Trustworthy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα παίδες! Ο Παναθηναϊκός έκανε πάλι το θαύμα του. Έχασε από τον Ιωνικό και προβλημάτισε με την εμφάνισή του. Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια που επέλεξα, ένα προς ένα: Real M. - Villareal 1: Επιτέλους στον πάγκο της Ρεάλ κάθεται ένας αξιόλογος προπονητής. Ο Καπέλο μπορεί να οδηγήσει και πάλι την Ρεάλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήρθαν παίκτες εκεί που πονούσε η ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια, αμυντικοί! Έδεσε η άμυνα, το κέντρο και η επίθεση είναι πλήρης και σήμερα έχει τα φόντα να μας πληρώσει το 1,55 της εντός έδρας νίκης της επί της Βιγιαρεάλ. Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε για ακόμη μία χρονιά πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αλλά αποκλείστηκε νωρίς στο Κύπελλο Ιντερτότο. Θα το παλέψει το ματς αλλά στο τέλος θα λυγίσει στην ανωτερότητα των παικτών της Ρεάλ. Α, να μην ξεχνιόμαστε...έχουμε και Ρουντ Φαν Νιστελρόι μπροστά! Antalyaspor - Sivasspor 1 και under 2.5: 3 αγωνιστικές και ακόμη να δεχθεί γκολ η ομάδα της Αντάλια. Μάλιστα έχει 3 ισόπαλα αποτελέσματα με το ίδιο σκορ (0-0). Πέρσι η Σίβασπορ φημίζονταν για τη καλή της αμυντική λειτουργία. Φέτος όμως αποχώρησε ο προπονητής της, ανέλαβε άλλος και δεν δείχνει τόσο αξιόπιστη στα μετόπισθεν. Θεωρώ ότι ένα γκολ θα δεχθεί. Αν συνυπολογίσει κάποιος την κακή επιθετική γραμμή και την πολύ καλή αμυντική γραμμή της γηπεδούχου με την μέτρια αμυντική γραμμή της φιλοξενούμενης ομάδας τότε το under 2.5 έχει αξία. Έχει αξία και ο άσσος αφού η πίεση του κόσμου θα βοηθήσει να επιτευχθεί το γκολ για την Αντάλιασπορ και να έρθει η πρώτη νίκη. Monaco - Sedan 1: Πήρε τον πρώτο της βαθμό την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μονακό και σήμερα φιλοδοξεί να πάρει άλλους τρεις. Οι μεταγραφές της ομάδας ήταν πολύ καλές αλλά θέλει λίγο χρόνο για να παίξουν καλά και σαν σύνολο. Στην επίθεση αγωνίζεται ο Κόλερ και ο Ντι Βάιο οι οποίοι οπλίζουν για να στοχεύσουν σήμερα στα δίχτυα της Σεντάν. Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Μονακό ο Γιάγια Τουρέ. Η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβηκε φέτος στην Ligue 1 αλλά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει πάλι στη χαμηλότερη κατηγορία αφού δεν έχει να επιδείξει τίποτα ιδιαίτερο σαν σύνολο. Ο άσσος δύσκολα θα χαλάσει... Breda - Ajax 2: Που πας ρε συ Μπρέντα όταν έχεις χάσει με 8-1 από την Αλκμάαρ την προηγούμενη εβδομάδα? Τραγική αμυντική λειτουργία έχει η γηπεδούχος ομαδα. Από τον Άγιαξ δεν έχει σκοράρει ακόμη ο Χούντελααρ και σήμερ ανομίζω ότι μπορεί να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ. Διπλό χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις... Kalamaria - Egaleo under 2.5: Για την Καλαμαριά τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Αντιμετωπίζει σημαντικότατο επιθετικό πρόβλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα άδικα χάσαμε το under 2.5 στον αγώνα της με την Κέρκυρα. Σήμερα δεν νομίζω να σταθούμε τόσο άτυχοι. Οι ομάδες έχουν καλή αμυντική λειτουργία και δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Το under 2.5 απλά περιμένει να επιβεβαιωθεί! Πάντως ίσως αξίζει και ένα μικρό ποντάρισμα στο διπλό. Μπορεί το Αιγάλεω να φύγει με τους 3 βαθμούς. Αν βρω άλλα δύο μεγάλα σημεία θα τα συνδυάσω σε ένα σύστημα 2-3. Aris - Kerkyra 1: Όλη η Ελλάδα έχει πέσει στον άσσο. Ελπίζω να επιβεβαιωθεί. Ο Άρης παίζει επιθετικά, θα έχει τον κόσμο δίπλα του (κατάμεστο θα είναι το γήπεδό του) και στοχεύει στην πρώτη του νίκη. Η Κέρκυρα θα ταμπουρωθεί στην άμυνα αλλά δεν νομίζω να αντέξει γιατί ο Άρης δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ οπότε κάποιο θα μπει στο πλεχτό. Panionios - Olympiakos 2: Ο φετινός Πανιώνιος είναι πιο αδύναμος σε σχέση με πέρσι. Θα έχει και 3 απουσίες σήμερα οπότε το έργο του απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο. Θα κερδίσει εύκολα η ομάδα του Πειραιά και θα αποσπαστεί 3 πόντους από τον Παναθηναϊκό με το καλημέρα. Αυτά προς το παρόν. Ακόμη έχω βάλει στο στόχαστρο τις Αούστρια, Ίντερ Τούρκου, Δυναμό Μ., Ρέιντζερς, Φενέρμπαχτσέ και Μαρσίεγ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα τις ποντάρω. Καλή Κυριακή και κάντε μπάνια...ακόμη προλαβαίνετε)
DIAMON Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 1 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ Χ ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ 1 ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 2
greekboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Λοιπον απο εμενα: 512.ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΕ ΜΑΝ 1 712.ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Χ2 611.ΛΙΝ-ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ 1 721.ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ 1 μελετημενα????? τα εποιασα και τελευταια στιγμη ειχα βαλει και το 713.Σεντ Ετιεν-Λε μαν και το εποιασα και αυτο...οσοι βαλατε αυτα που ειπα καλο ξοδεμα:p:)
kraft Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Χθες και σημερα τα αποτελεσματα πηγαν καλα... μεσοβδομαδα να δουμε!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ρε παιδιά , για πείτε ένα καλό για σήμερα να ποντάρω καμια 10ευρώ... 123-1 , 121-under , τίποτα άλλο???
DIAMON Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ρε παιδιά ' date=' για πείτε ένα καλό για σήμερα να ποντάρω καμια 10ευρώ...123-1 , 121-under , τίποτα άλλο???[/quote'] Μποεμιαν διπλο δηλαδη νικη φιλοξενουμενης και παιχνιδι κατα της ισοπαλιας
DIAMON Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ρε θηρίο!!!!!!!! ... άπαιχτος!!! γυνη ειμαι και το ονοματακι μου ΜΕΝΗ αρκετα γνωστη ανα τα φορουμ για την επιτυχη προγνωση μου.ΧΑΛΑΡΑ Για σημερα ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ 2 ΣΑΝΤΟΣ 2 ΤΙΓΚΡΕΣ 2 ΕΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΕ 2Χ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ
Jimmy_BlinD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ωπ , συγνώμη ... αλλά εγώ αντιθέτος είμαι σχετικά καινούργιος στο χώρο. Τι να πω ... Καλή συνέχεια !! (Ρε μπράβο για κορίτσι....)
Trustworthy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Λίγο πριν λοιπόν βρήκα μία αξιοσημείωτη περίπτωση. Θα σας μεταφέρω στο άγνωστο, για πολλούς από εσάς, πρωτάθλημα του Μεξικού. Όπως στα πρωταθλήματα της Αργεντικής και της Βραζιλίας έτσι και στο πρωτάθλημα του Μεξικού διεξάγονται σε μία χρονιά δύο πρωταθλήματα (η Κλαουσούρα και η Απερτούρα). Ουσιαστικά είναι σαν να λέμε ο πρώτος και ο δεύτερος γύρος πρωταθλήματος για τα δικά μας δεδομένα. Απλά εκεί υπάρχουν δύο πρωταθλητές. Έτσι λοιπόν πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Κλαουσούρα 2006 με πρωταθλήτρια την ομάδα της Πατσούκα. Πριν από 4 αγωνιστικές ξεκίνησε η Απερτούρα και η πρωταθλήτρια Πατσούκα μπήκε με το αριστερό αφού είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει πάρει βαθμό! Έχασε και στα 4 παιχνίδια που έδωσε! Τα νέα από το Μεξικό αναφέρουν ότι στον αυριανό αγώνα θα αντιμετωπίσει τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας (Queretaro) η οποία έχει 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Εκτός έδρας η φιλοξενούμενη ομάδα έχει 2 ήττες και μάλιστα με βαρύ σκορ 3-0! Από την άλλη η Πατσούκα στα πρώτα 4 παιχνίδια δείχνει ότι έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή (έχει σκοράρει 5 γκολ - πέτυχε γκολ και στους 4 αγώνες που έδωσε) και σήμερα οι παίκτες της λένε ότι είναι αποφασισμένοι για τη πρώτη τους νίκη ώστε να αρχίσουν να ανεβαίνουν στη βαθμολογία. Οι φίλοι μας οι Μεξικάνοι αναφέρουν ότι η γηπεδούχος ομάδα θα τερματίσει μέσα στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος. Δεν το κρύβω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος για τη θετική έκβαση του αγώνα και το μόνο που λείπει είναι να επαληθευτεί! Ποντάρω από σήμερα στο διπλό της Ελλάδας στην έδρα της Μολδαβίας για τα προκριματικά του Euro 2008. Νομίζω ότι η νίκη θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να ποντάρει από σήμερα στον άσσο του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο την αδύναμη Μέταλουργκ Ζαπορόζνι. Ο άσσος είναι στο 1,30 και δεν το συζητάμε για το αν θα επαληθευτεί ή όχι. Απλά πρέπει να βρείτε ακόμη ένα παιχνίδι για να το συνδυάσετε. Εγώ δεν το βρήκα ακόμα οπότε προσωρινά απέχω! Καλά να είστε!
DIAMON Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ποντε πρετα 2 Πουμας Χ (2) Φορταλεζα over πρωτο σημειο το Χ ΣΚΟΡ 2-2 και μετα ο ασσος σκορ 4-2 σε αυτη την περιπτωση
jimyg10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Για αυριο Παρασκευή: 122 ΛΙΝΚΟΛΝ ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ 1 121 ΓΟΥΙΚΟΜ ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 1 115 ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ ΣΚΑΝΘΟΡΠ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.