Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιας και είναι τελευταίες αγωνιστικές... ή θα τους τα πάρουμε ή θα αγναντέψουμε για μια ακόμη φορά τον πάτο του αγαπημένου μας κουβά...

ΑΙΚ - 1 YES

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - 2 YES

ΚΑΛΜΑΡ - 1 NO

ΧΑΜΑΡΜΠΙ - 2(Χ) YES

Δημοσ.

Μια τερταδούλα χαλαρά μπας και κάνουμε κάβα για το Σαββατοκύριακο (το οποίο είναι, από την άποψη των αποδόσεων, λίαν επιεικώς απαράδεκτο)

ΛΙΝΤΣΕΡ - 2 NO

ΧΑΒΡΗ - 2 NO

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - 2 YES

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - 1 NO

Δε θα εξηγήσω τους λόγους που θα παίξω αυτή την τετράδα... Απλά θεωρώ ότι με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των παραπάνω ομάδων και των αντιπάλων τους, καθώς και τις θέσεις τους στους βαθμολογικούς πίνακες, οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρονται είναι αρκετά δελεαστικές!!

Αν βέβαια κάποιος, μικρός ονειρευόταν να γίνει αλεξιπτωτιστής, μπορεί να κάνει εξάδα σε σύστημα 4-5-6 με

ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ - Χ NO

ΣΑΤΟΡΟΥ - 2 NO

μαζί με τα παραπάνω... ΑΥΤΑΑΑΑ!!!!

Δημοσ.
Για σήμερα:

144-0

142-2

116-1

125-2

143-2

Το παίζουμε πλήρες με 3 ευρώ!

Εγω θα το παίξω με 6 - απόδοση:157.5936

Καλή τύχη!!!

Πολύ καλό κουπόνι.. Κρίμα!!:( :( :(

Για σήμερα εγώ προτίνω:

236 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΝΤΕΡΜΠΙ 1 1.60

244 ΛΙΝΤΣ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ 1 1.80

275 ΜΠΟΣΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜ 2 2.10

321 ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ X 3.00

343 ΚΛΑΪΝΤ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ 2 1.90

Καλή επιτυχία..:) :)

Δημοσ.

Οι προβλέψεις του Κοντού!

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ 1 1.90(SPORTINGBET)

ΑΕΚ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 1 1.20(BWIN)

ΜΠΕΤΙΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1 2.05(GAMEBOOKERS)

ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1 1.75(SPORTINGBET)

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΦΡΑΝΦΟΥΡΤΗ OVER 1.70(BETFAIR)

Δημοσ.

Καλημέρα.

Προχωράω κατευθείαν στο ψητό!

Fiorentina - Palermo: Περιμένω αρκετά units να μπουν στον λογαριασμό μου σε περίπτωση που κερδίσει η Φιορεντίνα. Μετά την έφεση που έκαναν οι Βιόλα, τους επεστράφησαν 4 βαθμοί (αν και περιμέναν περισσότερους) και έτσι έφτασαν το μηδέν, όντας στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος. Σήμερα το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση θα είναι ο Μούτου ο οποίος σε 7 αγώνες έχει βρει δίχτυα 3 φορές. Στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι μέσα στο Τορίνο (1-0) δεν είχε αγωνιστεί. Αμφίβολος μέχρι στιγμής είναι ο έτερος επιθετικός της ομάδας Λούκα Τόνι ο οποίος επίσης απουσίαζε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του. Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός δεξιός χαφ Μπλάζι (6/1) αλλά και ο πρόσφατα επανακάμψας από τραυματισμό, εξτρέμ Σαντάνα (3/1), βασικός στο Τορίνο. Στην αντίπερα όχθη, το Παλέρμο προέρχεται από 2/2 νίκες επί της Μίλαν και της Μεσίνα. Το μελανό σημείο της ομάδας είναι η κακή αμυντική της γραμμή αφού σε κάθε παιχνίδι σχεδόν δέχεται γκολ. Νομίζω ότι στην καυτή έδρα της Φιορεντίνα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Ίσως και πιο δύσκολα από το παιχνίδι στην έδρα της Μίλαν που απέσπασαν τη νίκη αλλά η Μίλαν είχε 2 δοκάρια. Επειδή, όμως, περιμένω τον άσσο της Φιορεντίνα σε δύο δελτία έριξα λίγα units και στο Χ. Φυλάω τα ρούχα μου!

IFK Mariehamn - FF Jaro: Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Αν η Γιάρο πάρει ένα Χ σήμερα και κερδίσει στον τελευταίο της αγώνα τότε θα παραμείνει στην κατηγορία. Οπότε το Χ μου άρεσε για ένα δελτίο με ζητούμενα. Όποιος θέλει ακολουθεί!

Ελλάδα

Για τον Παναθηναϊκό τα είπαμε σε προηγούμενο σχόλιο. Οπότε σας παραπέμπω λίγο παρακάτω! Απλά σας αναφέρω πως ο Ερέρα είναι υπέστει ένα τράβηγμα τις προηγούμενες ημέρες και δίδεται αμφίβολος μέχρι αυτή τη στιγμή. Όμως και να αγωνιστεί σίγουρα δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Συνεχίζω να λέω ότι το διπλό έχει πολύ τύχη.

Με Τσάρτα και Ζιοβάννι πλέον στο ρόστερ του ο Εθνικός θέλει να κάνει νέα αρχή. Ξεκίνησε με πάρα πολλά όνειρα αλλά τα αποτελέσματα τις πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν τα αναμενόμενα. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η γηπεδούχος ομάδα του Μεσσηνιακού αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι σαν ρεβάνς αφού πέρσι ο Εθνικός είχε αποσπάσει ισοπαλία και την είχε στείλει στη διαδικασία του μπαράζ ανόδου. Στο γήγπεδό του δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχει παραβιαστεί η εστία του. Παρόλο αυτά νομίζω ότι αν Ζιοβάννι και Τσάρτας παίξουν καλά τότε μπορεί να φύγει με τους 3 βαθμούς η ομάδα του Πειραιά. Το διπλό σε ενα δελτίο με ζητούμενα αξίζει.

Στην Κρήτη έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και σίγουρα αξίζει κάποιος να το παρακολουθήσει. ΟΦΗ - Άρης αναμετρώνται με τους φιλοξενούμενους να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά ακόμη να μην έχουν πάρει εκτός έδρας νίκη. Σκεφτόμουν να ποντάρω ή όχι στο διπλό και τελικό το έκανα αφού το 3,20 του Άρη είναι μία απόδοση που δεν περνάει απαρατήρητη αφού πάντα ο Άρης δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι του. Για τους πιο ρισκαδόρους μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα στοίχημα που αρέσκεται να ποντάρει ο Elvetos: Να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Ο ΟΦΗ συνήθως στέκεται καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο καταρρέει. Μένει από δυνάμεις (κάτι σαν τον Παναθηναϊκό). Καλή περίπτωση μοιάζει και το GG ενώ το over 2.5 είναι σε πολύ καλή απόδοση (2,25) και μπορείτε να ρισκάρετε λίγα λεφτά και σε αυτό το γεγονός!

Στην Κέρκυρα νομίζω ότι η γηπεδούχος ομάδα και Πανιώνιος θα μοιραστούν τους βαθμούς. Το ματς μυρίζει και under αλλά η απόδοση δεν αξίζει. Τονίζω πάντως πως ο Πανιώνιος μπορεί να έχει δεχτεί αρκετά γκολ αλλά η άμυνά του είναι καλή.

Στα υπόψιν έχω την Μπέτις την οποία την πόνταρα εχθές δύο φορές αλλά τελικά Γάνδη και Άρσεναλ έχασαν αφού την είχα σε δυάδα μαζί τους. Φοβάμαι μήπως είναι σήμα σταλμένο να μην την ακουμπήσω σήμεραSmile). Πάντως πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη απέναντι στην Μαγιόρκα η οποία έχει Κούπερ στον πάγκο (οπότε νοιάζεται κυρίως για την άμυνά της) και στην επίθεση αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα (όχι μόνο φέτος αλλά εδώ και 2 χρόνια!). Μάλλον θα ρισκάρω λίγα units στον άσσο που το βρίσκουμε σε απόδοση πάνω από 2,00.

Αυτά από εμένα προς το παρόν. Καλή σας μέρα...

Δημοσ.
Καλημέρα.

Προχωράω κατευθείαν στο ψητό!

Ελλάδα

Για τον Παναθηναϊκό τα είπαμε σε προηγούμενο σχόλιο. Οπότε σας παραπέμπω λίγο παρακάτω! Απλά σας αναφέρω πως ο Ερέρα είναι υπέστει ένα τράβηγμα τις προηγούμενες ημέρες και δίδεται αμφίβολος μέχρι αυτή τη στιγμή. Όμως και να αγωνιστεί σίγουρα δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Συνεχίζω να λέω ότι το διπλό έχει πολύ τύχη.

Στην κατασταση που ειναι ο παναθηναικος (και ποναω για αυτο...) το 1.65 της Bwin μου φαινεται πολυ λιγο... προτιμαω να το ρισκαρω στο κοντρα σε τετοιες περιπτωσεις...διπλη ευκαιρια 1Χ που δεινει 2.... μου φαινεται ποιο καλο...

εγω αυτο λεω να παιξω...

Δημοσ.

1) ΦΙΟΡΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ : α)προϊστορία από 15-10-2003 και μετά μοιρασμένη (και ελαφρά υπέρ της Παλέρμο)

βου) σε 8 μέχρι στιγμής αγώνες του campionato η εξ αριστερών λουλουδού έχει 5-0-3 με γκολ 12-6 ενώ το Παλέρμο 6-0-2 με γκολ 18-13

γου) το Παλέρμο για να μαζέψει βαθμούς παίζει ποδόσφαιρο, ενώ οι Βιόλα κάνουν εφέσεις.

δου) τώρα θα μου πείτε "κάτσε ρε μεγάλε, οι βιόλα όμως έρχονται από σερί 4 νικών με 4-0-1 στα 5 τελευταία μέσα - έξω, ενώ οι Σικελοί 3-0-2 στα ίδια.Και εκτός αυτού η άμυνα των Σικελών είναι ελαφρώς τρύπια." Πολύ σωστά...

Γι' αυτό κι εγώ, που όπως καταλάβατε "ψηφίζω" Παλέρμο δαγκωτό, θα καλύφθώ και με Χ μήπως και κάνουν και οι δύο την πρώτη τους ισοπαλία για φέτος. --2(Χ)--

2)ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ : Να σας ενημερώσω, αν δε το μάθατε ήδη, ότι ο Άσσος τον οποίο η Ε.Ε.Σ. δινει στο 5.00, έξω έχει καταποντιστεί.

Συγκεκριμένα η Expekt.com τώρα που γράφω τον δίνει στο 3.50.

Και επειδή είναι γνωστό πόσο μεγάλα λαμόγια είναι οι Ρώσσοι, εγώ θα την κάνω προς τα αριστερά. --1--

3) ΗΡΑ - ΒΑΖΕΛΟΣ : Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' όσο φαίνονται...Ο Ηρακλής καίγεται για νίκη και 3 βαθμούς τη στιγμή που παίζει με μια αναμφισβήτητα καλύτερη ομάδα, η οποία όμως περνάει κρίση και δεν πείθει ούτε τους φανατικούς της. Ο νοών νοείτω...

Προς το παρόν αυτά....

Δημοσ.

Εγώ έχω να γράψω καιρό, μιας και το φεγγάρι ακόμα δε λέει να αλλάξει. Σήμερα όμως έχω καλό προαίσθημα....

533 Sogndal- Bodo Glimt 2 2.40 (Mπας και προλάβει η δεύτερη τo πλέι οφ)

551 Essen -Ksc 1 2.70 (Eναλλάξ τα πάει η γηπεδούχος νίκη-ισοπαλία

552 Koeln- Hansa X 3.00 (Κουρασμένη η ομαδάρα από το παιχνίδι με

Shalke για το κύπελλο)

646 W. Ham-Blackburn 2 2.60 (Γίνεται ένας χαμός στη γηπεδούχο...)

733 Μανισασπορ-Φενέρ 1 3.00 (Γιατί όχι?)

151,62 4-5Χ6 10,80

Δημοσ.

Μιας και σε ολα τα site βλεπω ... το Ρομα - Ολυμπ. .... στον 1....

θα το παιξω κοντρα ... αν και ειμαι βαζελος.....

χμμμ οχι τελειος κοντρα... Χ2 διπλη ευκαιρια... που μας δινει γυρω στο 3...

Δημοσ.

Πάμε στα πεταχτά σαν σε τηλεγράφημα.

Άσσος η ΑΕΚ γιατί νομίζω έχει έρθει η ώρα. Τον δρόμο έδειξε ο Ολυμπιακός και νομίζω η ΑΕΚ θα συνεχίσει με νίκη της πορεία της στο Champions League. Περιμένω λίγες φάσεις και σκορ 1-0 ή 2-0. Το under 2.5 επίσης μου αρέσει αρκετά.

Άσσος η Τολούκα γιατί έχουμε το υψόμετρο των 2700 μέτρων για τους γηπεδούχος να αποτελεί πολύ μεγάλο αβαντάζ. Επιστρέφει στην επίθεση ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας ο οποίος για χρόνια ήταν το πρώτο βιολί της Πούμας. Στο κέντρο έχουμε δύο εξαιρετικούς μέσους τρεχαντήρια με πάσα - φαρμάκι. Περιμένω πολύ γρήγορο παιχνίδι και η φιλοξενούμενη να παραδίδει πνεύμα.

Άσσος η Άρσεναλ γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την ΤΣΣΚΑ. Ο προπονητης της Άρσεναλ έριξε τις ευθύνες στον διαιτητή για την ήττα προ 15 ημερών στην Ρωσία. Σήμερα μένει να δούμε αν όντως είχε δίκιο και η Άρσεναλ μπορεί να τα καταφέρει.

Άσσος η Ντέρμπι γιατί έχει καλή ομάδα και σαφέστατα καλύτερη από αυτή της Μπαρνσλεϊ. Μέσα στο Κάρντιφ η Ντέρμπι απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 ενώ η Μπαρνσλεϊ προέρχεται από 5 ήττες σε 6 αγώνες. Ο άσσος στο 1,85 αποτελεί δωράκι!:)).

Καλή ποδοσφαιρική βραδιά να έχετε και θυμηθείτε με...η ΑΕΚ θα κάνει την πρώτη της νίκη σε αγώνα Champions League!

Δημοσ.

Ημίχρονα τελικά σήμερα , μια και δεν βλέπω φως σήμερα

315 Χ-1 Derby-Barnsley

216 1-X S'mton-Wolves

223 2-X AEK-Lille

224 2-1 HSV-Porto

233 X-2 Benfica-Porto 3-4-5 4.80

Δημοσ.

Γιατί μου μυρίζει Χ στο Σελτικ-Χαρτς με 3,75 απόδοση; :roll:

Επίσης μου φαίνεται ότι είναι ώρα να κάνει ο Ηρακλής την πρώτη του νίκη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...