mazda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Η Αγκολα μας εσπασε το δελτιο.......χαλαρα παμε για αλλα !!!
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 τελείως για κουβά! Κερδίζει 2-0 η Σερβία στο 25' !!
mazda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 τελείως για κουβά! Κερδίζει 2-0 η Σερβία στο 25' !! Παω για υπνο.....αποψε δεν αξιζει...
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Ώπα! Ημίχρονο 2-1 κ οι Γιουγκοσλάβοι είναι με 10 παίχτες! 68-32 η μπάλα για την Ακτή! Για να το γυρίσει.. !! ... ^^
issbillos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 εγω πάω να πιω να ξεχάσω!Που σκατά βρήκε το κουράγιο η Σερβία και έβαλε 2 γκολ???? Αυτό δεν είναι μουντιαλ!!!Αυτό είναι απελπισία!!!!
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Ρεεεε, 3-2, το γύρισε η Ακτή !! Η Αργεντινή μας έκαψε!!!
laokratwr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 ποια αργεντινη το μαμημενο το μεξικο εχασε πεναλτι.ειχα παιξει απο χθες 4,5 ευρουλακια,χ αγκολα,χ πορτογαλια,χ αργεντινη και ασσο ακτη..καταραμενο μεξικο...!!1ευτυχως σημερα το βραδυ επαιξα 50 ακτη,και τα πηραμε στο 80+...μολις ειδα οτι εγινε το 0-2 ανοιξα το μπουκαλι...αυριο βραζιλια χ και αυστραλια 2πλο.ακου εκει 3 αποδοση οι αυστραλοι κ οι κουφοι κροατες 2,1...τσκ τσκ..παιζει και χ πολυ αυστραλια,γουι λ σι
mandate Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 καλά 'γω κάνω το άλλο αντί για να πηγαίνουν στο κουβά τα Ε που παίζω ,με αυτά παίρνω κουβά παγωτό και μου μένει η γλύκα.
issbillos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Καλημέρα!!δεν νομίζω μωρέ να το χάσει η Βραζιλία!!Θα δώσει ρεσιτάλ πιστεύω σήμερα!!Εγώ για σήμερα βλέπω Ιταλία,Γκάνα Βραζιλία και χ την Κροατία!! τι λέτε?
issbillos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Τσεχία - Italy 2 Ghana - USA 1 Japan - Brazil 2 Croatia - Australiα διπλή ευκαιρία 1χ Ukraine - Tunisia 1 Saudi Ar - Spain 2 Switzerl - Korea Re Διπλή Ευκαιρία 1X Togo - France 2 Ακούω τις γνώμες σας!!Ξέρω είναι αρκετοί αγώνες αλλά ανεβάζουν 20 απόδοση περίπου!!Ποιούς θεωρείται σίγουρους?
mazda Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Τσεχία - Italy 2 Ghana - USA 1 Japan - Brazil 2 Croatia - Australiα διπλή ευκαιρία 1χ Ukraine - Tunisia 1 Saudi Ar - Spain 2 Switzerl - Korea Re Διπλή Ευκαιρία 1X Togo - France 2 Ακούω τις γνώμες σας!!Ξέρω είναι αρκετοί αγώνες αλλά ανεβάζουν 20 απόδοση περίπου!!Ποιούς θεωρείται σίγουρους? θΑ συμφωνησω μαζι σου στο διπλο της Ιταλιας στον ασσο της Γκανας και στο διπλο της Βραζιλιας............
EKTELESTES Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Με τόσους αγώνες κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος. Η Κορέα έχει σίγουρα δυνατότητες να πάρει το ματς, ειδικά μετά απο την ισοπαλία με την Γαλλία. Η Γκάνα απο την άλλα δε θα λεγα οτι είναι κ τόση σίγουρη, αλλά πρέπει να λείπουν αρκετοί βασικοί απο τους Αμερικανόυς! Γενικα ειναι φωτιά ματς, καλύτερα να παίξεις τους σημερινούς μόνο ^^ Η, γιατί δε παίζεις κανέναν OVER - UNDER αντί για στάνταρ 1-2 ? Επίσης στο Κροατία - Αυστραλία θεωρώ οτι θα το πάρουν οι Αυστραλοί, αλλά ίδωμεν ^^
mazda Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Το παρακατω δημοσιευμα μου ανατρεπει το διπλο της Ιταλιας... ----------------Την ώρα που η Ιταλία θα δίνει το κρίσιμο παιχνίδι με την Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι ιταλικές αρχές θα ανακοινώνουν τις κατηγορίες και τα ονόματα τα οποία εμπλέκονται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια και παράνομο στοίχημα. Μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου, το calciopoli, όπως το ονόμασαν οι Ιταλοί, ή αλλιώς, το νέο «Σκάνδαλο των σκανδάλων» μετά από αυτό του 1980, θα αποκαλυφθεί... Όπως ανακοίνωσε ο Γκουίντο Ρόσι, ο διευθυντής του Χρηματιστηρίου, η απόφαση επρόκειτο να βγει την Τετάρτη αλλά εκείνος ζήτησε η ανακοίνωση να γίνει την ώρα που θα τελειώνει το ματς της εθνικής---------------- απο το in.gr Πειτε και σεις τη γνωμη σας.
issbillos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Άπατοι βλέπω να πηγαίνουν οι Ιταλοί!!Περίεργα παιχνίδια και αυτά!!Θα δούμε!!! Όποιος έχει κανα νέο προγνωστικό αργότερα ας το ρίξει να δούμε τι θα κάνουμε!!!
EKTELESTES Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Ενδιαφέροντα όλα αυτά...αλλά κι οι Τσέχοι έχουν καρτούλες...θα δείξει.. Ελπίζω να βάλει Στάινερ επίθεση ο Μπρούκνερ κ όχι πάλι εκείνον τον Λοκβεντς. Τσεχία κ Γκάνα να περάσουν κ Αργεντινή να μείνει έξω απο το Μεξικό , ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ^^ Σοβαρά τώρα, είναι δύσκολο να δώσουμε σίγουρη γνώμη για τα σημερινά παιχνίδια. Από τη στιγμή που ΟΛΟΙ είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης, μπορεί να δούμε τρελές εκπλήξεις σήμερα. ΜΕΓΑΛΟ "ΜΠΟΡΕΙ" όμως ^^ Εγω Issbilos λέω να τα παίξω ΟΛΑ ΟΒΕΡ ΟΒΕΡ, ντου γιου ριντ μι? ΟΒΕΡ. Θα ρίξω κ άλλο δελτίο με τα πιο "Στάνταρ" ίσως. Θα δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.