Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Η Σουπερλιγκα ειναι το 3ο πρωταθλημα σε under στην Ευρωπη

2. Απο 8 ματς αφηνουμε εκτος Ολυμπιακος-Πανιωνιος και ΑΕΚ-Εργοτελης που βρωμανε Over

3. Μενουν 6 ματς. Το ενα ειναι μεταξυ των 2 ομαδων με τα περισσοτερα Under στο πρωταθλημα

4. Αποτελεσμα: 2-2 ενω τα αλλα 5 ματς ήρθαν όντως Under!!

Λοιπον, κοψτε φαση, και οποιος θελει ακολουθει

Την επομενη αγωνιστικη, με εξαιρεση μαλλον το Εργοτελης-Ολυμπιακος η λογικη λεει για 7 Under

Σας πληροφορω θα παιξω 7 Under και θα ζηταω 4αδες

Οποιος ξερει ποσο γκαντεμης ειμαι θα παιξει 7 Over και θα ζηταει 4αδες και θα θησαυρισει:-)

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1. Η Σουπερλιγκα ειναι το 3ο πρωταθλημα σε under στην Ευρωπη

2. Απο 8 ματς αφηνουμε εκτος Ολυμπιακος-Πανιωνιος και ΑΕΚ-Εργοτελης που βρωμανε Over

3. Μενουν 6 ματς. Το ενα ειναι μεταξυ των 2 ομαδων με τα περισσοτερα Under στο πρωταθλημα

4. Αποτελεσμα: 2-2 ενω τα αλλα 5 ματς ήρθαν όντως Under!!

Λοιπον, κοψτε φαση, και οποιος θελει ακολουθει

Την επομενη αγωνιστικη, με εξαιρεση μαλλον το Εργοτελης-Ολυμπιακος η λογικη λεει για 7 Under

Σας πληροφορω θα παιξω 7 Under και θα ζηταω 4αδες

Οποιος ξερει ποσο γκαντεμης ειμαι θα παιξει 7 Over και θα ζηταει 4αδες και θα θησαυρισει:-)

4άδες; Κόψε κάτι.

Δημοσ.
4άδες; Κόψε κάτι.

Ρε σου λεω, και μονο που θα ζηταω εγω 4/7 under ειναι σιγουρο οτι θα ειναι η 1η αγωνιστικη φετος στην Ελλαδα με 4/7 Over

κατσε και θα δεις

Δημοσ.
Θα με κάνεις να ξαναπαίξω, σταμάτα.

Εγω το λεω, να συνεργαστουμε να βγαζω καιγω κανα φραγκο πονταροντας ολοι εσεις στα αναποδα απο αυτα που λεω.

Εχω χασει περιπου 100 ευρω μεσα σε 10 μερες απο απιστευτα αποτελεσματα

Αφου πλεον γελαω με τα χαλια μου, χθες εχω χασει τη Σπορτινγκ Λισαβονας η οποια παιζει με καποια Γκιμαραες μεσα στη Λισαβονα, κερδιζει 2-0 στο ημιχρονο και τελικα χανει 2-3:lol:

Δημοσ.
Ξεκίνα να παίζεις όλα τα αποτελέσματα. Τουλάχιστον θα πηγαίνεις ταμείο.

To γελας?

Με τη γκαντεμια που με δερνει 10 μερες τωρα, σπανε τα 1,30 υπερ αποδοσεων 10(βλ Νιουκαστλ)

Ε, αν επαιζα απο 1 ευρω στον ασο, το Χ και το διπλο θα ειχα κερδος 7 ευρω:shock:

Το ιδιο και στο Ιντερ-Μπρεσια που με το Χ θα ειχα κερδος 1,5 ευρω:shock:

Δημοσ.
Πες μου που παίζεις να γραφτώ την τρέλα μου μέσα!

Sportingbet

Γραψου και παιξε μπασκετακι αυριο

Λεω να παω για την εκπληξη με την Ολυμπια μεσα στη Μοσχα αφου η ΤΣΣΚΑ δεν εχει Καουν-Σισκα και μαλλον ο Κριαπα θα παιξει ελαχιστα(εχει 4 μηνες να παιξει)

Οπως καταλαβαινεις θα βαλει 30 ποντους ο Γκορντον, αλλους 30 ο Λανγκτον και η ΤΣΣΚΑ θα κανει την πρωτη νικη στην Ευρολιγκα τελικα...:-)

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα σήμερα έπαιξα τα εξής σε 3-6 σύστημα.

1 Στόουκ v Μπέρμιγχαμ Χ @ 3.20

2 Κρίσταλ Πάλας v Γουότφορντ 1 @ 2.62

3 Πόρτσμουθ v ΚΠΡ 1 @ 2.60

4 Κέτερινγκ v Μάνσφιλντ 2 @ 2.80

5 Μάντσεστερ Σίτι v Μάντσεστερ Γιουν. Χ @ 3.20

6 Πρέστον v Μπάρνσλεϊ 2 DNB @ 2.62

Όπως φαίνεται φυσικά απ τις αποδόσεις είναι σημεία με μεγάλο ρίσκο παρόλα αυτά όποιος θέλει ακολουθεί :-D

Δημοσ.
Sportingbet

Γραψου και παιξε μπασκετακι αυριο

Λεω να παω για την εκπληξη με την Ολυμπια μεσα στη Μοσχα αφου η ΤΣΣΚΑ δεν εχει Καουν-Σισκα και μαλλον ο Κριαπα θα παιξει ελαχιστα(εχει 4 μηνες να παιξει)

Οπως καταλαβαινεις θα βαλει 30 ποντους ο Γκορντον, αλλους 30 ο Λανγκτον και η ΤΣΣΚΑ θα κανει την πρωτη νικη στην Ευρολιγκα τελικα...:-)

40 ευρώπουλα μου κούνησαν μαντήλι, ελπίζω να επιστρέψουν με παρέα. 1-Χ φυσικά, επιλεγμένα ματς. Μπάσκετ μόνο το 2k11 παίζω, αν και κάτι μου λέει πως έπρεπε να ακολουθήσω τη συμβουλή σου.

Δημοσ.

Προτεινω να παιξουμε στοιχημα με την παρτη μου

Πονταρετε ποτε θα σταματησει τον κατηφορο ο Καιζερ

11 σερι χαμενα κουπονια, ΟΛΑ χαμενα με φαβορι(τελευταιος κουβας ο 1,50 της Τοτεναμ σημερα)

Δημοσ.
Προτεινω να παιξουμε στοιχημα με την παρτη μου

Πονταρετε ποτε θα σταματησει τον κατηφορο ο Καιζερ

11 σερι χαμενα κουπονια, ΟΛΑ χαμενα με φαβορι(τελευταιος κουβας ο 1,50 της Τοτεναμ σημερα)

Να σαι καλά ρε φιλαράκι. Έβαλα 30 ευρώπουλα στο sportingbet και πήρα 55. 3 ματσάκια 1-Χ, μου κάτσαν δυο Χ και ένας 1. Χαιρετώ σε.

Δημοσ.
Καλησπέρα κι από μένα σήμερα έπαιξα τα εξής σε 3-6 σύστημα.

1 Στόουκ v Μπέρμιγχαμ Χ @ 3.20

2 Κρίσταλ Πάλας v Γουότφορντ 1 @ 2.62

3 Πόρτσμουθ v ΚΠΡ 1 @ 2.60

4 Κέτερινγκ v Μάνσφιλντ 2 @ 2.80

5 Μάντσεστερ Σίτι v Μάντσεστερ Γιουν. Χ @ 3.20

6 Πρέστον v Μπάρνσλεϊ 2 DNB @ 2.62

Όπως φαίνεται φυσικά απ τις αποδόσεις είναι σημεία με μεγάλο ρίσκο παρόλα αυτά όποιος θέλει ακολουθεί :-D

Εγώ τώρα τι να πω που η Μπέρμιγχαμ ισοφαρίζει από 2-0 σε 2-2 και τρώει γκολ στο 88?Επίσης τι να πω που η Πόρτσμουθ κερδίζει την πρωτοπόρο ΚΠΡ και ενώ η τελευταία είναι με 10 παίκτες καταφέρνει και ισοφαρίζει στο 92?

Πάλι καλά που πέρασαν 3 σημεία αν δεν έρθει το Χ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ αύριο τουλάχιστον παίρνω τα λεφτά μου πίσω.Αν έρθει παίρνω 130.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...