Bougas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 ουκρανια ασσος και οβερ. ελβετια ασσος και αντερ. σ.αραβια-ισπανια χ και αντερ.
EKTELESTES Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 άντε μας έκανε τη χάρη ο ρέφερι πάλι κ βγάλαμε κάτι ψιλά. Πάλι καλά γιατί θα χαναν οι Ουκρανοί
mazda Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Οσοι κανετε join το παρον τοπικ βαλτε στην υπογραφη σας το παρακατω κειμενακι για να μας μαθουν και αλλα μελη... ___________________________________________________________ Παιξτε στοιχημα μαζι μας εδω...ΟΛΟΙ !! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=140198 __________________________________________________________
Bougas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 πως τον ειπαμε τον σαουδαραβα που εχασε το σουτ απο την μικρη περιοχη,και εγω το στοιχημα?
EKTELESTES Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 καλά ρε Μπουγά, χ είχες παίξει κ εσύ τους άραβες εναντίον Ισπανών?? ε, μα, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει κ τα λίγα ^^ Ελπίζω να μην έπαιξες πολλά....
greekboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 παιδια μου φενεται ειμαι απο τους λιγους που πηγα ταμειο χθες ε??ειχατε βαλει σχεδον ολοι την Ουκρανια οβερ:p:p...και το σκεφτομουνα και εγω να το βαλω:)
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 πολλοί θα πήγαμε χθες ρε, εύκολα ήταν ^^ κ σήμερα "φαίνονται" εύκολα κ δίνουν σχεδόν τα διπλάσια απ'ότι ποντάρεις, να δούμε όμως μην έχουμε κ καμιά έκπληξη, αν κ δε πιστεύω.
mazda Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Τελικα το κουπονι που επαιξα το ''διαμορφωσα'' λιγακι.... Ασσοι σε Ουκρανια' date='Κορκ,Ντερι,Σεν Πατρικς,και Ελβετια.... Αντε και καλα ταμεια σε ολους μας[/quote'] Τελικα η Σεν Πατρικς δεν μπορεσε να βαλει ενα ρημαδι γκολ....Αρα 4 στα 5 αρα ΚΟΥΒΑΣ !!!!!!!
mazda Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Λοιπον σημερα ....ασσοι στο Μουντιαλ ενα κουπονι, και ενα δευτερο κουπονι 1Χ διπλη ευκαιρια σε ολα τα αμερικανικα...πως σας φαινεται ?
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 τι τα θες τα αμερικάνικα, άστα έξω η βάλε πολύ μικρό ποσό, αμερικανοί είναι αυτοί , ό,τι θέλουν κάνουν Στο Μουντιάλ δε πιστεύω να διαφωνήσει κανείς, οπότε η θα πάρουμε τα διπλάσια απ'ότι στοιχηματίσουμε σήμερα η θα πάμε ομαδικώς ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!! ^^
mazda Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 τι τα θες τα αμερικάνικα' date=' άστα έξω η βάλε πολύ μικρό ποσό, αμερικανοί είναι αυτοί , ό,τι θέλουν κάνουν Στο Μουντιάλ δε πιστεύω να διαφωνήσει κανείς, οπότε η θα πάρουμε τα διπλάσια απ'ότι στοιχηματίσουμε σήμερα η θα πάμε ομαδικώς ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!! ^^[/quote'] Αυτο με τα κουβαδακια στις παραλιες.....πολυ καλοοοοοοο !!!!!!!!
rantaplanos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Για σήμερα παίζω το διπλό στο Mexico με απόδοση 11 στο gamebookers. Οι πιθανότητες να έρθει το διπλό είναι πολύ μεγάλες. Ο Μποργκετι θα παίξει επίθεση αφού έγινε καλά. Το Μεξικό ξέρει την αργεντινή πάρα πολύ καλά αφού έχουν παίξει εκατοντάδες φορές. Θέλει να πάρει ρεβάνς για τους ημιτελικούς του 86. Προς όσους πουν ότι η ομάδα του Μεξικού είναι για τα μπάζα να πώ ότι αυτή η ομάδα έχει κερδίσει την βραζιλία στο confederations και έχασε στα πέναλτυ από την αργεντινή. Έχει όλα τα κότσια να κερδίσει σήμερα. Όσοι είδατε τα παιχνίδια του Μεξικού ίσως παρατηρήσατε ότι ήταν τρομερά άτυχο. Με την Ανγκόλα είχε πόσα δοκάρια και ευκαιρίες ενώ με τους πορτογάλλους ήταν πάλι άτυχοι αφού θα μπορούσαν κάλιστα να πάρουν το match αν βάζανε το πέναλτυ ,δεν έκανε την μαλακία ο Μαρκεζ, ο διατητής έδινε το 2 πέναλτυ. Η γνώμη μου είναι ότι η ατυχία μπορεί να σπάσει σήμερα. Η ομάδα αυτή ειναι #4 θέση στην κατάταξη στον κόσμο. Το ρίσκο είναι μικρό για 11 απόδοση.
mazda Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Για σήμερα παίζω το διπλό στο Mexico με απόδοση 11 στο gamebookers. Οι πιθανότητες να έρθει το διπλό είναι πολύ μεγάλες. Ο Μποργκετι θα παίξει επίθεση αφού έγινε καλά. Το Μεξικό ξέρει την αργεντινή πάρα πολύ καλά αφού έχουν παίξει εκατοντάδες φορές. Θέλει να πάρει ρεβάνς για τους ημιτελικούς του 86. Προς όσους πουν ότι η ομάδα του Μεξικού είναι για τα μπάζα να πώ ότι αυτή η ομάδα έχει κερδίσει την βραζιλία στο confederations και έχασε στα πέναλτυ από την αργεντινή. Έχει όλα τα κότσια να κερδίσει σήμερα. Όσοι είδατε τα παιχνίδια του Μεξικού ίσως παρατηρήσατε ότι ήταν τρομερά άτυχο. Με την Ανγκόλα είχε πόσα δοκάρια και ευκαιρίες ενώ με τους πορτογάλλους ήταν πάλι άτυχοι αφού θα μπορούσαν κάλιστα να πάρουν το match αν βάζανε το πέναλτυ ,δεν έκανε την μαλακία ο Μαρκεζ, ο διατητής έδινε το 2 πέναλτυ. Η γνώμη μου είναι ότι η ατυχία μπορεί να σπάσει σήμερα. Η ομάδα αυτή ειναι #4 θέση στην κατάταξη στον κόσμο. Το ρίσκο είναι μικρό για 11 απόδοση. Κατ αρχην καλως ηρθες στην παρεα. Πολυ ενδιαφεροντα και υπολογισιμα τα σχολια σου !!
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ρανταπλαν - τώρα μιλάς σε έναν φανατικό Μεξικανό ^^ Παρόλο που έπαιξα την Αργεντινή να κερδίσει, εάν κερδίσει το Μεξικό θα χαρώ πολύ κι ας χάσω στο στοίχημα ^^ απο την άλλη, εάν χάσει το Μεξικό για να μη στεναχωρηθώ θα βγάλω κάτι ψιλά απο το στοίχημα ^^ lol -Τα σοβαρά μου σχόλια τώρα πάνω σε όσα είπες. Ναι, έπαιξε καταπληκτικά το Μεξικό πέρσι στο Κονφεντερέισιονς, αλλά τώρα δε παίζει ούτε το 20% της μπάλας που έπαιζε εκείνη η ομάδα. Ο Μποργκέτι είναι όλα τα λεφτά κ μπορεί να κάνουν κάτι αμα τους κάτσει να βάλουν κανένα γρήγορο γκολ, αλλά δύσκολα. Δε μου δείχνει όμως ικανό αυτό το Μεξικό με τον Μάρκεζ να είναι επιεικός απαράδεκτος να μπορέσει να σταματήσει Μέσσι - Τέβεζ κλπς Αργεντίνους... Από την άλλη η Αργεντινή του Μουντιάλ είναι 10χ καλύτερη από την περσινή Αργεντινή του Κόνφεντ που έγινε ρόμπα από την Βραζιλία με 4-1... Τελικώς, μακάρι να κερδίσει το Μεξικό να πάω να αγοράσω κ το Σομπρέρο που έχω λιμπιστεί, να πάρω κ το Κουβαδάκι μου κ να πάω παρέα με τον Mazda στην παραλία για ΣΙΕΣΤΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.