Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εριξα ψιλα στο under της Λαρισας, το over της Kαιζερσλαουτερν και τα 2-3 στο Βολφσμπουργκ

Αυτο που βλεπω τελευταια ειναι οτι εχουν λιγοστεψει στα τοπικα πρωταθληματα τα γερα σημεια, αυτα του 1,9-2,0 που να λες "καλα, αυτο ηταν μαξιμουμ για 1,50, στο 1,90 θα ακουμπησω κατοσταρικο", οποτε ειτε ΣΚ θα παιζουμε ψιλα σε 3+ ματς ειτε θα περιμενουμε βδομαδες με ΤΛ και Γιουροπα για να παιξουμε 1-2 γερα

Αυτο μου φαινεται λογικο βεβαια, τα πρωταθληματα ειναι 30τοσες αγωνιστικες, μαθαινουν οι μπουκηδες τι παιζει και ρυθμιζουν τις αποδοσεις, στο ΤΛ μεσα σε 6 ματς το χρονο τι να προλαβεις να μαθεις...

Δημοσ.

Γεια χαρά παίδες!

Σήμερα έριξα άλλη μια 6άδα σε σύστημα 3-6 με παιχνίδια Σαββάτου-Κυριακής.Τα σημεία που έπαιξα είναι Liverpool 2,Παναθηναικός-Ολυμπιακός Χ,ΑΕΚ 2,St.Pauli 1,Deportivo la Coruna 1 και Hull City 2.

Επίσης από τις μικρές Αγγλίες βλέπω Bury 2,Rochdale 2 με επιφύλαξη και με ακόμα μεγαλύτερη επιφύλαξη 2 DNB την Norwich μέσα στην Ουαλία.

Αυτά από εμένα καλή επιτυχία να έχουμε σε ότι κι αν επιλέξουμε!

Δημοσ.

μπορώ να παίξω στοιχημα με περισσότερους απο έναν αγώνα στον ΟΠΑΠ

όπως στο ιντερνετ έχει το παρόλι ;

δλδ να συνδιάζω αγώνες πολλαπλασιάζοντας τις αποδώσεις τους

και να εισπράξω κέρδη μόνο όταν πετύχω όλους τυς αγώνες ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

να είσται καλα

συγνωμη που ανοίγω πολλά θέματα

Δημοσ.

30 ευρώ χτές, από το 4 - 2 της Μπάγερν (50χ2χ0,30). Το είχα συνδυάσει με το 1 - 3 της Ιντερ αλλά καί το 4-3 της Μπενφίκα ...... αλλά!

Δημοσ.
Εριξα ψιλα στο under της Λαρισας, το over της Kαιζερσλαουτερν και τα 2-3 στο Βολφσμπουργκ

Ρε σεις, τι γκαντεμοφορουμ ειναι εδω?:lol:

Επιτηδες δεν ανεφερα οτι τα παραπανω τα επαιξα δυαδες-τριαδες γιατι αλλιως θα εχανα 2 ματς, οχι μονο τη Λαρισα

Τουλαχιστον πηρα τα λεφτα μου πισω με τα αλλα 2

Το μεροκαματο βγηκε απο τη νικη της Παναθας, τη νικη του Αρη και την εμπνευση να παιξω στο Live την Τσελσυ να κερδισει με το που εφαγε το 1-0 απο τη Μπλακμπερν και εκτοξευθηκε στο 2.5 το διπλο

Δημοσ.
Έχουμε τίποτα καλό για σήμερα;

Εχουμε αλλα φοβαμαι να τα πω στο γκαντεμοτοπικ

Θες ρισκο με λεφτα ή πιο σιγουρα και λιγοτερα?

Δημοσ.

Αν φοβάσαι τόσο πολύ στείλε τα με pm :P

Ανάλογα το ρίσκο και ανάλογα τα λιγότερα.

---------- Προσθήκη στις 14:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ----------

nοt gοnna happen... έτσι;

Δημοσ.
Αν φοβάσαι τόσο πολύ στείλε τα με pm :P

Ανάλογα το ρίσκο και ανάλογα τα λιγότερα.

---------- Προσθήκη στις 14:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ----------

nοt gοnna happen... έτσι;

Στα στελνω βρε, για να μη λες:-)

Δημοσ.

δε προλαβα πριν αρχισει το ματς.. ΑΕΚ διπλο θα επαιζα σημερα

εχασα τον Ολυμπιακο στις προβλεψεις αλλα επεσα μεσα στη Β Εθνικη, κατι ειναι και αυτο..

το 2 της ΑΕΚ το πιστευω πολυ σημερα και ειχε πολυ καλη αποδοση 1.85+

---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ----------

αρχιζω να πιστευω και εγω τα περι γκαντεμο-τοπικ :P

δε γινονται αυτα.. 2 παιχνιδια 2 κοκκινες για τις ομαδες που θεωρητικα ειχαν το πλεονεκτημα στη νικη

Δημοσ.

οχι μονο γκαντεμοτοπικ αλλα και γκαντεμοπμ

dermitzo sorry αλλα γουρλης δεν μας βγηκες καθως η Ατλετικο εμεινε στο Χ

Ως εκ τουτου θα συνεχισω να αναφερω τις προβλεψεις μου για τα υπολοιπα παιχνιδια αλλα με την καμια, ουτε με πμ, δεν θα μιλαω για τους αγωνες που θα παιξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...