Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω πάω να πιω να ξεχάσω!Που σκατά βρήκε το κουράγιο η Σερβία και έβαλε 2 γκολ????

Αυτό δεν είναι μουντιαλ!!!Αυτό είναι απελπισία!!!!

Δημοσ.

ποια αργεντινη το μαμημενο το μεξικο εχασε πεναλτι.ειχα παιξει απο χθες 4,5 ευρουλακια,χ αγκολα,χ πορτογαλια,χ αργεντινη και ασσο ακτη..καταραμενο μεξικο...!!1ευτυχως σημερα το βραδυ επαιξα 50 ακτη,και τα πηραμε στο 80+...μολις ειδα οτι εγινε το 0-2 ανοιξα το μπουκαλι...αυριο βραζιλια χ και αυστραλια 2πλο.ακου εκει 3 αποδοση οι αυστραλοι κ οι κουφοι κροατες 2,1...τσκ τσκ..παιζει και χ πολυ αυστραλια,γουι λ σι

Δημοσ.

καλά 'γω κάνω το άλλο αντί για να πηγαίνουν στο κουβά τα

Ε που παίζω ,με αυτά παίρνω κουβά παγωτό και μου μένει η γλύκα.

Δημοσ.

Καλημέρα!!δεν νομίζω μωρέ να το χάσει η Βραζιλία!!Θα δώσει ρεσιτάλ πιστεύω σήμερα!!Εγώ για σήμερα βλέπω Ιταλία,Γκάνα Βραζιλία και χ την Κροατία!!

τι λέτε?

Δημοσ.

Τσεχία - Italy 2

Ghana - USA 1

Japan - Brazil 2

Croatia - Australiα διπλή ευκαιρία 1χ

Ukraine - Tunisia 1

Saudi Ar - Spain 2

Switzerl - Korea Re Διπλή Ευκαιρία 1X

Togo - France 2

Ακούω τις γνώμες σας!!Ξέρω είναι αρκετοί αγώνες αλλά ανεβάζουν 20 απόδοση περίπου!!Ποιούς θεωρείται σίγουρους?

Δημοσ.
Τσεχία - Italy 2

Ghana - USA 1

Japan - Brazil 2

Croatia - Australiα διπλή ευκαιρία 1χ

Ukraine - Tunisia 1

Saudi Ar - Spain 2

Switzerl - Korea Re Διπλή Ευκαιρία 1X

Togo - France 2

Ακούω τις γνώμες σας!!Ξέρω είναι αρκετοί αγώνες αλλά ανεβάζουν 20 απόδοση περίπου!!Ποιούς θεωρείται σίγουρους?

θΑ συμφωνησω μαζι σου στο διπλο της Ιταλιας στον ασσο της Γκανας και στο διπλο της Βραζιλιας............

Δημοσ.

Με τόσους αγώνες κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος. Η Κορέα έχει σίγουρα δυνατότητες να πάρει το ματς, ειδικά μετά απο την ισοπαλία με την Γαλλία.

Η Γκάνα απο την άλλα δε θα λεγα οτι είναι κ τόση σίγουρη, αλλά πρέπει να λείπουν αρκετοί βασικοί απο τους Αμερικανόυς!

Γενικα ειναι φωτιά ματς, καλύτερα να παίξεις τους σημερινούς μόνο ^^

Η, γιατί δε παίζεις κανέναν OVER - UNDER αντί για στάνταρ 1-2 ?

Επίσης στο Κροατία - Αυστραλία θεωρώ οτι θα το πάρουν οι Αυστραλοί, αλλά ίδωμεν ^^

Δημοσ.

Το παρακατω δημοσιευμα μου ανατρεπει το διπλο της Ιταλιας...

----------------Την ώρα που η Ιταλία θα δίνει το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι ιταλικές αρχές θα ανακοινώνουν τις κατηγορίες και τα ονόματα τα οποία εμπλέκονται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια και παράνομο στοίχημα.

Μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου, το calciopoli, όπως το ονόμασαν οι Ιταλοί, ή αλλιώς, το νέο «Σκάνδαλο των σκανδάλων» μετά από αυτό του 1980, θα αποκαλυφθεί...

Όπως ανακοίνωσε ο Γκουίντο Ρόσι, ο διευθυντής του Χρηματιστηρίου, η απόφαση επρόκειτο να βγει την Τετάρτη αλλά εκείνος ζήτησε η ανακοίνωση να γίνει την ώρα που θα τελειώνει το ματς της εθνικής----------------

απο το in.gr

Πειτε και σεις τη γνωμη σας.

Δημοσ.

Άπατοι βλέπω να πηγαίνουν οι Ιταλοί!!Περίεργα παιχνίδια και αυτά!!Θα δούμε!!!

Όποιος έχει κανα νέο προγνωστικό αργότερα ας το ρίξει να δούμε τι θα κάνουμε!!!

Δημοσ.

Ενδιαφέροντα όλα αυτά...αλλά κι οι Τσέχοι έχουν καρτούλες...θα δείξει..

Ελπίζω να βάλει Στάινερ επίθεση ο Μπρούκνερ κ όχι πάλι εκείνον τον Λοκβεντς.

Τσεχία κ Γκάνα να περάσουν κ Αργεντινή να μείνει έξω απο το Μεξικό , ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ^^

Σοβαρά τώρα, είναι δύσκολο να δώσουμε σίγουρη γνώμη για τα σημερινά παιχνίδια. Από τη στιγμή που ΟΛΟΙ είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης, μπορεί να δούμε τρελές εκπλήξεις σήμερα. ΜΕΓΑΛΟ "ΜΠΟΡΕΙ" όμως ^^

Εγω Issbilos λέω να τα παίξω ΟΛΑ ΟΒΕΡ

ΟΒΕΡ, ντου γιου ριντ μι? ΟΒΕΡ.

Θα ρίξω κ άλλο δελτίο με τα πιο "Στάνταρ" ίσως. Θα δω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...