KaizerSoze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Παιδες καμια προταση για σημερα ? Nαι, αυτη που κανω καθε βδομαδα Παιξε under ολες τις ομαδες της Σουπερλιγκας εκτος Παναθηναικου-Ολυμπιακου-ΑΕΚ Εγω το κανω καθε βδομαδα (ζητωντας 5αδες-4αδες) και αυτη τη βδομαδα μας πληρωσαν ολα τα ματς. Οχι τιποτα ιδιεταιρο αλλα κατι ειναι και αυτο Αν μπορεις να παιξεις Live, η λογικη λεει οτι το γκολ/γκολ στο Καραισκακη θα πληρωσει ---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- Πληρωθηκε κανεις αλλο στο 2.4 το διπλο της Φλουμινενσε? Ειχε βουηξει ο τοπος
weathor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 δυσκολος ο αγωνας Rubin - København me θερμοκρασια 0 και χιονοπτωση κατα τη διαρκεια του αγωνα. Ωραιο αγωνα θα δουμε αλλα μονο χ θα μπορουσα να στοιχηματισω!!
patrickdrd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 1) μπορεις να στοιχηματισεις Χ; και να βλεπεις και τον αγωνα; πολυ ξενερωτο 2) βολευει;
foufoutios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μεχρι να βρω κατι "σιγουρο" εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην παιξω.. οταν μου ερθει, θα το μοιραστω χεχε
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Γιαυτο βοηθαει πολυ το seri Ειναι τσαμπα Σημερα στανταρ απο βαρεμαρα θα εριχνα φραγκα σε κανα τελειωμενο ματς. Αντιθετα μαλ... οσο ηθελα τσαμπα με τα seri και τελος. Αυριο που εχει ΤΛ, θα πονταρουμε τα λεφτακια μας
foufoutios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αφου εχει ΤΣ Λ ισως και να πατησω λιγακι τον ορκο ειδωμεν
Dropsreef Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Θα απέχω απο το μεθαυριανό κουπόνι αλλα θα ρίξω τον παρά μου (οχι όμως την κυρά μου) στο goal/goal την ερχόμενη Δευτέρα
dark_banishing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα έπαιξα goal/goal το Setubal - Academica. Δίνει 2.10 στην betfair.
tommy_angelo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα και από εμένα πολύ καλό το νέο site αλλά θέλει κάποιο καιρό να το συνηθίσεις! Ανανεώθηκαν οι προτάσεις του blog μας για σήμερα Παρασκευή,όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά! Ευχαριστώ!
dark_banishing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα που διαφημίζεις το blog σου (ίσα ίσα δεν μ αρέσουν τα site που δεν επιτρέπουν λινκ) αλλά μου φαίνεται πιο "τίμιο" να γράφεις εδώ τα σημεία που προτείνεις, και αν κάποιος θέλει να διαβάσει και τις αναλύσεις σου, μπαίνει και στο site.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Mιας και εχουμε ορεξη που μολις πληρωθηκαμε απο αλλο ενα αχαστο over της Αρσεναλ, κανω την κλασσικη προταση Ολα τα ματς της Σουπερλιγκα εκτος του ντερμπι και του Παναθηναικου στο under.Και ο ΠΑΟΚ στο under, ολοι under
dark_banishing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα απορώ για την απόδοση στο over στον αγώνα της Βιγιαρεάλ. Δίνει 2.10 στην betfair!
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα απορώ για την απόδοση στο over στον αγώνα της Βιγιαρεάλ. Δίνει 2.10 στην betfair! Kλασσικη ομαδα Under η Βιγιαρεαλ, γιατι απορεις? ΥΓ. Με αυτα που γινονται στο Παγκρητιο ειμαι τυχερος που ξεχασα να παιξω τα under που προτεινα. Αν και στα υπολοιπα ματς τα Under θα ερθουν λογικα
antreas18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μακαρι να το παιξε τοτε το παιδι γιατι ειναι ηδη 0-2 στο 25...
dark_banishing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μακαρι να το παιξε τοτε το παιδι γιατι ειναι ηδη 0-2 στο 25... Εννοείται! Το αγόρασα στο 2.10 και το πούλησα από το 20' . Παρεμπιπτόντως η βιγιαρεάλ εκτός έχει 4 over σε 6 παιχνίδια. Η σανταντέρ εντός έχει και αυτή 4 over σε 6 παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.