alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τελος για μενα το στοιχημα απο σημερα .... Το ποσο που ειχα στη betfair τοσο καιρο μου τελειωσε ... Εκανα μλκιες και επαιζα οτι να ναι απο τη βαρεμαρα και τα τελειωσα ... Δε ξαναβαζω λεφτα μεσα ...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τελος για μενα το στοιχημα απο σημερα .... Το ποσο που ειχα στη betfair τοσο καιρο μου τελειωσε ... Εκανα μλκιες και επαιζα οτι να ναι απο τη βαρεμαρα και τα τελειωσα ... Δε ξαναβαζω λεφτα μεσα ... Παιξε τα ματσακια που σου ειπα μπασκετ να γινεις
dark_banishing Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Τι άποψη έχετε για το ελληνικό ντέρμπι του Σαββάτου ; Πιστεύω η απόδοση για το διπλό είναι πολύ καλή. 3 στο betfair
foufoutios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 πραγματικα το 2.80 που δινουν στον Ολυμπιακο για το διπλο δε μπορω να το καταλαβω.. Ισως πεσω εξω μιας και ειναι ντερμπι αλλα με την εικονα που εχουν οι δυο τους τη δεδομενη περιοδο, το 2.80 μου φαινεται τρελη ευκαιρια.. Για κυπελλο δεν ειχα κατι να πω, συνηθως τα φαβορι κερδιζουν.. για να πιασεις αποδοση ομως πρεπει να παιξεις 5 παιχνιδια.. οποιος ειχε, επαιξε.. Καιζερ σε ακολουθησα στο μπασκετακι και αν κατσει, εκατσε.. εβαλα και συστημα 4 στα 5 ζητουμενα για σιγουρια
alexis333 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Eιναι ντερμπι ρε .... Οι παιχτες τα δινουν ολα .... Και ειναι και εκτος εδρας ... Λογικο μου φαινεται .... Εχετε υπερεκτιμησει πολυ τον Ολυμπιακο μαλον ... ---------- Προσθήκη στις 21:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:18 ---------- Παιξε τα ματσακια που σου ειπα μπασκετ να γινεις Δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ μπασκετ ...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Περασε το διπλο της Καχα, περασε το διπλο της Σιενα, αυτοκτονει ο γαυρος με καποια...Μπαμπεργκ! Τρελαινομαι ΥΓ. No hard feelings, χασαμε το ματς με το μεγαλυτερο συντελεστη αποδοσης στο νικητη φετος. Τι να λεμε...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Η Ρομα προηγειται παντως μεσα στη Γαλλια...
Anubis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 πραγματικα το 2.80 που δινουν στον Ολυμπιακο για το διπλο δε μπορω να το καταλαβω.. Ισως πεσω εξω μιας και ειναι ντερμπι αλλα με την εικονα που εχουν οι δυο τους τη δεδομενη περιοδο, το 2.80 μου φαινεται τρελη ευκαιρια.. Για κυπελλο δεν ειχα κατι να πω, συνηθως τα φαβορι κερδιζουν.. για να πιασεις αποδοση ομως πρεπει να παιξεις 5 παιχνιδια.. οποιος ειχε, επαιξε.. Καιζερ σε ακολουθησα στο μπασκετακι και αν κατσει, εκατσε.. εβαλα και συστημα 4 στα 5 ζητουμενα για σιγουρια Για πες τι παιζει με Χ και ασσο..Παντως πολυ ψηλά ειναι ρε γαμωτο αυτο το 2.80 για διπλο...Θα το ληξουν κανα Χ και θα τα κλαιμε
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ενταξει, δεν υπαρχει. Εδω και δυο αγωνιστικες δεν εχει σπασει ουτε ενα "πονηρο" ματς στην Ευρολιγκα(απο αυτα με φαβορι αλλα οχι απολυτο) και εχουν σπασει ο γαυρος στην Μπαμπεργκ(ποια?) και το Μιλανο μεσα στη Μοσχα Δηλαδη σαν Παναθηναικος αρχιζω και φοβαμαι τη Σαρλερουα, ποια Καχα και ποια Ρεαλ τωρα... ΥΓ. Οποιος πονταρε στο 2.10 της Ρομα πληρωθηκε παντως Παω αυριο να ρεφαρω με Ρεαλ-Παναθηναικο-Μιλανο-Μακαμπι
antreas18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ειναι ανοικτα τα πρακτορεια σημερα?ουτε καν ε?
patrickdrd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καπου διαβασα οτι αποφασιζουν οι ιδιοι αν θελουν να ανοιξουν, ο δικος μου παντως που περασα κλειστος ηταν
foufoutios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Για πες τι παιζει με Χ και ασσο..Παντως πολυ ψηλά ειναι ρε γαμωτο αυτο το 2.80 για διπλο...Θα το ληξουν κανα Χ και θα τα κλαιμε το Χ παιζει στο 3.00 και ο ασσος στο 2.45 Ενταξει, δεν υπαρχει.Εδω και δυο αγωνιστικες δεν εχει σπασει ουτε ενα "πονηρο" ματς στην Ευρολιγκα(απο αυτα με φαβορι αλλα οχι απολυτο) και εχουν σπασει ο γαυρος στην Μπαμπεργκ(ποια?) και το Μιλανο μεσα στη Μοσχα Δηλαδη σαν Παναθηναικος αρχιζω και φοβαμαι τη Σαρλερουα, ποια Καχα και ποια Ρεαλ τωρα... ΥΓ. Οποιος πονταρε στο 2.10 της Ρομα πληρωθηκε παντως Παω αυριο να ρεφαρω με Ρεαλ-Παναθηναικο-Μιλανο-Μακαμπι Αμα δε σε θελει παντως, δε σε θελει.. Το συστημα με το μπασκετακι εσπασε (κατι που δε περιμενα ουτε εγω) και μια 8αδα αγωνων (με 5 ευρω στα 480 κερδος) που επαιξα για πλακα εσπασε λογω ΠΑΟΚ.. δηλαδη τι να πεις μετα.. μαλλον θα το αφησω για λιγο το αθλημα, μεχρι να νιωσω τυχερος ΥΓ : αν επαιζα Σ/Κ θα τα ακουμπαγα στο διπλο του Ολυμπιακου (μονο 2.80) και στον ασσο του ΠΑΣ και των Τρικαλων (δυαδα 2.04 αποδοση), το θεωρω απιθανο να σπασει
KaizerSoze Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Φουφουτιε, μην πτοησε Την αλλη βδομαδα θα ρεφαρουμε. Η Ευρολιγκα εχει 2 τρελα καζα, του γαυρου και της ΤΣΣΚΑ στη Μοσχα Μαλλον φταιει οτι ειμαστε νωρις και καποιοι εχουν ελπιδες, περαν αυτων μονο η γκελα του Μιλανου μας σκοτωσε αλλα δεν ξεραμε τοτε οτι δεν θα επαιζε ο ψηλος του, ο καλος, που εκανε παρτυ στην Μοσχα μια βδομαδα πριν ΥΓ. Για μπαλα το διπλο εδινε σε καποια φαση το πρωι 3,5 στο Online!
john1987 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σκεφτομαι για Χ παιδες αλλα μυριζομαι κουβα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.