mazda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Τελικά έγινα λίγο κότα και μετά απο λίγη σκέψη( γιατί η πολύ κουράζει)' date=' έπαιξα αυτό το στοίχημα:Portugal - Mexico Διπλή Ευκαιρία / X2 1,40 απόδοση Ivory Co - Serbia&M 1 2,10 απόδοση Holland - Argentin 2 2,10 απόδοση Iran - Angola 2 2,50 απόδοση Συνολική απόδοση δίνουν 15,43! Το χτύπησα με ένα 50ευρο!!Ελπίζω να μην με προδώσουν!! περιμένω να ακούσω και άλλα προγνωστικά!![/quote'] Καλη επιτυχια !!!
issbillos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Thanks!!Πες και τα δικά σου προγνωστικά αργότερα μήπως παίξω άλλο ένα!!!
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 1 χαρά λογικά έπαιξες, απλά είναι πονηρά κ δύσκολα παιχνίδια. Δηλ κ η Πορτογαλία μπορεί να είναι Χ, αλλά κ η Ολλανδία. Άκουσα όμως οτι θα ξεκουράσει αρκετούς ο Σκολάρι, οπότε ίσως να το πάρει το Μέχικο εύκολα σχετικά. Θα δείξει. Αυτό που είναι πολύ δύσκολο πιστεύω είναι το Ιράν - Ανγκόλα..κ δε ξέρω αν θα γίνουν αλλαγές, αλλά η λογική λέει οτι θα πάει να το πάρει η Ανγκόλα για να χει ελπίδες. Απο την άλλη μιλάμε για ομάδες που δεν έχουν καλή σχέση με τα δίχτυα ^^ Όμως έχεις δίκιο είναι πολύ καλές οι αποδόσεις. Σε λίγο, κάτι παρόμοιο θα παίξω κ εγώ, ίσως προσθέτοντας κάποιο Under - Over, δε ξέρω ακόμα...
zaxoys Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Εγώ πάλι βλέπω Αγκόλα να τα βρίσκει σκούρα - θα αναγκαστεί να παίξει ανοιχτά για να διεκδικήσει την νίκη και μην σας κάνει εντύπωση αν χάσει - βλεπε Τ&Τ χθές.Θα προτείνω λοιπόν Ιραν Asian level ball .Δίνει κάπου 2.12 τώρα στην betfair και κοντά στο 2.05 γενικά αλλού πχ Ladbrokes.Ίσως είναι καλή ευκαιρία και το mexico+0.25 στο 1.80 Gamebookers Ωραία δυάδα imo είναι mexico +0.25 με ακτή -0.25 κάπου sto 1.85 (αν και λίγες εταιρίες δέχονται συστήματα με asian handicap πχ Ladbrokes) Σε όσους παίζουν νετ να υπενθυμίσω την αξία του ασιάτικου.Πχ αξίζει για μένα περισσότερο να παίξεις Ακτή στο -1/4 στο 1.85 οπού χάνεις το μισό στοίχημα στο Χ ,παρά ξερό 1 με απόδοση 2 Θα μου πεις αν νικήσει η Σερβία παίρνεις και με τα 2 τον πούλο αλλά έτσι είναι αυτά... Για u/o mexico φαίνεται πολύ under αλλά δυστυχώς τραγική απόδοση ενώ πιθανό μου φαίνεται ακτή over αν και μάλλον δνε θα το παίξω. Για αργεντινή να πούμε απλώς οτι ο ΟΠΑΠ την έχει ακόμα στο 2 όσο έχει και στο ιντερνετ .το κακό είναι οτι θα κατέβει και αυτή αλλά και οι Ολλανδία με αρκετές αλλαγές αλλά και το οτι βολεύεται και με το Χ. Είναι γεγονός πάντως οτι τα δεύτερα της αργεντινής πχ Τέβεζ - αιμάρ είναι αρκετά καλύτερα από τα αντίστοιχα της Ολλανδίας .Ίσως αξίζει αυτό να το χτυπήσουμε ΟΠΑΠ - το βλέπω να αλλάζει η απόδοση προς το απόγευμα στον ΟΠΑΠ
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 ακριβώς αυτά που λέει κι ο φίλος. Είναι από τις μέρες που παίζει πολλή τύχη στο στοίχημα, ίδωμεν.
mazda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 2,1,1,2 Με την σειρα οι αγωνες οπως ειναι στο κουπονι.
issbillos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 στο μόνο που διαφέρουμε είναι η Πορτογαλία δηλαδή!! Και εγώ την Πορτογαλία έλεγα να παίξω αλλά την φοβάμαι λίγο! ας έρθει χ!! Είναι ανάγκη να κερδίσει????? Παρολα αυτά σου εύχομαι καλή επιτυχία!!
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Έπαιξα 2 δελτία, ένα πιο "σίγουρο" μόνο Ακτή κ Αργεντινή, κ ένα άλλο 1 2 1 2 Με τη σειρά που είναι στο δελτίο. Τα 2 πρώτα δηλ, να κερδίσουν τα ουτσάιντερ Ιραν κ Μεξικό. ( αν κ το Ιράν στο επίσημο στοίχημα το δίνει 50-50, ενώ στο νετ δίνουν ελαφρό προβάδισμα σε Ανγκόλα ). Μεγάλες πιθανότητες να χάσουμε όλοι πάντως, πολύ αμφίβολα παιχνίδια. @ Mazda - Έχω δει οτί όλα τα παιχνίδια που παίζεις, παίζεις πάντα τα φαβορί 100%, τουλάχιστον στα 2 τελευταία που σε πρόσεξα. Παίζεις μικρά ποσά η μεγάλα? Γιατί δίνουν πολύ μικρές αποδόσεις τα προγνωστικά σου, αν εξαιρέσουμε το σημερινό που είναι πιο επικίνδυνα τα ματς κ δίνουν καλές αποδόσεις.
mazda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Έπαιξα 2 δελτία' date=' ένα πιο "σίγουρο" μόνο Ακτή κ Αργεντινή, κ ένα άλλο 1 2 1 2 Με τη σειρά που είναι στο δελτίο. Τα 2 πρώτα δηλ, να κερδίσουν τα ουτσάιντερ Ιραν κ Μεξικό. ( αν κ το Ιράν στο επίσημο στοίχημα το δίνει 50-50, ενώ στο νετ δίνουν ελαφρό προβάδισμα σε Ανγκόλα ). Μεγάλες πιθανότητες να χάσουμε όλοι πάντως, πολύ αμφίβολα παιχνίδια. @ Mazda - Έχω δει οτί όλα τα παιχνίδια που παίζεις, παίζεις πάντα τα φαβορί 100%, τουλάχιστον στα 2 τελευταία που σε πρόσεξα. Παίζεις μικρά ποσά η μεγάλα? Γιατί δίνουν πολύ μικρές αποδόσεις τα προγνωστικά σου, αν εξαιρέσουμε το σημερινό που είναι πιο επικίνδυνα τα ματς κ δίνουν καλές αποδόσεις.[/quote'] Κοιτα βασικα εγω σχεδον ποτε δεν παιζω Χ....το εχω σαν αρχη,αν και ολα τα παιχνιδια απο το Χ ξεκινανε εγω δεν το παιζω. Αρα μενει ο ασσος και το διπλο,το διπλο δεν ερχεται συχνα αρα ο ασσος ειναι αυτος που επικρατει στα στοιχηματα που παιζω και βεβαια οι ασσοι δεν φημιζονται για τις καλες αποδοσεις τους. Ετσι λοιπον και εγω τις χαμηλες αποδοσεις που παιζω τις ''εμπλουτιζω'' με οσο γινεται βεβαια πιο πολλα ευρω αλλα εχω ταμειο πολυ συχνα. Ειναι μια νοοτροπια μου που την συνηθισα πια..........
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Κοιτα βασικα εγω σχεδον ποτε δεν παιζω Χ....το εχω σαν αρχη,αν και ολα τα παιχνιδια απο το Χ ξεκινανε εγω δεν το παιζω..... Για τον απλο λογο οτι κανενα Χ δεν ειναι σιγουρο,ενω με ενα 3-0 στο ημιχρονο εισαι πιο κουλ
mazda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Για τον απλο λογο οτι κανενα Χ δεν ειναι σιγουρο,ενω με ενα 3-0 στο ημιχρονο εισαι πιο κουλ Πιστευω οτι σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα ενας απο τους δυο ΠΡΕΠΕΙ να κερδισει...αρα 1 η 2. Ξερω οτι ειμαι αρκετα λαθος ομως δεν μπορω να αλλαξω λογικη... Μια καλη φιλη η DIAMON που γραφει και μεσα εδω ειναι φαν του Χ παλι... Τι να πω....
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 αυτό βλέπω κ εγώ. Όταν όμως χρειάζεται να παίξεις 30 ευρώ για να πάρεις 40-45 "εάν" πάνε όλα ευνοικά, ρισκάρεις να μπεις μέσα για τα καλά. Δηλ, αν το πάρουμε οτι νικάς 50-50, στις 10 φορες που παίζεις και το κέρδος σου είναι 15 ευρώ στα 30 στοιχηματισμού πχ, έχουμε: 10 X 30 = 300 E --> Συνολικό ποσό στοιχηματισμού. 5 Χ 45 = 225 E -----> Συνολικά μεικτά κέρδη. 5 X 15 = 75 E --- > Συνολικά καθαρά κέρδη. 5 X 30 = 150 E ----> Χαμένα χρήματα. Κοινώς, μπαίνεις μέσα 75 ευρώ ή 25%. Εάν υποθέσουμε οτι κερδίζεις 60-40 στις 10 φορές παιξίματος έχουμε : 10 Χ 30 Ε = 300 Ε -----> Συνολικό ποσό στοιχηματισμού. 6 Χ 45 Ε = 270 Ε -----> Συνολικά μεικτά κέρδη. 6 Χ 15 = 90 Ε --- > Συνολικά καθαρά κέρδη. 4 Χ 30 = 120 Ε ------> Χαμένα χρήματα. Κοινώς, μπαίνεις μέσα 30 ευρώ ή 10 %. Εάν υποθέσουμε οτι κερδίζεις 70-30 στις 10 φορές παιξίματος έχουμε : 10 Χ 30 Ε = 300 Ε -----> Συνολικό ποσό στοιχηματισμού. 7 Χ 45 Ε = 315 Ε -----> Συνολικά μεικτά κέρδη. 7 Χ 15 = 105 Ε --- > Συνολικά καθαρά κέρδη. 3 Χ 30 = 90 Ε ------> Χαμένα χρήματα. Κοινώς, κερδίζεις 15 ευρώ ή 5 %. Εάν υποθέσουμε οτι κερδίζεις 80-20 στις 10 φορές παιξίματος έχουμε : 10 Χ 30 Ε = 300 Ε -----> Συνολικό ποσό στοιχηματισμού. 8 Χ 45 Ε = 360 Ε -----> Συνολικά μεικτά κέρδη. 8 Χ 15 = 120 Ε --- > Συνολικά καθαρά κέρδη. 2 Χ 30 = 60 Ε ------> Χαμένα χρήματα. Κοινώς, κερδίζεις 60 ευρώ ή 15 %. Όπως βλέπουμε, ακόμα κ στην περίπτωση ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ κωλοφαρδίας του 80-20, το κέρδος μας είναι μόλις 15 % σε περίπτωση "σιγουρου στοιχήματος κ χαμηλών αποδόσεων " Τα παραπάνω βέβαια είναι απλά ενδεικτικά γιατί η αλήθεια είναι αρκετά πιο πολύπλοκη, αλλα δείχνουν γενικά οτι κ ο "σίγουρος στοιχηματισμός χαμηλών αποδόσεων" είναι βέβαιο οτι θα μας οδηγήσει αν όχι σε χασούρα μακροχρόνια, σε ανούσιο τουλάχιστον αποτέλεσμα , στο οποίο θα έχουμε πάλι μπει μέσα ψυχολογικά λόγω του άγχους που θα έχουμε κάθε φορά ^^ με 1 λέξη - ΚΟΥΒΑΣ Όσα γράφω ισχύουν κ για μένα που δεν ασπάζομαι πλήρως τον "σίγουρο στοιχηματισμό του Μάζντα " , όπως κ να παίξεις η θα χάνεις στο τέλος η θα κερδίζεις τόσο λίγα που δεν αξίζει τον κόπο κ το άγχος ^^ Αξίζει μόνο εάν τα χρήματα σου ρέουν απο τα μπατζάκια κ δε σε νοιάζει να παίζεις κ να χάνεις αφού δε θα χεις κανένα άγχος ^^
zaxoys Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Πιστευω οτι σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα ενας απο τους δυο ΠΡΕΠΕΙ να κερδισει...αρα 1 η 2. Εκτός αν μιλάμε για Β Ιταλίας
robas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Ιράν - Αγκόλα Χ, Χ-Χ (Η-Τ), 0-0 Πορτογαλία - Μεξικό Χ, UNDER Ακτή Ελεφαντοστού - Σερβία & Μαυροβούνιο 1, OVER Ολλανδία - Αργεντινή 2, OVER
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Κουβαδάκια ολέ είμαστε σήμερα, για να δούμε αν θα κερδίσει η Ακτή κ η Αργεντίνα τουλάχιστον μπας κ πάρουμε κ τπτ ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.