Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 X 2 U 0

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2' date='45 2,60 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2,70 1,55 1,95

ΙΤΑΛΙΑ 1,50 3,10 ΟΥΚΡΑΝΙΑ 6,00 1,40 2,20

Aπό το ΟΠΑΠ- Kaizer , που είναι το 4? Ή μήπως είναι πρόκριση μόνο? Αν ναι πόσο δίνει τη Γερμανία? Δεν το βρίσκω...Και όντως είναι λαμόγια.....2.60 το Χ...μάλιστα. Ούτε Β Ιταλίας να'τανε!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------

Aυτές οι Β ΣΟυηδίας/Νορβηγίας, τελικά είναι να κλείνεις τα μάτια και να παίζεις, ότι θέλει έρχεται...Μ'αρέσει που μερικοί μελετάμε και φόρμες, προιστορίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τη τύφλα μας![/quote']

Ξαναπεστο ... σκετη λοταρια ειναι !!

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aκη μιλαω για συντελεστη κατακτησης Μουντιαλ

Τοσο δινει και η Γερμανια,4

Το κορυφαιο ειναι οτι οι Αγγλοι δινουν λιγοτερο απο τους Γαλλους,πολυ λιγοτερο,της ταξης του 6,5 η Αγγλια 12 η Γαλλια η κατι τετοιο

Δημοσ.
Aκη μιλαω για συντελεστη κατακτησης Μουντιαλ

Τοσο δινει και η Γερμανια' date='4

Το κορυφαιο ειναι οτι οι Αγγλοι δινουν λιγοτερο απο τους Γαλλους,πολυ λιγοτερο,της ταξης του 6,5 η Αγγλια 12 η Γαλλια η κατι τετοιο[/quote']

Eμ πεστο ντε και ψάχνω το νετ όλο να δω που είναι. νόμιζα για τα ματς έλεγες.

Πάντως ήμουνα με ένα φίλο μου προποτζή πριν λίγο και αυτό που μου είπε είναι πως μετά το ματς τσεχία γκάνα που πήγε πολύς κόσμος αδιάβαστος . όλοι πέσαν με τα μούτρα στο Ιταλία-ΗΠΑ και εκεί φάγανε τα μούτρα τους για τα καλά, Μιλάμε για απίστευτα πονταρίσματα. Ο ΟΠΑΠ(κατά την άποψή του) με αυτό το ματς έβγαλε όλη τη ζημιά από τις προηγούμενες μέρες.

Θυμάστε 82 στην Ισπανία πως ξεκίνησε η ΙΤΑΛΪΑ και το πήρε? Λέτε να έχουμε φέτος τα ίδια με ΓΑλλία? Μόλις είδα,, 10 δίνει τη ΓΑλλία...

Δημοσ.
Που να παιξω δηλαδη?

Εχω σκεφτει και το ιντερνετ' date='που εχει τρελες αποδοσεις,αλλα δεν εχω πιστωτικη καρτα...[/quote']

δεν χρειάζεσαι πιστωτική στις περισσότερες!Αρκεί και χρεωστική κάρτα απο την alpha ban και eurobank που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σου!

Δημοσ.

ΙΤΑΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει να επιδείξει πάρα πολλά. Τρία παιχνίδια έχουν φέρει αντίπαλους την Ιταλία με την Ουκρανία, με τη "Squadra Azzura" να έχει νικήσει στα δύο εξ αυτών, ενώ ένα έληξε χωρίς νικητή.

Τραυματίες-Τιμωρημένοι: Αλεσάντρο Νέστα και τιμωρημένος ο Μάρκο Ματεράτσι στην άμυνα. Πονοκέφαλο για τον Λίπι αποτελούν επίσης και οι Ιακουίντα και Ντε Ρόσο, τραυματίας και τιμωρημένος αντίστοιχα.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να αντικαταστήσει επάξια τον τραυματισμένο Αντρέι Βορονίν, ενώ ο Μπλαχίν θα έχει την ευτυχία να δει τους Ρούσολ, Σβιντέρσκι και Γεζέρσκι να τίθενται στη διάθεσή του.

Δημοσ.

Γερμανία-Αργεντινή

48 χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων σε Μουντιάλ, το 1958 στη Σουηδία. Τα "Πάντσερ", ως "Δυτική Γερμανία" τότε είχαν κερδίσει με 3-1. Από εκείνο το παιχνίδι κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και οι Λατινοαμερικάνοι κρατούν οριακά το προβάδισμα στις γερμανοαργεντίνικες αναμετρήσεις. 7 νίκες έχουν χρώμα "μπιανκοσελέστε", 5 νίκες έχουν πάει στους Γερμανούς, ενώ η Αργεντινή έχει πετύχει ένα τέρμα παραπάνω (23-22).

Το αισιόδοξο υπέρ των Αργεντίνων στοιχείο είναι ότι ουδέποτε νικήθηκαν από την ενωμένη Γερμανία. Ποιος, όμως, θα μπορούσε να ξεχάσει την τελευταία νίκη των "Nationalelf" επί της Αργεντινής; Αυτή ήταν το 1990 στη Ρώμη, όταν ο Αντρέας Μπρέμε εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ρούντι Φέλερ και πέτυχε το γκολ που χάρισε στη Γερμανία το τελευταίο της Μουντιάλ. Η εικόνα του δακρυσμένου Ντιέγκο Μαραντόνα έχει μείνει σε όλους αξέχαστη και η εκδίκηση μπορεί για τους Αργεντίνους να αποδειχθεί ένα πιάτο που τρώγεται… παγωμένο.

Ο ίδιος ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε πρωτοστατήσει τέσσερα χρόνια πριν, όταν στο Μεξικό το 1986 οι "Μπιανκοσελέστε" είχαν νικήσει 3-2 τους Γερμανούς με τον "μάγο" να πασάρει έτοιμο το νικητήριο γκολ στον Μπουρουσάγα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Γίργκεν Κλίνσμαν στον πάγκο, η Γερμανία έχει κοντραριστεί δύο φορές με την Αργεντινή με αμφότερες να είναι μέσα στο 2005 και να έχουν λήξει ισόπαλες 2-2. Επίσημη αναμέτρηση εκ των δύο ήταν μόνο η τελευταία τον Ιούνιο του 2005 για το κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Νυρεμβέργη με διαιτητή, όπως και σήμερα, τον Σλοβάκο Λούμπος Μίχελ.

Στα αγωνιστικά, ο Κλίνσμαν δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει τη "Nationalmannschaft" πάνοπλη με την παρουσία των Μίροσλαβ Κλόζε και Λούκας Ποντόλσκι να δεσπόζουν στη γραμμή κρούσης και τον Μίχαελ Μπάλακ να οργανώνει το παιχνίδι από τη μεσαία γραμμή όπως μόνο αυτός ξέρει. Στην αντίπερα όχθη, μοναδικός προβληματισμός του Χοσέ Πέκερμαν είναι η κατάσταση που θα βρεθεί ο Μπουρντίσο, ο οποίος ενδέχεται να αντικατασταθεί από τον Κουφρέ.

Σημ: Οι ειδήσεις είναι από το betonet

Δημοσ.

Δύο στοιχεία έχουν ενδιαφέρον για μένα,

1) Το αισιόδοξο υπέρ των Αργεντίνων στοιχείο είναι ότι ουδέποτε νικήθηκαν από την ενωμένη Γερμανία. (Αν και παιδιά το 89 δεν έπεσε το τείχος στο Βερολίνο? Μάλλον θα κατέβηκε ως Δυτική Γερμανία τότε, το 90 στην Ιταλία- δε θυμάμαι)

2) Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Γίργκεν Κλίνσμαν στον πάγκο, η Γερμανία έχει κοντραριστεί δύο φορές με την Αργεντινή με αμφότερες να είναι μέσα στο 2005 και να έχουν λήξει ισόπαλες 2-2. Επίσημη αναμέτρηση εκ των δύο ήταν μόνο η τελευταία τον Ιούνιο του 2005 για το κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Νυρεμβέργη με διαιτητή, όπως και σήμερα, τον Σλοβάκο Λούμπος Μίχελ. (Που είναι και το κυριότερο στοιχείο για μένα) Γιατί λοιπόν όχι για τρίτη φορά ένα 2-2, για δεύτερη φορά με τον ίδιο διαιτητή, κι ας περάσει όποιος να'ναι μετά. Θα το τιμήσω δεόντως και το 2-2 (απόδοση 12,5 στον ΟΠΑΠ) και το Χ(2,60-απαράδεκτη απόδοση για προημητελικό) και αν θυμηθεί κανείς από Συνομοσπονδίας πέρισι Ημίχρονο-τελικό (νομίζω 1 Γερμανία ήτανε Χ τελικό) θα το τιμήσω και αυτό.(το 1-Χ δίνει 13,50)

Δημοσ.

Όντως είναι τελειώς λοταρία τα σημερινά ματς.

Πιστεύω πάντως πως η Γερμανία θα περάσει χωρίς να χρειαστεί παράταση, σαν φίλαθλος όμως θα τρελαινόμουν να δω το 2-2 που λέτε και μετά παράταση κ πέναλτυ ^^

Στον ΟΠΑΠ η Γερμανία έδινε 7,5 απο την αρχή του Μουντιάλ, και 7 πριν τον αγώνα με την Σουηδία ( τότε έπαιξα )

ε, μετά το έριξαν απο 7 σε 4, ήμαρτοον... (!)

-----------------------

ΑΣΧΕΤΟ

-------------------

Μόλις είδα διαφήμιση στην τηλεόραση γνωστής αλυσίδας που λέει ΠΩΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 25% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΕ ΔΩΡΟ-ΕΠΙΤΑΓΗ (!)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε???? :lol:

Μήπως να σιγουρευτούμε οτι ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ???

:lol:

Δημοσ.

2-1 ,3-1 ,3-2, 4-2 σκορ Βραζιλιας και over και 1

0-0, 1-1 ,2-2, 1-2 σκορ για Αγγλια

0-0, 1-1, 2-1, 3-1 σκορ για Ιταλια το πλησιαζω στο 1Χ

Το παιχνιδι Γερμανιας εχει περιπου 60% στο Χ και απο 20% στον ασσο και το διπλο.Ετσι οπως το εχω διαβασει το παιχνιδι βασικα το πλησιαζω στο Χ (2)

2-2, 3-3, 3-2, 2-3 τα σκορ Γερμανιας

Δημοσ.

Κατέληξα στο σκορ 2-2 (50 ευράκια , μια και 2 μέρες έκανα ρεπό)

2 ημ-Χ τελικό 20

και Χ τελικό 50 (για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω αν δεν έρθει τίποτα από τα παραπάνω, λες κι έχουμε το Χ σίγουρο....)

Και παρακαλάμε να βάλει ένα γκολ η Αργεντινή στην αρχή, να ανοίξει λίγο το παιχνίδι , ένα στο 44 να πάνε με 0-2 στο ημίχρονο και μετά να γίνει το έλα να δεις στο 2ο που θα προσπαθούν να ισοφαρίσουν οι Γερμανοί.....Καλό σενάριο για ταμείο, ε?

ΥΓ: Ουπς, λάθος, τώρα είδα τι παίζεται(ανατροπή) οπότε παρακαλάω μόνος για μένα¨)

Δημοσ.
21 eyro στην ανατροπη.Γερμανια στο ημιχρονο-Αργεντινη τελικο,αν κατσει θα παμε διακοπες μου φαινεται

χεχε, my philosophy exactly ;)

Δημοσ.

Με το ζόρι να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω σε ένα ματς που όπως παίχτηκε ήταν Χ από Βερολίνο μέχρι Μπουένος Άιρες. Έστω, έβαλε και ο Κλόζε γκολ που και σ'αυτό είμαι ακόμα μέσα στο παιχνίδι(πρώτος σκόρερ με 20 απόδοση)

Και αναγκαστικά είμαι με τη Γερμανία τώρα να περάσει να παίξει ένα ματς ακόμα τουλάχιστον μπας και βάλει κανένα ακόμα, αλλά μέχρι τώρα ματς παρά ματς σκοράρει....Και είμαι κερδισμένος με το φοβερό ποσόν των 10 Ευρώ......και επειδή πειράζει λένε να κρατάς λεφτά, φαγουρίζουν, ταριξα όλα στο Χ ημ- 2 τελικό Ιταλία -Ουκρανία. Το'πε άλλωστε και ο αχώνευτος ο Μπλαχίν. Τουλάχιστον ημιτελικό θα φτάσουμε, είπε, Αμήν!

Δημοσ.
Γερμανια-Αργεντινη εχω την αισθηση οτι θα παει στο Χ και στον αντερ.Απο τα μπετα που λεμε.

Λοιπον θα σας κανω πλουσιους.

Θα σας λεω τι θα γινεται αλλα ΔΕΝ θα παιζω.Ειλικρινα δεν κοκορευομαι αλλα σε αυτο το τοπικ εχω πιασει πολλα οταν ΔΕΝ παιζω.

Δεν θα παιζω λοιπον,θα παιζετε εσεις και θα μου δινετε ενα 10% των κερδων.Μεσα?

Ελπιζω να κρατησατε το οβερ της Ιταλιας για το βραδυ.Ειναι απλα διαισθηση(συν οτι οι Ουκρανοι με την μονη ομαδα με σοβαρους επιθετικους ως τωρα αρπαξε 4) και πληρωνει το τρελο για οβερ 2,2.Μαλλον στον ΟΠΑΠ τοχουν για αντερ απο τα μπετα αλλα ειπαμε...

Σημειωση...ΔΕΝ θα το παιξω,οποτε ειναι σχεδον σιγουρο:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...