DIAMON Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 αα ρε DIAMON με την TIΓΚΡΕΣ ... και είχα παίξει 50ευρω γαμώτο!!! Που σκ@τ πας και την βρίσκεις? Εγω παλι διαλεξα την Μπρεντφορντ και πληρωθηκα καλα, καλη συνεχεια στις επιλογες σου και τα κερδη σου συντομα
kraft Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 -ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ(2,3) -ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. (ΕΡ) (2,1) -ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ (2,00)
Trustworthy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Εχθές έγινε Ο πανικός! Τα σημεία έσπαζαν το ένα μετά το άλλο. Που να μπορέσει κάποιος να επιβιώσει? Σήμερα όμως είναι άλλη μέρα και οι ελπίδες για κάτι καλύτερο από εχθές είναι μεγάλες! Για να δούμε όμως τι παιχνίδια μου άρεσαν. Αρχή κάνω από την ομάδα της πόλης μου. Καβάλα - Πολύκαστρο και ακόμη χτυπιέμαι που καθυστέρησα να ανεβάσω τον άσσο ενώ ήταν στο 1,60 από την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά τον αγόρασα στο 1,45 ενώ τώρα βρίσκεται στο 1,30. Η Καβάλα φέτος παρουσιάζεται σαν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Β' Εθνική. Έχει νέο πρόεδρο που είναι συνεπής με τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τους παίκτες. Έχει έναν φιλόδοξο προπονητή (Γούτη) και ένα σύνολο αρκετά καλό! Αστέρι της ομάδας είναι ο Κέλβιν Σέμπουε. Το κακό σήμερα είναι ότι θα λείψει ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Ναγιέφσκι ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από την άλλη το Πολύκαστρο πέρσι σώθηκε δύσκολα και φέτος θα έχει μία παρόμοια χρονιά. Συνεχίζω με ελληνικό πρωτάθλημα και παίζω τη νίκη του Ηρακλή επί του ΟΦΗ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι καιρός να θυμηθεί τον καλό της περσινό εαυτό και να πάρει τη νίκη σήμερα επί του ΟΦΗ ο οποίος απλά είναι λίγο καλύτερος σε σχέση με πέρσι. Ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Γηραιό και αν έρθει η νίκη θα είναι και μία ψυχολογική ανάταση για αυτόν. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα απουσιάσει ο Δρούγας ο οποίος πιθανότατα θα χάσει και το παιχνίδι με τη Βίσλα Κρακοβίας. Πλήρης θα απαραταχθεί ο ΟΦΗ. Ήττα προβλέπω και για τον έταιρο εκπρόσωπο της Κρήτης στο πρωτάθλημα της Superleague. Ο Εργοτέλης στοχεύει στη πρώτη του νίκη αλλά για να το καταφέρει θα πρέπει να σκοράρει απέναντι στη πολύ καλή αμυντική γραμμή του Πανιωνίου. Στον Πανιώνιο πιστεύουν ότι θα δραπετεύσουν με τους 3 πόντους από το Πανκρήτιο στάδιο. Δύο καλές επιστροφές έχει η ομάδα του Πανιωνίου που θα δώσει άλλη ώθηση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Επιστρέφει ο Ζωγραφάκης στο δεξί άκρο της επίθεσης που εξέτισε την τιμωρία του. Επιστρέφει και ο Τσκιτισβίλι και το πιο πιθανό να παίζει δίπλα στον Μάκο στον άξονα. Περιμένω λίγα γκολ αλλά το 1,55 στο under 2.5 είναι πολύ μικρό. Καλύτερα ας ρισκάρω λίγα units στο διπλό που πληρώνει καλά! Τέλος από τα ελληνικά πρωταθλήματα! Ας γίνουμε και λιγάκι Ευρωπαίοι! Αρχή κάνω από τον πιο καλό σημείο της Κυριακής. Λέγεσαι Ρεάλ και παίζεις με την "κουλή" Λεβάντε η οποία δέχτηκε 4 γκολ από τη Σεβίλλη. Ε, δεν νομίζω να μας χαλάσεις το διπλό! Ένα ακόμη καλό σημείο από την Ισπανία που μάλλον θα επιβεβαιωθεί είναι ο άσσος της Βιγιαρεάλ. Στο προηγούμενό της παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα αντιμετώπισε τη Ρεάλ και απέσπασε το Χ σχετικά εύκολα. Εκτός μάχης από τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Πιρές και Ροντρίγκεζ ενώ αποκτήθηκε ο κεντρικός αμυντικός Σιγκάν από την Άρσεναλ ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί. Η Ουέλβα πήρε μία πολύ τυχερή ισοπαλία από τη Μαγίορκα εκτός έδρας ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Σήμερα δεν θα έχει τόση τύχη και θα χάσει... Δεύτερη ευρωπαϊκή στάση είναι το πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Πρόσωπο της τελευταίας εβδομάδας είναι ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος μετακόμισε από τον Άγιαξ στην Φέγενορντ. Καλείται να αναπληρώσει το κενό του Κούιτ και υποσχέθηκε ότι θα πετύχει 15-20 γκολ. Δύσκολο το βλέπω αλλά για να δούμε...θα σκοράρει σήμερα ώστε να αλλάξει το κλίμα προς το πρόσωπό του? Γιατί οι οπαδοί της Φέγενορντ δεν είδαν με καλό μάτι αυτή τη μεταγραφή...Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Σπάρτα θέλει να εκμεταλλευτεί το ακκό κλίμα που επικρατεί στη Φέγενορντ. Η προϊστορία λέει ότι η Φέγενορντ περνάει πολύ εύκολα από την έδρα της Σπάρτα. 4άρες και 5άρες της ρίχνει. Σήμερα εγώ δεν θέλω 4άρα και 5άρα, ακόμη και με ένα γκολ να κερδίσει μου αρκεί. Τρίτη και τελευταία στάση κάνω στην Πορτογαλία...Αμαδόρα - Πόρτο με το παιχνίδι να γίνεται στο ουδέτερο γήπεδο της Μπενφίκα για εισπρακτικούς λόγους. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ πιθανό οι οπαδοί της Πόρτο να είναι περισσότεροι από αυτούς της Αμαδόρα. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι της έχασε πολύ εύκολα από τη Ναβάλ με 2-0. Κλείστηκε στην άμυνα της ώστε να κρατήσει το μηδέν αλλά τελικά δεν το κατάφερε. Από δημιουργικότητα στο παιχνίδι της ούτε λόγος! Αντίθετα η Πόρτο κέρδισε πολύ εύκολα τη Λεϊρία με 2-1. Προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Μείωσε η Λεϊρία στο δεύτερο ημίχρονο σε 2-1 αλλά από εκεί και μετά ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Πόρτο η οποία θα μπορούσε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα. Ας πούμ ότι το κράτησε για να το πετύχει σήμερα επί της ΑμαδόραSmile! Υπάρχει μία σκέψη για τον άσσο της Γκενκ. Είναι σε τρομερή φόρμα αφού συγκέντρωσε 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Η Γάνδη δεν είναι τόσο καλή όσο άλλες χρονιές. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει!Καλή Κυριακή...
jimyg10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Εχθές έγινε Ο πανικός! Τα σημεία έσπαζαν το ένα μετά το άλλο. Που να μπορέσει κάποιος να επιβιώσει? Εγώ πάντως πήγα ταμείο με portsmouth,west brom, γουίκομ, πορτ βειλ και νοτς καουντυ... Για σήμερα: 644 ΓΚΕΝΚ ΓΑΝΔΗ 1 1,6 646 ΟΝΤΕΝΣΕ ΒΙΜΠΟΡΓΚ 1 1,7 655 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 1,7 711 ΧΕΤΑΦΕ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1 1,75
jimyg10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Για σήμερα: 644 ΓΚΕΝΚ ΓΑΝΔΗ 1 1,6 646 ΟΝΤΕΝΣΕ ΒΙΜΠΟΡΓΚ 1 1,7 655 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 1,7 711 ΧΕΤΑΦΕ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1 1,75 4/4 Καλό ξόδεμα!!
rookie74 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ΕΛΑ!! ΠΑΜΕ!! 1) ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ 2 2) ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Χ2 3) ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1(Χ) 4) ΣΠΕΤΣΙΑ Χ (προϊστορια 4 Χ) ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ.. ΠΡΟΛΑΒΕ!!!
jimyg10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Πάμε πάλι για ταμείο σήμερα με: 115 ΓΟΥΛΒΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ 1 1.65 122 ΛΟΥΤΟΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 1 1.65 136 ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1 2.10 142 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΕΟΒΙΛ 1 2.00
DIAMON Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 [ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ (1) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 ΙΝΤΕΡ 2 ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΛΛΑΣ Χ ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 2 ΜΑΛΜΕ Χ
rookie74 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1 ΜΠΟΡΝΤΟ Χ(2) και UNDER ΝΤΑΡΛΙΓΚΤΟΝ 1 και OVER Ας ελπίσουμε να εχει καλύτερη τύχη αυτή η τετράδα!! GOOD LUCK GUYS!!!!!!
Trustworthy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Τι καλά να τελείωναν όλα τα παιχνίδια στο 80'. Τότε μπορεί και να κάναμε αξιόλογες πορείες στην Ευρώπη. Η κατάρα του τελευταίου 10λεπτου χτύπησε και πάλι με θύμα της για ακόμη μία φορά τον Ολυμπιακό. Δύο γκολ από το 85'-90' ήταν αρκετά για να κάνουν άνω-κάτω την ομάδα του Ολυμπιακού και όσοι μιλούσαν για εύκολη κλήρωση άρχισαν να ανασκουμπώνονται (άκου εύκολη κλήρωση...έλεος). Μπορείτε να λέτε αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού για εύκολη κλήρωση όταν έχετε στην πλάτη σας ήττες από Χέρενφεν, από Μόλντε, από Μακάμπι, από Ρόζενμποργκ και από τόσες άλλες? Ήρθαν ήττες με 4άρες και 5άρες στην Ευρώπη, ήττες χωρίς καν να παλέψει τα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός και με το τραγικό 0-5-26. Έλεος δηλαδή! Ούτε λόγος για πρόκριση. Τον σταυρό μας να κάνουμε αν τερματίσει στην 3η θέση και συνεχίσει μαζί με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Με τέτοια αμυντική γραμμή δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά ο Ολυμπιακός. Α ναι, είναι και ο Στολτίδης που πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι καλά, να μην κουραστεί ποτέ γιατί αλλιώς βλέπω τον Ολυμπιακό να παθαίνει πανωλεθρία σε Ευρώπη και να θέτει σε κίνδυνο τα πρωτεία του ελληνικού πρωταθλήματος! Σήμερα έχουμε τη δεύτερη ημέρα του Champions League με την ΑΕΚ να ρίχνεται στη μάχη (ωχχχ, τι έχουνε να δούνε τα ματάκια μας...). Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το τι μπορεί να καταφέρει η ΑΕΚ σήμερα. Νομίζω ότι η Μίλαν θα κυριαρχήσει σε όλους τους χώρους και θα πάρει μία εύκολη νίκη. Ήττα μέχρι 3-0 είναι ανεκτό. Αν μεγαλώσει το σκορ τότε...αχ πάμε όλοι να κρυφτούμε από τον περίγελο των Ευρωπαίων. Ξέρετε...ακόμη στο λαιμό τους κάθετε που είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Σκέφτομαι να ρίξω και κάτι ψηλά στο διπλό της Άρσεναλ. Η ομάδα της Αγγλίας ήταν πολύ άτυχη στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής. Δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Σήμερα θα λείψει από την επίθεση ο Ανρί αλλά σίγουρα υπάρχουν εξίσου καλοί επιθετικοί που μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά (βλέπε Αντεμπαγιόρ και Φαν Πέρσι). Από το Αμβούργο θα απουσιάσει ο πολύτιμος μέσος Φαν ντε Φάαρτ. Υπολογίστε και το γεγονός ότι η Άρσεναλ κουβαλάει εμπειρία ενώ το Αμβούργο έχει αρκετά χρόνια να δώσει το παρόν στo Champions League και θα δείτε ότι το διπλό αξίζει. Μπορεί να ρισκάρω μόνο στο handicap ώστε να πάρω τα χρηματά μου πίσω σε περίπτωση ισοπαλίας. Έχω αρκετές ώρες να το σκεφτώ ακόμη... Αυτά προς το παρόν...Σας χαιρετώ και απλά σας αναφέρω ότι στο παιχνίδι Άντερλεχτ - Λιλ δύσκολα θα δούμε περισσότερα από 2.5 γκολ! Καλή σας μέρα...
akis401 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Aντε να σας πάω λίγο κόντρα , μιας κι εχτές από τον Ολυμπιακό,,,,,με άλλα 3 Χ μέσα σπάστηκα....Για σήμερα έπαιξα Αμβούργο 1 Λιλ 2 Λυων 1 Δυναμό Κ. Χ Πόρτο Χ κλασσικά χαλαρά αφού δεν έκατσε χτες 4-5 Χ3 Μη ξεχνάτε τι είπα παλιότερα, ε? Παίζετε αντίθετα...
DIAMON Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ΧΑΛ 2 ΑΖΑΞΙΟ 2 ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ 2 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ Χ ΚΟΡΚ Χ ΚΡΕΤΕΙΓ Χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.