mazda Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Λοιπον θα σας κανω πλουσιους. Θα σας λεω τι θα γινεται αλλα ΔΕΝ θα παιζω.Ειλικρινα δεν κοκορευομαι αλλα σε αυτο το τοπικ εχω πιασει πολλα οταν ΔΕΝ παιζω. Δεν θα παιζω λοιπον' date='θα παιζετε εσεις και θα μου δινετε ενα 10% των κερδων.Μεσα? Ελπιζω να κρατησατε το οβερ της Ιταλιας για το βραδυ.Ειναι απλα διαισθηση(συν οτι οι Ουκρανοι με την μονη ομαδα με σοβαρους επιθετικους ως τωρα αρπαξε 4) και πληρωνει το τρελο για οβερ 2,2.Μαλλον στον ΟΠΑΠ τοχουν για αντερ απο τα μπετα αλλα ειπαμε... Σημειωση...ΔΕΝ θα το παιξω,οποτε ειναι σχεδον σιγουρο[/quote'] Απο μενα 20% .......................... ΜΕΣΑ !!!!!!!!!!! Σημερα δεν προλαβαινω....δωσε αυριανα και τον...τραπεζικο λογαριασμο σου !!
john1987 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Για αυριο τι λετε παιδια? Εγω λεω να παιξω πιο πολλα λεφτα σε ενα δελτιο με Βραζιλια ασσο,και αγγλια-πορτογαλια under... Στο αλλο δελτιο με πιο λιγα λεφτα,θα παιξω under βραζιλια-γαλλια και χ στο αγγλια-πορτογαλια... Τι λετε?
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Θα σκεφτω και θα σου πω αυριο τι θα παιξω,αν παιξω,για να παιξεις τα αναποδα και τι ΔΕΝ θα παιξω για να ριξεις 1,000 ευρω,μιλαμε τρελη σιγουρια πλεον
Bougas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 πιασαμε χ ημιχρονο,χ τελικο και 1-1 σκορ αργεντινη γερμανια,σε διαφορα δελτια. περιμενα και ενα ιταλια ουκρανια 0-2 με διπλο ημιχρονο τελικο,δεν μας εκατσε. για σημερα πονταρουμε στο χ ημιχρονο και νικη πορτογαλιας τελικο,με σκορ 2-1. και επισης πονταρουμε στο βραζιλια γαλλια ασσο-ασσο,και τελικο σκορ 2-1. πως σας φαινετε?παλι κουβα?
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Τι λεω να παιξω(αρα παιζετε το αναποδο) Βραζιλια-Γαλλια,Χ στο ημιχρονο και νικη των Γαλλων στο 2ο Τι λεω αλλα ΔΕΝ θα παιξω οποτε πατε και πονταρετε και το σπιτι σς αμα λαχει Οτι η Βραζιλια με την Γαλλια θα παει στο αντερ Οτι η Αγγλια με την Πορτογαλια θα πανε στο οβερ και για την ακριβεια στο 2-1.Ποιος απο τους 2 ομως θα κανει το 2-1 αυτο δεν το ξερω
akis401 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Εγώ αυτό το ημ Χ τελικό 2 θα το παίξω....Πιστεύω πως στο τελικό θα είναι δυο Ευρωπαϊκές ομάδες....οπότε κυνηγάω τη Βραζιλία είτε σήμερα, είτε στον ημιτελικό.
john1987 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Kaizer να παιξουμε τα αντιθετα η αυτα που λες τελικα? Παντως μου τα ανατρεπεις ολα με αυτα που λες...Εγω θεωρουσα ως το πιο σιγουρο απο ολα τον ασσο της βραζιλιας και το under στον αλλο αγωνα καθως οι Αγγλοι δυσκολευονται πολυ να σκοραρουν(για τους Πορτογαλους δε νομιζω οτι και αυτοι βαζουν γκολ τοσο ευκολα) Για αυτο το λογο ειπα να βαλω πιο πολλα λεφτα στο 1 δελτιο (βραζιλια ασσος και το αλλο under) και στο 2ο δελτιο under βραζιλια και x στην κανονικη διαρκεια στο αλλο ματς.Αν και μου φαινονται ψιλο-ισοδυναμα τα δελτια! Και λεω under για βραζιλια-γαλλια καθως και οι 2 ομαδες θα παιξουν μετρημενα και επιφυλακτικα,και η Γαλλια αμυντικα βεβαια...Επισης το χ στο αλλο ματς ελεγα να το βαλω ασσο πορτογαλια,αλλα δεν το βλεπω να γινεται! Πεστε καμμια γνωμη μηπως κανω καποια αλλαγη στα δελτια...
akis401 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Φίλε, άκου γνώμες αλλά παίξε αυτό που νιώθεις πάντα.....εδώ μέσα από τον καθέναν διαφορετικά πράγματα θα ακούς και ο καθένας μας πιάνει μια στις τόσες....Άμα ήξερε κάποιος και ήταν σίγουρος θα κολυμπούσαμε όλοι στο χρήμα σήμερα. Πάντως αυτό του ΚΑΙΖΕΡ θα το παίξω σήμερα γερά εγώ, είτε το παίξει ο ίδιος είτε όχι(10% είπες μίζα μόνο θες? Accept) Πάντως παιξ'το κι εσύ μιας και το ανέφερες μην έρθει και χτυπιέσαι μετά....
akis401 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ΑΓΓΛΙΑ Οι Άγγλοι διεθνείς προπονήθηκαν εκτενώς σε εκτελέσεις πέναλτι εν όψη του σημερινού παιχνιδιού για την περίπτωση που ο αγώνας οδηγηθεί στη ψυχοφθόρο διαδικασία. Στα αγωνιστικά νέα τώρα, μια που ο Μάικλ Όουεν έχει τεθεί νοκ-άουτ για τουλάχιστον πέντε μήνες, ο Σουηδός τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει και πάλι το σχήμα 4-1-4-1 που χρησιμοποίησε και στον αγώνα εναντίον του Εκουαδόρ με το Γουέιν Ρούνι να αποτελεί τη μοναδική επιθετική αιχμή των Άγγλων. Κανονικά το παρόν θα δώσει στο κέντρο της ομάδας ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος ξεπέρασε τις ελαφρές ενοχλήσεις του στον αστράγαλο, ενώ κι ο Γκάρυ Νέβιλ που απουσίασε από τα τρία τελευταία ματς με ενοχλήσεις στο μηρό πήρε κανονικά μέρος στις προπονήσεις κι αναμένεται να καταλάβει και πάλι τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας αντικαθιστώντας τον Όουεν Χάργκριβς που αγωνίστηκε εκεί στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Χάργκριβς δε θα χάσει όμως κατά τις τελευταίες πληροφορίες τη θέση του στην ενδεκάδα των «λιονταριών», αφού θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο μεταξύ αμυντικής και μεσαίας γραμμής αφήνοντας στον πάγκο των αναπληρωματικών το Μάικλ Κάρικ που τα πήγε πάντως αρκετά καλά στον αγώνα εναντίον του Εκουαδόρ. ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ρόμπινσον, Τέρυ, Νέβιλ, Φέρντιναντ, Ασλ. Κόουλ, Χάργκριβς, Μπέκαμ, Λάμπαρντ, Τζ. Κόουλ, Τζέραρντ, Ρούνι. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Το καλό για τους Πορτογάλους είναι η θετική παράδοση στα δύο τελευταία Euro όπου έχουν αποκλείσει του Άγγλους. Η καλή παράδοση που έχει απέναντι στους Άγγλους, δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι. "Δεν υπάρχει τέτοιου είδους πλεονέκτημα. Το γεγονός ότι έχω κερδίσει μια-δυο φορές τον Έρικσον (τον έχει κερδίσει και σαν προπονητής της Βραζιλίας), δεν σημαίνει ότι είμαι και καλύτερός του. Και οι δύο ομάδες είναι ικανές και σέβονται η μία την άλλη." Χαρακτηριστικό είναι το στατιστικό ότι ο κόουτς των Ιβήρων έχει 11 συνεχόμενες νίκες σε Μουντιάλ (7 με την Σελεσάο και 4 με την Πορτογαλία). Ο Σκολάρι εκτός από τις δύο σίγουρες απουσίες λόγω τιμωρίας έχει ακόμη ένα πρόβλημα με τον Ρονάλντο ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη να παίξει σήμερα. Για την κριτική που δέχεται η ομάδα μετά τον αγώνα με την Ολλανδία όπου κατηγορείται για έλλειψη fair play o Σκολάρι είπε ότι κάθε ομάδα κυνηγάει το στόχο της ενώ εναντίον της Αγγλίας είπε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει καλή μπάλα. Όσο για το αν απαιτήσει από τους παίκτες του την πρόκριση είπε ότι αυτό δεν είναι σωστό καθώς ο στόχος ήταν η οκτάδα, την οποία και πέτυχαν. «Αλλά αν κερδίσουμε την Αγγλία τόσο το καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά. «Μέχρι την ώρα του αγώνα» τόνισε ο κόουτς «θα καθίσουμε σαν μια οικογένεια και θα προσπαθήσω να εμψυχώσω τους παίκτες ώστε να καταλάβουν την σημασία και την απόλαυση του να παίζεις προημιτελικό σε Μουντιάλ. Λόγω των απουσιών υπάρχει πρόβλημα στην κατάρτιση της ενδεκάδας. Ωστόσο η Πορτογαλία διαθέτει έναν πολύ καλό πάγκο (από τους καλύτερους σε αυτό το Μουντιάλ). Το σύστημα της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει αφού αυτό φέρνει τις νίκες. Έτσι, το γνωστό 4-2-3-1 θα απαρτίζουν πιθανόν οι: Ρικάρντο στο τέρμα, Μιγκέλ, Μέιρα, Νούνο Βαλέντε και Ρικάρντο Καρβάλιο στην άμυνα, Πετί, Μανίσε ανασταλτικοί χαφ, Φίγκο, Τιάγκο, Σιμάο η μεσοεπιθετική τριάδα και Παουλέτα μπροστά. ΣΗΜ: Οι ειδήσεις είναι από το Betonet
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Kaizer να παιξουμε τα αντιθετα η αυτα που λες τελικα? :-D Κοιτα' date='εν ψαξεις αυτο το τοπικ θα δεις οτι εχω πει μπολικα καλα.Πχ το χτεσινο οβερ της Ιταλιας με το εξωφρενικο για οβερ 2,2 που εδινε ο ΟΠΑΠ.Απλα επειδη ψαχνομαι για στοιχημα αλλα σπανια παω στο πρακτορειο ειναι απιστευτο ποσο μεσα πεφτω σε αυτα που λεω χωρις να παιζω και ποσο κουβα με στελνουν αυτα που παιζω!! Με την γκαντεμια που με δερνει θα σας λεω τι παιζω και θα πατε ολοι στο αναποδο.Παντως σημερα δεν θα παω πρακτορειο,οποτε οτι εγραψα πανω μαλλον θα βγει για να περασω αλλη μια μερα "Φτου σου ρε πουστη και τολεγα" οι Αγγλοι δυσκολευονται πολυ να σκοραρουν(για τους Πορτογαλους δε νομιζω οτι και αυτοι βαζουν γκολ τοσο ευκολα) Οβερ το λεω γιατι απο την μια πιστευω πως η Αγγλια εχει την ποιοτητα παικτων να βαλει ενα στους αμυντικους των Πορτογαλων,εστω απο μια τριπλα του Ρουνευ η ενα φαουλ του Μπεκαμ.Απο την αλλη οι Πορτογαλοι παιζουν πολυ με τα πλαγια εκει που ο Γκαραχερ δεν με πειθει και ο Α.Κοουλ δεν εχει συνελθει απο τον τραυματισμο.Σε αυτη την πολυ καλη αμυντικη λειτουργια των Αγγλων,πιστευω τα ακραια μπακ εχουν το προβλημα.Οποτε βλεπω απο 1 γκολ εκαστος.Αποκει και περα οι μεν Αγγλοι απο παρατασεις και πεναλτυ εχουν ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εντυπωσεις στα Μουντιαλ,οι δε Πορτογαλοι που θαναι και λαβωμενοι απο το ματς με την Ολλανδια αμφιβαλλω αν θελουν να παιξουν 2η συνεχομενη παραταση.Κοινως βλεπω να σκοραρουν και οι 2 αλλα και κανεις να μην ειναι οκ με κανα 1-1
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Πάντως παιξ'το κι εσύ μιας και το ανέφερες μην έρθει και χτυπιέσαι μετά.... Δεν με πιανει πια ρε δικε μου.Μετα τα χτεσινα εχω παθει ανοσια Εγω ενα στοιχημα ηθελα να πιασω και τοπιασα(πριν 2 χρονια,Ελλαδα κατακτηση ΕΥΡΩ με συντελεστη 80 )
akis401 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ΒΡΑΖΙΛΙΑ Αρνητική παράδοση έχει η Βραζιλία απέναντι στους Γάλλους σε Μουντιάλ. 3 φορές συναντήθηκαν και η Βραζιλία έχει μόνο μία νίκη το 1958. Το 1986 όσοι θυμούνται η Γαλλία απέκλεισε τη Σελεσάο στα πέναλτι ενώ το 1998 στον τελικό ήταν και η τελευταία ήττα των Βραζιλιάνων σε Μουντιάλ. Οσο για τον τεχνικό της Σελεσάο οι δηλώσεις του αποκάλυψαν ανησυχία για τους Γάλλους καθώς τους χαρακτήρισε πολύ έμπειρους ενώ τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του εάν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση. «Το περιθώριο λάθους είναι μηδενικό» είπε χαρακτηριστικά. Ο Ζουνίνιο τώρα σε δηλώσεις του (γνωρίζει καλά τη Γαλλική νοοτροπία), είπε ότι η μεγαλύτερη πίεση υπάρχει στην ομάδα του καθώς θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία η μη πρόκριση. Από την άλλη τόνισε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ για τη χρυσή γενιά των Γάλλων του 98. Ωστόσο δηλώνει ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για την αναμέτρηση μεταξύ δύο σπουδαίων Εθνικών ομάδων και όχι μεταξύ Ρονάλντο και Ζιντάν όπως θέλουν να την παρουσιάζουν κάποιοι. Για τον σημερινό αγώνα ο Παρέιρα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς αποθεραπεύτηκαν οι Έμερσον και Κακά μετά από εντατική φυσιοθεραπεία ενώ και ο Ρομπίνιο ξεπέρασε τους μυικούς τραυματισμούς και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Παρόλα αυτά ο κόουτς παραμένει θυμωμένος με τους δημοσιογράφους μετά το επεισόδιο με την «κατασκοπία» από κάποιους από αυτούς και δήλωσε ότι η αρχική ενδεκάδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (οι ίδιοι οι παίκτες γνωρίζουν αν θα ξεκινήσουν ή όχι ήδη από χτες, αλλά ο κόουτς δεν θέλει να το αποκαλύψει). Όμως η πιθανή ενδεκάδα στο κλασικό 4-4-2 που θα ξεκινήσει τον αγώνα είναι: Ντίντα στο τέρμα, Λούσιο και Ζουάν κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Καφού και Κάρλος κλασικά στα πλάγια της άμυνας, Έμερσον (ή Ζιλμπέρτο Σίλβα) και Ζε Ρομπέρτο τα αμυντικά χαφ, και η «μαγική τετράδα» Κακά, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο και Αντριάνο μπροστά. Πιθανόν βέβαια να δούμε τον Ρομπίνιο στη θέση του Αντριάνο αλλά αυτό θα κριθεί τελευταία στιγμή. ΓΑΛΛΙΑ Μετά τις δύο μετριότατες εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών, ακολούθησε η καλή σχετικά απόδοση με το Τόγκο (2-0), όμως η Γαλλία έδειξε τις πραγματικές τις δυνατότητες στην εντυπωσιακή νίκη επί της Ισπανίας (3-1) Οι τρικολόρ έδωσαν απαντήσεις στους επικριτές τους και καλούνται σήμερα κόντρα στη Βραζιλία να δώσουν ακόμα περισσότερες σε όσους τους αποκαλούν γηρασμένους. Ο Ρεϊμόν Ντομενέκ δεν αποκάλυψε στη χθεσινή προπόνηση το σχήμα που θα κατεβάσει στο γήπεδο, όμως απʼ ότι φαίνεται θα είναι το ίδιο μʼ αυτό που κέρδισε τους Ισπανούς. Κάτι που σημαίνει δηλαδή ότι ο Νταβίντ Τρεζεγκέ θα μείνει και πάλι στον πάγκο, με τον Φρανκ Ριμπερί να ξεκινάει έτσι από την αρχή. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι ήττα κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές θʼ αποτελέσει αποτυχία για την ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένη επιλογή της ΦΙΦΑ να χρίσει διαιτητή της αναμέτρησης τον Λουίς Μεντίνα Κανταλέχο. Και ο λόγος είναι επειδή είναι Ισπανός και η Γαλλία απέκλεισε στη φάση των {16} τη χώρα του. Ο Τιερί Ανρί χαρακτήρισε την Βραζιλία ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου, η οποία, όμως, δεν είναι άτρωτη. Ο Βιεϊρά θα πρέπει σήμερα να είναι προσεκτικός, διότι αν δει κάρτα, τότε θα χάσει τον ημιτελικό σε περίπτωση βέβαια που η Γαλλία αποκλείσει τη Βραζιλία. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δε θέλει να κλείσει σήμερα την καριέρα του και φυσικά έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τον νικηφόρο τελικό του μουντιάλ του 1998, όπου είχε πετύχει τα δύο από τα τρία γκολ των τρικολόρ (3-0). ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑΣ: Μπαρτέζ – Αμπιντάλ, Σανιόλ, Τιράμ, Γκαλάς – Μακελελέ, Βιεϊρά, Μαλουντά, Ζιντάν – Ριμπερί – Ανρί. Σημείωση: Από betonet.
mazda Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 2 Ασσοι στα Μουντιαλ....ταχωσα χοντρα,αμα κατσουν κατσανε αμα δεν,δεν.
akis401 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 2 Ασσοι στα Μουντιαλ....ταχωσα χοντρα,αμα κατσουν κατσανε αμα δεν,δεν. Ξέχασες να συμπληρώσεις....Πρώτη φορά θα είναι ή μήπως η τελευταία. Εγώ για το απογευματινό δεν ξέρω τι να παίξω και έπαιξα ημ 1 τελικό Χ 5 Ευράκια και σκορ 2-2 άλλα 2(για την ακρίβεια 2.10), έτσι για να το παρακολουθήσω και με άλλο ενδιαφέρον. Φτηνά φτηνά σήμερα βλέπω να μου βγαίνει. Μazda , αν έπαιξες χοντρά, μακάρι να σου βγούνε, δε θα χάσω τίποτα ιδιαίτερο εγώ, Good Luck σε όλους.
mazda Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ξέχασες να συμπληρώσεις....Πρώτη φορά θα είναι ή μήπως η τελευταία. Εγώ για το απογευματινό δεν ξέρω τι να παίξω και έπαιξα ημ 1 τελικό Χ 5 Ευράκια και σκορ 2-2 άλλα 2(για την ακρίβεια 2.10), έτσι για να το παρακολουθήσω και με άλλο ενδιαφέρον. Φτηνά φτηνά σήμερα βλέπω να μου βγαίνει. Μazda , αν έπαιξες χοντρά, μακάρι να σου βγούνε, δε θα χάσω τίποτα ιδιαίτερο εγώ, Good Luck σε όλους. Σε ευχαριστω φιλε μου !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.