Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως χωρις πλακα και χωρις να ειμαι προληπτικος, ειναι πολυ πιθανοτερο οταν λεω τους αγωνες που θα παιξω να χασω, παρα οταν δε λεω τιποτα σε κανεναν.. :P μια απλη παρατηρηση..

ελπιζω στα ματς της ευρωπης να εχουμε καλα αποτελεσματα και καλες προβλεψεις.. θα επανελθω

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαι η μαλ... ειναι οτι το 1,95 του Over της Μπιλμπαο λογικα θα περασει, ειναι ηδη 2-0 στο ημιχρονο

Α ρε Ατλετικο, να κραταγες το 1-0(το εφαγε στα χασομερια του ημιχρονου το 1-1)

EDIT

Και οντως ηρθε, ειναι ηδη 3-0.

Α ρε Ατλετικο, με τους πουθεναδες επαιζες

Δημοσ.

Γελαει ο πλανήτης με τις αποδοσεις της Ευρολιγκας στο online(ειδικα μετα τις βομβες σε Μοσχα και Μπαμπεργκ, δεν δικαιολογουνται τοσο χαμηλες)

Εξαιρειται μονο το 2.25 της Καχα

Καλη ομαδα η Κιμκι, δυσκολη εδρα η Ρωσια αλλα 1,65 η Κιμκι και 2,25 αξιζει το ρισκο

Οποτε για τον χαβαλε μου θα παιξω μονο 2 ευρω σε

Καχα διπλο

Προκομ διπλο

Εφες ασος

Λιετουβος διπλο

Παναθηναικο διπλο

Ολυμπιακος ασος

Ρεαλ διπλο

με ελπιδα να παρω 115 και οτι βγει

Δημοσ.
εσπερο - πανι σημερα τι βλεπεις μαν;

Τιποτα δεν βλεπω.

Οταν μια ομαδα οπως ο Πανιωνιος, αξιοσεβαστη εδω και χρονια, γινεται τοσο ανω κατω που δεν ξερεις αν θα βγει Ευρωπη ή θα πεσει τι προβλεψη να κανεις?

Αν εβλεπα την 1η αγωνιστικη θα σου ελεγα 'ποιος πανιωνιος?Που εχασε απο το Μαρουσι που ειχε 3 μερες προπονηση?"

Το Μαρουσι ομως κερδισε και τον πολυ αξιομαχο Κολοσσο οποτε ισως τελικα να μην ειναι κριτηριο

Αστε το πρωταθλημα να τρεξει λιγες αγωνιστικες γιατι τωρα ακρη δεν βγαζουμε

Kaizer σε ποιο site παίζεις (κυρίως);

Δυστυχως βαριεμαι να ψαξω το συστημα της betfair και παιζω με οσα εχω μεσα στη sportingbet που εχει πανω-κατω αυτα που θελω(αν και δεν μου αρεσε η συμπεριφορα τους σε καποια θεματα και καποιες αποριες μου)

Τωρα, αν πανε ολα στραβα και χασω το κομποδεμα μου(αν και εχω ηδη τραβηξει το κεφαλαιο αρα παιζω με τα κερδη) δεν ξερω που θα παω

---------- Προσθήκη στις 20:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:47 ----------

Ασχετο, αυτο το 6 του Παναθηναικου ειναι προκλητικο

Επειδη εχω δει και τα 3 ματς της Ρουμπιν ως τωρα με τι σκεπτικο αραγε να δινει μονο 1,50 ο ασος?

1,5~66% να κερδισει

Στοιχηματικα δεν εχει καμια αξια αυτο το 1,50(και ας ερθει, απλα θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο να σπασει απο αλλα 1,50 που μπορουμε να βρουμε)

Δημοσ.

Bwin 7 το διπλο παρακαλω...αυτο κι αν ειναι προκληση.Και μαλιστα μου κανει εντυπωση γιατι συνηθως κατι τετοια τα κανει ο οπαπ με τις τεραστιες αποδοσεις στα 2πλα.Και γω σου λεω νταξει οχι διπλο..χ2 ομως στο 2.40 παλι ευκαιρια μου φαινεται.

Δημοσ.

Ειναι αστειες οι αποδοσεις λεμε.

Και δεν λεω να παιξετε Παναθηναικο. Αλλα οποιος πιστευει οτι αξιζει να ρισκαρει τα λεφτα του στη Ρουμπιν για 1,4-1,5 τι να πω...

Βασικα σκεφτομαι να κανω ενα μικρο πονταρισμα να διπλασιασω τα λεφτα μου στο 2-3 γκολ με τη λογικη οτι εφοσον γινει το 1-0 ή το 0-1 ο αλλος θα ανοιχτει 100% γιατι οποιος χασει, αποχαιρετα και τυπικα το ΤΛ. Ετσι, ψιλα, για να παιξουμε μετα

ΥΓ. Ακου 6 ή 7...

Δημοσ.
>
      /                  /
     |      ___\ \| | / /
     |      /          \
     |      |           \
    /       |      _    |
    |       |       \   |    _________________________
    |       |       _\ /|   |Deleted post by the OP.  |
    |      __\     <_o)\o-  | Can't breath nor speak  |
    |     |             \   |in a non-democratic room.|
     \    ||             \  |_________________________|
      |   |__          _  \    /
      |   |           (*___)  /
      |   |       _     |    / 
      |   |    //_______/
      |  /       | UUUUU__
       \|        \_nnnnnn_\-\
        |       ____________/
        |      /
        |_____/

Δημοσ.

Yπομονη σε λιγο θα σκασει ο τυπος ο κουβας στο gazzetta, μιλαμε για μεγα κουβα, οποτε ξερουμε τι να ΜΗΝ παιξουμε

Αφου χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο που εδινε και αυτος την Ατλετικο. Ε, ηρθε Χ...

---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:54 ----------

Kαποια προγνωστικα σε ματς που δεν παιζω

-Η Μπαρτσελονα θα κερδισει.

-Πολυ ισχυρό το under της Bαλενθια

-Λογικά over η Βερντερ-Τβεντε

Δημοσ.

Χαποέλ-Σάλκε;;

Δεν είναι άσχημο και το 1,6 της Μάντσεστερ..

---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ----------

Κάτι άσχετο με τα προγνωστικά, σχετικό με το στοίχημα.

Τα κέρδη αν έχεις παίξει στον ΟΠΑΠ με σύστημα, πως τα υπολογίζεις;

Δημοσ.
Μα ο Παναθηναικος ειναι η πιο κωμωδια ομαδα του τσαμπιονς λιγκ. Οποτε λογικο το κοβω το 6 ή το 7.

Αυτο που δεν βρισκω και τοσο λογικο ειναι η μικρη αποδοση στον ασσο εναντι του Χ.

Betfair αποδοσεις:

1: 1.62

Χ: 4.0

2: 7.2

Ποσοστα:

1: 61.3%

Χ: 24.8 %

2: 13.8 %

Το 13.8% μου φαινεται κανονικο. Αλλα το 61.3% εναντι του 24.8% μου φαινεται υπερβολικο και η ψαλιδα θα επρεπε να ειναι λιγο μικροτερη ΙΜΟ.

κροκοδειλε μου εξηγγεις πως γβαζεις τα ποσοστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...