kosmasgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ας ρίξω και ένα σημερινό δελτιάκι με σύστημα για την πλάκα μας Καρλσρούη - Αουε 2 Γκρενόμπλ - Τουρ 2 Κλερμον - Σατορου Χ Ιστρ - Βαν Χ Ντιζον - Ρεμς Χ Νιμ - Τρουά Χ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: 4 5 6 , Πιθανό μέγιστο κέρδος: 636.44€ Δεν αποκλείεται. Πιθανά είναι. Εγώ βλέπω την Τρουά και την Σατορού να κάνουν διπλο H δική μου 4άδα σύστημα 2-3-4 με συντελεστή 3 θα είναι η εξής : ΑΟΥΕ 2 , ΣΑΤΟΡΟΥ 2 , ΤΡΟΥΑ 2 και ΤΟΥΡ 2
alekosaekara21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ας ρίξω και ένα σημερινό δελτιάκι με σύστημα για την πλάκα μας Καρλσρούη - Αουε 2 Γκρενόμπλ - Τουρ 2 Κλερμον - Σατορου Χ Ιστρ - Βαν Χ Ντιζον - Ρεμς Χ Νιμ - Τρουά Χ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: 4 5 6 , Πιθανό μέγιστο κέρδος: 636.44€ τι ποσο έβαλες ???
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 τι ποσο έβαλες ??? Αυτο βγαζει 22 στηλες Με 0.30 η στηλη που δινει ο ΟΠΑΠ μικροτερο ποσο στοιχηματισμου υποθετω οτι αναγκαστικα θα πρεπει να πονταρεις 6.6€ το λιγοτερο
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Επειδη αυτη η Αουε κερδιζει ηδη 0-1, ετσι να ρωτησω, που σκατα σας ερχονται αυτες οι εμπνευσεις? Βλεπετε Β' Γερμανιας και Γαλλιας? Τα διαβαζετε σε σαιτ? Εγω δεν την ηξερα καν αυτη την ομαδα ---------- Προσθήκη στις 20:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:29 ---------- Ας ρίξω και ένα σημερινό δελτιάκι με σύστημα για την πλάκα μας Καρλσρούη - Αουε 2 Γκρενόμπλ - Τουρ 2 Κλερμον - Σατορου Χ Ιστρ - Βαν Χ Ντιζον - Ρεμς Χ Νιμ - Τρουά Χ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: 4 5 6 , Πιθανό μέγιστο κέρδος: 636.44€ Σου μεταφερω τη γκαντεμια μου Επαιξα οτι ειπες εκτος απο την Αουε(η οποια ηρθχε Χ) και ζηταω 3-4-5
genius_13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παλιο γκαντέμη KaizerSoze μην μου καταστρέφεις την ρέντα που έχω τελευταία Η Άουε είναι η ομάδα που γουστάρω απ την Γερμανία Β και με έχει δικαιώση αρκετές φορές,σήμερα δυστηχώς μας ισοφάρισαν στο 67 αν και θα μπορούσαμε το διπλό..
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παλιο γκαντέμη KaizerSoze μην μου καταστρέφεις την ρέντα που έχω τελευταία Kαι φανταζεσαι να αρχισω να κερδιζω τωρα εγω? ΥΓ. Κουβας σημερα ετσι?
tommy_angelo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους, μαζί με 2 φίλους φτιάξαμε ένα blog για το στοίχημα και για το ποδόσφαιρο γενικότερα,η διεύθυνση είναι στην υπογραφή μου,αν θέλετε ρίξτε μια ματιά υπάρχουν προτάσεις για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Άντε και καλή μας αρχή! Ευχαριστώ!
kosmasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Η πρόταση μου για το μεσημεράκι μόνο , λίγα λεφτά σε ζητούμενα για μεροκαματάκι αν βγεί
genius_13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς διάθεση για σπουδαία πονταρίσματα σήμερα θα παίξω απλά για να έχουν ένα ενδιαφέρον τα ματς και για να κοιτάω τα livescores KaizerSoze μείνε μακριά απο αυτά τα παιχνίδια :devil: Τα σημεία που ξεχώρισα... Βαρέζε - Σασσουολο 1 Εμπολι - Αταλαντα Χ Στερλινγκ Αλμπιον - Φολκερ 2 Χαμαρμπι - Χελσινμποργκ 2 Μοντερει - Γουδαλαχαρα 1 G/NG Mπουρσασπορ - Τραμπζονσπορ G Γουλβς - Μπολτον NG Βασιλεία - Τουν NG Γιουβέντους - Ρόμα G Οι βόμβες Βέρντερ - Αιντραχτ 2 με κάλυψη στο Χ Στοουκ - Λιβερπουλ Χ με κάλυψη στον άσο Κλαμπ Μπριζ - Λιρς Χ2 Μπρέντα - Τβέντε 1 με κάλυψη στο Χ Και ότι άλλο έμεινε.. Πάντοβα - Φροζινόνε 1 Πιατσέντζα - Νοβάρα 1 Ρετζίνα - Τορίνο 1 Τριεστίνα - Πορτογκρουαρο 1 Καιζερσλαουτερν - Στουτγγαρδη 2 Σαν Παουλι - Λεβερκουζεν 2 Νιουκαστλ - Φουλαμ 1 Πορτσμουθ - Ντονκαστερ 1 Σκανθορπ - Καρντιφ 2 Ολτρινχαμ - Γουιμπλετον 2 Φλιτγουντ - Ρασντεν 2 Χιστον - Κιντερμιστερ 2 Γραναδα - Μπαρτσελονα Β 1 Κερκυρα - Ξανθη 1 Αλμπαθέτε Βαγιεκάνο Χ2 Λας Πάλμας - Χιρόνα 1 Ταραγόνα - Έλτσε 1 Γκαζιαντεσπορ - Φενερμπαχτσε 2 Παοκ - Αεκ 1
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς διάθεση για σπουδαία πονταρίσματα σήμερα θα παίξω απλά για να έχουν ένα ενδιαφέρον τα ματς και για να κοιτάω τα livescores KaizerSoze μείνε μακριά απο αυτά τα παιχνίδια :devil: Σορρυ ρε μαν, δεν ειδα το ποστ νωριτερα και επαιξα και λογικα θα σε παρω στον κουβα μαζι μου(14ο κουπονι το σημερινο, να δουμε, τωρα που εχασα 13 σερι θα σωσω τιποτα?) :lol:
chrmet Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έπαιξα - καί όχι μόνο - δύο κουπόνια των 4.50 ευρώ με σκόρ: Νο 1: Βασιλεία - Τούν 4 - 2, απόδοση 52 Αούστρια Βιέννης - Κάπφενμπερκ 4 - 2 απόδοση 65 Κλάμπ Μπρίζ - Λίρς 4 - 2, απόδοση 48 Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ 5 - 2 απόδοση 65 Καί Νο 2: Νότιγχαμ - ΚΠΡ 2 - 3 απόδοση 30 Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρμιγχαμ 4 - 2 απόδοση 65 Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γ 2 - 4 απόδοση 75 Μαιντζ - Αννόβερο 4 - 2 απόδοση 65 Ζητούμενα σημεία 1/2/3/4 ................. ........... ευχαρίστως να με ρωτήσετε τι πίνω καί δεν σας δίνω!!!!
nikos21aek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εσύ ρε φίλε μια μέρα θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και θα γίνεις πλούσιος και θα γελάμε όσοι γελάμε μαζί σου(με την καλή έννοια) τόσο καιρό! Καρφώνεις 4,5€ σε συντελεστές κάτι εκατομμύρια. Ελπίζω μόνο να μην παίζεις στον ΟΠΑΠ γιατί έχει μέγιστο όριο πληρωμής νομίζω και τα παίζεις τελείως τσάμπα.Αν και λογικά όλες οι εταιρίες θα έχουν. Edit.Τώρα το είδα ότι πας με ζητούμενα.ΟΚ τότε.Μια χαρά.Αν ζητάς και μονάδα καλή φάση.Σωστό στοίχημα αλλά εγώ αν το έκανα αυτό θα πήγαινα σε Χ/Χ με 7άρια απόδοση και όχι τόσο τρελά που περιμένεις εσύ.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ενταξει, γελαει ο πλανητης 14 κουπονια σερι κουβα και μαλιστα ζητουσα 3-4 κυριοι Πιασαμε τον ωραιοτατο ασο της Τοτεναμ, το ωραιοτατο διπλο της Λεβερκουζεν και τη χασαμε? Τη χαζοΝιουκαστλ που δεν μπορεσε να βαλει γκολ στην εδρα της στη Φουλαμ και τη Βερντερ με την Αιντραχτ που ηρθαν 0-0!! Η Βερντερ που εχει 4,2 γκολ ανα αγωνα και η Αιντραχτ που στα 3 τελευταια ματς εχει βαλει 9 γκολ (τρεις 3αρες) Και ηρθαν 0-0!!! Ε, δεν υπαρχουν αυτα ---------- Προσθήκη στις 22:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ---------- Δεν υπαρχουν αυτα!!! Ειμαι για χαρακιρι...απλα λεω να το γυρισω στο seri24 για μερικες μερες πουναι τσαμπα Ο Νοεμβρης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Είναι δυνατον να χανω συστημα με Under απο τον ΠΑΟΚ που βαζει το 1-0 στο 45' και το 2-1 στο 93!!! Και λεω "ας παρω τα λεφτα μου πισω με το under της Γιουβεντους με τη Ρομα" Aμ δε! 1-1 στο 45'!! Οπως καταλαβαινετε στο 25ο λεπτο των καθυστερησεων θα μπει γκολ
chrmet Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εσύ ρε φίλε μια μέρα θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και θα γίνεις πλούσιος και θα γελάμε όσοι γελάμε μαζί σου(με την καλή έννοια) τόσο καιρό! Καρφώνεις 4,5€ σε συντελεστές κάτι εκατομμύρια. Ελπίζω μόνο να μην παίζεις στον ΟΠΑΠ γιατί έχει μέγιστο όριο πληρωμής νομίζω και τα παίζεις τελείως τσάμπα.Αν και λογικά όλες οι εταιρίες θα έχουν. Edit.Τώρα το είδα ότι πας με ζητούμενα.ΟΚ τότε.Μια χαρά.Αν ζητάς και μονάδα καλή φάση.Σωστό στοίχημα αλλά εγώ αν το έκανα αυτό θα πήγαινα σε Χ/Χ με 7άρια απόδοση και όχι τόσο τρελά που περιμένεις εσύ. Να είσαι καλά φίλε .......... καί μεταξύ μας κι εγώ γελάω με τα προγνωστικά μου ..... αλλά τουλάχιστον όταν χάνω, λέω στον εαυτό μου έτσι απλά ......... καλά τι περίμενες βρε Μ@@@@@?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.