Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικώς' date=' μακάρι να κερδίσει το Μεξικό να πάω να αγοράσω κ το Σομπρέρο που έχω λιμπιστεί, να πάρω κ το Κουβαδάκι μου κ να πάω παρέα με τον Mazda στην παραλία για ΣΙΕΣΤΑ :lol:[/b']

Θα έρθω και εγώ από αγγλία να κεράσω μπύρες :D

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασχετο με το θεμα αλλα σχετικο με την μπυρα που προαναφερθηκε.....αγορασα μπυρες bud με το σημα της Γερμανιας 2006....

Επειδη ειμαι πολυ φανατικος της μπυρας αυτη η bud δεν παιζεται με τιποτα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!! Δοκιμαστε τη με την πρωτη ευκαιρια.

Να ειναι πολυ παγωμενη ομως

Δημοσ.
ρε παιδια για πειτε.τι θα παιξουμε σημερα??

Αυτα θα παιξω μαλλον εγω.......

Λοιπον σημερα ....ασσοι στο Μουντιαλ ενα κουπονι, και ενα δευτερο κουπονι 1Χ διπλη ευκαιρια σε ολα τα αμερικανικα...πως σας φαινεται ?

Δημοσ.

Πως σας φαίνεται μια ανατροπή , ημίχρονο τελικό στο ματς της Γερμανίας? 1 δλδ υπερ Γερμανίας στο α ημίχρονο(ενθουσιασμός, έδρα) και νίκη Σουηδίας τελικό αποτέλεσμα. Τι είναι να βάλουν ένα γκολ οι Σουηδοί μόλις αρχίσει το δεύτερο και να χεστούν οι Γερμανοί...37,5 απόδοση. Άμυνα δεν έχουν καθόλου(άσχετα αν κράτησαν το 0 στα 2 τελευταία τους ματς) Κάτι μου λέει από μέσα μου ότι δεν περνάνε σήμερα οι Γερμανοί.Αν επαληθευτεί ας γίνει έτσι το σενάριο....Ήρθε και η ασφάλεια του αυτοκινήτου 330 Ευρώ...ίσα ίσα είναι.

Δημοσ.

over και τα δυο σημερινα και ισως δουμε το σκορ 2-2 στην Αργεντινη, αντε καλοφαγωτα τα κερδηηηηηηηηηηηη

Δημοσ.
Ωραιος!!!Παλι σωστος εισαι.Καλη φαση η ανατροπη.Αλλα...!!Αντε μακαρι να την πιασεις και να πληρωσεις και την ασφαλεια!!

Meταξύ μας, την ασφάλεια θα την πληρώσω θέλω δε θέλω...άντε πάμε να δούμε το ματς....τι έπαιξα: ανατροπή 1-2 και 2-1 Γερμανία και Χ και τα δυο του μουντιαλ...καμμιά σχέση μεταξύ τους βέβαια, αλλά κάνει πιο ενδιαφέρον την παρακολούθηση του ματς.

ΥΓ: crach13 αυτό το αλλά να μην υπήρχε, τελευταία φορά που έπιασα ανατροπή ήταν πριν 2 χρόνια αλλά την έπιασα μαζί με ένα 2-Χ ιμ-τελικό...

DIAMON: Αμην!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Για οσους.....αμαρτησαν !!!

Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

Δημοσ.

λοιπον.χαρτι και στυλο να πατε ταμειο.

παιζουμε χαλαρα και αφοβα το χ γερμανιας-σουηδιας.

και προσωπικα εγω θα πονταρω στο χ μεξικου-αργεντινης και στα πεναλτι οτι γινει.βασικα και τα 2 τα βλεπω στα πεναλτι.

Δημοσ.
Άκη, αμα πιάσεις τέτοια ανατροπή στo ματς της Γερμανίας, πήγαινε στα Κακά Παιδιά να πάρεις τη θέση του Χορταρέα :lol:

Προς το παρόν έχω εστιάσει την προσοχή μου στον κουβά που είναι ακριβώς δίπλα μου. Εντάξει παιδιά, μια προσπάθεια ήτανε, και θα επαναληφθεί. Πάντως το ημίχρονο το'πιασα....Και όντως μπαλάρα η Γερμανία, αυτό που μ'άρεσε είναι ότι μετά το 2-0 δεν κλείστηκε και προσπάθησε να βγει μπροστά. Πάντως εύχομαι να πάθουν ένα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟΟΟΟ μπλακ αουτ στο δεύτερο ημίχρονο(λέμε τώρα)

Δημοσ.

δεν ήταν 2η κίτρινη στον Σουηδό πάντως, κ επειδή είχε κάνει γκάφα ο ρέφερι, έδωσε μετά ανύπαρκτο πέναλτυ στον Λάρσον για να τα μπάλωσει!..

Κ στο Μεξικό, κλάδεμα του τελευταίου Αργεντίνου αμυντικού στον Φονσέκα, κ δίνει ΚΙΤΡΙΝΗ στον αμυντικό, αντί για κόκκινη! έβγαινε τετ-α-τετ ο Φονσέκα (!) ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...