Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγγλία - UNDER YES

Ουκρανία - UNDER YES

Ελλάς - UNDER NO

## ΜΠΟΜΠΑ ##

Κύπρος - 2 NO

(Ποια Ουαλία και ποιο 1,45???....ΒΟΥΟΥΟΥΡΡΡΡ!!)

Καλά κέρδη!!!!!

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

224 ΤΟΥΡΚΙΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ Over 1.60

244 Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΛΕΤΤΟΝΙΑ 2 3.20

246 ΟΥΑΛΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Over 1.75

252 ΣΑΝΤΟΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ 1 1.60

Καλή επιτυχία!!!:) :)

Δημοσ.

Τελικά αυτό που καταλάβαμε από τα χθεσινά παιχνίδια είναι ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ UNDER ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ OVER ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (βλ. Εθνική Ελλάδας), γιατί θα ξεσπάσει στις τσέπες μας!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

Υ.Γ.(1) Ας μην έσφαζε ο διαιτητής τους Βόσνιους και θα σας έλεγα εγώ αν θα ξεκολλούσε το παιχνίδι από το UNDER και ας έπαιζαν μέχρι τη δευτέρα παρουσία!!!

Υ.Γ.(2) Το Σαββατοκύριακο θα τους βγάλω τ' άντερα στο μπαλκόνι

Δημοσ.

1) Το πιο Over ματς του προγράμματος . Η Λουστενάου μετρά 9 Over στα 10 τελευταία ματς .. η Αντμιρα μετρά 8 Over στα 10 τελευταία ματς του πρωταθλήματος .--OVER--

(Εδώ θα μπορούσα να πω και άσσο αλλά φοβάμαι λιγο το πρόσφατο ανέβασμα της Αντμίρα)

2) Η Λιβιγκστον με αήττητο 8 αγωνιστικών έχει το προβάδισμα στο ματς . Η Χαμιλτον καλή αλλά με κάποια αρνητικά που της δίνουν τρίτη τύχη στο παιχνίδι . Αυτά είναι εν γένει .. η χαρακτηριστική αστάθεια χωρίς ροή στα θετικά αποτελέσματα .. το ότι πέτυχε πάνω από 1 γκολ μόνο με την Ειντρι Γιουν σε 8 αγώνες και η συντριβή στο εκτός έδρας με την Γκρετνα όπου δέχτηκε 6 γκολ . -- 1 -- .

3) ΜΠΑΣΤΙΑ – ΣΑΤΟΡΟΥ : Χάλια πρόσφατη φόρμα έχει η Μπαστια με μόλις 1 νίκη σε 6 παιχνίδια … εκ των οποίων όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι τα 4 από αυτά τα έδωσε εκτός έδρας . Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με 3 νίκες 1 ισοπαλία και τέρματα υπέρ ( 10 – 4 ) . Η Σατορού βγάζει μάτια .. 1 ήττα σε 10 αγώνες .. 4 νίκες στα 5 μέχρι τώρα εκτός έδρας ματς . Φωτιά είναι , όλα παίζουν με την αξία αδιαπραγμάτευτα προς τα δεξιά .-- Χ2 --

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ : ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ - ΑΝΤΜΙΡΑ (OVER) YES

ΛΙΒΙΓΚΣΤΟΝ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ (1) NO

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΣΑΤΟΡΟΥ (Χ2) YES

Υ.Γ. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει για όσους βλέπουν διπλό τη Γκράτκορν διότι η Καφενείομπεργκ από τότε που άλλαξε προπονητή πολύ δύσκολα δέχεται γκολ... Ίσως το UNDER εδώ να είναι η πιο ασφαλής επιλογή... YES

Αυτά και... καλά κέρδη!!!!!!!!

Υ.Γ (2) Και για να μην παρεξηγηθώ οτι το παίζω ξερόλας, τα πιο πανω αλλά και πολλά άλλα προγνωστικά θα τα βρείτε στο http://www.surfbet.net

Δεν κάνω καμιά διαφήμιση, ούτε καν τους ξέρω ποιοι είναι, αλλά είναι πραγματικά γάτες!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία... ένα αγώνα για σήμερα

Ham-Kam - Rosenborg BK (Νορβηγία) 16/10/2006

Η Rosenborg έχει 3 συνεχόμενες νίκες ενώ η Ham-Kam προέρχεται από Χ με την 4η στην βαθμολογία Valerenga. Στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι (28-05-06) η Ham-Kam είχε κερδίσει με 0-3 εκτός έδρας.

Η Rosenborg είναι σε πολύ καλή φόρμα, έχει καλύτερη ομαδα και σίγουρα ειναι το φαβορί σήμερα, ωστόσο η έδρα της Ham-Kam είναι δύσκολη για τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Θεωρούμε πιθανό κάθε αποτέλεσμα και η απόδοση δίνει άξια και στην επιλογή της Γηπεδούχου για νίκη με μέτριο ρίσκο.

Επιλογή: 2

Δυναμική: 8/10

---

Πληροφορίες από το http://www.GrandSlam.gr

---

Δημοσ.

Λίνκολν - Γκρίμσμπι ΣΚΟΡ 2-2

Στεαουα Βουκουρεστίου - Ρεάλ Μαδρίτης 2

Σέλτικ - Μπενφίκα X-

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Άρσεναλ 2

Ολυμπιακός - Ρόμα 1 Χ

Μπρίζ - Λεβερκούζεν X

Λίμπερετς - Σεβίλλη 2

Νιούκαστλ - Φενέρμπαχτσε 1

Anderlecht - AC Milan 2

Girondins de Bordeaux - Liverpool FC 2

Accrington Stanley - Carlisle Χ

Northampton - Brentford Χ

Wrexham - Rochdale Χ

Δημοσ.

Καλησπέρα Smile

Μετά από μεέτη κατέληξα στον άσσο της Λιλ, στο διπλό της Ρεάλ και στο Χ (με ρίσκο) της Μπενφίκα. Σας παραθέτω κάποια σχόλια σχετικά με αυτά τα παιχνίδια.

"Τα βλέμματα αρχικά τρέφονται στην προσπάθεια της ΑΕΚ να καταφέρει κάτι καλό επί γαλλικού εδάφους αφού σε περίπτωση ήττας θα έχει πολύ λίγες πιθανότητες και για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό η ΑΕΚ όσο κι αν το φιλαράκι ο Αδάμ λέει ότι θα αποδράσει με το διπλό από τη Γαλλία. Η γαλλική ομάδα δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δυσκολεύεται να σκοράρει. Από την άλλη η ΑΕΚ δυσκολεύεται να σκοράρει αλλά δεν ξέρω αν σήμερα θα έχει καν τις ευκαιρίες για να προσπαθήσει να σκοράρει αφού αμυντικά η Λιλ είναι πολύ καλή. Το 1,65 το οποίο αγόρασα πριν από 2 εβομάδες κρίνεται ικανοποιητικό και νομίζω ότι δύσκολα θα σπάσει.

Μπορεί η Ρεάλ να έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση απέναντι στη Χετάφε και να έχασε αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει και το ίδιο απέναντι στους Ρουμάνους της Στεάουα. Ο προπονητής της Ρεάλ είχε τετ-α-τετ μετά το τέλος του αγώνα με τη Χετάφε με όλους τους ποδοσφαιριστές του και νομίζω ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που θα αφυπνίσει τους παίκτες του. Άλλωστε περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν αφού η Λυών προηγείται με 6 βαθμούς και η Στεάουα με την Ρεάλ ακολουθούν με 3 βαθμούς. Τελευταία με 0 βαθμούς είναι η Ντιναμό.

Τέλος, ρισκάρω σε ένα Χ που έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Η Μπενφίκα φημίζεται για το κλειστό ποδόσφαιρο που παίζει. Πολλές φορές καταφέρνει και αποδρά με το βαθμό της ισοπαλίας. Κάτι τέτοιο έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης σήμερα και σκέφτηκα να δοκιμάσω την τύχη μου. Για να δούμε...."

Καλή τηλεθέαση...

Δημοσ.

Ναναι καλα ο ολυμπιακος που με πληρωσε χτες και ειχα αναγκη τα λεφτα!!!

και γω συμφωνω για σημερα

αλκμααρ - μπραγκα 1

Οντενσε - Παρμα 1

ΠΑΟ -1

σεβιλλη 2

Δημοσ.

Mia xara mou irthan ta xtesina :-) me 3 eyropoula pira 191,84.

Paratheto tous agones. Apo william hill pou eimai.

miens V Dijon Dijon To Win @ 3.00 Νίκησε

Creteil V Libourne Creteil To Win @ 2.10 Νίκησε

Niort V Montpellier Ισοπαλία @ 2.90 Νίκησε

Dortmund V Μπόχουμ Ισοπαλία @ 3.50 Νίκησε

Συνολικά κέρδη : 191.84

Idika to Ntortmount htan karasthmeno.Eixa skeftei na to tsogaro kai mono

poli asxima sto X panta! To sabatokiriako tha ginei kolash!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εκλογική ημέρα είναι η σημερινή και η αγωνία κορυφώνεται σε πολλούς δήμους και νομαρχίες της χώρας μας. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εμείς...το hobby μας!

Στοιχηματικά, δεν μου άρεσαν οι προσφερόμενοι αγώνες. Πολλοί λίγα παιχνίδια ξεχώρισα και από αυτά ακόμη πιο λίγα θα ποντάρω. Πάμε να πούμε δύο - τρία λογάκια για τα υπόλοιπα παιχνίδια που μου άρεσαν...

Ξάνθη - Κέρκυρα: Είναι το καλύτερο σημείο της ημέρας κατά την άποψή μου. Το έχω παίξει εδώ και 20 ημέρες σε απόδοση που σήμερα δεν υπάρχει πουθενά. Πάνω από 1,60 είναι δύσκολο να το πετύχετε. Εγώ το είχα αγοράσει στο 1,75 και απλά περιμένω να με δικαιώσει η ακρτική ομάδα με αυτήν την επιλογή μου. Νέος προπονητής στην Ξάνθη, καλή ψυχολογία και η αποστολή της απαρτίζεται από τους: Πιζανόφσκι, Μάλαρζ, Άντζα, Παβιό, Τοροσίδη, Λαμπριάκο, Κοντοδήμο, Μαχράτζε, Ζουέλα, Κόρσο, Μπάρκολγου, Μεσσέρα, Γαρπόζη, Μάνσο, Κιντάνα, Μπαικαρά, Βρύζα, Καζάκη, Φογκάσα και Ολισαντέμπε. Από την άλλη η Κέρκυρα έχει δύο σημαντικές απουσίες αυτές των Ζαχαρόπουλου και Μπούρμπο. Θεωρώ μεγάλη έκπληξη το να μην έχει πάρει η Ξάνθη νίκη στο πρωτάθλημα. Συνεχίζει να έχει πολύ καλή ομάδα και είναι θέμα λίγων ωρών το να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη.

Σεντ Μίρεν - Ρέιντζερς: Εντυπωσιάζουν οι γηπεδούχοι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους. Βρίσκονται στην 7η θέση και σήμερα φιλοδοξούν να κόψουν βαθμούς από την Ρέιντζερς. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά αυτό δεν αρκεί για να κερδίσουν τη μία από τις δύο ακλύτερες ομάδες της Σκωτίας. Ακόμη και αν ξεκίνησε νωθρά, ακόμη και αν είναι με την πλάτη στον τοίχο, η ομάδα του Λε Γκεν έχει τα αντανακλαστικά να φύγει με τους 3 βαθμούς. Η ψυχολογία βελτιώθηκε μετά το 3-2 μέσα στην έδρα της Λιβόρνο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μπορεί η πρώτη θέση να δείχνει ότι έχει κάνει φτερά από νωρίς αλλά η δεύτερη θέση είναι εφικτή αφού με νίκη σήμερα πλησιάζει την δεύτερη Χαρτς στους δύο βαθμούς. Το 1,44 είναι απόδοση ανεκτή αφού αν η Ρέιντζερς ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτό το διπλό δεν θα έδινε πάνω από 1,30.

Μίλαν - Παλέρμο: Από 3 συνεχόμενα Χ προέρχεται η Μίλαν έχοντας σκοράρει μόνο ένα γκολ. Έχουν 4 βαθμούς (10 βαθμούς πίσω από την Ίντερ) και κάθε περαιτέρω απώλεια είναι καταδικαστική στην κούρσα για τον τίτλο. Το καλό είναι ότι προέρχεται από το μεσοβδόμαδο νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Άντερλεχτ (έκτος έδρας) και ότι αντιμετωπίζει το Παλέρμο το οποίο δέχεται εύκολα το γκολ. Προσθέστε ότι θα απουσιάσει και ο βασικός μπακ Πιζάνο και θα καταλάβετε ότι είναι ευκαιρία για τη Μίλαν να σκοράρει μία και δύο φορές και να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Είμαι μαζί της!

Τα παιχνίδια που έχω ακόμη στο μικροσκόπιο είναι το under 2.5 στους αγώνες Καλαμαριά - ΟΦΗ, Ξάνθη - Κέρκυρα και Πανιώνιος - Λάρισα. Επίσης, καλοβλέπω το να ποντάρω στο ασιάτικο (0:0) υπέρ της Μαρσέιγ αφού πιστεύω ότι είναι η μοναδική ομάδα στη Γαλλία που μπορεί να κοντράρει τη Λυών. Σε αυτό μπορεί να διαφωνεί ο Elvetos αλλά το ένστικτό μου συνήθως το εμπιστεύομαι.

Στην Ισπανία έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Ρέαλ - Μπαρτσελόνα με τους Μαδριλένους να έχουν το προβάδισμα και να ενδείκνυται το ποντάρισμα του άσσου σε ζητούμενα. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει καλή ομάδα αλλά έχει έναν κακό προπονητή. Η Ρεάλ έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου και επειδή αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια τακτικής λέω πως ο άσσος αξίζει (άκου 2.50 ο άσσος)! Στο νησί της Μαγιόρκα η γηπεδούχος ομάδα παίζει με την κακή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Μπασινάς θα είναι βασικός και η Μαγιόρκα στο 2,05 αξίζει να πονταριστεί. Τώρα σε μονό αποδεκτό θα είναι? Σε δυάδα? θα δούμε...

Στην αγαπημένη μου Πορτογαλία η Μαρίτιμο πάει για νίκη. Πρεσάρει πολύ τις αντίπαλες άμυνες όταν αγωνίζεται εντός έδρας και αυτές συνήθως υποκύπτουν δεχόμενες γκολ. Κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα αφού η Μπέιρα Μαρ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Από αυτά τα παιχνίδια θα ποντάρω σε ορισμένα. Μέχρι τις 15:30 οι επιλογές αυτές θα είναι στο πινακάκι μου. Καλά αποτελέσματα εκλογικά και μη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...