Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω μια πολύ καλή 4αδα!!!!!!

355) 2,90 ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ 3,00 ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2,00

(Το παιχνίδι είναι στοιχηματικη ευκαιρία για τούς παρακάτω λογούς :

Οι ομάδα της ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ έχει υπερβολικές απουσίες, και είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση)

Από την άλλη πλευρά η ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ είναι σε πολύ καλή κατάσταση κ πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα Σκωτίας κ θέλει να ανέβει κ άλλο στην βαθμολογία!!!! )

Μεγάλο 2 το οποίο έχω παίξει το 2,00 είναι ευκαιρία!!!!!!!!!

423) 2,00 ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ 3,00 ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 2,90

(Οι δυο ομάδες έχουν φιλικές σχέσεις !!!!!!!! η ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ είναι αδιάφορη

Και η φίλη της η ΡΑΠΙΝΤ πέφτει κατηγορία κ καίγεται για βαθμούς!!!!)

Εγώ έπαιξα 2 γιατί το 2.90 είναι δελεαστικό κ πιστεύω ότι θα έρθει!!!!

442)2,90 ΜΟΝΣ 3,00 ΓΑΝΔΗ 2,00

(Η ΓΑΝΔΗ είναι μια καλή ομάδα φέτος κ θέλει να βγει στο UEFA!!!!

έχει κερδίσει την στανταρ με 2-1 και είναι σε πολύ καλό δρόμο ,φαίνεται ότι μπορεί να περάσει από μια ΜΟΝΣ που είναι το φαβορί για υποβιβασμό!!!!)

Φυσικά το 2 του 2,00 μπήκε στο δελτίο μου!!!!!

443) 3,40 ΜΟΥΣΚΡΟΝ 3,10 ΓΚΕΝΚ 1,80

(Φέτος η ομάδα της ΓΚΕΝΚ κάνει την υπέρβαση κ είναι στο πρωτάθλημα Βελγίου χωρίς ήττα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έχει εκπληκτική φόρμα κ το απέδειξε με το βαρύ 4-1 σακατεύοντας την Αντερλεχτ!!!!, από την άλλη η ΜΟΥΣΚΡΟΝ έχει απουσίες στην άμυνα η οποία είναι η χειρότερη στο Βέλγιο!!!!!! )

Το 2 είναι 1,80 !!!!!!!!!!!

Καλή τύχη !!!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το πρόγραμμα σήμερα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Αύριο έχει πιο καλές επιλογές.

Young Boys - Schaffhausen: Τη γηπεδούχο την εμπιστεύτηκα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν με πρόδωσε αν και δυσκολεύτηκε να κάμψη την αντίσταση της Ααράου. Για να το πετύχει μάλιστα χρειάστηκε να βοηθήσει ένας πιτσιρικάς που μπήκε σαν αλλαγή και άνοιξε τον δρόμο για τα δίχτυα ενώ λίγο αργότερα και η δεύτερη αλλαγή του προπονητή της Γιουγκ Μπόις ήταν χρυσή αφού και αυτός σκόραρε! Η Σαφχάουζεν στον προηγούμενο γύρο είχε πετύχει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο την Γιουνγκ Μπόις. Αυτό δεν το ξεχνούν οι σημερινοί γηπεδούχοι και σίγουρα θέλουν ρεβάνς. Λίγο προσεκτικοί να είναι και η νίκη θα έρθει εύκολα στη προσπάθεια που κάνουν να ανακάμψουν από το κακό ξεκίνημα που είχαν στην αρχή της σεζόν!

Egaleo - AEK: Θεωρώ ότι το Αιγάλεω έχει σταθεί πολύ τυχερό μέχρι σήμερα στους αγώνες που έχει δώσει. Δεν έχει την ομάδα που μπορεί να "χτυπήσει" την ΑΕΚ τώρα μάλιστα που η ΑΕΚ προέρχεται από τον άθλο της νίκης της επί της Μίλαν. Εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα το πάρει το παιχνίδι αλλά κρατάω χαμηλά τη μίζα γιατί δεν πρέπει να αγνοούμε τον παράγοντα έδρα, τον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και την κούραση των παικτών της ΑΕΚ.

Nice - Sedan: Έδρα καμίνι έχει η Νις και προέρχεται από 3 νίκες και 1 ισοπαλία στους 4 τελευταίους αγώνες που έδωσε στο γήπεδό της. Παίζει καλή μπάλα και την αδικεί η θέση που έχει στη βαθμολογία. Από την άλλη η Σεντάν απέλυσε τον προπονητή της και το κλίμα είναι πολύ άσχημο. Στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει δεν έχει δεχθεί σε κανένα κάτω από δύο γκολ. Η άμυνά της "μπάζει" από παντού! Προσθέστε και δύο βασικότατες απουσίες που θα έχει η φιλοξενούμενη ομάδα στο χώρο του κέντρου.

Mattersburg - Rapid Wien: Αγωνιστικά το παιχνίδι είναι μία μεγάλη τριπλή. Στην πράξη όμως πάει προς το Χ2 αφού είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο ομάδες. Η Μάτερσμπουργκ είναι το μικρό αδερφάκι της Ραπίντ. Σήμερα πρέπει να της κάνει ένα δωράκι. Αν όχι 3 βαθμούς τότε θα της προσφέρει τον έναν! Χ2 λοιπόν!

Έχω κατά νου και να ποντάρω στην Γάνδη αλλά ακόμη δεν το έχω αποφασίσει. Αν το κάνω θα το δείτε στο πινακάκι. Έχουμε στα υπέρ μας καλή ψυχολογία (προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ και μάλιστα ανέτρεψε το 1-0 που έχανε), καλύτερη ομάδα αλλά και ορισμένες απουσίες από την Μονς η οποία ξεκίνησε πολύ καλά αλλά τελευταία παραπαίει! (Απ'οτι βλέπω ο Alexis407 την έχει ποντάρει! Οπότε ένα συν παραπάνω για να την ποντάρω!).

Από τα αυριανά έχω ξεχωρίσει τα εξής:

Estudiantes - Racing Club: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα διεξάγεται αυτός ο αγώνας και το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η Εστού με νίκη διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου (προηγείται η Μπόκα με 4 πόντους διαφορά). Οι φίλαθλοι της Ρασίνγκ δεν θέλουν επ' ουδενί να πάρει την κούπα η Μπόκα αφού είναι γνωστές οι σχέσεις μίσους που έχουν. Επιπλέον 4 βασικότατοι ποδοσφαιριστές της Ρασίνγκ δεν θα αγωνιστούν τη στιγμή που ο προπονητής της Εστουντιάντες και ο βοηθός του (Ντιέγκο Σιμεόνε) λατρεύονται από τους οπαδούς της Ρασίνγκ! Ε μετά από όλα αυτά νομίζω ότι ο άσσος σε απόδοση 1,60 αξίζει να πονταριστεί!

Sparta - Ajax: Χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων. Περισσότερα νομίζω ότι είναι περιττά. Περιμένω εύκολη επικράτηση του Άγιαξ.

Aarau - Grasshoppers: Η γηπεδούχος είναι η χειρότερη ομάδα της Ελβετίας. Έχει την χειρότερη επίθεση αλλά και την χειρότερη άμυνα. Η Γκρασχόπερς είναι δεύτερη πίσω από την αιώνια εχθρό Ζυρίχη. Έχει πολύ καλό ρόστερ και δεν νομίζω να "κολλήσει" στην Ααράου...

Καλά κέρδη!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!

Για σημερα επαιξα

554-1Η Ροντα μπορει να επιστρεψει στις νικες!!

726-2 Η Παρανα θελει την έξοδό της στο Λιμπερταδόρες.Το διπλο στο 2.10 ειναι πολυ καλο

725-2Η Φλουμινενσε θελει να σιγουρεψει την σωτηρια της,και παιζει με την ουραγο της Βραζιλίας....Λογικα θα παρει το διπλο

746-2 Η Σεββιλη θελει την νικη για να παραμεινει εναν βαθμο πισω απο Μπαρτσελονα και το διπλο στο 1.80 θεωρω οτι ειναι ευκαιρια

755-2 Η Ριβερ θελει μονο νικη για να παραμεινει στο κυνηγι της 2ης θεσης ...Και καθως η 2η Εστουντιαντες νικησε χθες η νικη για την Ριβερ ειναι μονοδρομος σημερα..Το διπλο δινει 1.70

Συνολικη Αποδοση:18,57

Καλη μας Επιτυχια:-D :-D :-D

Δημοσ.

Καθως την προηγουμενη εβδομαδα πληρωθηκα(και πληρωθηκατε οσοι με εμπιστευτηκατε) εχω και για σημερα μια 4τραδα...

Για σημερα Σαββατο 2/12/06

251-2 Η Πρεστον ειναι πρωτοπορος στην Championship και σιγουρα δεν θελει να χασει την πρωτια!Το διπλο πληρωνεται μια χαρα στο 2,00..Η Λουτον βρισκεται στην 19η θεση

255-2 Η 6η στην βαθμολογια Σαουθαμπτον παιζει με την προτελευταια του πινακα Χαλ...Αν δεν νικησει ισως πεσει πολυ στην βαθμολογια με συνδυασμο αποτελεσματων..Επισης ομως αν νικησει με συνδυασμο αποτελεσματων μπορει να ανεβει μεχρι και την 2η θεση(αν και λιγο δυσκολο!).Το διπλο και εδω πληρωνετε πολυ καλα στο 2,10...

415-2Κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το παιχνιδι που δεν ξερω γιατι αλλα δεινει ο οπαπ 2,60 στην Ματερσμπουρκ οπου σε αφτο το παιχνιδι παιζει η δευτερη Ματερσμπουρκ με την προτελευταια Γκρατσερ...Η Ματερσμπουργκ θελει την νικη γιατι με ενδεχομενο στραβοπατημα μπορει να χασει την δευτερη θεση απο την Πασινγκ....

436-1 Αν και το βελγιο τωρα τελευταια με καει συνεχεια θα το βαλο ξανα στο δελτιο μου.Το παιχνιδι ειναι αναμεσα σε Ροζελαρ και Μόνς...Η Ροζελαρ που ειναι στην μεση της βαθμολογιας αν χασει κατρακυλαει μεχρι και την προτελευταια θεση(με συνδυασμο αποτελεσματων) καθως στο Βελγιο η βαθμολογια ειναι φωτια καθως η 10η ομαδα εχει 16 βαθμους και η προτελευταια(η Μονς) εχει 13 αρα μπορουν να γινουν φοβερα πραγματα εκει και σιγουρα η Ροζελαρ δεν θελει να ειναι αυτη που θα την παθει!!!

και η Βαθμολογια που σας ελεγα:

Θεση Βαθμοι

10 Ρόζελαρ 16

11 Σιντ Τρουιντεν 16

12 Βρυξέλλες 16

13 Μπέβερεν 16

14 Λόκερεν 16

15 Ζούλτε Βάρεγκεμ 14

16 Σερκλ Μπριζ 14

17 Μόνς 13

Πραγματικα φωτια!

Συνολικη αποδοση:18,08

Καλη μας Επιτυχια!!!

Δημοσ.
Καθως την προηγουμενη εβδομαδα πληρωθηκα(και πληρωθηκατε οσοι με εμπιστευτηκατε) εχω και για σημερα μια 4τραδα...

Για σημερα Σαββατο 2/12/06

251-2 Η Πρεστον ειναι πρωτοπορος στην Championship και σιγουρα δεν θελει να χασει την πρωτια!Το διπλο πληρωνεται μια χαρα στο 2,00..Η Λουτον βρισκεται στην 19η θεση

255-2 Η 6η στην βαθμολογια Σαουθαμπτον παιζει με την προτελευταια του πινακα Χαλ...Αν δεν νικησει ισως πεσει πολυ στην βαθμολογια με συνδυασμο αποτελεσματων..Επισης ομως αν νικησει με συνδυασμο αποτελεσματων μπορει να ανεβει μεχρι και την 2η θεση(αν και λιγο δυσκολο!).Το διπλο και εδω πληρωνετε πολυ καλα στο 2,10...

415-2Κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το παιχνιδι που δεν ξερω γιατι αλλα δεινει ο οπαπ 2,60 στην Ματερσμπουρκ οπου σε αφτο το παιχνιδι παιζει η δευτερη Ματερσμπουρκ με την προτελευταια Γκρατσερ...Η Ματερσμπουργκ θελει την νικη γιατι με ενδεχομενο στραβοπατημα μπορει να χασει την δευτερη θεση απο την Πασινγκ....

436-1 Αν και το βελγιο τωρα τελευταια με καει συνεχεια θα το βαλο ξανα στο δελτιο μου.Το παιχνιδι ειναι αναμεσα σε Ροζελαρ και Μόνς...Η Ροζελαρ που ειναι στην μεση της βαθμολογιας αν χασει κατρακυλαει μεχρι και την προτελευταια θεση(με συνδυασμο αποτελεσματων) καθως στο Βελγιο η βαθμολογια ειναι φωτια καθως η 10η ομαδα εχει 16 βαθμους και η προτελευταια(η Μονς) εχει 13 αρα μπορουν να γινουν φοβερα πραγματα εκει και σιγουρα η Ροζελαρ δεν θελει να ειναι αυτη που θα την παθει!!!

και η Βαθμολογια που σας ελεγα:

Θεση Βαθμοι

10 Ρόζελαρ 16

11 Σιντ Τρουιντεν 16

12 Βρυξέλλες 16

13 Μπέβερεν 16

14 Λόκερεν 16

15 Ζούλτε Βάρεγκεμ 14

16 Σερκλ Μπριζ 14

17 Μόνς 13

Πραγματικα φωτια!

Συνολικη αποδοση:18,08

Καλη μας Επιτυχια!!!

H Λούτον βρίσκεται εκεί που είναι... τον άσσο όμως τον έφερε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

643 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ 1 1.65

645 ΛΕΪΡΙΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ 1 1.70

663 ΠΑΡΑΝΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1 1.70

665 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ 2 2.60

725 ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 2 1.90

Καλη επιτυχια!!!:) :)

Δημοσ.

sorry για αυτό το post αλλά αν δεν το πω θα σκάσω... " που την βρήκες την επιτυχία??? ΜΑ Και οι 5 !! αγώνες με ΛΑΘΟΣ πρόβλεψη βγήκαν :) ... και να το θέλεις δεν γίνεται...""

Δημοσ.
H Λούτον βρίσκεται εκεί που είναι... τον άσσο όμως τον έφερε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ρε γμτ με εκαψε η Λουτον...ακομα και την Ματερσμπουργκ στο 2.60 την εποιασα....

Σορρυ αν σε εκαψα:neutral:

Δημοσ.

συμβαίνουν αυτά... γενικά τα προφανή αποτελέσματα δεν είναι και τόσο προφανή... εγώ αυτό έχω καταλάβει. Και ένα tip: κοιτάς σε διάφορα site τα bets των ομάδων και αν η ομάδα που έχεις επιλέξει να ποντάρεις μέσω του ΟΠΑΠ έχει μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με αυτή των ξένων ιστοσελίδων, τότε είναι πιο πιθανό να μην κάτσει το αποτέλεσμα... εγώ τουλάχιστον αυτό το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές... βέβαια υπάρχουν κ εξαιρέσεις.

Δημοσ.
sorry για αυτό το post αλλά αν δεν το πω θα σκάσω... " που την βρήκες την επιτυχία??? ΜΑ Και οι 5 !! αγώνες με ΛΑΘΟΣ πρόβλεψη βγήκαν :) ... και να το θέλεις δεν γίνεται...""

Ναι αλλα αν τα επαιζες ολα Χ, θα κερδιζες...:) :)

Και στο κατω κατω στοιχημα ειναι μπορεις να τα πετυχεις ολα, μπορεις να τα χασεις ολα...

Δημοσ.

Παιδια για σημερα εγω λεω να μην ασχοληθω με CL καθως εχω βρει 5 καλους αγωνες....Σε αφτα δεν ξερω γιατι αλλα εχω το προαισθημα οτι δεν ειναι σιγουρα...(τπτ δεν ποτε ειναι αλλα σημεα δεν ξερω κατι δεν μου καθετε)μελετηστε τα και εσεις πριν με εμπιστευτειτε

112-Over

115-2

123-Over

126-1

133-1

Συνολικη αποδοση:17,26

PS.επισης ενα καλο ματσακι ειναι το 124-Over,αλλα εγω δεν το επαιξα γιατι στο site που παιζω δεν εδεινε το Over σε αυτο το παιχνιδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...