Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[σκορ για ΕΛΒΕΤΙΑ

0-0

1-1

2-2

1-2

ημιχρ/νο τελικο για ελβετια Χ/Χ Η Χ/2 η 2/Χ

σκορ για Ιταλια

2-1

1-2

2-0

3-1

ημιχρ/νο τελικο για Ιταλια Χ/1, 1/1,Χ/2

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Never make a bet' date=' if you can't pay the debt.

Ο χρυσός κανόνας των στοιχημάτων.

--------------------------------------------------

Εσύ μάλλον μπορείς να πληρώσεις το χρέος όμως ^^[/quote']

Όταν παίζεις και πληρώνεις δεν χρωστάς πουθενά....Και ο κανόνας φυσικά είναι να ξέρεις πότε να σταματάς και να μη πηγαίνεις κόντρα. να κάνεις ας πούμε και ρεπό 1 μήνα όταν βλέπεις ότι δεν σου πάει....(λέμε τώρα, θεωρίες)

mazda, gia να μη γράφω κατεβατά, πείτε ματς και μόλις θα τα βλέπω ποστάρω για προιστορίες και ειδήσεις. Είναι από έγκυρες πηγές πάντως.

issbilos.....o κανόνας στο στοίχημα είναι όσο το δυνατόν λιγότερα ματς και μεγάλο ποντάρισμα. Αλλά το μεγάλο ποντάρισμα, σε μένα τουλάχιστον, είναι δύσκολο αυτή τη περίοδο, οπότε πας σε ματς με μεγάλες αποδόσεις(ημιχρονα τελικα,, σκορ) με λίγα λεφτά. Μια φορά να πάρεις βγήκες κερδισμένος ενώ στα μικρά ποσοστά 1 φορά να χάσεις, τρέχεις και δεν προλαβαίνεις μετά, δύσκολα βγαίνεις.(Άσε που σε πιάνει το αίμα μετά και ανεβάζεις ποντάρισμα και...και...)Πάντως ποτέ δε θα ρίσκαρα παράδειγμα 50 Ευρώ ή 100 σε ένα ματς του 1,40 1,50 για να πάρω κέρδος 25-50. Αλλά ο καθένας έχει το στυλ παιχνιδιού του, Απλά την άποψή μου λέω.

Δημοσ.

συμφωνώ με αυτό που λες αλλά άκου και το άλλο!Τις προάλες που έπαιζε η Γκάνα στο live της interwetten στο 2 ημίχρονο έδεινε 5 απόδοση στην Γκάνα για το πια θα βάλει το 2ο γκολ!Επειδή το παιχνίδι έπαιζε στη ΝΕΤ έβλεπες τις επιδόσεις της ομάδας!Εκεί το ρίσκαρα το 50αράκι αλλά μου βγήκε σε καλό!!(Παρόλο που μου βγήκε η ψυχή όταν έχασε το πεναλντι)

Δημοσ.

Το 5πλάσιο είναι μια χαρά, ακόμα και το διπλάσιο. από κει και κάτω δε νομίζω να αξίζει, εκτός και άμα έχεις να ποντάρεις πολλά. Δηλαδή άμα έχεις 1000 για να βγάλεις κέρδος 500 δεν είναι άσχημα,,, αλλά τα 1000 που τα βρίσκεις είναι το θέμα! Και δεν παίζω ποτέ στο νετ....Πάντως έχει ενδιαφέρον να δούμε πως παίζει ο καθένας, ίσως πάρουμε και καμμιά καλύτερη ιδέα.

Που είπες για βγάλσιμο ψυχής....χτες έπαιξα 3-3 Ολλανδία,(10 ΕΥρώ) Χ τελικό (50 Ευρώ) και 1-Χ ημίχρονο τελικό (40). Εκεί να δεις πως μου βγήκε η ψυχή..Και είχες τον άλλον να έχει τον Νιστελροι στον πάγκο(Ένα γκολ θα το'κανε, ήμουνα σίγουρος)!!!!!!!!! Εσένα τουλάχιστον άξιζε τον κόπο που σου βγήκε η ψυχή. Ματς που από Ελλάδα μέχρι Πορτογαλία ήτανε Χ βγήκε 1. Αυτά δεν χωνεύονται εύκολα. Και μετά από αυτό παίζω πλέον β Σουηδίας σήμερα. Η ευκαιρία από το Μουντιάλ για μένα χάθηκε.

Δημοσ.

Το μουντιαλ είχε ανατροπές!Χθές και μόνο τις κάρτες να έπαιζες καλά ήταν!

απο Σουηδία για πες κανα προγνωστικό να εμπλουτίσουμε το δελτίο!!

Δημοσ.

εγώ χθες είχα παίξει 20ευρώ ανατροπή, ημίχρονο την πορτογαλλία

και τελικό την ολλανδία. στο ημίχρονο ήμουνα μέσα

και οι πορτογάλλοι θα παίζανε με ένα λιγότερο παίχτη

και είχε φύγει τραυματίας ο ρονάλντο. στον πάγκο έχεις έτοιμο

τον φανίστελρόυ και όλα είναι με το μέρος σου για να γυρίσεις

το ματς. άλλωστε παίζεις για πρόκριση στους 8. θα τα δώσεις όλα.

εμμμ για δες...... κουβάς+κύριε φανμπάστεν μην σε δω σε κανα

τελεβίζιο αυτές τις μέρες, κρύψου.. (μου χρωστάς 20x27,5=550Ε)

Δημοσ.

και για όποιον ενδιαφέρεται 10 αγώνες τέννις που το 10αρικάκι θα τους το κάνει 50αράκι!

Stepanek - Dancevic 1 1,25

Malisse - Dorsch B 1 1,15

Karlovic - Wawrinka 1 1,30

Jackson - Flipkens 1 1,25

Hantucho - Camerin 1 1,20

Hingis M - Savchuk 1 1,02

Sugiyama - Cavaday 1 1,07

Dulko G. - Laine Em 1 1,30

Robredo - Greul S. 1 1,15

Mirnyi M - Ramirez 1 1,10

Δημοσ.

ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλο στοίχημα αλλά στο τέννις δύσκολα γυρνάνε τα τόσο στανταρ παιχνίδια!!Μόλις το έπαιξα!!Έχω 8 στα 10 παρόμοια στοιχήματα οπότε βγάζω πανω κάτω τα στοιχήματα ποδοσφαίρου!!

Δημοσ.
Το μουντιαλ είχε ανατροπές!Χθές και μόνο τις κάρτες να έπαιζες καλά ήταν!

απο Σουηδία για πες κανα προγνωστικό να εμπλουτίσουμε το δελτίο!!

Aνατροπές είχε αλλά εγώ έπαιζα άλλες ανατροπές,λολ

Από Σουηδία...414 1 413 2(Χ)(2 ημίχρονο Χ τελικό?) και Ιρλανδία 415 1 (11,025)

TRELLEBORGS FF

Να σημειωθεί πως η Trelleborg έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, στις πέντε φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 11-1 (!!!), ενώ είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη μετά το πέρας των 11 πρώτων αγωνιστικών έχοντας απολογισμό 8 νίκες και 3 ισοπαλίες.

LJUNGSKILE SK

Να σημειωθεί πως η Ljungskile στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της μετράει ισάριθμες ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-7!!!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ - ΟΠΑΠ

1 : 1,55 (1,75)

Χ : 2,95 (3,20)

2 : 3,80 (3,60)

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Οι γηπεδούχοι έχουν την πλέον σταθερή ομάδα της κατηγορίας παραμένουν αήττητοι στις 11 πρώτες αγωνιστικές με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες έχοντας δεχθεί μόλις 1 (!!!) γκολ (17-1 συντελεστής τερμάτων) και παρά το ότι στα τελευταία τους παιχνίδια τελειώνουν με δέκα παίκτες διατηρούν ή και αυξάνουν το προβάδισμά τους, αποδεικνύοντας έτσι την εξαιρετική τους αγωνιστική κατάσταση.

ΥΓ: Από Betonet

Δημοσ.

Λοιπον ....

κουπονι 1. Ασσοι στα δυο Μουντιαλ.

κουπονι 2. Ασσοι σε Ιταλια, Τρελεμποργκ, και Γιου Σι Ντι

Δημοσ.

Αποφάσισα και εγώ

411 2-1 ημ-τελ(πολύ στο στόμα τις πιάσαμε τις ανατροπές, ας τις τιμήσουμε κιόλας)

414 1

415 1

416 Χ-1 (ημ-τελ)

422 1 (εμπνευση της τελευταίας στιγμής)

Σύστημα 3-4-5 Χ2 9.60. πολύ χαλαρά σήμερα μετά το χτεσινοβραδυνό

Δημοσ.

Ιταλια-Αυστραλια' date='του 1-0 το ματς,κανονικα να κλειδςσει το αντερ.Δεν ξερω ομως ποιος θα το βαλει.Πολυ ξυλο ομως προβλεπω

[/quote']

Τι διαολο ρε,μονο οταν δεν παιζω τα πετυχαινω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...