greekboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 κουβα χθες καθως εχασα Νοτιγχαμ και το οβερ της Κρου... Για σημερα ΤΣΣΚΑ-2 Λιβορνο-1 Νιουκαστλ-αντερ Γουεστ Χαμ-1 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Amorebieta-1
Trustworthy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μετά από 15 περίπου ημέρες που είχα να γράψω κειμενάκι επανέρχομαι...δριμύτερος! Για σήμερα το πρόγραμμα είναι μάλλον αδιάφορο και προσωπικά έχω ξεχωρίσει μόνο 3 σημεία (μέχρι στιγμής). Το πρώτο είναι το διπλό της Χέρτα το οποίο όμως ακόμη δεν το έχω ποντάρει (θέλω να βρω ακόμη ένα σημείο για να το παίξω σε δυάδα αφού δεν θέλω να ξεφύγω ψηλά σε ποντάρισμά μου σήμερα). Το δεύτερο σημείο είναι το καταφανέστατο Under 2.5 της Μάντοβα το οποίο έχει κατρακυλήσει ακόμη και στο 1,40 ενώ εγώ το βρήκα στην Globet στο 1,55 (πάντως η Globet συνεχίζει να είναι η αγαπημένη μου εταιρία αφού έχει σχεδόν πάντα τις καλύτερες αποδόσεις και ρίχνει τις αποδόσεις σπανιότατα και είναι η τελευταία που το κάνει αυτό σε σχέση με τις άλλες εταιρίες στοιχήματος). Τέλος, έχουμε έναν μικρό άσσο, αυτόν της Βαλένθια, ο οποίος μπορεί να παιχτεί και σε handicap. Η Μαγιόρκα δεν είναι από τις συμπάθειές μου στην Ισπανία, προέρχεται από δύο σερί ήττες και εκτός έδρας δεν έχει καλή απόδοση (συνήθως). Σήμερα νομίζω ότι η ανεβασμένη Βαλένθια θα πάρει μία εύκολη νίκη στο Μεστάγια προερχόμενη από δύο νίκες επί της Λα Κορούνια και της Σαραγόσα! Καλή επιτυχία.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 καλη χρονια παιδια κανενα καινουργιο προγνωστικο υπαρχει?
Trustworthy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Καλό στοιχηματικό τριήμερο να έχουμε (αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή). Ένα σημείο το οποίο θεωρώ πολύ δυνατό είναι ο άσσος του Αιγάλεω με την Καλαμαριά. Η φιλοξενόύμενη ομάδα προέρχεται από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος με 120' αγώνα και εν συνεχεία πέναλτι. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά κουρασμένοι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Άλλωστε θεωρητικά είναι καλύτερη ομάδα το Αιγάλεω και πιστεύω ότι το 1,80 στον άσσο αξίζει να τον ποντάρουμε. Η μελέτη συνεχίζεται...ΠΣΖ είναι ένα επίσης καλό σημείο! Καλημέρα και πάλι...
Trustworthy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Παρακάτω παραθέτω τις σκέψεις μου για κάποια παιχνίδια. Έχουμε και λέμε από το νησί: Watford - Liverpool: Η γηπεδούχος ετοιμάζει ήδη το πρόγραμμα της για την χαμηλότερη κατηγορία αφού ήδη έχει καπαρώσει την τελευταία θέση! Η Γουότφορντ θα το παλέψει το παιχνίδι αλλά επειδή η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη πιστεύω ότι θα το καθαρίσει το παιχνίδι η "παλαβή" Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί και στις 23/12 με νικήτρια την ομάδα της Λίβερπουλ με 2-0. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα. West Ham - Fulham: Πότε επιτέλους θα πιάσουμε την Γουέστ Χαμ? Νομίζω σήμερα ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Προσέξτε...δεν παίζω τη Γουέστ Χαμ από πείσμα. Δεν είμαι από αυτούς που "κολλάνε" με μία ομάδα και την κυνηγάνε μέχρι να κερδίσει. Απλά η Γουέστ Χαμ παίζει καλά, είναι άτυχη και κάποια στιγμή θα έρθει η νίκη. Η Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσει να μπει δυνατά στον αγώνα με τους νεοαποκτηθέντες Κουάσι και Μποα Μόρτε στο αρχικό της σχήμα. Η Φούλαμ έχει μόνο μία νίκη εκτός έδρας στα τελευταία 2,5 χρόνια!!! Bristol C - Tranmere: Πελάτισσα την έχει την Τρανμίρ η Μπρίστολ Σίτι αφού στα 5 τελευταία χρόνια στο γήπεδό της έχει 5 νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ! Πολλά ισόπαλα αποτελέσματα έχει τελευταία η φιλοξενούμενη ομάδα. Στον τελευταίο της αγώνα όμως ήταν και αρκετή τυχερή που πήρε το Χ αφού βρήκε απέναντί της μία πολύ καλή Νορθάμπτον. Σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μούλιν και του Στοκντέιλ (μέσος και δεξιός μπακ αντίστοιχα). Στο τέτμα της Τρανμίρ θα καθίσει ένας νεαρός τερματοφύλακας αφού ο βασικός γκολκίπερ επέστρεψε από τραυματισμό και θα παραμείνει στον πάγκο. Πιστεύω ότι ο άσσος θα εμφανιστεί! Huddersfield - Cheltenham: Παίζει πολύ καλά η γηπεδούχος ομάδα και την αδικεί η θέση που κατέχει στο μέσο της βαθμολογίας. Η Τσέλτεναμ είναι ιδιαίτερα αδύναμη ομάδα και δεν μπορεί να "κόψει" βαθμό από τους γηπεδούχους. Partick Thistle - Gretna: Τρένο πάει η Γκρέτνα. 9 νίκες στους τελευταίου 10 αγώνες. Μάλιστα το απίστευτο είναι ότι στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχει σκοράρει 20 γκολ και έχει δεχθεί μόνο 1!!! Ετοιμαζόμαστε για μεγάλη νίκη δηλαδή! Ελλάδα: Aigaleo - Kalamaria: Η Καλαμαριά μόνο πίκρες με κερνάει φέτος αφού με τον έναν ή άλλον τρόπο καταφέρνει να μην χάνει και να με στέλνει στον κουβά! Σε αυτό το σημείο να πω πως έχει έναν εξαιρετικό προπονητή που καταφέρνει με "θεωρητικά" υποτιμημένο υλικό να κάνει θαύματα. Προέρχεται όμως από 120' αγωνιστικά λεπτά και από τη διαδικασία των πέναλτι στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σε εκείνον τον αγώνα ο Κατσαβάκης δεν ξεκούρασε τους βασικούς του ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα σίγουρα αυτοί σήμερα να είναι κουρασμένοι. Η ομάδα του Αιγάλεω δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και έτσι οι παίκτες του θα είναι ξεκούραστοι αλλά και έτοιμοι για τη μεγάλη νίκη. Άντε να μας "πληρώσει" και καμιά φορά η ΚαλαμαριάSmile. Ergotelis - Xanthi: Η ομάδα της Ξάνθης έχει αρχίζει και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Έχει καλό υλικό και καλό προπονητή. Νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Εργοτέλη. Μην σας εντυπωσιάζει το διπλό που έκανε η ομάδα του Εργοτέλη απέναντι στον Ιωνικό. Ο Ιωνικός ετοιμάζεται για 2η Εθνική. Ούτε ψυχολογία έχει αλλά ούτε διάθεση δείχνουν οι παίκτες του να κάνουν κάτι καλό. Οπότε το διπλό δεν ήταν έκπληξη. Το Χ2 το προσφέρει η Sportingbet σε εξαιρετική απόδοση (1,50) όταν σε άλλες εταιρίες θα το βρείτε περί το 1,35. Υπόλοιπη Ευρώπη: Valencia - Levante: Δείχνει τα δόντια της και πάλι η Βαλένθια, έτσι όπως ακριβώς έκανε και στην αρχή της χρονιάς. Η Λεβάντε θα "κατέβει" για τον βαθμό αλλά είναι κάπως δύσκολο να τον κατακτήσει αφού το Μεστάγια...γέρνει! Άσσος δυνατός! PSG - Valenciennes: Άντε να αρχίζει να ανεβαίνει στη βαθμολογία η Παρί. Απέναντι της έχει τον ιδανικό αντίπαλο για να μπει με το δεξί στο 2007. Άντε κούκλα μου...άσσος.
Trustworthy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ΚαλησπέραSmile. Προχωράω κατευθαίαν σε μια μικρή ανάλυση για τα παιχνίδια που μου άρεσαν. Από Ελλάδα έχουμε το διπλό του Παναθηναϊκού στο μικρό 1,30. Οι φωνές διαμαρτυρίας των φιλάθλων και οι επισημάνσεις από τον Μουνιόθ πρέπει να έπιασαν τόπο και έτσι το διπλό δεν φαίνεται να χάνεται για την ομάδα της Αθήνας. Σκέφτομαι μάλοστα να ρίξω και λίγα λεφτά στο 1/1 ή στη νίκη με 2 γκολ διαφορά αφού από τη μία είναι και το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και θα θέλουν οι παίκτες του Τριφυλλιού να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη γρήγορα και από την άλλη έχουν στη πλάτη το ντροπιαστικό 0-2 από τον πρώτο γύρο οπότε η διάθεση για ρεβάνς θα είναι έκδηλη. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε το ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν καλές άμυνες και σήμερα προβλέπω ότι θα τιμήσουν αυτό τον τίτλο τους και θα κρατήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ειδικότερα η άμυνα του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή φέτος μετά από πολλά χρόνια και το να μην δεχθεί γκολ προσφέρεται στο 2,75. Πολύ μεγάλη απόδοση για εμένα και την έχω ποντάρει αλλά δεν την ανέβασα στο πινακάκι αφού υπάρχει σχετικό ποντάρισμα από τον Elveto στη σελίδα του. Εγώ αρκέστηκα στο μικρό αλλά πολύ πιθανό under 2.5 σε απόδοση 1,55 από την Gamebookers. Στην Πορτογαλία έχουμε τη Λεϊρία η οποία θέλει να μπει με το δεξί στο 2007. Η Αμαδόρα έχει πολλές απουσίες στο κέντρο και στην επίθεση (και πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνάς της) οπότε αν οι επιθετικοί της γηπεδούχοι στοχεύσουν καλά θα πάρουν τη νίκη. Καλή περίπτωση ακούγεται και το NG αφού δεν νομίζω η Αμαδόρα να σκοράρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την Ισπανία θα πάρω μόνο τη Ρεάλ αφού με νίκη θα πλησιάσει την κορυφή και ειδικά την Μπάρτσα (η οποία είναι η κύρια διεκδικήτρια του τίτλου) η οποία έχασε εχθές στο ντέρμπι της Βαρκελώνης από την Εσπανιόλ. Νίκη και αρκετά γκολ ίσως έχουμε στη Μαδρίτη. Από Ιταλία μεριά έχω την Κιέβο για νίκη καθώς και την Κάλιαρι. Στην Κάλιαρι ήρθε να δει το παιχνίδι ο πρόεδρός της (κατοικεί στις ΗΠΑ) δείγμα του πόσο πολύ σημαντική θεωρεί τη νίκη της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι του 2007. Από την άλλη η Ασκολι δεν θυμίζει τίποτα την περσινή καλή ομάδα και φέτος δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού! Η Κιέβο με Ντελ Νέρι στον πάγκο δείχνει να ξαναγεννιέται. Σήμερα έχει απέναντί της την υπερτιμημένη Κατάνια η οποία έχει και πολλές απουσίες βασικών παικτών. Πιστεύω ότι η νίκη των γηπεδούχων και εδώ είναι κοντά! Καλή Κυριακή να έχουμε και...τα λεφτά μας πίσω!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 τι ήταν αυτό ρε συ με την west ham... και γω πήγα κ το παιξα 1...πάλι καλά δλδ που ήρθε και Χ , γιατί όπως το έβλεπα το game ήταν σίγουρο 2!!!
Trustworthy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Θα μας τρελάνει η Γουέστ Χαμ φέτος. 3-3 η άτιμη. Κράτα το το 3-2 βρε κούκλα μου! Λοιπόν για σήμερ απου έχουμε Euroleague δε με πείθει η ανάγκη νίκης του Άρη και η επιστροφή του Καστλ στο παρκέ αλλά εκμεταλλεύομαι το +5.5 που προσφέρει ο ΟΠΑΠ στην Μπενετόν και ποντάρω στην νίκη των Ιταλών ή στην ήττα τους μέχρι 5 πόντους (μακάρι να έρθει το τελευταίο σενάριο)! Καλημέρα (http://www.trustbet.gr)
Teirecias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αδερφια, ψαχνοντας κατι παλια posts βρηκα κατι που ελεγε για ενα site που 'δινε λεφτα χωρις πονταρισμα(zerorisk το λεγανε). μαλιστα οταν εκανα ενα reply το κλειδωσαν. μπας και ξερει κανεις τιποτα αναλογο ?
velos2112 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 'Αδερφι', το post: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=2699 το ειχα 'ανεβασει' εγω πριν 6 (!) χρονια.... πως δια...λο το βρηκες ? με κουφανες οταν ελαβα μεϊλ για reply στο συγκεκριμενο post !!! Ωραιες εποχες !!! βγαζαμε παραδακι (παλιες, καλες, Δραχμουλες ) χωρις πονταρισματα-χωρις κουβαδες-χωρις τιποτα !!! πρεπει να φαγαν χοντρη 'πορτα' απο τους bookηδες οι τυποι. οσο ξαφνικα εμφανιστηκαν αλλο τοσο ξαφνικα.....(μαλλον) τους εξαφανισαν !!! ΚΡΙΜΑΣ.....ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑΣ !!!
Trustworthy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα Σήμερα είναι ιδιαίτερη δύσκολη η ημέρα. Λίγα και καλά σημεία έχει. Πιο αναλυτικά έχουμε: Panathinaikos - OFI 1 και over 2.5: Από νωρίς είχα σταμπάρει το over του Παναθηναϊκού το οποίο η Sportingbet το προσφέρει στο 1,80 ενώ σε άλλες εταιρίες έχει πέσει γύρω στο 1,70. Oι δύο ομάδες φέτος φτάνουν ιδιαίτερα εύκολα στο γκολ. Περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι και μάλιστα άνετη νίκη του Παναθηναϊκού. Σκορ τύπου 3-0, 3-1, 2-1 είναι τα πιο πιθανά. Xanthi - Larisa: Περιμένω την Ξάνθη να πάει "τρένο" από εδώ και πέρα και έτσι η νίκη της δίνει 1,80. Δεν την προσπερνώ. Kalamaria - PAOK: Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο ΠΑΟΚ. Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και τη πρόσληψη του Παράσχου καλείται να κερδίσει την Καλαμαριά η οποία του έχει πάρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια. Εγώ λέω ότι τα καταφέρνει. Για τους πιο συντηρητικούς το Χ2 είναι πολύ καλή επιλογή. Bayern München - Bielefeld: Ο ισχυρότερος άσσος της ημέρας (μετά τον Παναθηναϊκό). Santos Laguna - G.B. Queretaro: Μετά από ένα κακό ξεκίνημα η ιστορική ομάδα του Μεξικού Σάντος Λαγκούνα καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Στα προηγούμενα παιχνίδια της έπαιξε αρκετά καλά αλλά ήταν άτυχη. Απέναντί της έχει την Κερετάρο η οποία κατά την άποψή μου θα υποβιβαστεί. Μικρή ομάδα, χαμηλής δυναμικότητας ποδοσφαιριστές, κακές εμφανίσεις, ο άσσος έχει υποχ'ωρησει σε επίπεδα του 1,65 σε πολλές εταιρίες είναι τα υπέρ μας για την νίκη των γηπεδούχων. Γκρόιτερ Φιρτ, Σιένα, Τορίνο Χ, Λεβάντε, Λανς, Μπόλτον είναι ορισμένα από τα σημεία που μου αρέσουν. Καλή Κυριακή και καλά κέρδη!
Havier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Σπαρτακ - Θέλτα 1 @ 1,9 Στεάουα - Σεβιλλη Χ @ 3
dark_banishing Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Lans Panathinaikos over 2,5 @2,4
dark_banishing Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Lans Panathinaikos over 2,5 @2,4 Το πιασα ! 2-1 στο 72'
nikoskon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Roma vs Lyonnais -> [email protected] Inter -> [email protected] Barcelona ->[email protected] or [email protected] Απόδοση: 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.