Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατ' αρχην επαληθευτηκε το ημιχ/τελ. Χ/2 της Γιουβε :) Ελπιζω να το πονταρες!

Οσο για το βραδυνο μου ερχεται το 21 αλλα θα σου προτεινα να απεχεις για σημερα οπως θα κανω το ιδιο κ' εγω γιατι αυριο εχει καλο προγραμμα και δεν αξιζει να δωσουμε τα λεφτα μας σημερα στον Αγγλικο αγωνα.

Το ημιχ/τελ. Χ/2 της Γιουβε δυστυχως αν και εγς ημουν αυτος που το ποσταρα εδς κολςσα καιδ εν το επαιξα :| το φοβηθηκα και δεν ειχα και αδικο τελευταια στιμη επαληθευτηκε αν το εχια παιξει θα εχια 9 χ 4 = 36 ευρο αντι για τα 27 που εβαλα....αλλα δεν πειραζει αρκει που το επιασα και γω χτες...

Σημερα και γω 12 το βλεπω φιλε(το μικρο σου?) και κολωνς να το παιξω 10 ευρο γιατι η τοτεναμ εχει 4 παιχνιδια να παρει νικη....θα σε ακουσω λοιπον :-)

Δημοσ.

Και καλα θα κανεις, αποχη για σημερα. Οπως ειπε και παραπανω ο dark_banishing η Βερντερ μεθαυριο πιστευω οτι ειναι μεγαλη παικτικη ευκαιρια. Και ο 1-ασσος αλλα και το οβερ.

Δημοσ.
1-3 η Αστον Βιλλα. Καθαρο 2πλο τελικα στο ημιχ. δεν επεσα εξω τελικα να αποκλεισω το Χ. Δεν πειραζει.. κ' αυριο μερα ειναι.

Επεσες τελικα εξω στο να αποκλισεις το Χ,αλλα επεσες μεσα στο οτι προτεινες αποχη απο τα παιχνιδια της Δευτερας που ειναι και το ποιο σημαντικο για την τσεπη:-D

Δημοσ.
Επεσες τελικα εξω στο να αποκλισεις το Χ,αλλα επεσες μεσα στο οτι προτεινες αποχη απο τα παιχνιδια της Δευτερας που ειναι και το ποιο σημαντικο για την τσεπη:-D

Ειρωνικό το σχόλιο σου. Μάλλον δεν διάβασες καλά ότι έγραψα «και αύριο μέρα είναι».

Δημοσ.
Ειρωνικό το σχόλιο σου. Μάλλον δεν διάβασες καλά ότι έγραψα «και αύριο μέρα είναι».

Καθολου ειρωνικο,μην αρπαζεσαι.Απλα η Τοτεναμ εκανε μια τρελη αντροπη μετα το 65' και το 1-4 το εκανε 4-4 και το επισημανα.Φυσικα και σου εδωσα τα ευσημα καθως η προταση σου να μην ακουμπισεις κανενα παιχνιδι της Δευτερας(και ας εβλεπες 12 την Τοτεναμ) τελικα μετα απο αυτη την εξελιξη ητανε και η πιο σωστη(εκει πηγαινε το smiley).Δυστηχως το πληκτρολογιο ειναι απροσωπο και πολλες φορες οδηγει σε λανθασμενα συμπερασματα σχετικα με το υφος που δινει καποιος στα γραφομενα του.

Δημοσ.

Λοιπον για σημερα προτεινω Inter 1X (lay το 2), Manchester 1X (lay το 2), Barcelona 2X (lay ο 1). Θα επελεγα κ' Σεββιλη αλλα πραγματικα δεν αξιζει η τιμη του. Ισως για οβερ.. να βαλω κατι.

Δημοσ.
Λοιπον για σημερα προτεινω Inter 1X (lay το 2), Manchester 1X (lay το 2), Barcelona 2X (lay ο 1). Θα επελεγα κ' Σεββιλη αλλα πραγματικα δεν αξιζει η τιμη του. Ισως για οβερ.. να βαλω κατι.

Aρησες πολυ ομως να τα προτεινεις και ηδη επαιξα ενα συστημα 3-4-5 που εχασε.

Δημοσ.

Καλα τι βιαστηκες κ' εσυ; :) Στο ιντερνετ δεν παιζεις εξαλλου; ή το συστημα το εβαλες στον ΟΠΑΠ;

Μην αγχωνεσαι. Και αυριο μερα ειναι. Συνηθως στο CHL μια απο τις δυο ημερες μας καθονται καλα.

Δημοσ.
Καλα τι βιαστηκες κ' εσυ; :) Στο ιντερνετ δεν παιζεις εξαλλου; ή το συστημα το εβαλες στον ΟΠΑΠ;

Μην αγχωνεσαι. Και αυριο μερα ειναι. Συνηθως στο CHL μια απο τις δυο ημερες μας καθονται καλα.

Τα εχω βαλει με τον εαυτο μου γιατι ενω χτεσ ειχα αποφασισει να παιξω οπαπ 2αδα την Μαντσεστερ και την αρσεναλ(ποθ τελικα βγηκανε γαμω το κεφαλι μου) παρασυρθηκα απο εναν "ειδικο" στο πρακτορειο που με παρεσυρε να παιξω οτι και αυτος και ενα συστημα 3-4-5 δλαδη που δυστυχως επαληθευθηκαν μονο οι 2 απο τις 5 ομαδες.

Εχω θυμωσει πολυ και με αυτον που με παρεσυρε αλλα πολυ περισσοτερο με μενα που για πολλοστη φορα χανω δελτιο που θα κερδιζε παρασυρομενος απο τον καθε μαλακα εκει μεσα σο πρακτορειο που λεει το μακρυ και το κοντο του και εγω μπουφος τον πιστευω.

Υ.Γ. Σημερα πρεπει να κερδισω, οποτε ακους προτασεις παιδια.

Τι λετε για ρεαλ + βρεντερ ενα combo?

Δημοσ.
Για σημερα ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΠΟΡΤΟ 2Χ (lay 1), ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΚ - ΣΑΛΚΕ 2Χ (lay 1), ΒΕΡΝΤΕΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12 (lay X)

3 στα 3 καλα τα πηγαμε και σημερα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...