Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια...Δεν προλαβα να πονταρω κατι για σημερα γιατι μου ετυχε κατι...Απο τα βραδυνα βλεπω Ναντ,Τρουα και under την Τουλουζ με τη Μονακο..Καλη μας επιτυχια

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

315 ΖΥΡΙΧΗ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ O 1.55

324 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1 1.6

341 ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ 1 1.55

343 ΑΤΛΑΝΤΕ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ 1 1.7

Καλή επιτυχία...:) :)

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...

Επιστρεφουμε μετα απο μια εβδομαδα αποχης που μονο καλο μας εκανε..Το σημερινο κουπονι ειναι πολυ δυσκολο,και ετσι θα ρισκαρουμε σε μια τριαδα και ελπιζουμε να δικαιωθουμε..Χαμηλα πονταρισματα ομως..

135 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 1 1,60

142 ΤΣΕΣΤΕΡ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ UNDER 1,60

136 ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ Χ2 3,40-4,50

Καλη μας επιτυχια...

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι η Παρασκευη δεν ειναι μερα πονταρισματος...Παμε στις προτασεις για σημερα,Σαββατο 17/3/07

154 ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ-ΣΑΚΑΡΙΑΣΠΟΡ 1 1,55

155 ΝΤΕΝΙΖΛΙΣΠΟΡ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ 2 2,30

162 ΠΡΕΣΤΟΝ-ΜΠΕΡΝΛΙ 1 1,65

224 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1 2,10

232 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 1 1,95

265 ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 1 1,50

321 ΜΙΛΤΟΝ-ΡΕΞΑΜ 1 1,55

351 ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ-ΝΤΑΝΤΙ 1 2,10

364 ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ-ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ 1 1,20

366 ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ-ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ 2 1,55

413 ΣΟΣΟ-ΤΟΥΛΟΥΖ UNDER 1,45

431 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1 1,45

444 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΒΕΘΙΝΤΑΡΙΟ 1 1,55

512 ΣΕΝΤΑΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ2 2,90-2,65

Αυτες ειναι οι προτασεις μου για σημερα...Αν εκανα μια επιλογη,θα διαλεγα τα εξης...

154 ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ-ΣΑΚΑΡΙΑΣΠΟΡ 1 1,55

224 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1 2,10

364 ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ-ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ 1 1,20

431 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1 1,45

Καλη επιτυχια

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο bwin έχουν κάνει μια βλακεία νομίζω, που σου επιτρέπει να έχεις σίγουρο κέρδος ! Σήμερα παίζει αιγάλεω - όφη και έχει ως στοίχημα :

Ποιός θα βάλει περισσότερα γκολ (Ντρούλιτς ή σέζαρεκ) ?

Ντρούλιτς 4,5 - Σέζαρεκ 4,5 - Ίδιο αριθμό γκόλ 1,4

Όμως ο ντρούλιτς δεν παίζει σήμερα !!! Άρα αν παίξει κανείς και το Σέζαρεκ και τον ίδιο αριθμό γκολ δεν έχεις σίγουρο κέρδος ??? (εννοείται θα ποντάρεις έτσι ώστε να το ένα να καλύπτει το άλλο)

Έχω 1000 ευρώ περίπου στο λογαριασμό και σκέφτομαι να τα ποντάρω ... Θα σας πω αύριο αν δούλεψε !!

edit: καλά τώρα είδα ενδεκάδες και ούτε ο σέζαρεκ παίζει ! τα έχουν παίξει τελείως ??

θα δείξει σε 2 ώρες ....

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά πάνω που είχα ποντάρει 1000 ευρώ και με απόδοση 1.40 θα έπαιρνα κέρδος 400 και χαιρόμουν, τελικά μου το ακύρωσαν το στοίχημα ! Κρίμα ... :(

Δημοσ.

Παιδια ετσι γινεται με τις εταιρειες..Οταν γινει καποιο λαθος σε αποδοση η σε ειδικο στοιχημα οπςσ αυτο σημερα( και το λαθος να ειναι εμφανες) τοτε το στοιχημα ακυρωνεται..Και αυτο το εχουμε αποδεκτει στους ορους της εταιρειας με την οποια πονταρουμε..

Οσο στα του Σαββατου,πιασαμε 6/12 σε μια μερα τραγικη...Ας μου πει ενας οτι πηγε ταμειο και εγω θα τον προσκυνησω...

Θα επανελθω αργοτερα με τα σημερινα...

Δημοσ.

Γεια σας και παλι...

Για σημερα βλεπω Τσαρλτον,Γκροιτερ,Φεγενορντ,Αλκμααρ,under τη Λιβερπουλ,Στανταρ Λιεγης και under την Αβες...

Για οσους θελουν να διαβασουν πληρεις αναλυσεις του γαλλικου πρωταθληματος(φτιαγμενες απο τα χερακια μου),κλικ...εδω κατω!

Δημοσ.

721 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ Χ 3,10

733 ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ Χ 3,10

736 ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ Χ 3,10

Καλή επιτυχία..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σήμερα έχουμε τους 2 από τους 4 αγώνες του Champions League με την ισοπαλία στα δύο παιχνίδια να είναι αρκετά πιθανή. Ίσως ένα ρίσκο σε δύο Χ να άξιζε τον κόπο αλλά εγώ δεν θα το κάνω. Θα πάρω το under 2.5 της Λίβερπουλ σήμερα αφού κατεβαίνει με αμυντική λογική ενώ η Αϊντχόφεν έχει δύο βασικότατες απουσίες σε επίθεση και άμυνα. Θα πάρω και το GG της αναμέτρησης Αλκμάαρ - Βέρντερ αφού αγωνίζονται οι δύο πιο επιθετικές ομάδες της Ευρώπης. Ελπίζω να βρεθούν σε πολύ ημέρα οι επιθετικοί και ταυτόχρονα να είμαστε και λιγάκι τυχεροί.

Αύριο θεωρώ πολύ δυνατό σημείο τον άσσο της Τσέλσι. Η Βαλένθια έχει πολλές απουσίες και μάλλον θα υποκύψει στις ορέξεις των Άγγλων. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι για το αν θα πάω με max stake στον άσσο ή θα προτιμήσω μία δυάδα με ακόμη ένα παιχνίδι και πιο συντηρητικό ποντάρισμα. Υπό σκέψη όλα αυτά.

Καλή ποδοσφαιρική βραδιά!

Δημοσ.

Παιδιά, από σήμερα οι δικες μου προτάσεις για το στοίχημα θα ανεβαίνουν στο http://www.stoixima.tk.. Αν θέλετε, επισκεφτείτε το... Όποιος θέλει μπορεί να προτείνει και τρόπους για την βελτίωσή του..

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιθανός είναι ο άσσος της βέρντερ, αλλά ως ομάδα είναι πολύ ασταθής. Και η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή. Επειδή όμως είναι επιθετική ομάδα και έχει και -3 γκολ από τον προηγούμενο αγώνα θα ανοιχτεί πολύ και λογικά πάει για over.

Το όβερ πληρώνει παραπάνω από τον άσσο και είναι και πιο πιθανό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...