόσα παίρνεις σε κάθε περίπτωση για να πειραματιστείς με την ησυχία σου.

Δημοσ.
Παίζεις 4 αγώνες όπως θα έπαιζες κανονικά και σημειώνεις κάτω κάτω που λέει συστήματα το 3. Στην προηγούμενη σελίδα είχα ποστάρει ένα λινκ που μπορείς να υπολογίσεις πόσα δίνεις και πόσα παίρνεις σε κάθε περίπτωση για να πειραματιστείς με την ησυχία σου.

ok σε ευχαριστω.

Δημοσ.
Γι' αυτο λεω Νικο απο την στιγμη που δεν μπορεις να αντεξεις τετοιες χασουρες να παιζεις με το ελαχιστο των 4? και οχι με 10?.

Ναι, με την λυση που προτεινεις χανει κανεις λιγοτερα λεφτα αν κατι στραβωσει αλλα απο τη αλλη 4 ευρο δεν ειναι και κερδος....

Και παλι το γεγονος που παραμενει ειναι οτι αν χασεις παλι ενα game με αποδοση κατα χ5 εχει 4 χ 5 =20 ευρο μεσα και θες 5 παιχνιδια για να πατσισεις την χασουρα....

Αυτο δεν αλλαζει επειδη μειωνεται το ποσο του πονταρισματος.

Πρεπει να βρεθει καποια αλλη λυση....

Δημοσ.
Ρε συ νικ εννοείται ότι άμα παίζεις χαμηλές αποδόσεις πρέπει να έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχίας για να έχεις κέρδος!

Ναι σιγουρα, δεν αμφιβαλλω για αυτο το θεμα ειναι πως ρε παιδι μου μπορει να εχεις 4-5 νικες σερι στη σειρα και μετα ενα αννοβερο" να στα χαλασει ολα....και μετα να θες αλλαες 4-5 νικες για να εχει 20 εθρο κερδος πχ (αν παιζεις 4?) και μετα πλαι χασουρα οποτε δεν γινεται ετσι δουλεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...