Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι που πάνε τα ματς σε λίγο θα δούμε αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ για σκορ 0-0 , 1-0 1-1 γύρω στο 1.60....Αφού όλα τα ματς εκεί πάνε...

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω παίξει σ' ένα δελτίο Η/Τ

X-2 για ΠΟΡΤ και X-1 για ΒΡΑΖ

για να δούμε...

o κουβάς έχει πολύ χώρο πάντως :)

Δημοσ.

Ο κουβάς φταίει ή το κεφάλι μας, Αφού είδαμε και τις δυο ομάδες από πριν και επαλήθευσαν και μέσα στο γήπεδο ότι πάει τσίκι τσίκι το ματς....Μ'αρέσει που το'παιξα έστω και για πλάκα 2-2...Για να γινόταν 2-2 έπρεπε να παίζουν 3 μερόνυχτα...Ας προσέχαμε....

Δημοσ.

α. Οι Αγγλοι χασανε νωρις νωρις τους 2 απο τους 3 παικτες τους που μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι με μια ενεργεια

β. Ειλικρινα δεν περιμενα ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΔΕΣ τους Πορτογαλους.Που με το που αποβαλεται ο Ρουνευ ο τυπος μας στελνει για μπεκατσες βγαζωντας τον Παουλετα και βαζωντας τον Σιμαο!!!Και επαιζε για κανα 10λεπτο με φορ τον Ροναλντο!!!Ελπιζω να βαλουν στον κωλο τους το πανω που ειχαν απλωσει πρωτη μερα

Δημοσ.
β. Ειλικρινα δεν περιμενα ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΔΕΣ τους Πορτογαλους.Που με το που αποβαλεται ο Ρουνευ ο τυπος μας στελνει για μπεκατσες βγαζωντας τον Παουλετα και βαζωντας τον Σιμαο!!!Και επαιζε για κανα 10λεπτο με φορ τον Ροναλντο!!!Ελπιζω να βαλουν στον κωλο τους το πανω που ειχαν απλωσει πρωτη μερα

Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ εκεί να το βάλουνε οι φλούφληδες :)

Δημοσ.

Μπορεί να πέρασαν τα πορτογαλάκια σήμερα αλλά στον ημιτελικό θα τους κοντράρω με χονδρά λεφτά γιατί σαν πελάτες μας ξέρουν να πληρώνουν

Δημοσ.

Τρελός KOYBΑΣ πάλι σήμερα... Συνολικά πρέπει να είμαι γύρω στα λεφτά μου πάντως...

Στο τσου.λου. θα παίξω πάλι. Τέλος! (μεγάλη κουβέντα ειπά... :mrgreen: )

Δημοσ.

Βγήκε το Χ-2 τελικά....κι ενώ από το πρωί το έπαιξα κάτι ψιλά(6 ευρώ) το βράδυ πριν το ματς είπα να το χτυπήσω μια γερά, και τελικά έπαιξα σκορ πάλι,,,,δε σας λέω τι σκορ έπαιξα, μη γελάτε...Πάει η ευκαιρία πάλι.

Δημοσ.
Τι λεω να παιξω(αρα παιζετε το αναποδο)

Βραζιλια-Γαλλια' date='Χ στο ημιχρονο και νικη των Γαλλων στο 2ο[/b']

Τι λεω αλλα ΔΕΝ θα παιξω οποτε πατε και πονταρετε και το σπιτι σς αμα λαχει

Οτι η Βραζιλια με την Γαλλια θα παει στο αντερ

Οτι η Αγγλια με την Πορτογαλια θα πανε στο οβερ και για την ακριβεια στο 2-1.Ποιος απο τους 2 ομως θα κανει το 2-1 αυτο δεν το ξερω

Αν είναι δυνατόν........

Γιατί δεν ανοίγεις καμιά γραμμή μέντιουμ να χεστείς στο τάληρο;

Δημοσ.
Αν είναι δυνατόν........

Γιατί δεν ανοίγεις καμιά γραμμή μέντιουμ να χεστείς στο τάληρο;

:mrgreen: :mrgreen:

Ωραια ιδεα!!!

Ετσι θα βγαζω λεφτα χωρις να πονταρω γιατι ως γνωστον πετυχαινεις 9 προβλεψεις και πας στη 10η,λες,αυτη την φορα θα το παιξω και σου χαλαει.Ετνω σαν μεντιουμ δεν θα παιζω εγω...:mrgreen: :mrgreen:

Η αληθεια ειναι απλα οτι αν παρακαλοθουεις ενα τουρνουα η καποιες ομαδες βλεπεις πως παιζουν.Αν κοιτας στατιστικα μονο αστα.Πχ καποιος θα δει το προχτεσινο Ιταλια-Ουκρανια 3-0 θα πει τους λιωσανε,ολα τα λεφτα στην Ιταλια...Εμ δεν ειναι ετσι(και ας το ειχα προβλεψει το οβερ των Ιταλων)

Γιαυτο εχω σταματησει να παιζω στοιχημα απο εφημεριδες.Παιζω μονο οσες ομαδες βλεπω με τα ματια μου

Δημοσ.

Επειδη δεν ετυχε να παω,ξερει κανεις τις αποδοσεις για ποια ομαδα θα το παρει?

Νομιζω 2,80 ειναι η Ιταλια...

Kaizer θελω προβλεψη!

Εχω παντως ενα προαισθημα οτι δε θα το παρει η Γερμανια....

Δημοσ.

Tις προβλεψεις στο αλλο τοπικ τις εδωσα αναλυτικα

Εδω που ειμαστε...οτι και να προβλεψεις,2 ματς ειναι.Μονο μια ενσταση για οσους εχουν ενθουσιαστει με Πορτογαλια.Οι Πορτογαλοι τους εχει κατσει η μπιλια αρκετες φορες.Ευκολος ομιλος,κατς με Ολλανδους,στα πεναλτυ με Αγγλους.Δεν πιστευω οτι θα τους χαριστουν οι Γαλλοι

Δημοσ.

Σταρτ 55% ο ασσος 15% το Χ και 30% το 2...αντι (χι) το πλησιαζω στο 2(1) σκορ 3-2 η 2-3 Νορκεπινγκ 2 Γιονσεπιγκ Χ αρκετα δυνατο Λαντσκρονα OVER σκορ 2-2,3-2,2-3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...