akis401 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δεν προβλεπω να τους βγαλεις το καπελλο !!... Η αλήθεια ότι τα'φτυσαν στο τέλος αν και προσπάθησαν όσο μπορούσαν οι άνθρωποι, και τελικά μπήκε το κολοτρίτο γκολ για να χάσω το δελτίο ή έστω να έχει ενδιαφέρον το βραδινό. Πάντως Βραζιλία μέχρι το 75 δεν υπήρχε όπως την περιμέναμε. Μέχρι και επιθετικό έβγαλε στο 2-0 και έβαλε χαφ(έστω και επιθετικό χαφ)
john1987 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Γαμωτο με εστειλε στον κουβα ο αγωνας Ελβετια Ουκρανια που ειχα βαλει under και 1...Παει το ενα δελτιο...Παντως,εβαλα 1 και under για Ισπανια-Γαλλια.. (εχει πολυ καλες αποδοσεις ο αγωνας αυτος) Αντε να δουμε! Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Γενικα προτιματε τη λογικη βαζω 10 ευρω αλλα σε πολλους αγωνες ωστε μπορει να κερδισω 40 αν μου κατσουν ολα,η βαζω μεγαλυτερα ποσα σε σιγουρους αγωνες με χαμηλοτερη αποδοση ομως(πχ βραζιλια 1,η και Ιταλια under)? Εγω θα αρχισω να κανω το πρωτο...Αν και ειναι καλη η λογικη του δευτερου μεχρι να μαζεψεις πιο πολλα λεφτα και να τα χωσεις ολα!
akis401 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Προσωπική άποψη, όσο το δυνατόν λιγότερους αγώνες και μεγάλο ποντάρισμα(αν διαθέτεις) όσο πιο πολλούς παίζεις τόσο αυξάνεται το ρίσκο να χάσεις κάποιον (έστω και σίγουρο) Ή αλλιώς παίζεις τρελά και με μεγάλες αποδόσεις και λίγα λεφτά(όπως εγώ τελευταία) και περιμένεις να σου κάτσει ένα στα 100 δελτία, θέλει υπομονή πάντως.
sniper_206 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Έπιασα το 3-0 με απόδοση 6 στον οπαπ και πήγα ταμείο. Πάμε για το 2-2 τώρα
mazda Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 http://www.acidbet.gr/new-stix/live.pl Εδω λεει οτι η Κορκ ειναι 0-0 και εχει και κοκκινη καρτα ------------------------------------------------------------------ http://www.12x.gr/request.dll?Select&type=589827&lang=1 Και εδω λεει οτι η Κορκ χανει 1-0 και εχει και κοκκινη καρτα ------------------------------------------------------------------ http://www.livescore.com/default.dll?page=home Kαι εδω 0-0
Bougas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 επιτελους κερδισαμε καλα λεφτα! ασσακι στην γαλλια,με 50 ευρω!δεν μας χαλασε! αντε 150 ευρω ακομα,να πατσισουμε.
Akujin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ή αλλιώς παίζεις τρελά και με μεγάλες αποδόσεις και λίγα λεφτά(όπως εγώ τελευταία) και περιμένεις να σου κάτσει ένα στα 100 δελτία, θέλει υπομονή πάντως. δεν είχα παίξει ποτέ στοίχημα μέχρι αυτό το ΠΚ αλλά ξεκίνησα τώρα +με την λογική που περιγράφεις. μέχρι στιγμής φλερτάρω με τον κουβά αλλά κάνω υπομονή. αν κάτσει έκατσε. μόλις τελειώσει το μουντιάλ θα σταματήσω
harkouts Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Η αλήθεια ότι τα'φτυσαν στο τέλος αν και προσπάθησαν όσο μπορούσαν οι άνθρωποι, και τελικά μπήκε το κολοτρίτο γκολ για να χάσω το δελτίο ή έστω να έχει ενδιαφέρον το βραδινό. Πάντως Βραζιλία μέχρι το 75 δεν υπήρχε όπως την περιμέναμε. Μέχρι και επιθετικό έβγαλε στο 2-0 και έβαλε χαφ(έστω και επιθετικό χαφ) Αυτό το κωλοτρίτο γκόλ που λες εσυ εμένα με έστειλε ταμείο καθώς το είχα παίξει over και είχα ρίξει το βρίσίδι της ζωής μου στον Παρέιρα που έπαιζε κατενάτσιο στο δεύτερο ημίχρονο.... να ναι καλά ο... γαύρος :mrgreen: Ζε Ρομπέρτο
issbillos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Καλημέρα!Να'μαι και πάλι!!! λοιπόν για σήμερα βλέπω ημίχρονο τελικό Ιταλία Ουκρανία 1-1 Γερμανία Αργεντινή Χ-1 Τι λέτε?Δίνει απόδοση 10,75! Έχω έμπνευση σήμερα!!!Θα πάω ταμείο!!!(λέμε τώρα)
harkouts Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Εεεεεχμμμ... τα ματσάκια είναι την Παρασκευή έχεις χρόνο να το σκεφτείς καλύτερα
issbillos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 για πείτε καμια γνώμη!!θέλω να παίξω κανα τριάρι τέτοια στοιχήματα γιατί δίνει καλές αποδόσεις( απο πέντε και πάνω στον κάθε αγώνα για ημίχρονο τελικό) πείτε κανα προγνωστικό για αυτούς τους δύο!!Έχω έμπνευση σας λέω!!σήμερα θα είναι μια πολύ ωραία μέρα για όλους μας!!!!!
issbillos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 σήμερα θα τα παίξω!έχει καλές αποδόσεις μια μέρα πριν!!!!
DIAMON Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 για πείτε καμια γνώμη!!θέλω να παίξω κανα τριάρι τέτοια στοιχήματα γιατί δίνει καλές αποδόσεις( απο πέντε και πάνω στον κάθε αγώνα για ημίχρονο τελικό) πείτε κανα προγνωστικό για αυτούς τους δύο!!Έχω έμπνευση σας λέω!!σήμερα θα είναι μια πολύ ωραία μέρα για όλους μας!!!!! ελσινκι Χ κοτκα 2 ταμπερε 1 ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ OVER ΤΑΜΠΕΡΕ OVER
akis401 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Αυτό το κωλοτρίτο γκόλ που λες εσυ εμένα με έστειλε ταμείο καθώς το είχα παίξει over και είχα ρίξει το βρίσίδι της ζωής μου στον Παρέιρα που έπαιζε κατενάτσιο στο δεύτερο ημίχρονο.... να ναι καλά ο... γαύρος :mrgreen: Ζε Ρομπέρτο Λάθος διατύπωση....το κολοτρίτο γκολ για μένα.....χαλάλι σου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.