Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καμμια Σουηδικη ομαδα που παιζει σημερα κανενα σχολιο κανεις ;

Μην ξεχνατε το Μουντιαλ τελειωνει και δεν ειναι σωστο ενα τοσο ωραιο συνολο μονομαχων που μαζευτηκαμε μεσα εδω να το διαλυσουμε ; Ετσι δεν ειναι ;;;;

Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα παμε να φτιαξουμε μεσα· στην Ινσομνια ενα μονιμο ξεχωριστο τοπικ που θα ασχολειται αποκλεστικα και μονο με το στοιχημα και οι δημιουργοι του ειμαστε ολοι εμεις !!!

Εγω ζητησει να γινει sticky................

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
E???Τι θελει να πει ο ποιητης?

Ιταλια-Αυστραλια' date='του 1-0 το ματς,κανονικα να κλειδςσει το αντερ.Δεν ξερω ομως ποιος θα το βαλει.Πολυ ξυλο ομως προβλεπω

Ελβετια-Ουκρανια,χαλαρα το χειροτερο ματς ως ονοματα.Σε κατι τετοια βλεπουμε αθλια μπαλα με τιποτα σκορ ομως 3-3 ξερω γω.Τι να πω,το ματς δεν το κοβω για τιποτα,μπορει να παει απο 0-0 μεχρι 4-4 ειλικρινα δεν το ακουμπαω[/quote']

Ο ποιητης ειναι ποιητρια asteri (ΜΕΝΗ) σε αλλα site, Θαναση γραφε....Τρελεμποργκ με τρελλα αντι (χι) και 1, Λαντσκρονα Χ OVER, Γουοτεφορντ 2 , φιλακια

Δημοσ.

Ενεργα μελη μεσα στο ''Προγνωστικα για τα αυριανα παιχνιδια..... ''

Cromb,greekboy,Manuel,KaizerSoze,4saken,chill,BOUGAS,Greg7vas,The_player,eurander,Luxx----

DIAMON η μοναδικη γυναικα μας----,harkouts,robas,tsakonas,Christav,sniper_206,nikoskon,LuNaTiC,

shaman505,Dimitris22,zaxoys,xalara87,yiah,Azaell,laokratwr,Silok,dim_b(mod),EKTELESTES,fantomas3004,

issbillos,mandate,dioptra999,rantaplanos,Dark-Shadow,crach13,akis401,

ΜΑΝΩΛΗΣ, LIVE7

39.....Δεν ειμαστε και λιγοι ετσι ;

Δημοσ.
Ενεργα μελη μεσα στο ''Προγνωστικα για τα αυριανα παιχνιδια..... ''

Cromb' date='greekboy,Manuel,KaizerSoze,4saken,chill,BOUGAS,Greg7vas,The_player,eurander,Luxx----

DIAMON η μοναδικη γυναικα μας----,harkouts,robas,tsakonas,Christav,sniper_206,nikoskon,LuNaTiC,

shaman505,Dimitris22,zaxoys,xalara87,yiah,Azaell,laokratwr,Silok,dim_b(mod),EKTELESTES,fantomas3004,

issbillos,mandate,dioptra999,rantaplanos,Dark-Shadow,crach13,akis401,

ΜΑΝΩΛΗΣ,

38.....Δεν ειμαστε και λιγοι ετσι ;[/quote']

Εγώ θα συνεχίσω και αργότερα μιας και παίζω πολύ στοίχημα....και θα σας δώσω και πολλά λεφτά, αρκεί να παίζετε τα αντίθετα από αυτά που παίζω εγώ, όταν μου πάει στραβά κρατάει μέχρι και εξάμηνο....Καλά κέρδη

Για σήμερα 413 Νόρκεπινγκ-Μποιμπορακάνα(όνομα κι αυτό) σε 3 ματς στην έδρα της δεν την κέρδισε, 3,60 το διπλό. 414 1 (1,75)τρέλλεμποργκ που πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει φέτος, 415 Γου Σι Ντι 1(1,75) επειδή η Γουοτερφορντ είναι για τα πανηγύρια,Αυτά.

Την ουραγό Γουότερφορντ που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται η Γιου Σι Ντι στο Μπέλφιλντ Παρκ. Το ματς θα διευθύνει ο Τόμ Κόνολι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ (με βάση τα τελευταία 50 συνολικά ματς)

Η Γιου Σι Ντι εντός έδρας είναι ομάδα που δύσκολα χάνει αγώνες όπως δείχνει το χαμηλό ποσοστό ηττών (20%). Νίκες είναι το 50% των αγώνων της και ισοπαλίες το 30%, ενώ σκοράρει 1,56 τέρματα ανά αγώνα.

Η Γουότερφορντ είναι μετριότατη εκτός και νικά ή, φέρνει ισοπαλίες σε ποσοστό μόλις 28% για κάθε περίπτωση, με τις ήττες να αφορούν το 44% των αποτελεσμάτων της. Σκοράρει 1,14 γκολ κατά μέσο όρο.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στα τελευταία 10 ματς που έδωσαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες (τα 9 για την πρέμιερσιπ) στα 5 επικράτησε Γιου Σι Ντι, στα 2 η Γουότερφορντ και 3 δεν ανέδειξαν νικήτρια.

OVER-UNDER

Στα πρόσφατα 10 ματς μοιράστηκαν οι αγώνες, 5 έληξαν over κι άλλοι τόσοι under.

Υπέροχο το 1,75 της Γιου Σι Ντι κόντρα στην Γουότερφορντ. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει επιστροφές βασικών παικτών, αλλά ακόμα και όταν έπαιξαν αυτοί η νίκη δεν ήρθε. Πάραυτα, νέες απουσίες ταλανίζουν την ουραγό της βαθμολογίας που έχει να αντιμετωπίσει μία κακή παράδοση, μία ομάδα που σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια και το κυριότερο; Δεν έχει το παραμικρό άγχος, κάτι που τρώει τα σωθικά της φιλοξενούμενης.

(Από το betonet όλα αυτά τα σχόλια)

Δημοσ.
Εγώ θα συνεχίσω και αργότερα μιας και παίζω πολύ στοίχημα....και θα σας δώσω και πολλά λεφτά, αρκεί να παίζετε τα αντίθετα από αυτά που παίζω εγώ, όταν μου πάει στραβά κρατάει μέχρι και εξάμηνο....Καλά κέρδη

Δεν θελω απαισιοδοξειες....δωσε προγνωστικα να παιξουμε τα ιδια και μεις...

Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα!!

καμιά πρόβλεψη για ημίχρονο τελικό παίζει??

εγώ λέω Ιταλία Αυστραλία 1/1

και Ελβετία Ουκρανία Χ/1

Τι λέτε???Απόδοση 8,55

Δημοσ.
Καλημέρα και απο μένα!!

και Ελβετία Ουκρανία Χ/1

Τι λέτε???Απόδοση 8' date='55[/quote']

Χμμμμ....ακουγετε πολυ καλο !

Δημοσ.
Καλημέρα και απο μένα!!

και Ελβετία Ουκρανία Χ/1

Τι λέτε???Απόδοση 8' date='55[/quote']

Τώρα χτύπησες φλέβα, επειδή παίζω πολύ ημίχρονα-τελικά Χ-1 η Χ-2, στις καθαρές ανατροπές μια φορά στα 2 χρόνια) ;eχω ποσοστό επιτυχίας 1 στα 30 δελτία, οπότε τι προγνωστικό να δώσω εγώ....

Πάντως πολύ πιθανό το βλέπω στο Ελβετία το Χ τελικό με 1 ή 2 από ημίχρονο.

Μazda την πραγματικότητα σου λέω(πέρισι, χρονιά 2005, έκλεισα με ένα μείον 6500 και από το 92 που κρατάω στοιχεία από Προ-πο και όλα αυτά, μείον 13000 Ευρώ) Αν μετά από όλα αυτά θες να ακολουθήσεις, ας πρόσεχες(smile)...πάντως αν θέλετε ειδήσεις από κάποιο ματς(απουσίες-προιστορίες και λοιπά) πείτε το απλά να το ποστάρω

Δημοσ.

Never make a bet, if you can't pay the debt.

Ο χρυσός κανόνας των στοιχημάτων.

--------------------------------------------------

Εσύ μάλλον μπορείς να πληρώσεις το χρέος όμως ^^

Δημοσ.
Τώρα χτύπησες φλέβα' date=' επειδή παίζω πολύ ημίχρονα-τελικά Χ-1 η Χ-2, στις καθαρές ανατροπές μια φορά στα 2 χρόνια) ;eχω ποσοστό επιτυχίας 1 στα 30 δελτία, οπότε τι προγνωστικό να δώσω εγώ....

Πάντως πολύ πιθανό το βλέπω στο Ελβετία το Χ τελικό με 1 ή 2 από ημίχρονο.

.......................................................................................................

Μazda την πραγματικότητα σου λέω(πέρισι, χρονιά 2005, έκλεισα με ένα μείον 6500 και από το 92 που κρατάω στοιχεία από Προ-πο και όλα αυτά, μείον 13000 Ευρώ) Αν μετά από όλα αυτά θες να ακολουθήσεις, ας πρόσεχες(smile)...πάντως αν θέλετε ειδήσεις από κάποιο ματς(απουσίες-προιστορίες και λοιπά) πείτε το απλά να το ποστάρω[/quote']

........................................................................................................

Ενας λογος παραπανω για να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ οτι αλλαζει η τυχη σου ΤΩΡΑ !!

Ναι εγω τουλαχιστον (και δεν πιστευω να ειμαι ο μονος) θα ηθελα προιστοριες κλπ

Δημοσ.

Πάντως όταν παίζω κανα κουλό τότε κερδίζω!Όταν παίζω τα φαβορί πάει κουβά!!!Λες και το γκαντεμιάζω!!!

Τα βλέπω πάντως πολύ περίεργα τα υπόλοιπα παιχνίδια απο δω και πέρα!

Δημοσ.

Απο δω και πέρα πάντως μόνο αυτά τα περίεργα με ημιχρονο τελικό κτλ ανεβάζουν καμιά απόδοση!Τα απλά στοιχήματα δεν δίνουν μία!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...