akis401 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Περίμενε να δούμε τι ομάδες θα κατεβάσουν στον μικρό τελικό και βλέπουμε...
DIAMON Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ΜΠΡΙΝΕ Χ ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ 1 ΑΝΤΙΧΙ ΝΤΑΜΠΛΙΝ ΣΙΤΙ 2 (Χ) ΑΜΚΑΡ 2 (1)ΑΝΤΙΧΙ
akis401 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Οι Γερμανία χωρίς Μπάλακ, Friedrich, Mertesacker και αμφίβολος ο Borowski. Στη θέση του Podolski ο Neuville μάλλον. O Klose παίζει, πάνε να τον βγάλουν πρώτο σκόρερ. Επανέρχεται ο Frings. Όβερ για μένα το ματς και θα τιμήσω το 5αράκι της Πορτογαλίας. Δε μου γεμίζει το μάτι η 11αδα της Γερμανίας.
crach13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Οι Γερμανία χωρίς Μπάλακ' date=' Friedrich, Mertesacker και αμφίβολος ο Borowski. Στη θέση του Podolski ο Neuville μάλλον. O Klose παίζει, πάνε να τον βγάλουν πρώτο σκόρερ. Επανέρχεται ο Frings. Όβερ για μένα το ματς και θα τιμήσω το 5αράκι της Πορτογαλίας. Δε μου γεμίζει το μάτι η 11αδα της Γερμανίας.[/quote'] ειναι σιγουρο αυτο?Γιατι τοτε το πραγμα αλλαζει κατα πολυ. Οβερ.......
akis401 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ειναι σιγουρο αυτο?Γιατι τοτε το πραγμα αλλαζει κατα πολυ.Οβερ....... Οι αλλαγές είναι όπως τις γράφω, εκτός κι αν λέει ψέμματα ο Κλίνσμαν Τερματοφύλακας ο Kahn δεξιά Lahm αριστερά Jansen στο κέντρο της άμυνας Huth kai Metzelder keντρικά χαφ Frings και Kehl δεξιά Schneider αριστερά Borowski ή Hicklesberger και μπροστά σίγουρα ο Klose με πιο πιθανό παρτενέρ τον Neuville ή Podolski.
mazda Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Οι αλλαγές είναι όπως τις γράφω' date=' εκτός κι αν λέει ψέμματα ο Κλίνσμαν Τερματοφύλακας ο Kahn δεξιά Lahm αριστερά Jansen στο κέντρο της άμυνας Huth kai Metzelder keντρικά χαφ Frings και Kehl δεξιά Schneider αριστερά Borowski ή Hicklesberger και μπροστά σίγουρα ο Klose με πιο πιθανό παρτενέρ τον Neuville ή Podolski.[/quote'] Δηλαδη η Γερμανια τεταρτη και καταιδρωμενη ??
akis401 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δηλαδη η Γερμανια τεταρτη και καταιδρωμενη ?? Ποτέ δεν ξέρεις, απλά όπως είπα και πριν δε μου γεμίζει το μάτι η 11άδα και γι'αυτό θα την κοντράρω στο διπλό κανα ψιλό. Το μόνο που με νοιάζει απ'αυτό το ματς είναι να βάλει έστω ένα ο Miroslav ο λεβέντης
john1987 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δεν ξερω εχω ενα προαισθημα οτι ο μικρος τελικος θα ερθει under...
sniper_206 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 2-0 σήμερα προβλέπω με Κλόζε να σημειώνει ένα γκολ για να βγει πρώτος σκόρερ
akis401 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μετά την ήττα της από την Ιταλία στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, η απογοήτευση στην Γερμανία είναι τεράστια. Οι Γερμανοί ήσαν σίγουροι για την κατάκτηση του τροπαίου και η ήττα προκάλεσε σοκ σε δεκάδες εκατομμύρια οπαδούς. Αλλαγές προτίθεται να κάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιούργκεν Κλίνσμαν στον αγώνα κατά της Πορτογαλίας. Την θέση του βασικού τερματοφύλακα Λεμαν θα πάρει ο ʼΟλιβερ Καν που θα καθίσει για 86η φορά κάτω από τα δοκάρια της "νατσιονάλμανσαφτ". "Ο Όλιβερ θα παίξει κατά της Πορτογαλίας", διαβεβαίωσε ο Κλίνσμαν τους δημοσιογράφους. "Του χρωστάμε πολλά και του αξίζει να παίξει. Ο τρόπος που δέχθηκε τον ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα είναι παραδειγματικός". Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν σταματήσει μετά το Μουντιάλ από την εθνική, ο Καν απάντησε: "Την απόφαση θα την πάρω σε λίγες βδομάδες, αφού αξιολογήσω την όλη κατάσταση. Ένα είναι σίγουρο, ότι το Σάββατο δεν θα κάνω αγγαρεία και ότι έχω τρομερή όρεξη για ποδόσφαιρο". Ο αρχηγός της ομάδας Μίχαελ Μπάλακ (φλεγμονή στο γόνατο), ο Περ Μέρτεζακερ (φλεγμονή στην αριστερή πτέρνα, εγχειρίστηκε ήδη στο Μόναχο) και ο Αρνε Φρίντριχ (χτύπημα στο γόνατο) δεν θα είναι στην αποστολή. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τιμ Μπορόφσκι (διέκοψε την προπόνηση), που σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί, θα αναλάβει τον ρόλο του Μπάλακ στο κέντρο. Πόνους αισθάνθηκε και ο Κλόζε. Την θέση του Μέρτεζακερ θα αναλάβει ο Ρόμπερτ Χουτ, ενώ ο Λαμ θα γυρίσει στην θέση του Φρίντριχ ως δεξί μπακ και θα παραχωρήσει την θέση του αριστερού μπακ στο ταλέντο της Γκλάντμπαχ 20χρονο Γιάνσεν. Εν τω μεταξύ φωτιά έχει ανάψει ο Τόρστεν Φρινγκς που τιμωρήθηκε από την ΦΙΦΑ για τον αγώνα της Ιταλίας. Ο Γερμανός ανασταλτικός μέσος δήλωσε, ότι η ΦΙΦΑ τον τιμώρησε για πολιτικούς λόγους! "Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω την τιμωρία της ΦΙΦΑ! Όλοι μας αισθανόμαστε τρομερή απογοήτευση. Δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Η απόφαση της ΦΙΦΑ είναι εντελώς αστεία. Μου κατάστρεψε όλα μου τα όνειρα! Ευχαριστώ τον Μπλάτερ, που μου ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν την χρειάζομαι. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί κόκκινη κάρτα. Ελπίζω ο Κλίνσμαν να συνεχίσει στην θέση του ομοσπονδιακού και είμαι σίγουρος ότι με αυτήν την ομάδα, είμαστε το πρώτο φαβορί για το EURO του 2008. Οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους και όποιος μας γνωρίζει, ξέρει ότι δεν το βάζουμε κάτω". Ο Λούκας Ποντόλσκι τιμήθηκε, ως ο καλύτερος youngster (όσοι γεννήθηκαν μετά την 1/1/85) του τουρνουά. Αντίπαλους είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Λόθις Βαλένθια, Τρανκίλο Μπαρνέτα και Φαμπρέγκας. Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας (4-4-2) Καν Λαμ, Μετσέλντερ, Χουτ, Γιάνσεν Σνάιντερ, Φρινγκς, Κελ, Χιτσλσπέργκερ Κλόζε, Ποντόλσκι ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Τελικά, 40 χρόνια μετά την επιτυχία της ομάδας στο Μουντιάλ της Αγγλίας η φετινή Πορτογαλία δεν κατάφερε να ξεπεράσει εκείνο τον άθλο και αναγκαστικά θα συμμετέχει σήμερα στον μικρό τελικό. Αιτία η πολύ καλή εμφάνιση της Γαλλίας στον ημιτελικό όπου καλά στημένη στο γήπεδο δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Πορτογάλους αν και είχαν κάποιες καλές στιγμές να ισοφαρίσουν κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Ο ημιτελικός έληξε με ήττα των Πορτογάλων με 0-1 και έφερε απογοήτευση στην "παρέα του Φίγκο" η οποία ενδόμυχα πίστευε στο θαύμα αν και δεν το δήλωναν ευθέως. Φυσικά το Μουντιάλ δεν τελειώνει εδώ καθώς σήμερα η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τους διοργανωτές σε έναν "αγώνα της παρηγοριάς" όπως αποκαλείται. Χαρακτηριστικό στην προϊστορία των 2 ομάδων είναι ότι η Πορτογαλία στα προκριματικά του Μουντιάλ του 1986 ήταν η πρώτη ομάδα που κέρδισε τα "Πάντσερ" μέσα στην έδρα τους και μάλιστα στο γήπεδο που θα γίνει η σημερινή αναμέτρηση. Η γενική προϊστορία τους όμως είναι υπέρ των Γερμανών (6-5-3). Ο Σκολάρι στις δηλώσεις του είπε ότι θα προτιμούσε να συναντήσει τους Γερμανούς στον τελικό αλλά και αυτός είναι ένας αγώνας ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα αν και παραδέχτηκε ότι του ήταν δύσκολο να κινητοποιήσει τους παίκτες του μετά από την ήττα στον ημιτελικό. Όσο για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και μετά το Μουντιάλ απόφυγε να δώσει σαφή απάντηση (τον φλερτάρει η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία να αναλάβει την Σελεσάο). Η χθεσινή ημέρα επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς το αεροπλάνο που τους πήγαινε στην Στουτγκάρδη έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Φρανκφούρτη και αυτό ανέβασε το άγχος και την αδρεναλίνη της ομάδας στα ύψη. "Ήταν ένα ισχυρό σοκ αλλά και απρόβλεπτο" όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο κόουτς. Αγωνιστικά υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως η τιμωρία λόγω καρτών του κεντρικού αμυντικού Καρβάλιο αλλά και ο τραυματισμός στον αγώνα με την Γαλλία του δεξιού μπακ Μιγκέλ. Στο κέντρο της άμυνας θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε αυτό το Μουντιάλ ο "γερόλυκος" Ρικάρντο Κόστα ενώ τη θέση του Μιγκέλ θα πάρει ο φυσικός του αντικαταστάτης Πάουλο Φερέιρα. Και στην επίθεση όμως αναμένεται να γίνει μία αλλαγή καθώς ο Σκολάρι θέλει να δώσει ευκαιρία να αγωνιστεί ο παραγκωνισμένος, αλλά πολύ καλός, στράικερ της Μπενφίκα, Νούνο Γκόμες. Το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε σε αυτόν τον αγώνα και θα είναι το γνωστό 4-2-3-1. Πιθανή ενδεκάδα Πορτογαλίας (με επιφύλαξη γιατί μπορεί να δούμε να βάζει μέσα ακόμη και τον δεύτερο γκολκίπερ) (4-2-3-1) Ρικάρντο Μέιρα, Νούνο Βαλέντε, Ρικάρντο Κόστα, Φερέιρα Κοστίνια, Μανίσε Φίγκο, Ντέκο, Ρονάλντο Νούνο Γκόμες ή Ποστίγκα Σημείωση: Από Betonet
akis401 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟ-ΠΟ (Π.Ο.Ε.Π.Π.) ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006 ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
mazda Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟ-ΠΟ (Π.Ο.Ε.Π.Π.) ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006 ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Οι πιο πολλοι θα ειναι ανοικτοι αυριο....θυμησου το !! Ωραιοι οι Γερμανοι...δικαιο αποτελεσμα. Αυριο Ιταλια-Γαλλια 3-1
akis401 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Έπεσα μόνο στο οβερ μέσα, από τελικό νικητή ωραίο προαίσθημα είχα Όσο για τα πρακτορεία αύριο κι εγώ το ίδιο πιστεύω, ανοιχτά θα είναι.
mazda Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μετα απο καμποσο διαβασμα......... 142. x2 144 και 145 Ασσοι 151 Ασσος 154 Διπλο
akis401 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 141 2 151 1 152 2 153 1 20 Ευράκια Για τον τελικό δεν ήξερα τι να παίξω και έπαιξα 2 δελτιάκια από 3 Ευράκια 0-2 σκορ το ένα και 4-2 το άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.