Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
116 ΚΑΡΛΑΪΛ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1 1.70

132 ΤΡΑΝΜΙΡ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 1 1.80

142 ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΤΟΡΚΙ 1 1.70

144 ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΤΟΚΠΟΡΤ 1 1.70

161 ΣΤΕΑΟΥΑ - ΛΥΩΝ 2 2.00

Καλή επιτυχία:D :D :D

Πολύ καλό κουπόνι, κρίμα για την Τρανμίρ, κρέμασμα στο δεύτερο ημίχρονο.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα η Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι θα νικήσουν.

Ειδικά το 2,00 της Μπάρτσα στο 222 (που θα έρθει 2, άντε πιάσαμε και αριθμολογία τώρα) είναι δελεαστικότατο. Να ξαναβρώ τη Μπάρτσα σε απόδοση 2, σε μάτς χωρίς σκοπιμότητα, απέναντι σε τρελά ντεφορμαρισμένη ομάδα, δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.

Από εκεί και πέρα, για τους λίγο πιο τολμηρούς υπάρχει ημίχρονο-τελικό στο 224 με το διπλό της Τσέλσι που το ανεβάζει σημαντικά. Δε νομίζω ότι η Λέφσκι έχει καμία τύχη, ούτε ότι η Τσέλσι θα κάνει 70 λεπτά να της ρίξει γκολ. Οπότε...

Η Βαλένθια δείχνει ότι έχει ομάδα, μέσα στην έδρα της και 1-0 που λέει ο λόγος θα το πάρει το ματς (αν και μου μυρίζει over αυτό το παιχνίδι, ειδικά αν μπει γκολ νωρίς ή κάνουν το λάθος οι Ρωμαίοι και σκοράρουν -δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι αυτό)

Για τον Ολυμπιακό πρόβλεψη δε θα κάνω, απλά και μόνο γιατί με έριξε σε τρελό κουβά την προηγούμενη αγωνιστική και ΔΕΝ ξαναγγίζω το συνονθύλευμα του Κορυφαίου Ευρωπαίου. Τουλάχιστον αν χάσει από τα τσικό των Ουκρανών, να βρίσω ελεύθερα και να μην κλαίω τα ευρώ μου.

Στο 223 Ιντερ-Μπαγερν ξεκινάω από το Χ. Αν πάρει μπροστά η Ίντερ είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, αλλά θα πάρει; Οι "Γερμανοί" δε θα χαλαστούν με το Χ, αν δε θέλετε αποτέλεσμα παίξτε under.

Για 1,25 τη Λίβερπουλ ΔΕΝ την αγγίζω, αν και λογικά η Γαλατά χωρίς τον τσαμπουκά της έδρας και με τους καλούς της παίκτες στην ίδια στρατολογική κλάση με τον Γεωργάτο δεν έχει τύχη.

Στο Μπορντό-Αϊντχόφεν βλέπω ένα ωραίο under, το ζήτημα είναι αν αξίζει στο 1,45.

Για τους ξενύχτηδες, Ρίβερ Πλέιτ και Κορίνθιανς δίνουν από 1,50 και λογικά θα μπουν πολλά γκολ εκεί.

Αντιρρήσεις, αντιπροτάσεις καλοδεχούμενες

Δημοσ.
Πολύ καλό κουπόνι, κρίμα για την Τρανμίρ, κρέμασμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ε μετά από τόσα ταμεία συνεχόμενα, θα μας κρέμαγε και κάποια... Βέβαια δεν το περίμενα από την Τρανμιρ..Τέλος πάντων..

Για σήμερα:

ΜΠΟΣΤΟΝ - ΛΙΝΚΟΛΝ 2 2,20

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ 2 2,80

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ Χ 2,80

Βάζουμε λίγο ρίσκο, αλλά αξίζει..

Καλή επιτυχία!!:smile: :smile: :smile:

Στο Μπορντό-Αϊντχόφεν βλέπω ένα ωραίο under, το ζήτημα είναι αν αξίζει στο 1,45.

Και ένα τελικό σκορ 0-0 επίσης πολύ καλό....;-) ;-)

Δημοσ.

θα σας πω και εγω τις προτάσεις μου ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ οτι παίζω

γενικά πονηρά...και όχι με τις ομάδες αλλά με μελέτη αποδόσεων.

Έτσι εχω πιάσει άπειρα στημένα ματς με πολύ μεγάλες αποδόσεις.

Το champions league γενικά είναι ένας θεσμός που εντελώς σπάνια

στήνεται game και ειδικά στις αρχές των ομίλων οταν όλα παίζονται.

πάμε λοιπόν.

212 σπαρτακ μοσχας - σπορτιγκ λισαβονας Δεν έχει Χ , 12 με προτίμηση 2 λόγω ποσοστού και μόνο.

Βαλενθια - Ρόμα. Ολα τα στοιχήματα Ευρώπης είναι στον 1. χμ

Σύμφωνα με τις αποδόσεις το παιχνίδι είναι 1Χ.Δεν έχει 2.

Αν θέλουν να πετάξουν τον κόσμο έξω θα έρθει Χ. Σε μεγάλες κομπίνες

θα έρθει 2 και οταν θα παίξει η Βαλενθια εκεί μέσα θα φέρει 2 επίσης.

Επειδή όμως αυτό το σενάριο λόγω αποδόσεων δεν φαίνεται νομίζω

ότι το παιχνίδι είναι τελικώς 1Χ.Και βαλένθια και ιντερ δεν έρχονται και τα 2 ασσο. Προτιμάμε λοιπόν εδώ τον άσσο !

Ιντερ - Μπάγερν. Σύμφωνα με τα παραπάνω και ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ότι με τις αποδόσεις φαίνεται έντονα το Χ2 (!) πρέπει να πάτε κοντρα στον ασσο!!!

(αν παίξετε τελικώς Χ ομως τη Βαλένθια παίχτε εδώ τον ασσο)

Λεφκι - Τσελσι: Σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι 2Χ. Φαίνεται αρκετό Χ.

Και γιατι να μην έρθει Χ ?! Αφού η Τσελσι θα τους καθαρίσει όλους στην έδρα της και θα περάσει ανετα...Βέβαια είναι δεύτερος αγώνας ομίλων οπότε προτιμάμε 2 αν και για μενα καλίτερα ...ΜΑΚΡΙΑ λόγω μικρής απόδοσης

Λιβερπουλ - Γαλατα. Μεγαλη προσοχή! Σύμφωνα με τις αποδόσεις τα έχει ΟΛΑ ακόμα και 2 !!! Μικρη απόδοση στον άσσο αρα μακριά!

Μπορντό - Αιτχβόνεβ Ομοίως με το πρώτο παιχνίδι ακριβώς που έγραψα

είναι 12 χωρίς να ξεχωρίζει σημείο...πάντα όμως προτιμάμε μεγάλες αποδόσεις.

Αν παίξετε Σπαρτακ ασσο να παίξετε τι Μπορτο 2 αλλιώς να τα παίξετε 2 και 1 αντίστοιχα. Παντα έρχονται απ΄ε΄να σημείο και σχεδόν ποτέ όμοια !

Σαχτάρ - ΠΕΛΑΤΕΣ (χεχε) -->γαυρος.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις δεν έχει καθόλου 2. Ξεκινάει από τον άσσο

και καταλήγει στο Χ. Περισότερο φαίνεται άσσος.

Λαμβάνοντας υποψην το ένδοξο παρελθόν του γαύρου στην Ευρώπη

πρέπει να το παίξουμε αβλεπή άσσο ! Κάτι παθαίνουν τα ζωντανά εκεί

στην Ευρώπη...επίσης ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη γνωστή γαμάτη άμυνα...

τους παλιούς καλούς Γεωργάτους κτλ...έτσι και βάλει πρώτη γκολ η Σαχτάρ

μιλάμε θα βγεί over σε "δευτερόλεπτα"...

Τώρα σαν βάζελος θα το πάίξω άσσο...γιατί αν βγεί τελικά άσσος η χαρά μου

θα είναι ΔΙΠΛΉ !!! χεχε

Συνοπτικα λοιπόν

212 21

221 1...Χ

222 2...Χ

223 Χ2

224 2...Χ

225 1Χ2

226 12

231 1...Χ

EDIT διόρθωση σε μικρολάθη

TELIKO EDIT: ώρα 17:00.

Ειδικη πρόβλεψη σύμφωνα με δικές μου μελέτες και παρατηρήσεις

απο διάφορα ΣΑΙΤ που μόλις ολοκλήρωσα.

από τα 3 σημεία που θα σας δώσω εδώ θα έρθουν 0 έως 1.

Βαλενθια ασσος

Μπορντό ασσος

γαυρος Χ

μην παίξετε λοιπόν αυτά τα 3 μαζί αλλά το πολύ ένα απο αυτά!

Και πιθανώς θα έρθει σαν σωστή πρόβλεψη ένα από τα 2 πρώτα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ώρα για την αυτοκριτική μου:

Η Βαλένθια κέρδισε, μπήκαν και τρία γκολάκια άρα 2/2 στις προβλέψεις εδώ

Από νωρίς στον κουβά, όμως, καθώς η Μπαρτσελόνα δε με δικαίωσε, ήρθε Χ 0/1

Η Τσέλσι έκανε το καθήκον της, κερδίζοντας άνετα και από τα πρώτα 45' 2/2 εδώ

Άριστα έκανα, νομίζω, που δεν άγγιξα τον Ολυμπιακό, αφού το "λογικό" Χ ήρθε με τελείως παράλογο τρόπο. Μην κοιτάμε μόνο τι πιάνουμε, αλλά και πώς έρχεται αυτό

Ίντερ-Μπαγερν δεν έμεινε τελικά στο Χ, όμως μας σώζει το under 1/2 εδώ.

Η Λίβερπουλ του 1,25 ήρθε, αλλά κι εδώ μάλλον δικαιώθηκα, αφού το 3-2 πρέπει να άγχωσε πολλούς που την έπαιξαν 1/1

Και το ωραιότατο under ήρθε στο Μπορντό Αϊντχόφεν 1/1 εδώ.

Ευτυχώς που μου τα χάλασε η Μπάρτσα, γιατί η Λατινική Αμερική ήταν πανωλεθρία. Οι δύο λογικοί άσσοι ήρθαν 2 και Χ αντίστοιχα με μόλις 1 γκολ, άρα με σκυμένο το κεφάλι μετράω 0/4 εδώ...Ντροπή μου.

Το ρεζουμέ:

7/13, αλλά μου στοίχισε πολύ η Λατινική Αμερική...

Δημοσ.

Kαλησπέρα παίδες! Γρήγορα σχολιάζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν!

Δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της η Άρσεναλ η οποία προέρχεται από τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γ. με γκολ προς το τέλος της συνάντησης από τον Αντεμπαγιόρ, με νίκη 3-0 επί της Σέφιλντ Γ. και από τη νίκη με 2-0 επί της Πόρτο για το Champions League. Στον αγώνα με την Τσάρλτον έχουμε και την παράδοση υπέρ μας (0-1-4 τα τελευταία 5 χρόνια). Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μία νίκη και πέντε ήττες σε έξι αγώνες. Επιπλέον έχει την χειρότερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό ενώ και στην επίθεση οι επιδόσεις της δεν είναι σε καλύτερο επίπεδο αφού έχει σκοράρει 4 φορές (3 χειρότερη επιθετική γραμμή!). Από την ομάδα της Τσάρλτον λείπει η αυτοπεποίθηση και αυτό θα της κοστίσει σήμερα στο τοπικό ντέρμπι. Για να δούμε αν θα μας πληρώσει η δυάδα με την Μπαγερν την οποία "πιστεύω" περισσότερο από τα 25 units που έχω παίξει αλλά επειδή δεν είναι το φόρτε μου αυτά τα δύο πρωταθλήματα κράτησα το ποντάρισμα σε χαμηλά επίπεδα.

Σήμερα απ'οτι φαίνεται έχω διαλέξει όλα τα πρωταθλήματα που στα συνηθισμένα μου ούτε που τα μελετάω. μετά τις Γερμανία και Αγγλία πετάγομαι στην Σκωτία και ειδικότερα στην Division 2! Peterhead - Forfar είναι το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν δεύτερη ομάδα αφού τα προβλήματα είναι "βουνό"! Η Φόρφαρ ζήτησε να αναβληθεί το παιχνίδι αφού μόλις και μεταβίας ετοίμασε 11άδα ενώ στο τέρμα θα αγωνιστεί ο μισο-τραυματισμένος δεύτερος τερματοφύλακάς της ο οποίος έχει να αγωνιστεί πάνω από έναν χρόνο! Πάντως αν δεν το παίξατε σε αποδόσεις πάνω από 1.45 τότε είναι καλύτερο να κάνετε την πάπια και να μην ασχοληθείτε αφού μην ξεχνάτε ότι μιλάμε ουσιαστικά για την τρίτη κατηγορία της Σκωτίας!

Αναζητείται νίκη για τη Ραπίντ Βιέννης! Στους τελευταίους 3 αγώνες που έχει δώσει εντός έδρας έχει 1 ήττα και 2 ισοπαλίες. Το ρόστερ της είναι καλό και σαφέστατα καλύτερο από αυτό της Μάτερσμπουργκ. Περισσότερο θέμα ψυχολογίας είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και σήμερα αναμένω να το ξεπεράσει. Η Μάτερσμπουργκ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Αούστρια και έχει καλή ψυχολογία. Κατεβαίνουν για τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρουν.

Στο Πριγκιπάτο του Μονακό η τοπική ομάδα έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές αλλά βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Ακόμη φωνάζουν οι Μονεγάσκοι για το ακυρωθέν γκολ του Κόλερ στην αναμέτρηση με τη Λανς όπου έχασαν 1-0. Το κακό είναι ότι από την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων θα απουσιάσει ο Καλόν οπότε καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ο Κόλερ με τον Ντι Βάιο ενώ στον πάγκο δεν θα υπάρχει κάποιος άλλος αξιόπιστος επιθετικός. Όμως επιθετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Λε Μαν η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο επιθετικών της, του Γκραφίτε (6/2) και του εξαιρετικού Μπανγκουρά (6/4). Το παιχνιδι αυτό το έχω ποντάρει σε μονό αποδεκτό αλλά σκέφτομαι να το συμπεριλάβω σε ακόμη ένα δελτίο ή να αυξήσω λίγο ακόμη το ποντάρισμα στο μονό αποδεκτό. Σε σκέψη όλα αυτά, μέχρι το απόγευμα θα αποφασίσω.

Όσον αφορά τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είμαι μαζί με τον άσσο της ΑΕΚ παρά τις απουσίες που θα έχει. Εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη. Έχει ποιότητα και θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Υπό σκέψη ακριβή σκορ 1-0, 2-0 και φυσικά NG.

Για αύριο έχω τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει καλή αμυντική γραμμή φέτος και απέναντι στην προβληματική επίθεση της Καλαμαριάς δεν νομίζω να δυσκολευτεί να κρατήσει το μηδέν.

Έχω και Βαλερέγκα αύριο για νίκη απέναντι στη Χαμ Καμ η οποία είναι μία κακή ομάδα. Η Βαλερέγκα έχει ακόμη ελπίδες για έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και σίγουρα θα τις κυνηγήσει μέχρι το τέλος. Είμαι μαζί της σε μία απόδοση που την περίμενα στο 1,60 και μου την δίνουν στο 1,80! Δεν μπορώ να την αμελήσω!

Αυτά προς το παρόν από εμένα! Καλά να περάσετε και δείτε λιγάκι τον άσσο της Μαρίτιμο! Λέω ότι δύσκολα θα σπάσει!

Δημοσ.

Στην Τούμπα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ όπου θέλω νίκη και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ ώστε να μην πάει στράφι ο άσσος της Μονακό (2-1) και αυτός της ΑΕΚ (3-1). Απλά το καθήκον σου κάνε ΠΑΟΚ, κέρδισε και με 1-0. Μου αρκείSmile.

Συνεχίζω με αγώνες για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Με τον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟ που το διπλό δεν νομίζω να μας κάνει κόλπα και να μην έρθει. Γενικότερα όμως ο Παναθηναϊκός σχεδόν ποτέ δεν περνάει εύκολες στιγμές στην Κρήτη. Νίκη στο γκολ ίσως είναι μία καλή περίπτωση για να ρισκάρουμε. Πάντως το 1.45 του διπλού είναι καλή απόδοση, μην την σνομπάρετε!

Στην Θεσσαλονίκη έχουμε το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής στα μάτια πολλών. Για μένα όμως τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Ο Ηρακλής φέτος έχει πολλά αμυντικά κενά ενώ στην επίθεση δεν μπορείς να πεις πως βγάζει μάτια! Προσθέστε και την κακή ψυχολογία που έχει από τον ανεπάντεχο αποκλεισμό από την Βίσλα Κρ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Σαχτιόρ και σίγουρα θα έχει καλύτερη ψυχολογία. Στην βασική ενδεκάδα δεν θα είναι ο Ουαντού οπότε ίσως να μην δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός (ξέρετε την "συμπάθειά" μου αυτόν τον παίκτη! Απορώ γιατί ακόμη δεν το έχουν διώξει). Στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστεί ο Οκκάς με τον Καστίγιο και ίσως παίξει και ο Χάρης Παππάς. Ο Ριβάλντο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα ενώ ο Τζόρτζεβιτς είναι τιμωρημένος. Ακόμη και έτσι όμως ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που μπορούν να καθαρίσουν εύκολα κάθε παιχνίδι στην Ελλάδα. Πάω με το διπλό αν και δεν σας κρύβω ότι στην αρχή τις εβδομάδας προσανατολιζόμουν προς το 1Χ. Αλλά μετά από 120 λεπτά αγώνα του Ηρακλή και με τόσο κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε πώς μπορείς να τον εμπιστευτείς?

Πετάγομαι λίγο στην Ιταλία και αγοράζω τον άσσο της Σαμπτόρια. Ξεκίνησε νωθρά αλλά σιγά σιγά αρχίζει και βελτιώνεται. Το καλό είναι σκοράρει συνέχεια ενώ η αντίπαλός της έχει σκοράρει μόνο μία φορά! Η Πάρμα αν δεν βελτιωθεί ίσως αποτελέσει μία από τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν άμεσα με υποβιβασμό. Για την φιλοξενούμενη ομάδα θα απουσιάσουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές (Couto, Muslimovic, Bucci, Ferronetti, Gasbarroni, Morfeo, Paci). Ο άσσος ξεκίνησε από το 1,90 ενώ τώρα βρίσκεται περίπου στο 1,70-1,75. Όσοι προλάβατε είστε και οι τυχεροί. Οι υπόλοιποι θα συμβιβαστείτε με πιο χαμηλές αποδόσεις.

Φιορεντίνα, είσαι στο -16 και δεν νοείτε να μην κερδίζεις τέτοια παιχνίδια αν θέλεις να σώσεις τη χρονιά. Το ρόστερ σου είναι πολύ καλύτερο και τον άσσο πρέπει να τον καθαρίσεις από το ημίχρονο! Ακούς Φιορεντίνα ή θέλεις να σου βάλω και photo;)? Άσσος παιδιά...

Πάμε και στην Πορτογαλία την οποία τελευταία την έχω λίγο αμελήσει. Πληροφορίες λένε ότι η Αμαδόρα δεν βλέπεται φέτος. Παει φουλ για Β' Κατηγορία και εμείς πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τέτοιες ειδήσεις. Η Μαρίτιμο είναι δυνατή ομάδα και έχει μία καυτή έδρα. Αγώνες τέτοιους σχεδόν πάντα τους κερδίζει. Πέρσι έκανε καλή πορεία και φέτος οι στόχοι είναι παρόμοιοι. Μέχρι τα αποτελέσματά της δεν συνηγορούν για τέτοια αισιοδοξία και γιάυτό από σήμερα πρέπει να αρχίζει να κερδίζει. Μαζί της κι εγώ...

Όσο για την Βαλερέγκα σας παραπέμπω στο χθεσινό μου σχόλιο.

Η μελέτη συνεχίζεται...Σκέφτομαι για Ουέλβα και Γκιμαράες. Ακόμη όμως τίποτα δεν είανι σίγουρα. Ας ξημερώσει η Κυριακή και βλέπουμε...

Au revoir...

Δημοσ.

112 ΝΤΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ 1 1.75

123 ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1 1.75

131 ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ - ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ 2 1.45

133 ΝΤΕΡΙ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ 1 1.45

Καλή επιτυχία.!!!:) :)

Δημοσ.
112 ΝΤΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ 1 1.75

123 ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1 1.75

131 ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ - ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ 2 1.45

133 ΝΤΕΡΙ - ΜΠΟΕΜΙΑΝ 1 1.45

Καλή επιτυχία.!!!:) :)

ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ Χ

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ 2

ΤΡΑΝΜΙΡ 2

ΟΛΝΤΑΜ Χ ΣΚΟΡ 2-2

ΡΟΖΑΡΙΟ 2

Πριν από λίγο έπαιξα 6 ευρώ στο καθένα, και ελπίζω να πιάσω κανένα, γιατί ξομίναμε από λεφτά!

Δημοσ.

Ρε DIAMON τι πέτυχες πάλι??

Πώς η Ροντσντειλ βάζει 5 γκόλ μέσα στη Ντάρλινκγτον...

Από που παίρνεις πληροφορίες για τα παιχνίδια να πάρουμε και μεις??:) :) :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Η Εθνική μας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της πετυχαίνοντας το 2/2 και σήμερα θα αγωνιστεί με αντίπαλο της Βοσνία ώστε να κάνει το 3/3. Το παιχνίδι θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο και έτσι δεν ρισκάρω στο μικρό (σε σχέση με τη δυσκολία) 2,30 του διπλού. Αυτή τη φορά όμως θα πρωτοτυπήσω και θα προσπαθήσω να μπω σε "ξένα χωράφια" και συγκεκριμένα στα "χωράφια" του Mr.Over. Ποντάρω λοιπόν στο ότι θα σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Βοσνία έχει αυτην τη στιγμή την καλύτερη επίθεση αλλά και την χειρότερη άμυνα. Η Εθνική μας από την άλλη δυσκολεύεται να πετύχει γκολ αλλά και δύσκολα δέχεται. Απέναντι όμως στην κακή άμυνα της Βοσνίας έχει τη δυνατότητα να σκοράρει. Αν αυτό επιτευχθεί στο πρώτο ημιχρονο τότε η Βοσνία θα ανοιχτεί με αποτέλεσμα το έργο της επίτευξης του over 2.5 να γίνεται πιο εύκολο. Επιπλέον έχω και την "καβάτζα" του over 2 που προσφέρει η Ladbrokes οπότε σε περίπτωση που σημειωθούν 2 γκολ τότε το στοίχημά μας θα επιστραφεί. Η Ελλάδα έχει προβληματάκια στην άμυνα και θεωρώ πολύ πιθανό να δεχτεί τέρμα. Άλλωστε η Βοσνία σήμερα "καίγεται" για τη νίκη και περιμένω κάποια στιγμή να κυνηγήσει το γκολ με το ρίσκο φυσικά του να δεχτεί τέρμα.

Ένα καλό διπλό (ως προς την επαλήθευσή του) μας προσφέρει η Ιταλία. Στο 1,33 είναι το διπλό και θα το αγοράσω αφού η Γεωργία έχει ατελείωτα προβλήματα. Η Ιταλία έχει 4 βαθμούς σε 3 αγώνες τη στιγμή που πρώτη είναι η Σκωτία με 9 και δεύτερη η Γαλλία με 6. Οπότε κάθε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους πρωταθλητές κόσμου. Από την Δευτέρα είμαι σε δίλημμα στο να ποντάρω στη νίκη της Ιταλίας με 2 διαφορά που πληρώνει περίπου στο 2,00. Φοβάμαι απλά την αδυναμία που έχουν οι Ιταλοί να κερδίζουν στο γκολ και έτσι ακόμη δεν το έχω αποφασίσει. Πιθανόν όμως να το ποντάρω μαζί με το ασιάτικο υπέρ της Πορτογαλίας που αγωνίζεται στην έδρα της Πολωνίας με της αρκετές απουσίες και την κακή ομάδα που έχει. Πραγματικά απογοητεύει η Πολωνία που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο περιθώριο και δεν βλέπω ούτε σε αυτό το Euro να δίνει το παρόν.

Καλή τηλεθέαση σήμερα το βράδυ (MEGA 21:15). Για τους μπασκετόφιλους η ΕΤ1 έχει στις 17:00 απ' ευθείας τον αγώνα για την Α1 μεταξύ Πανεληνίου - ΑΕΚ. Καλό υπόλοιπο ημέρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...