dermitzos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 για τσεκαρε αυτο εδω: http://www.orange.gr/Systems/Systems-intro.htm ευχαριστώ!
Erwdios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γιατί τι διπλό της Λυών είναι στο θεό? Τόσο φοβερή και τρομερή έδρα έχει η Μπενφίκα? Εγώ πάντως έριξα: Χαποέλ - Σάλκε 2 1.90 Μπούρσασπορ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 1.68 Μπενφίκα - Λυών 2 με Χ no bet 2.75 και ζητάω δυάδες/τριάδα
dermitzos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 edit: άκυρο ---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:46 ---------- Γιατί τι διπλό της Λυών είναι στο θεό? Τόσο φοβερή και τρομερή έδρα έχει η Μπενφίκα? Εγώ πάντως έριξα: Χαποέλ - Σάλκε 2 1.90 Μπούρσασπορ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 1.68 Μπενφίκα - Λυών 2 με Χ no bet 2.75 και ζητάω δυάδες/τριάδα Εδώ και 6 αγώνες η Μπενφίκα κερδίζει εντός, αλλά και η Λυών πάει σκατά με 4Ν-3Ι-4Η στην Γαλλία.
Erwdios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ε, ήρθε καιρός να σπάσει η γκαντεμιά της Λυών. Η Μπενφίκα ποτέ δε μου γέμισε το μάτι σαν ομάδα, ακόμα κι αν η Λυών κατεβαίνει χωρίς Λόπεζ.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γιατί τι διπλό της Λυών είναι στο θεό? Τόσο φοβερή και τρομερή έδρα έχει η Μπενφίκα? Γιατι εχει πολλες απουσιες αυτη τη φορα η Λιον Μου εξηγεις το x no bet?
antreas18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αμα ερθει χ η αποδοση δεν μετραει ουσιαστικα(δεν χανει ομως με χ χανει το σημειο μονο αμα ερθει ασσος)..απλα το παιζει με χαμηλοτερη αποδοση..νομιζω δλδ οτι αυτο εννοει.
SlimData Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Θα πληρωθεί αν έρθει το διπλό και θα χάσει αν βγει ο άσσος. Το χ είναι μονάδα
dermitzos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γιατι εχει πολλες απουσιες αυτη τη φορα η Λιον Μου εξηγεις το x no bet? Παίζει 2πλό με άλλο χαμηλότερο ποσοστό, αλλά αν έρθει χ παίρνει τα λεφτά του πίσω
Erwdios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες. Σαν διπλή ευκαιρία ένα πράγμα. Εντούτοις και το 2,75 που δίνει με το Χ να μου δίνει πίσω τα λεφτά μου, το βλέπω σαν πολύ καλή απόδοση. @ Kaiser Με αυτές τις απουσίες είναι πρώτη και αήττητη στον ομιλό της η Λυών. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Μπενφίκα έχει εξαιρετική προιστορία όταν αντιμετωπίζει Γαλλικές ομάδες. Σε σύνολο 9 αγώνων μετράει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Οι Λουζιτανοί έχουν 3 βαθμούς στον όμιλο, από την νίκη ου πέτυχαν επί της Χάποελ με 2-0, ενώ στην Γερμανία κόντρα στην Σάλκε ηττήθηκαν δεόμενοι δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες θα έχουν από μια σημαντική απουσία στην επίθεση. Ο Κλοντ Πιουέλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λισάντρο Λόπεζ, του παίκτη βαρόμετρο της ομάδας, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι επίσης τραυματίες Τουλαλάν, Ντελγκάδο, Έντερσον και Σισοκό. Άπαντες θεωρούνται βασικά στελέχη της ομάδας, ωστόσο οι 4 τελευταίοι απουσιάζουν και από προηγούμενα παιχνίδια. Στην αποστολή της ομάδας μπήκαν και οι πιτσιρικάδες Γκρενιέ, Μπελφοντίλ, με τον Πιουέλ πάντως να μην αλλάζει το σύστημα της ομάδας. Ο Λισάντρο πάντως δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με την Σοσό, ενώ πολλά περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας από τον Τζίμι Μπριάν, που στα τελευταία 5 ματς, σκόραρε στα 4 και μόνο με την Σοσό δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Μπενφίκα,. Ζόρζε Ζέσους, δε νμπορεί να υπολογίζει στον σούπερ επιθετικό Όσκαρ Καρντόζο, που είναι τραυματίας. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ρόντερικ και Ρούμπεν Αμορίμ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γαϊτάν που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς στην Γαλλία. Ο Καρντόζο δεν δεν αγωνίστηκε στην νίκη της Μπενφίκα με 2-0 επί της Πάκος Φερέϊρα. http://www.sportgate.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=6054:2010-11-01-18-45-48&catid=31:provlepsi-ths-hmeras&Itemid=78
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κουβας απο νωρις το και καλα "γερο" κουπονι αφου οι ασφαιρες Μονακο-Μπορντο εφεραν ενα ωραιοτατο 2-2 και κουβαδιασαν οποιον τις ακουμπησε(εκτος απο οσους επαιξαν Χ) Αυτα παθαινω αφου εσπασα ενα μεγαλο Κανονα που λεει "Ποτε δεν παιζουμε οτι μας λενε αλλοι, εκτος αν το εχουμε δει και μονοι μας" Περιμενω ενα χαζοκουπονο αλλα δεν εχω ελπιδες(μεχρι στιγμης εχω πιασει μονο το Over της Μπενφικα) ---------- Προσθήκη 03-11-2010 στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 02-11-2010 στις 22:41 ---------- O θεος με φωτισε και εριξα over τη Βερντερ, γιατι αν εχανα 150 ευρω απο τη γκελα της Μπαρτσα μονο, θα αυτοκτονουσα
Erwdios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Α, καλά, τώρα τα είδα, δεν υπήρχε καμία ελπίς. Διπλό η Τβέντε, Χ η Σάλκε, Χ η Μπαρτσελόνα, 1 η Τότεναμ. Και η Λυών παραλίγο να ισοφαρίσει... Τεσπά, 10€ υπέρ πίστεως και πατρίδος, με έχει καταραστεί ο ριόλης ο ΟΠΑΠ.
dermitzos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κουβας απο νωρις το και καλα "γερο" κουπονι αφου οι ασφαιρες Μονακο-Μπορντο εφεραν ενα ωραιοτατο 2-2 και κουβαδιασαν οποιον τις ακουμπησε(εκτος απο οσους επαιξαν Χ) Αυτα παθαινω αφου εσπασα ενα μεγαλο Κανονα που λεει "Ποτε δεν παιζουμε οτι μας λενε αλλοι, εκτος αν το εχουμε δει και μονοι μας" Περιμενω ενα χαζοκουπονο αλλα δεν εχω ελπιδες(μεχρι στιγμης εχω πιασει μονο το Over της Μπενφικα) ---------- Προσθήκη 03-11-2010 στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 02-11-2010 στις 22:41 ---------- O θεος με φωτισε και εριξα over τη Βερντερ, γιατι αν εχανα 150 ευρω απο τη γκελα της Μπαρτσα μονο, θα αυτοκτονουσα Τι αλλους επαιξες με συστημα και εχεις 150 γιουρα;
KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οχι συστημα, παρολι,το Over της Μπενφικα, γκολ/γκολ την Τοτεναμ, διπλο τη Μαντσεστερ, διπλο τη Βαλενθια, το under της Σαλκε, το under του Παναθηναικου και αυτα τα 2 (Over τη Βερντερ, over της Μπαρτσελονα) Ειχε συντελεστη περιπου 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.