BadBoy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ή εγώ δεν γνωρίζω τους παραπάνω όρους (πολύ πιθανό), ή οι παραπάνω αποδόσεις δεν είναι για το Mundial.
mazda Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ή εγώ δεν γνωρίζω τους παραπάνω όρους (πολύ πιθανό), ή οι παραπάνω αποδόσεις δεν είναι για το Mundial. Ειναι για τα σημερινα (εκτος Μουντιαλ) παιχνιδια του κουπονιου...
mazda Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ΣΤΑΡΤ ΤΡΟΜΣΟ 1 1.90 ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2 1.80 ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 1. 1.60 Αυτα για σημερα...................
john1987 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Παντως Ιταλια Γερμανια κοβω under σχεδον σιγουρα... Και αν επρεπε να επιλεξω,θα ελεγα χ στην κανονικη διαρκεια... Το πολυ πολυ να παιξω under γιατι δε γουσταρω παλι κουβα!
akis401 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Το πολυ πολυ να παιξω under γιατι δε γουσταρω παλι κουβα! Δε διαφωνώ σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε σε μουντιάλ, απλά να σου θυμίσω 2 φορές που συναντήθηκαν σε μουντιάλ. 4-3 και 3-1 υπέρ των Ιταλών....Προτιμώ το Χ αύριο και με κανένα περίεργο σκορ(αυτό το 2-2 δεν ήρθε φέτος πουθενά ε?)
EKTELESTES Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 μακάρι να δούμε Ιταλία - Πορτογαλία τελικό, αλλά πιστεύω οτι δύσκολα θα χάσουν Γερμανοί κ Γάλλοι. Ειδικα οι τελευταίοι με το ψυχολογικό αβαντάζ που πήραν με το τρελό ανέβασμα που έκαναν, θα παλέψουν σα σκυλιά. Για να δούμε, όπως κ να χει, είναι κ τα 2 παιχνίδια φωτιά που σίγουρα αρμόζουν σε ημιτελικά Π.Κ. Y.γ Εκδίκηση μόνο απο μας μπορεί να πάρει, κ μάλλον θα αργήσει πολύ να την πάρει αφου ποιος ξέρει πότε θα ξαναβρεθούμε σε τελικό Euro
sniper_206 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Για αύριο το βλέπω under το ματσάκιον και 0-0 ή το πολύ 1 γκολ αλλά δεν ξέρω για ποιόν...
john1987 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγω λεω να παιξω και τα 2 under παντως...Δεν προκειται να παιξω αποτελεσμα γιατι με τη γκαντεμια που με δερνει....
john1987 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγω λεω να παιξω και τα 2 under παντως...Δεν προκειται να παιξω αποτελεσμα γιατι με τη γκαντεμια που με δερνει....
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 επειδή σε βλέπω σκεπτικό, θα σου πρότεινα απλά να απολαύσεις το παιχνίδι σήμερα κ να μη παίξεις καθόλου στοίχημα ^^
akis401 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγώ επειδή πιστεύω στις προιστορίες(και γιατί παρακαλώ να σπάσει φέτος?) θα το παίξω Χ τελικό (50) 1 ημιχρονο Χ τελικό (20) και σκορ 3-3 (λέω να πάω κόντρα στα μέχρι τώρα σκορ στο μουντιάλ-5 ευράκια χαλάλι) Άμα δεν έρθει Χ , σιγά, τa δελτίa μάθανε μόνα τους το δρόμο για τον κουβά
DIAMON Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγώ επειδή πιστεύω στις προιστορίες(και γιατί παρακαλώ να σπάσει φέτος?) θα το παίξω Χ τελικό (50) 1 ημιχρονο Χ τελικό (20) και σκορ 3-3 (λέω να πάω κόντρα στα μέχρι τώρα σκορ στο μουντιάλ-5 ευράκια χαλάλι) Άμα δεν έρθει Χ , σιγά, τa δελτίa μάθανε μόνα τους το δρόμο για τον κουβά xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
john1987 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγω επαιξα συνολια 15 ευρω...(μη γελασει κανεις,δεν προκειται να βαλω πιο πολλα για να πανε κουβα!) Εβαλα και τα 2 παιχνιδια under (9 ευρω) Και ενα δελτιο των 6 ευρω με Γερμανια-Ιταλια Χ ημιχρονο και τελικο Πορτογαλλια-Γαλλια Χ ημιχρονο και 2 τελικο
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Γ λογικη λεει οτι ο Τζον παει ταμειο.Απο τα μπετα Το θεμα ειναι οτι συνηθως τα Χ απο τα μπετα ειναι που σπανε
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Πορτογαλλια-Γαλλια Χ ημιχρονο και 2 τελικο Αυτο φιλε το σκεφτομαι απο χτες με μια τσαχπινια.Λεω να το συμπληρωσω με οβερ! Χωρις πλακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.