Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 στα 3 καλα τα πηγαμε και σημερα :)

Εισαι και ο πρωτος!

Εγω ηθελα να παιξω ακριβως οτι προτεινες αλλα ομςσ αυτο προυποθετει γυρω στα 90 ευρο να εχω μεσα στο betfair account για να γινει δεσμευση των χρηματων και δεν ειχα τοσα.

Αντιθετως επαιξα 2 μονα αποδεκτα την σαλκε για 7,5 ευρο και την βαλενθια για αλλα 7,5

επιασα το πρωτο και ειμαι ακριβως στα λεφτα μου.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χτες.τζιφος.εσπασε.η.λεβερκουζενγμτ....

greekparot.προτεινε.ενα.σιγουρο.κατα.φιασημερα.φιλε.σε.παρακαλω

Δημοσ.
Για σήμερα Ντορτμουντ - Μποχουμ 12 (lay το Χ).

φιλε γreekparrot να σε φιλησω! καταφερς και εβγαλα χτες 5 εθρο με τα προγνωστικα σου και ετσι εσπασε η γκινια!!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενος! σε ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια τα σημερινα σου προγνωστικα για να σπασω ρεκορ και να κερισω yes 2 times in a roooooooww!! :-)

Δημοσ.

Γεια σου φίλε Νίκο. Χαίρομαι που κέρδισες και έσπασες την γκίνια όπως λες :)

Να υπογραμμίσω εδώ ότι τους αγώνες που προτείνω εδώ είναι κ' οι αγώνες που επιλέγω εγώ για εμένα. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων λοιπόν γιατί πάντα από ένα καλό σερί κέρδους έρχεται και σερί ήττας.

Πάμε τώρα στα σημερινά:

Ντουισμποργκ - Βερντερ Βρεμης 12 (lay το Χ), Στουτγαρδη - Αννοβερο 1Χ (lay το 2), Σεντ Ετιεν - Μαρσειγ 1Χ (lay το 2).

Απο εκεί και πέρα αδιαφιλονίκητο φαβορί βλέπω τον Ολυμπιακό. Πολύ μικρός ο άσσος αλλά μπορεί κάποιος να τον στριμώξει κ' αυτόν σε κάποια 2αδα που επέλεξε.

Δημοσ.

Να υπογραμμίσω εδώ ότι τους αγώνες που προτείνω εδώ είναι κ' οι αγώνες που επιλέγω εγώ για εμένα. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων λοιπόν γιατί πάντα από ένα καλό σερί κέρδους έρχεται και σερί ήττας.

Πάμε τώρα στα σημερινά:

Ντουισμποργκ - Βερντερ Βρεμης 12 (lay το Χ), Στουτγαρδη - Αννοβερο 1Χ (lay το 2), Σεντ Ετιεν - Μαρσειγ 1Χ (lay το 2).

Απο εκεί και πέρα αδιαφιλονίκητο φαβορί βλέπω τον Ολυμπιακό. Πολύ μικρός ο άσσος αλλά μπορεί κάποιος να τον στριμώξει κ' αυτόν σε κάποια 2αδα που επέλεξε.

σε ευχαριστς και πλαι για τα σημερινα.

κοιτα εχς στην διατηεισμοθ 20 εθρο δτην betfIR, δεν μπορω κατα συνεπεια να παιξω δυστυχως και τις 2 γερμανικες κατα, δεν φτανει το χρημα, ενα την μαρσειγ αργοτερα μπορω αφου κερδισω την μια γερμναικη γιατι παιζε αργοτερα.

οποτε τωρα τι κανω? ποια απο τισ 2 γερμανικες να επιλεξω για να παιξω κατα?

Δημοσ.

Πάμε τώρα στα σημερινά:

2 στα 3 για σήμερα.

Δημοσ.

Το αποτελεσμα ειναι οτι βγηκες κερδισμενος! Οσον αφορα για την ερωτηση που μου ειχες κανει, δυστυχως δεν ειμαι παντα μπροστα στον Η/Υ μου γι'αυτο και δεν πηρες καποια απαντηση εκεινη την ωρα.

Δημοσ.
Το αποτελεσμα ειναι οτι βγηκες κερδισμενος! Οσον αφορα για την ερωτηση που μου ειχες κανει, δυστυχως δεν ειμαι παντα μπροστα στον Η/Υ μου γι'αυτο και δεν πηρες καποια απαντηση εκεινη την ωρα.

δεν πειραζει γρεεκπαρροτ!

Ευτυχωε ηρθαν ετσι τα πραγματα και βγηκα κερδισμενος, αλλα σταθηκα πολυ τυχερος!

Θα συνεχισω φυσικα να ακουω τις προτασεις σου γιατι απο τοσες μερεσ που περασαν μονο σημερα σου εσπασε match :-) 1 στους 10 αγωνες δηλαδη.

Παντως σημερα να υποθεσουμε πως ειχα λεφτ αν παιξω κια τα 3 match χαμενοσ θα εβγαινα ετσι δεν ειναι?

θα κερδιζα τις 2 (5 + 6) = 12 ευρο κερδος πες ενω απο το 1 που θα εχανα θα εχανα 20 ευροπουλα, θελω να πω οτι 2 νικες δεν αρκουν για να καλυψουν μια χασουρα, ουτε καν 3 νικες για την ακριβεια δεν μπορουν.

Συμφωνεις?

Δημοσ.

Ναι, θα ησουν -10? μεσα. Λογω του οτι το 2πλο lay ειχε αποδοση 5,30. Το οτι κερδισε βεβαια το Αννοβερο ηταν μεγα-εκπληξη, αλλα αυτο τωρα ειναι αλλη ιστορια.

Μπορεις καλλιστα να βαλεις στοχο τι κερδος επιθυμεις να εχεις απο το στοιχημα καθημερινα ή μηνιαιως και ετσι να επιλεγεις και ποσους αγωνες θελεις να παιζεις καθημερινα. Π.χ. δεν ειναι παντα εφικτο να παιζεις 2,3 ή και περισσοτερους αγωνες.

Δημοσ.
εφτιαξα ενα blog με προγνωστικα

http://kouvanistan.blogspot.com/

περιμενω σχολια κ αποψεις

ευχαριστω

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και ελπιζω να ανανεωνεις συχνα το blog σου.Μερικες παρατητησεις τωρα

1.προσπαθησε αν ειναι δυνατον να αιτιολογεις εστω με 2-3 σειρες τις επιλογες σημειων που δινεις.Δεν εχει νοημα να προτεινεις απλα ενα ξερο σημειο.

2.Προτεινε και ειδικα στοιχηματα που βρισκεις σε μπουκ του ιντερνετ και μη μενεις μονο στο κουπονι του Οπαπ.

Δημοσ.
Ναι, θα ησουν -10? μεσα. Λογω του οτι το 2πλο lay ειχε αποδοση 5,30. Το οτι κερδισε βεβαια το Αννοβερο ηταν μεγα-εκπληξη, αλλα αυτο τωρα ειναι αλλη ιστορια.

Μπορεις καλλιστα να βαλεις στοχο τι κερδος επιθυμεις να εχεις απο το στοιχημα καθημερινα ή μηνιαιως και ετσι να επιλεγεις και ποσους αγωνες θελεις να παιζεις καθημερινα. Π.χ. δεν ειναι παντα εφικτο να παιζεις 2,3 ή και περισσοτερους αγωνες.

O στοχος μου ειναι καθε μερα ή σχεδον καθε μερα να παιζω μια ομαδα και αν την πιανω ωστε να βγαζω απο ταληρο εως δεκαρικο, πολυ normal πραγματα δηλαδη.

Επειδη φοβαμαι τον εαυτου μου για να το επιτυχω αυτο θα βασιζομαι αποκλειστικα στις δικες σου επιλογες και μονον.

Απλα φιλε(αληθεια πως σε λενε) αυο που με φοβιζει πολυ ειναι πως αν σπασει μια ομαδα καποια μερα μπαινς μεσα 30 ευρο περιπου και μετα θελω 3 τουλαχιστον νικες για να καλυψω την χασουρα :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...