Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή εγώ δεν γνωρίζω τους παραπάνω όρους (πολύ πιθανό), ή οι παραπάνω αποδόσεις δεν είναι για το Mundial.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ή εγώ δεν γνωρίζω τους παραπάνω όρους (πολύ πιθανό), ή οι παραπάνω αποδόσεις δεν είναι για το Mundial.

Ειναι για τα σημερινα (εκτος Μουντιαλ) παιχνιδια του κουπονιου...

Δημοσ.

ΣΤΑΡΤ ΤΡΟΜΣΟ 1 1.90

ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2 1.80

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 1. 1.60

Αυτα για σημερα...................

Δημοσ.

Παντως Ιταλια Γερμανια κοβω under σχεδον σιγουρα...

Και αν επρεπε να επιλεξω,θα ελεγα χ στην κανονικη διαρκεια...

Το πολυ πολυ να παιξω under γιατι δε γουσταρω παλι κουβα!

Δημοσ.
Το πολυ πολυ να παιξω under γιατι δε γουσταρω παλι κουβα!

Δε διαφωνώ σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε σε μουντιάλ, απλά να σου θυμίσω 2 φορές που συναντήθηκαν σε μουντιάλ. 4-3 και 3-1 υπέρ των Ιταλών....Προτιμώ το Χ αύριο και με κανένα περίεργο σκορ(αυτό το 2-2 δεν ήρθε φέτος πουθενά ε?)

Δημοσ.

μακάρι να δούμε Ιταλία - Πορτογαλία τελικό, αλλά πιστεύω οτι δύσκολα θα χάσουν Γερμανοί κ Γάλλοι. Ειδικα οι τελευταίοι με το ψυχολογικό αβαντάζ που πήραν με το τρελό ανέβασμα που έκαναν, θα παλέψουν σα σκυλιά.

Για να δούμε, όπως κ να χει, είναι κ τα 2 παιχνίδια φωτιά που σίγουρα αρμόζουν σε ημιτελικά Π.Κ.

Y.γ Εκδίκηση μόνο απο μας μπορεί να πάρει, κ μάλλον θα αργήσει πολύ να την πάρει αφου ποιος ξέρει πότε θα ξαναβρεθούμε σε τελικό Euro :lol:

Δημοσ.

Εγω λεω να παιξω και τα 2 under παντως...Δεν προκειται να παιξω αποτελεσμα γιατι με τη γκαντεμια που με δερνει....

Δημοσ.

Εγω λεω να παιξω και τα 2 under παντως...Δεν προκειται να παιξω αποτελεσμα γιατι με τη γκαντεμια που με δερνει....

Δημοσ.

επειδή σε βλέπω σκεπτικό, θα σου πρότεινα απλά να απολαύσεις το παιχνίδι σήμερα κ να μη παίξεις καθόλου στοίχημα ^^

Δημοσ.

Εγώ επειδή πιστεύω στις προιστορίες(και γιατί παρακαλώ να σπάσει φέτος?) θα το παίξω Χ τελικό (50) 1 ημιχρονο Χ τελικό (20) και σκορ 3-3 (λέω να πάω κόντρα στα μέχρι τώρα σκορ στο μουντιάλ-5 ευράκια χαλάλι) Άμα δεν έρθει Χ , σιγά, τa δελτίa μάθανε μόνα τους το δρόμο για τον κουβά :P

Δημοσ.
Εγώ επειδή πιστεύω στις προιστορίες(και γιατί παρακαλώ να σπάσει φέτος?) θα το παίξω Χ τελικό (50) 1 ημιχρονο Χ τελικό (20) και σκορ 3-3 (λέω να πάω κόντρα στα μέχρι τώρα σκορ στο μουντιάλ-5 ευράκια χαλάλι) Άμα δεν έρθει Χ , σιγά, τa δελτίa μάθανε μόνα τους το δρόμο για τον κουβά :P

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Δημοσ.

Εγω επαιξα συνολια 15 ευρω...(μη γελασει κανεις,δεν προκειται να βαλω πιο πολλα για να πανε κουβα!)

Εβαλα και τα 2 παιχνιδια under (9 ευρω)

Και ενα δελτιο των 6 ευρω με Γερμανια-Ιταλια Χ ημιχρονο και τελικο

Πορτογαλλια-Γαλλια Χ ημιχρονο και 2 τελικο

Δημοσ.

Πορτογαλλια-Γαλλια Χ ημιχρονο και 2 τελικο

Αυτο φιλε το σκεφτομαι απο χτες με μια τσαχπινια.Λεω να το συμπληρωσω με οβερ!:mrgreen: Χωρις πλακα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...