Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά για σήμερα έχω παίξει 2 δελτία:

Ντιναμό Κιέβου-Άλκμααρ 1

Λεβερκούζεν-Άρης Over

ΑΕΚ-Άντερλεχτ goal-goal

και ένα σύστημα 3-4 με ισοπαλίες

Ρόζενμποργκ v Ατλέτικο Μαδρίτης X

Κλαμπ Μπριζ v Ντιναμό Ζάγκρεμπ X

Παρί Σεν Ζερμέν v Ντόρτμουντ X

Λέφσκι Σόφια v Λιλ X

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και σήμερα :-D

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά όλοι 1χ2 παίζετε ;

Υπάρχει κανείς που να παίζει συστηματικά κάρτες, κόρνερ, offside και τέτοια ;

Παίζω εδώ κ κάτι χρόνια και χρησιμοποιώ διάφορες τακτικές, θέλω να δω τι άλλες ιδέες υπάρχουν.

Δημοσ.
βαλε και μπαρτα διπλο με χαντι και μεσα εισαι,

παιζεται ακομα και στον οπαπη, 14,5 το χει

Xμ...γενικα η Μπαρτσελονα στο μπασκετ φετος δεν εντυπωσιαζει τοσο.

Κερδιζει καθαρα μεν, λογω φορας απο περσυ δε.

Μην ξεχνας οτι χανει για 3 μηνες τον Μπαζιλε ενω στην ACB χτυπησαν και δεν ξερουμε αν θα παιξουν οι Μορρις-Περοβιτς

Βεβαια θα κερδισει αλλα 15π την καλη φετος Φενερ?

Χμ...(οπως ηδη ειπα)

ΥΓ. Να πω δε, οτι μπερδεψα τη Ρομα με το Μιλανο(που δεν εχει ψηλους ουτε για δειγμα μετα τον τραυματισμο του Πετσεροβ)

Και παλι ομως, νομιζω οτι το 1.7 της Ρεαλ ειναι ικανοποιητικο

Αυτο που με πληγωσε ειναι οτι παραλιγο να περασουν τα τρελα μου τα χθεσινα.

Η Καχα εχασε στα τελευταια 15' σαν ομαδα σχολικου πρωταθληματος απο τον Λανγκφορντ και 4 κουλους επειδη τρεμαν τα χερια τους

Η Προκομ γυρισε απο το -20 και εχασε στην παραταση, δειγμα καλης αλλα απειρης ομαδας

Δημοσ.

Εμένα μου έχουν κολλήσει αυτά..

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1

ΓΑΝΔΗ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 2

Και έλεγα για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΑΠΟΛΙ 1

αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Αν το κανεις με γκολ, θα σε σιγονταρω:-)

Βασικα βλεπω μια ομορφια με 2αδες-3αδα που μου αρεσει

Μπαλα->Ροζεμποργκ-Ατλετικο goal/goal στο 1.6

Μπασκετ->Σολε-Ριτας διπλο στο 2.3

και η εκπληξη

ΠΑΟΚ-Βιγιαρεαλ στο over γιατι ο ΠΑΟΚ της Χαβοεποχης ειναι 'οσα φαμε και οσα βαλουμε' στο 2.2

Το καλο ειναι οτι ειναι ματς των 8 και το μπασκετ καπου εκει, οποτε και να χασουμε, εχουμε και τα ματς των 10

Δημοσ.
Αν το κανεις με γκολ, θα σε σιγονταρω:-)

Βασικα βλεπω μια ομορφια με 2αδες-3αδα που μου αρεσει

Μπαλα->Ροζεμποργκ-Ατλετικο goal/goal στο 1.6

Μπασκετ->Σολε-Ριτας διπλο στο 2.3

και η εκπληξη

ΠΑΟΚ-Βιγιαρεαλ στο over γιατι ο ΠΑΟΚ της Χαβοεποχης ειναι 'οσα φαμε και οσα βαλουμε' στο 2.2

Το καλο ειναι οτι ειναι ματς των 8 και το μπασκετ καπου εκει, οποτε και να χασουμε, εχουμε και τα ματς των 10

Τι εννοάς;

Όντως, τον μπάουγκ δεν τον είχα σκεφτεί...

Εντιτ: άσε, το 'πιασα. Ο ΟΠΑΠ δεν το έχει στο κουπόνι...

1993 post!

hell yeah!

Δημοσ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1

ΓΑΝΔΗ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 2

Και έλεγα για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΑΠΟΛΙ 1

αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Την ΠΑΡΙ και την Σπόρτινγκ πρόσεχε τες λίγο γιατί η πρώτη και με ισοπαλία είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με την Μαρσέιγ ενώ η Σπόρτινγκ μόνο για το 2ο δεν καίγεται τώρα που βρήκε πάλι τη φόρμα της και είναι στο κυνήγι της Πόρτο αλλά και της Μπενφίκα για την 2η θέση.

Βέβαια στο στοίχημα οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι πιθανό δεν τίθεται θέμα πάντα φιλικά μιλάμε ο καθένας κάνει τις επιλογές του! :-)

Δημοσ.
Την ΠΑΡΙ και την Σπόρτινγκ πρόσεχε τες λίγο γιατί η πρώτη και με ισοπαλία είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με την Μαρσέιγ ενώ η Σπόρτινγκ μόνο για το 2ο δεν καίγεται τώρα που βρήκε πάλι τη φόρμα της και είναι στο κυνήγι της Πόρτο αλλά και της Μπενφίκα για την 2η θέση.

Βέβαια στο στοίχημα οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι πιθανό δεν τίθεται θέμα πάντα φιλικά μιλάμε ο καθένας κάνει τις επιλογές του! :-)

Το θεωρώ τελείως άκυρο επιχείρημα... :rolleyes:

Ίσως να ισχύει αυτό που λες, αλλά εφ' όσον έχει πάρει φόρα, δεν την νοιάζει το Γιουρόπα λιγκ;

Δημοσ.
Το θεωρώ τελείως άκυρο επιχείρημα... :rolleyes:

Ίσως να ισχύει αυτό που λες, αλλά εφ' όσον έχει πάρει φόρα, δεν την νοιάζει το τσου λου;

Αν τη νοιάζει να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League εννοείς μάλλον γιατί δεν έχει Champions League σήμερα!:-D

Στο θέμα μας όμως,θεωρώ ότι η Γάνδη ασχέτου αποτελέσματος,θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και σε αυτό αλλά και στο αμέσως επόμενο(εντός πάλι)παιχνίδι με τη Λέφσκι.

Όπως είπα και πιο πριν ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το κίνητρο μαζί με τη φόρμα των ομάδων κάθε φορά είναι απ τα πιο σημαντικά πράγματα στο στοίχημα.

Δημοσ.
Αν τη νοιάζει να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League εννοείς μάλλον γιατί δεν έχει Champions League σήμερα!:-D

Στο θέμα μας όμως,θεωρώ ότι η Γάνδη ασχέτου αποτελέσματος,θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και σε αυτό αλλά και στο αμέσως επόμενο(εντός πάλι)παιχνίδι με τη Λέφσκι.

Όπως είπα και πιο πριν ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το κίνητρο μαζί με τη φόρμα των ομάδων κάθε φορά είναι απ τα πιο σημαντικά πράγματα στο στοίχημα.

Συγγνώμη. Εμπερδεύθην. :-D

Δημοσ.

whο is mοzart;

---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:47 ----------

κάποιος το get

---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

Οι προτάσεις του «Mozart»:

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΜΑΚΑΜΠΙ / ΜΑΚΑΜΠΙ/1.77

ΡΟΜΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / 1.70

ΟΥΝΙΟΝ ΟΛΙΜΠΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ/ ΟΥΝΙΟΝ ΟΛΙΜΠΙΑ – ΠΑΟ under 69.5 /1.85

ΟΣΕΡ – ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ / ΑΒΝΤΑΛΟΒΙΤΣ over 9.5 / 1.85

Δημοσ.

thanx φιλε,

δεν ξερω αν τον παρακολουθει κανεις αλλος, καλος μου φαινεται παντως λιγο που τον εχω παρακολουθησει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...