Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδες καμια προταση για σημερα ?

Nαι, αυτη που κανω καθε βδομαδα:-)

Παιξε under ολες τις ομαδες της Σουπερλιγκας εκτος Παναθηναικου-Ολυμπιακου-ΑΕΚ

Εγω το κανω καθε βδομαδα (ζητωντας 5αδες-4αδες) και αυτη τη βδομαδα μας πληρωσαν ολα τα ματς. Οχι τιποτα ιδιεταιρο αλλα κατι ειναι και αυτο:-)

Αν μπορεις να παιξεις Live, η λογικη λεει οτι το γκολ/γκολ στο Καραισκακη θα πληρωσει

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ----------

Πληρωθηκε κανεις αλλο στο 2.4 το διπλο της Φλουμινενσε?

Ειχε βουηξει ο τοπος

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιαυτο βοηθαει πολυ το seri

Ειναι τσαμπα

Σημερα στανταρ απο βαρεμαρα θα εριχνα φραγκα σε κανα τελειωμενο ματς. Αντιθετα μαλ... οσο ηθελα τσαμπα με τα seri και τελος.

Αυριο που εχει ΤΛ, θα πονταρουμε τα λεφτακια μας

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα πολύ καλό το νέο site αλλά θέλει κάποιο καιρό να το συνηθίσεις!

Ανανεώθηκαν οι προτάσεις του blog μας για σήμερα Παρασκευή,όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά!

Ευχαριστώ!

:D

Δημοσ.

Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα που διαφημίζεις το blog σου (ίσα ίσα δεν μ αρέσουν τα site που δεν επιτρέπουν λινκ) αλλά μου φαίνεται πιο "τίμιο" να γράφεις εδώ τα σημεία που προτείνεις, και αν κάποιος θέλει να διαβάσει και τις αναλύσεις σου, μπαίνει και στο site.

Δημοσ.

Mιας και εχουμε ορεξη που μολις πληρωθηκαμε απο αλλο ενα αχαστο over της Αρσεναλ, κανω την κλασσικη προταση

Ολα τα ματς της Σουπερλιγκα εκτος του ντερμπι και του Παναθηναικου στο under.Και ο ΠΑΟΚ στο under, ολοι under

Δημοσ.

Σήμερα απορώ για την απόδοση στο over στον αγώνα της Βιγιαρεάλ. Δίνει 2.10 στην betfair!

Kλασσικη ομαδα Under η Βιγιαρεαλ, γιατι απορεις?

ΥΓ. Με αυτα που γινονται στο Παγκρητιο ειμαι τυχερος που ξεχασα να παιξω τα under που προτεινα. Αν και στα υπολοιπα ματς τα Under θα ερθουν λογικα

Δημοσ.

Μακαρι να το παιξε τοτε το παιδι γιατι ειναι ηδη 0-2 στο 25...

Εννοείται! Το αγόρασα στο 2.10 και το πούλησα από το 20' :P .

Παρεμπιπτόντως η βιγιαρεάλ εκτός έχει 4 over σε 6 παιχνίδια. Η σανταντέρ εντός έχει και αυτή 4 over σε 6 παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...